דיוני סדרות #135

didalf

Well-known member
1. משחקת אותה מרגו מרטינדייל שהיא מעולה
כן היא די מוכרת אני הכרתי אותה בדקסטר ואז פתאום היא צצה בעוד דברים שראיתי.

2. תמיד היה משהו מיוחד בדמות כי היא הייתה האדם היחיד שידע את האמת על העבר של דקסטר. היא ידעה שיש לו אח בשם בריאן. והייתה תחושה או רמיזה לכך שייתכן שהיא יודעת שהוא רוצח רוצחים. כלומר ממה שאת אומרת על מה שקרה אז כנראה ברור שהיא ידעה בסוף, אבל ייתכן שהיא ידעה עוד הרבה לפני.
זכור לי משהו מעומם כזה.

וזה פשוט נופל בנקודה שלי היה קשה.
כלומר אם היו עושים לי את זה כשאני מתחיל עבודה חדשה אז אני חושב שסיכוי גדול שפשוט הייתי עוזב. זאת בטח תגובה מוגזמת, אבל אני חושב שלא הייתי מסוגל להתמודד עם זה.
אה לגמרי. אני גם. אני ממש מבינה אותך. זה בעצם מוזר שזה לא הפריע לי ככה.
אולי בגלל שחווינו את זה דרך דקסטר אז זה פחות הפריע לי כמו שזה היה בכל מצב אחר.

בכלל חשבתי שהדמות של ההיא מהארכיון שדיברנו עליה היא שחורה ח׳חחחחחח
חחחחחחחחח לונה:-D

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא מתיימרת להבין יותר ממך את מערכת המשפט האמריקאית, ועדיין אני די משוכנעת שזה לא הגיוני לא להגיש כתב אישום כשיש הודאה באשמה על דחיפה מצוק.
ובטח לא מהסיבה שנאמרה בפרק (כאילו מה בכלל קשור העבר שלו).
זה קשור בגלל שבשביל לשלוח אותה לכלא אז צריך לנצח במשפט נגדה. ואם הם חושבים שההגנה תנצח בקלות במשפט - בגלל שיטענו שההתעללות שלו גרמה לכך שזה היה כמו הגנה עצמית או אי שפיות זמנית או משהו - אז לא שווה להם לעשות את המשפט. והקטע הוא שהמשפט נגדה עולה למדינה כסף, אז הם צריכים להתחשב בזה. אפילו יותר הזוי זה שהתובע המחוזי צריך מספרים טובים בהרשעות שלו כי אחרת לא יבחרו בו.
אני לא חושבת שהיא טיפשה. צריך לזכור שיש לה הרבה פחות מושג מאיתנו על זה שבכלל יש בעיות משמעותיות בינו ובין אבא שלו, והאינטראקציה היחידה שהיא היתה עדה לה הם התנהגו סבבה זה עם זה.
קודם כל אני רוצה להבהיר - נכון שכתבתי שהיא טיפשה, אבל אני לא חושב שהיא טיפשה.
אני כן חושב שהיא עשתה מעשה מאוד טיפשי. אבל אנשים חכמים עושים מעשים מטופשים כל הזמן.
ודבר שני ברור לי שהיא לא ידעה על המתח בין שון ואבא שלו. אבל באופן כללי כשאתה עושה מעשה שמשפיע באופן דרסטי על החיים של אדם אחר, גם אם זה מעשה שאתה חושב שהאדם האחר יהיה שמח ממנו, אז הגיוני מאוד לשאול.
זה מקביל ללמשל אם אתה חושב שבן אדם יהיה שמח לנסוע לאנגליה אז דבר הגיוני יהיה להציע לבן אדם כרטיס לאנגליה. דבר מטורף זה לארוז לו את המזוודות ולשלוח אותם לאנגליה לפניו.
בעיני זה לא עד כדי כך מוזר, בהתחשב במצב שלו.
לא אמרתי שזה לא בסדר מצידה. אני לחלוטין מבין אותה בהתחשב במצבו.
אבל זה כן מצב מוזר ולא קל עבורה להיות בו. כלומר נראה לי תמיד לא קל על אלמן להמשיך הלאה, אבל כשהאדם השני לא באמת נפטר אלא עדיין שם אז ברור שזה יהיה קשה.
דרק וליז שכנים של ג'ימי, זה הבסיס לקשר, אז זה לא מוזר שרואים אותו יותר.
נכון. אבל עצוב לי כי אני אוהב את צ'ארלי.
שרינקינג - פרק 2X04
Made You Look
ראיתי כבר אתמול
אני ראיתי הבוקר
שון מפחד לדבר עם ליז אחרי שהתפרץ עליה, וג'ימי מציע שהוא יקח אותה לפגישה שלו אצל פול ביחד.
זה עובד.
אני בשוק שהמתח בין שון וליז נפתר כל כך מהר. אבל שמח.
וכל הכבוד לג'ימי על הרעיון שילכו לפול.
אבל עדיין שון נאלץ עכשיו לעבוד עם אביו וזה מטרגר אותו.
וג'ימי אמור לא לדבר איתו "פסיכולוגית" אבל בכל זאת יוצא ששון מספר לו על הקושי איתו, ואח"כ פול קצת כועס על זה.
ג'ימי די צודק שהיה הגיוני לשאול אותו מה קורה ולראות אם הוא יענה. הוא לא לחץ עליו.
פול מוטרד שהזכרון שלו מתדרדר. ג'ימי מבטיח לו להגיד לו כשזה יקרה.
אף פעם לא שמעתי שפרקינסון משפיע על זיכרון. לא שאני מומחה כמובן.
חבר של בראיין (גם אתם תמיד מתלבטים איך לכתוב את השם זה?) וצ'ארלי מביא אליהם את התינוקת המאומצת שלו, ואז מתברר שצ'ארלי בעצם מאוד רוצה גם להיות אבא, למרות שבראיין לא רוצה וצ'ארלי תמיד אמר שהוא בסדר עם זה.
ואז כולם לוחצים על בראיין להכנע ולהסכים לתינוק.
אני לא חושבת שזה נכון ללחוץ ככה על מישהו שלא רוצה.
אבל זה כנראה הולך לקרות.
אני מסכים שזה ממש לא בסדר ללחוץ ככה מישהו להסכים לתינוק. וגם הזוי להתייחס לזה כאילו אין שום בסיס לכך שמישהו לא ירצה ילד או שזה יהיה בעיה אם הוא לא רוצה ילד והבן זוג שלו כן רוצה. (והעובדה שפסיכולוגים מתייחסים לזה כאילו זה לא יכול להיות בעיה זה עוד יותר)
אבל מהרגע הראשון היה ברור שהסדרה לא תתייחס לזה באופן רציני אלא פשוט יתברר שבריאן (ככה אני כותב) בעצם רוצה ילד אבל יש לו השגות שקשורות לחוסר ביטחון עצמי.
גבי רוצה גם דרק ו"במקרה" דרק מביא לה דרק אחר (שחקן מוכר לי אבל אין לי כוח לבדוק) והם חמודים יחד.
אני מאוד אוהב את השחקן. אני מכיר אותו בעיקר מHappy Endings אבל אני יודע שהוא גם היה בNew Girl ובעוד כמה דברים. וגם אבא שלו הוא שחקן קומי ידוע.
(כי גם הוא "אותו בנאדם" כמו רוב הדמויות בסדרה, ואיכשהו בפרק הזה או הקודם גם דרק של ליז, שלפני כן הרגיש לי קצת שונה, נהיה אותו בנאדם.)
תסמונת ה"אותו בנאדם" זה די מה שהתכוונתי אליו כשאמרתי שהסדרה מאוד מזכירה לי את הסדרה קוגר טאון.
ובסוף הפרק הדורס מגיע כאילו להחזיר לאליס את הארנק ובראיין תופס אותו מסתכל על הבית מבחוץ והוא שואל אותו אם הם בסדר ובראיין בהתחלה די מגרש אותו בכעס אבל אח"כ מתעניין אם הוא עצמו (הדורס) בסדר והולך אחריו, אז זה רגש חזק.
הרגיש לי מאוד שזה נועד להראות שבריאן הוא אדם טוב ואכפתי ולא נרקסיסטי כמו שהוא אומר על עצמו. פחות על עניין הנהג הדורס.
אבל זה גם נראה לי עניין די בעייתי.
אני כן חושב שגם אדם שהרג מישהי בטעות צריך לקבל תמיכה ועזרה. אבל בריאן שם את עצמו במצב שהוא תומך באדם שהרס את החיים של חבר טוב שלו.
אני כבר יכול לדמיין את המצב שבריאן ימשיך לתמוך בו בשיחות ואז ג'ימי יגלה על זה ויפגע מאוד.
* הקטע שג'ימי מעיר משהו לפועלים שעובדים מול הבית של "פאם הגזענית" ואז מתקן "אתם בטח מכירים אותה רק בתור פאם" והפועל אומר שהם גם מכירים אותה בתור "פאם הגזענית"
חחחחחח
* קולין/ריקון איך שקוראים לבן של ליז שעכשיו בגד בסאמר עם אליס וכל המבטים שאליס תוקעת בו על התגובות הנוראיות שלו :-D
חחחחח הוא כזה אדיוט תמים וחמוד. (בדקתי וקוראים לו קונור)
האמת שמכל מה שאתה כותב לא ברור לי אם אתה בכלל אוהב את הסדרה.
כן, לא הייתי ברור כל כך.
אני בהחלט אוהב אותה.
אני לא נופל ממנה, אבל מעטים הדברים שאני נופל מהם (אני מאוד יציב)

Lhuna3

Well-known member
זה קשור בגלל שבשביל לשלוח אותה לכלא אז צריך לנצח במשפט נגדה.
אם היא הודתה באשמה זו הרשעה אוטומאטית, זה מה שבכלל מוזר בכל העניין.
ואם הם חושבים שההגנה תנצח בקלות במשפט - בגלל שיטענו שההתעללות שלו גרמה לכך שזה היה כמו הגנה עצמית
זה לא טענה שאפשר לטעון, להגנה עצמית יש הגדרה ברורה ואין "כמו".
או אי שפיות זמנית או משהו
זה אולי הם כן היו יכולים לטעון. זו האופציה היחידה באמת שאני רואה שעושה היגיון מזה.
ודבר שני ברור לי שהיא לא ידעה על המתח בין שון ואבא שלו. אבל באופן כללי כשאתה עושה מעשה שמשפיע באופן דרסטי על החיים של אדם אחר, גם אם זה מעשה שאתה חושב שהאדם האחר יהיה שמח ממנו, אז הגיוני מאוד לשאול.
זה מקביל ללמשל אם אתה חושב שבן אדם יהיה שמח לנסוע לאנגליה אז דבר הגיוני יהיה להציע לבן אדם כרטיס לאנגליה. דבר מטורף זה לארוז לו את המזוודות ולשלוח אותם לאנגליה לפניו.
אין שום ויכוח על כך שהגיוני היה יותר לשאול, אבל אני גם יכולה להבין את המחשבה שלה, שבגלל שזו הקרבה מצידה אז אולי לא יהיה לו נעים והוא יעמיד פנים שהוא מעדיף להמשיך איתה רק בשביל שהיא לא תפגע או מתוך אסירות תודה.
מצד אחד נכון שבעייתי לעשות משהו משמעותי כזה בלי לשאול, ומצד שני כשזה הקרבה מצידך ואתה יודע שהצד השני יודע את זה (כלומר שהוא כבר ידע כמה היא רצתה להיות חלק מזה) אז יש את העניין שאתה מפחד שהצד השני לא יעיז להגיד לך מה שהוא רוצה באמת.
(שוב, אני לא מצדיקה את זה ואני מסכימה שזה בעייתי מאוד, אבל מבינה גם למה היא העדיפה ככה.)
אני ראיתי הבוקר
אתה קם בבוקר וצופה בסדרה לפני העבודה :unsure: עשיתי את זה נדמה לי רק פעם או פעמיים בחיים שלי (בוודאות בפינלה של משחקי הכס, ונדמה לי שגם בפינלה של שובר שורות, אבל לא בטוחה).

אני מסכים שזה ממש לא בסדר ללחוץ ככה מישהו להסכים לתינוק. וגם הזוי להתייחס לזה כאילו אין שום בסיס לכך שמישהו לא ירצה ילד או שזה יהיה בעיה אם הוא לא רוצה ילד והבן זוג שלו כן רוצה. (והעובדה שפסיכולוגים מתייחסים לזה כאילו זה לא יכול להיות בעיה זה עוד יותר)
אבל מהרגע הראשון היה ברור שהסדרה לא תתייחס לזה באופן רציני אלא פשוט יתברר שבריאן (ככה אני כותב) בעצם רוצה ילד אבל יש לו השגות שקשורות לחוסר ביטחון עצמי.
מרגיש לי כאילו זו הסיבה היחידה שעושה את זה "נורמלי ומקובל" בעיני breeders (שאז כמובן הם ישכנעו אותך ש"אל תדאג, כשיבוא הילד אתה תגלה שאתה אבא נהדר". מאיפה לכם הבטחון?)
אני מאוד אוהב את השחקן. אני מכיר אותו בעיקר מHappy Endings אבל אני יודע שהוא גם היה בNew Girl ובעוד כמה דברים. וגם אבא שלו הוא שחקן קומי ידוע.
אה זהו, מהבחורה החדשה הכרתי אותו.
תסמונת ה"אותו בנאדם" זה די מה שהתכוונתי אליו כשאמרתי שהסדרה מאוד מזכירה לי את הסדרה קוגר טאון.
אני לא יודעת אם אתה יודע, אבל לשתי הסדרות האלו באמת יש יוצר/מפיק משותף, אז זה לא מפתיע.
אבל לי זה זכור יותר מהסדרות של סורקין ובעיקר הבית הלבן... (שאני כאמור מאוד אוהבת למרות התסמונת הזאת).
הרגיש לי מאוד שזה נועד להראות שבריאן הוא אדם טוב ואכפתי ולא נרקסיסטי כמו שהוא אומר על עצמו. פחות על עניין הנהג הדורס.
אבל זה גם נראה לי עניין די בעייתי.
אני כן חושב שגם אדם שהרג מישהי בטעות צריך לקבל תמיכה ועזרה. אבל בריאן שם את עצמו במצב שהוא תומך באדם שהרס את החיים של חבר טוב שלו.
אני כבר יכול לדמיין את המצב שבריאן ימשיך לתמוך בו בשיחות ואז ג'ימי יגלה על זה ויפגע מאוד.
כן זה עלול להיות מאוד בעייתי. אבל נראה לאן זה יתפתח.
אני בהחלט אוהב אותה.
אני לא נופל ממנה, אבל מעטים הדברים שאני נופל מהם (אני מאוד יציב)
אני גם לא "נופלת" כלומר היא לא ברשימת "הטובות ביותר" שלי. אבל כיפית לי, ואני שמחה שגם אתה נהנה.

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
אתה קם בבוקר וצופה בסדרה לפני העבודה :unsure: עשיתי את זה נדמה לי רק פעם או פעמיים בחיים שלי (בוודאות בפינלה של משחקי הכס, ונדמה לי שגם בפינלה של שובר שורות, אבל לא בטוחה).
חחחח זה באמת מוזר אין סיכוי בחיים שאני אעשה דבר כזה למי יש זמן לבזבז ככה בבוקר? אלו שעות שינה יקרות.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה לא טענה שאפשר לטעון
אני לא טוען שאני מבין במשפט אמריקאי.
אני מאוד אוהב לראות פרק בסדרה בבוקר לפני העבודה. אני לרוב רואה משהו בטלוויזיה לפני העבודה, אלא אם כן התעוררתי מאוחר מידי כך שאין לי זמן.
זאת דרך נחמדה להתחיל את היום.
חחחח זה באמת מוזר אין סיכוי בחיים שאני אעשה דבר כזה למי יש זמן לבזבז ככה בבוקר? אלו שעות שינה יקרות.
אם באמת הייתי רוצה יותר שעות שינה אז הייתי הולך לישון מוקדם יותר (חחחח זה לא עובד)
אני לא יודעת אם אתה יודע, אבל לשתי הסדרות האלו באמת יש יוצר/מפיק משותף, אז זה לא מפתיע.
חשבתי שכתבתי על כך שבדקתי וגיליתי שיש להם יוצר משותף. הוא גם עבד בכל סדרה אחרת של השחקנית שמשחקת את ליז (המופע של דרו קארי, סקראבס)

טוב, חשבתי שעד עכשיו כבר תכתבי על הפרק הבא שאני עכשיו סיימתי (במקום ללכת לישון)

זה די מעצבן כי הרבה יותר נוח להגיב לך.
המון קורה בכל פרק ואני בטח לא אזכור את הכל.
אז אני אתמקד בדברים החשובים. כלומר המצחיקים.
כמו כשג'ימי מחקה את אליס עוזבת בכעס את השיחה שלהם :-D
וכשאשתו לשעבר של פול מעבירה פלאסק אליו ואז הוא מעביר לג'ולי אבל אז עוצר אותה עם מבט כועס מצחיק לפני שהיא מעבירה לחתן שלו.
והקטעים כשבריאן וצ'ארלי מדברים עם יועץ האימוצים (אגב, זה מאוד מאוד מתקשר לסדרה הדוקומנטרית שכתבתי עליה בשרשור האחר שאני לא אצפה בה אבל ראיתי את הטריילר ואז קראתי מה קורה שם)
וכשג'ימי מצטרף אל גבי, אמא שלה ואחותה בכך שהוא צועק על השכן ואז הן כולן כועסות עליו.

חוץ מזה הופיע אקס של ליז (שקורא לה ליזי) וזה השחקן ג'וש הופקינס שהיה אחד מהשחקנים הראשיים בקוגרטאון. זה בטח יקרה עוד הרבה כי אני זוכר שבקוגרטאון הופיעו הרבה פעמים שחקנים מסקראבס. זה אומר שאולי תהיה הופעת אורח של קורטני קוקס.
ודרק מקנא.

לעומת זאת לא ראינו את דרק האחר שהתחיל עם גבי בפרק הקודם.

גם לא ראינו את הנהג השיכור. (אם כי מרגיש לי שראיתי אותו כי ראיתי היום גם פרק של טד לאסו)

גבי משלימה עם ג'ימי שזה נחמד.

קונור מספר לסאמר שהוא שכב עם אליס (כי כמובן שהוא לא יחזיק את זה בבטן) ואז בלגנים שמובילים לכך שליז מגלה שקונור לא חזר לאוניברסיטה והיא מוציאה את כל העצבים שלה באופן לא ממש מוצדק על ג'ימי. הכי מצחיק זה שהיא מתלוננת שהוא מתערב כל הזמן בחיים שלה כשהיא עושה את זה גם לו. כל קבוצת החברים שלה זה חברים שלו (חוץ מבעלה).
בכל מקרה קונור כבר עולה לי על העצבים (אני יודע שרק לפני רגע אמרתי שהוא אדיוט חמוד) אז אני מקווה שהוא כן יחזור לאוניברסיטה בפרק הבא.
ואני רוצה שנראה מישהו מהבנים האחרים של ליז.

פול מתמודד עם אשתו לשעבר (לקח לי כמה רגעים עד שנזכרתי שזאת אמילי מבנות גילמור) ומספר על כך שהוא בגד בה. אבל הכל לטובה והם עכשיו בסדר.

כמובן שזה לא רק צחוקים בפרק הזה - שון מספר לאבא שלו איך הוא מרגיש ואבא שלו זורק לו את זה חזרה בפנים שלו באופן נוראי. אז שון הולך ומוצא אנשים שיכסחו לו את הצורה.

Lhuna3

Well-known member
אני מאוד אוהב לראות פרק בסדרה בבוקר לפני העבודה. אני לרוב רואה משהו בטלוויזיה לפני העבודה, אלא אם כן התעוררתי מאוחר מידי כך שאין לי זמן.
זאת דרך נחמדה להתחיל את היום.
ותוך כדי זה אתה גם מצחצח שיניים ביסודיות, נכון?
טוב, חשבתי שעד עכשיו כבר תכתבי על הפרק הבא שאני עכשיו סיימתי (במקום ללכת לישון)
כבר ראיתי אותו אתמול (ביום שבת) בלילה.
לעומת זאת היום באמת לא צפיתי בכלום אז אולי מחר כבר תשיג אותי.
זה די מעצבן כי הרבה יותר נוח להגיב לך.
פעם אחת תתאמץ!
אז אני אתמקד בדברים החשובים. כלומר המצחיקים.
כמו כשג'ימי מחקה את אליס עוזבת בכעס את השיחה שלהם :-D
וכשאשתו לשעבר של פול מעבירה פלאסק אליו ואז הוא מעביר לג'ולי אבל אז עוצר אותה עם מבט כועס מצחיק לפני שהיא מעבירה לחתן שלו.
והקטעים כשבריאן וצ'ארלי מדברים עם יועץ האימוצים (אגב, זה מאוד מאוד מתקשר לסדרה הדוקומנטרית שכתבתי עליה בשרשור האחר שאני לא אצפה בה אבל ראיתי את הטריילר ואז קראתי מה קורה שם)
וכשג'ימי מצטרף אל גבי, אמא שלה ואחותה בכך שהוא צועק על השכן ואז הן כולן כועסות עליו.
כן, הכל קטעים טובים :-D
חוץ מזה הופיע אקס של ליז (שקורא לה ליזי) וזה השחקן ג'וש הופקינס שהיה אחד מהשחקנים הראשיים בקוגרטאון.
באופן מאוד מרשים (את עצמי) אני זיהיתי אותו ישר מקוגרטאון.
אבל בטח אם לא היינו מדברים לפני כן על הסדרה אז לא הייתי זוכרת מאיפה הוא מוכר לי.
גם לא ראינו את הנהג השיכור. (אם כי מרגיש לי שראיתי אותו כי ראיתי היום גם פרק של טד לאסו)
זה בטח מבלבל.
קונור מספר לסאמר שהוא שכב עם אליס (כי כמובן שהוא לא יחזיק את זה בבטן) ואז בלגנים שמובילים לכך שליז מגלה שקונור לא חזר לאוניברסיטה והיא מוציאה את כל העצבים שלה באופן לא ממש מוצדק על ג'ימי. הכי מצחיק זה שהיא מתלוננת שהוא מתערב כל הזמן בחיים שלה כשהיא עושה את זה גם לו. כל קבוצת החברים שלה זה חברים שלו (חוץ מבעלה).
בכל מקרה קונור כבר עולה לי על העצבים (אני יודע שרק לפני רגע אמרתי שהוא אדיוט חמוד) אז אני מקווה שהוא כן יחזור לאוניברסיטה בפרק הבא.
כן. גם מצד אחד זה היה מצחיק שליז אמרה לג'ימי "באיזה עולם נראה לך שקונור מחליט עם מי הוא שוכב?" וזה באמת קצת מרגיש שסאמר ואליס עושות איתו מה שבא להן כזה, אבל זה גם קצת קומם אותי שהיא כאילו לחלוטין מסירה מהבן שלה אחריות לחיי המין שלו.
ואני רוצה שנראה מישהו מהבנים האחרים של ליז.
גם אני!
פול מתמודד עם אשתו לשעבר (לקח לי כמה רגעים עד שנזכרתי שזאת אמילי מבנות גילמור)
אותה אני אזהה תמיד.
ומספר על כך שהוא בגד בה. אבל הכל לטובה והם עכשיו בסדר.

כמובן שזה לא רק צחוקים בפרק הזה - שון מספר לאבא שלו איך הוא מרגיש ואבא שלו זורק לו את זה חזרה בפנים שלו באופן נוראי. אז שון הולך ומוצא אנשים שיכסחו לו את הצורה.
כן וואי זה ממש נורא.
אני גם אבל מודה שטיפה שמחתי שלא סגרו את זה בכזאת קלות ופשטות ש"מדברים בכנות אז הכל מסתדר" (כשם הפרק עידן הכנות) , כי היחסים עם אבא שלו הרבה יותר מורכבים מזה וזה היה לי פשטני מידי.

Lhuna3

Well-known member
א. זו רשימה טובה ואני די מסכימה איתה, למרות שבאפי לא שם (שודרה באותן שנים כמו אוז 1997-2003).

ב. זה נחמד שאפשר לסמן שם מה צפית ואז זה סופר לך לבד.
אני צפיתי ב-19 מתוך 26 הסדרות, כאשר סימנתי גם כאלו שפרשתי מהן אבל צפיתי בהן "מספיק" מבחינתי.

1736768085574.png

didalf

Well-known member
א. זו רשימה טובה ואני די מסכימה איתה, למרות שבאפי לא שם (שודרה באותן שנים כמו אוז 1997-2003).
זהו אני גם התעצבנתי. בדכ ברשימות האלה אין את באפי כי הם מתחילים משנת 2000. אם הם הכניסו סדרה שהתחילה ב97 היו צריכים גם את באפי|פטיש|
(לא על חשבון אוז כמובן כבודה במקומה).
אני צפיתי ב-19 מתוך 26 הסדרות, כאשר סימנתי גם כאלו שפרשתי מהן אבל צפיתי בהן "מספיק" מבחינתי.

צפה בקובץ המצורף 122495
ראיתי 6 ואם מוסיפים כאלה שפרשמתי באמצע אז עוד 2.

didalf

Well-known member
כרגיל איתי:-D
אני מניחה ש-
הסמויה
אוז
שובר שורות
סמוך על סול
פליבאג
יו נואו מי סו וול|מאוהב|
מה השישית?
עמוק באדמה
אטלנטה והומלנד. סבלתי כל אחת 2 עונות ולא חזרתי לשלישית והלאה מעולם.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רשימה מעניינת ואפשר להבין אותה,
אבל אני לא הכי מתחבר. (אם כי אני שמח שאבודים לא ברשימה)
כלומר לא לחלוטין לא, אבל ראיתי רק 13 מתוך ה26 (בעצם 12 וחצי כי ראיתי רק עונה ראשונה של הלוטוס הלבן) (מצד שני לא החשבתי את הבית הלבן כי ראיתי רק עונה אחת)
1736785454348.png
אגב, הדבר היחיד מהרשימה שלא ראיתי ואני ממש רוצה לראות זה "האמריקאים". ייתכן שאני גם אגיע בעתיד אל יורשים, ויפ, אטלנטה ואוז אבל סיכוי גדול שזה לא יקרה (אלא אם כן אני אפוטר אז נחזיר אצבעות) (תכלס רק אם אני אפוטר, ויפסיקו לעשות סדרות חדשות)

לחלוטין צריכה להיות שם, אבל אני רגיל שמשמיטים אותה מרשימות

צפה בקובץ המצורף 122495
יש משהו מרשים בכך שיש רשימה של סדרות שראית משמעותית יותר ממנה ממני

אבל לכל הרוחות, לא ראית הסופרנוס?

ראיתי 6 ואם מוסיפים כאלה שפרשמתי באמצע אז עוד 2.
הסמויה
אוז
שובר שורות
סמוך על סול
פליבאג
מה השישית?
עמוק באדמה
היה זכור לי שראית עמוק באדמה אז עמדתי לנחש את זה.
אבל אם הייתי צריך לנחש את כל ה6 אני לא בטוח אם הייתי זוכר שראית פליבג.

Lhuna3

Well-known member
אגב, הדבר היחיד מהרשימה שלא ראיתי ואני ממש רוצה לראות זה "האמריקאים".
אני התחלתי אותה פעם אבל לא שרדתי יותר מקצת ממש.
עדיין מרגישה שזה פספוס שלי כנראה.
ייתכן שאני גם אגיע בעתיד אל יורשים, ויפ, אטלנטה ואוז אבל סיכוי גדול שזה לא יקרה (אלא אם כן אני אפוטר אז נחזיר אצבעות) (תכלס רק אם אני אפוטר, ויפסיקו לעשות סדרות חדשות)
הכי אני ממליצה לך מהן על אוז.
אני כמובן אשמח אם תראה יורשים, רק מהסקרנות לראות מה תחשוב, אבל כמו שכתבתי לך בעבר, יש לי חשש שאתה תשנא אותה.
ויפ אני גם מרגישה שהיא קצת פספוס שלי, למרות שפה ושם ראיתי ממנה קצת.
אבל לכל הרוחות, לא ראית הסופרנוס?
לא.
לא יודעת אם אני מסוגלת היום להתחבר לסדרה (דרמה, קומדיה זה סיפור אחר) שבמרכזה גבר מאצ'ו אלים וקשוח. איך אני אתחבר אליו? אני לא יכולה לצפות בסדרה בלי לחבב את הדמות הראשית.
גם יש לי חשש שבמבחן הזמן היא כבר לא תהיה מרשימה כמו בזמנה.
אבל אולי יום אחד.
כרגיל איתי:-D
את דווקא לדעתי יכולה מאוד להינות מיורשים (במיוחד אם דילן גם תגיב לך).

didalf

Well-known member
באמת מפתיע:-D

היה זכור לי שראית עמוק באדמה אז עמדתי לנחש את זה.
כל הכבוד
אבל אם הייתי צריך לנחש את כל ה6 אני לא בטוח אם הייתי זוכר שראית פליבג.
פחות כל הכבוד
טוב אבל זאת סדרה כזאת קצרצרה בקושי הספקנו לדבר עליה.

הכי אני ממליצה לך מהן על אוז.
|כן|

את דווקא לדעתי יכולה מאוד להינות מיורשים (במיוחד אם דילן גם תגיב לך).
תגובות של דילן זה באמת כיף

keren or5

Well-known member
רשימה טובה, לדעתי שובר שורות, בוג'אק הורסמן ואוז צריכים להיות יותר גבוה.
אני לא יודעת איך אתם מסמנים שם מה ראיתם ומה לא, אני אעשה ידנית, כי עם חלק מהסדרות גם לא ראיתי את הכל:
הסמויה
האמריקאים - ראיתי עד העונה האחרונה ואז לקחתי הפסקה, לא כי הסדרה לא הייתה טובה, אלא סתם כי רציתי הפסקה ותמיד רציתי להשלים את העונה האחרונה ועכשיו אני לא יודעת אם זה יקרה כי נראה לי שאני צריכה לראות הכל מהתחלה בשביל זה
הסופרנוס
עמוק באדמה - מומלצת במיוחד
תרגיע
- פרקים רנדומלים פה ושם
מד מן
פארגו - נדמה לי שראיתי את כל העונות חוץ מ-4
יורשים
הנותרים - ראיתי את שתי העונות הראשונות בכוח להבין למה אנשים מתלהבים מזה, ויתרתי אחרי העונה השניה.
המשרד
צ׳רנוביל
פליבג - עדיין לא ראיתי את עונה 2, שזה מגוחך בגלל שזה כ"כ קצר, ואני לא זוכרת מה הנסיבות שהובילו לזה שעוד לא ראיתי את זה (אבל אני רוצה להשלים)
שובר שורות - מומלצת במיוחד
סמוך על סול
דברים טובים
- ראיתי 2 או 3 עונות, לא זוכרת, דיי בטוחה שיש לפחות עונה אחת שלא ראיתי
בוג׳ק הורסמן - מומלצת במיוחד
האישה הטובה
ויפ
- ראיתי 4 עונות ראשונות נדמה לי ופרשתי
רוק 30
אוז
לואי

אטלנטה
בנות
הומלנד
- 2 עונות ראשונות
הבית הלבן
הלוטוס הלבן

כחול
- ראיתי הכל
ירוק - ראיתי חלק
אדום -לא ראיתי אבל רוצה להשלים (כאילו מכל אחת מהם ראיתי איזה פרק או שניים ראשונים, אני לא מחשיבה את זה)

keren or5

Well-known member
:-0 גם אני ראיתי יותר ממך! אם מחשיבים אפילו רק את אלו שראיתי במלואם לפחות פעם אחת (15), ואם כולל את אלו שראיתי את כולם + אלו שראיתי חלק מהם זה 23 ואני עוקפת את כולם :-0

לא יודעת אם אני מסוגלת היום להתחבר לסדרה (דרמה, קומדיה זה סיפור אחר) שבמרכזה גבר מאצ'ו אלים וקשוח. איך אני אתחבר אליו? אני לא יכולה לצפות בסדרה בלי לחבב את הדמות הראשית.
אני אגיד את האמת, בזמן שהשלמתי ספציפית את הסופרנוס זה היה בעיקר כי הייתה לי רשימה של סדרות ש"חייבים לראות" והסופרנוס הייתה מן הסתם מאוד גבוה ברשימה. אבל אני יודעת בוודאות שלא היה לי סבלנו להשלים אותה בשנים האחרונות מאותה סיבה. אני דיי שונאת את הדמות הראשית ואת רוב הדמויות באופן כללי, ואני במיוחד מועצבנת מזה שהיא התחילה את הטרנד של האנטי גיבור כי בעיני עם הזמן הוא הפך לבעייתי ורעיל והיום אני ממש לא מסוגלת יותר לראות סדרות שעושות את הטרופ הזה בקטע הרגיל שלו (בעיני יש סדרות שעושות אותו עם טוויסט וזה שונה בעיני ואותם אני ממש אוהבת), אבל כשראיתי אותה לראשונה עוד לא היו הרבה סדרות כאלה, אז היום הייתי באה אליה עם מטען אחר לגמרי (וצפייה בפרקים רנדומלים שתפסתי בהוט מדי פעם שנה שעברה בהחלט איששה את ההרגשה הזאת).
האמת שדיי כנ"ל עם מד מן, שהיום לא נראה לי שהייתה לי סבלנות לראות אותו מסיבות מאוד דומות לסופרנוס, וגם צפייה בפרקים רנדומלים בה בהוט בשנה שעברה אישרה את מה שחשבתי.

keren or5

Well-known member
המלצה על סדרה בנטפליקס: "מופע ה-8"
עד לאחרונה לא הצלחתי להתרכז כמעט בכלל בסדרות, חוץ מ- "בקרוב אצלי" שאני מודה שהיא דיי טיפשית אבל מספיק חמודה ומודעת לעצמה וקלילה שהייתה מתאימה לי מאוד באותה תקופה (ותומר קאפון |מאוהב|)
אתמול התחלתי את מופע ה-8 אני לא רוצה לספר יותר מדי כדי לא לספלייר, אבל אני אגיד שאני בבינג' חזק ואני כנראה אסיים אותה לפחות מחר (סיימתי את פרק 5), אם לא היום, שזה מאוד מפתיע אותי שמשהו הצליח לתפוס אותי. למרות זאת לא נראה לי שזה יהיה לטעם של רוב האנשים בפורום (נגיד לא הייתי ממליצה לעדי חזיר, לדילן, לונה גבולי, ניק יכול לאהוב). הדבר הכי טוב שאני יכולה לנסות לתאר אותה זה זה שמרגיש לי שמי שאהב את משחק הדיונון יאהב גם אותו, כי יש לה קונספט דיי דומה אבל מצד שני מספיק שונה כדי להיות משהו של עצמה לגמרי (הייתי מגדירה אותה שילוב של משחק הדיונון + הסרט "הפיר", אבל זה לא יגיד הרבה לאנשים בפורום כי לא נראה לי שמישהו ראה את הסרט הזה). אה וזאת סדרה קוראינית.
עוד סדרות שהתחלתי בנטפליקס ואמנם אני מתקדמת איתם לאט אבל אני אוהבת:
Maniac - אמה סטון כדמות דיכאונית ובעלת נטייה להרס עצמי + קונספט הזוי ומעניין- יס פליז!! בנתיים זה בין 2 התפקידים האהובים עלי שלה (ראיתי עד פרק 3)
No Good Deed - סיימתי פרק ראשון. מרגיש כמו שילוב שאני מאוד אוהבת בין סדרת מתח, לבין סוג של קלילות שמזכירה קצת אופרת סבון (מזכיר לי באוירה את עקרות בין נואשות) וליסה קודרו זה תמיד טוב!
The Breakthrough - סיימתי פרק ראשון בנתיים, מיני סדרת מתח נורדית -לפי הפרק הראשון אני כנראה אמשיך, למי שאוהב סדרות בלשיות
האיש שלי בפנים - חייבת לומר ששני הפרקים הראשונים, שזה מה שראיתי עכשיו, עכשיו לא מאוד תפסו אותי, אבל אני מאוד רוצה לתת הזדמנות ולהמשיך כי זה מייקל שור

למעלה