דיוני סדרות #135

Lhuna3

Well-known member
שרינקינג - פרק 2X03
Psychological Something-ism
גרייס (המטופלת שדחפה מהצוק את בעלה) משתחררת בלי כתב אישום כי הפרקליטות לא מאמינה שתשיג הרשעה נגדה, בגלל "הראיות להתעללות והרשעות קודמות שלו".
האמת שזה לא נראה לי הכי הגיוני.
ברור שאני בעדה ושהוא כל כך דוש שאפילו הפיזיותרפיסטית שלו מודה שהיא כל כך שונאת אותו שהיא לא רוצה שהוא יחלים.
אבל עדיין... היא פאקינג דחפה אותו מצוק. זה ניסיון רצח. וזה אפילו לא היתה סיטואציה של הגנה עצמית. והיא הודתה באשמה למיטב הבנתי. אז זה מוזר, ובמציאות אני כן חושבת שהיא היתה אמורה להיענש.
ובסדרה גם היא חושבת שהיא אמורה להיענש וחוזרת אל הדוש... |פנים| אוי די. נהיה לי כבר חשש כבד שבסוף העונה הזו הוא יהרוג אותה.
אבל בראיין מביא לה את הראיונות עם עדי האופי שהכין למשפט (שלא היה) כדי לשמוע כמה אוהבים ומעריכים אותה וזה מה שבסוף משכנע אותה לעזוב אותו באמת אל אחותה. (נקווה שזה יחזיק.)

אבא של שון מגיע במקרה לעגלת האוכל שהוא פתח עם ליז ומופתע אבל מקבל את זה יפה.
וליז שומעת אותו אומר שזה היה חלום ישן של שניהם לפתוח כזה יחד, אז היא מוכרת את חלקה בעסק לאבא של שון, בניסיון לעשות מעשה טוב בשביל שניהם.
אלא שהיא עושה את זה בלי לשאול קודם את שון אם זה מתאים לו בכלל, ואז מגלה שזה לא מתאים לו בכלל. בכלל בכלל. הוא לא רוצה לעבוד עם אבא שלו ויש ביניהם עדיין כל מיני בעיות לא פתורות. אויש.
מסכנה ליז, היתה לה כוונה טובה.

גבי עדיין עצבנית על ג'ימי.
פול הולך עם הנוירולוגית/בת-זוג שלו לבקר את בעלה.
(ג'ימי: אה אתם הולכים לבקר את הקבר שלו?
פול: לא, ג'ימי, לא לכולם בני הזוג מתו
:-D OMG |פנים|)
בקיצור הבעל שלה הוא חולה דמנציה ובבית אבות סיעודי.
ופול חושש להכביד עליה שוב בעצמו עם מצב דומה, בגלל הפרקינסון שלו.
אז לפחות הוא עובר להיות מטופל אצל נוירולוגית אחרת, כדי לאפשר לה להיות רק בת זוג שלו.

בראיין עדיין כועס שג'ימי לו סיפר לו שהוא שוכב עם גבי והויכוח מתפתח להבנה שהם לא מכירים מספיק טוב זה את זה בעצם.
אז בסוף הפרק ג'ימי מזמין את עצמו (?) לארוחת ערב אצל בראיין והבעל שלו ומנסה לתקן את המצב.

ואליס הולכת לפגוש פנים אל פנים את הדורס, ומתפרצת עליו, אבל היא גם שכחה שם את היומן שלה (נראה לי).
ובסוף היא מתנשקת עם קונור (הבן של ליז, שעכשיו חבר של סאמר).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
למעלה