דיוני סדרות #135

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זה לא ואו, אבל לדעתי זה משתפר מפרק לפרק ואני כן רוצה לדעת איך זה ממשיך.
בסוף אולי אני אשאר מכוח האינרציה. אבל אני רוצה שיהיה לי יותר אכפת מהדמויות.
אולי זה עניין של מקום אחר בחיים והנסיבות של האובדן השני(וזה לא רק שהיא מגלה שהיא איבדה את דני אלא גם את מייקל וקייטי. היא פתאום קלטה שהיא הרחיקה את כולם ואין לה משפחה ויש לה רק את ג'ינה).
אני מבין ונכון.
אבל זה גם גורם לי לתהות האם היא עשויה עדיין להפוך שוב לרחוקה וקרה.
אולי זה כמו המשל עם הצפרדע שאם אתה שם בסיר עם מים ומרתיח לאט לאט אז אני לא תשים לב שהיא מתבשלת למוות אבל אם תשים אותה בסיר שהמים בו כבר רותחים אז היא מיד תקפוץ החוצה. אז בעבר היא לא קלטה איך לאט לאט היא הרחיקה את כל המשפחה שלה והתרחקה מהחיים ועכשיו היא סוג של רואה את המים הרותחים וקופצת החוצה.
זה רק בשביל שאחר כך יהיה משולש בין מייקל איימי וג'ייק.
מצד אחד אני יכול להעריך את זה שמייקל היה מסכן עם כל מה ההתמודדות עם איימי הישנה ואחרי שהוא גם איבד את בנו. ומגיע לו קרדיט על כך שהוא עזר לה מאוד לשמור על העבודה שלו.
ויחד עם זה אני משום מה לא יכול לסבול אותו והרעיון שהיא תחזור אליו נראה לי דוחה.
איימי וג'ייק לנצח.
אני שמחה שלא מרחו את זה למוות. נראה לי סדרות למדו שלצופים אין כוח לחכות חמש עונות עד לנשיקה ראשונה. אין לי בעיה עם בעירה איטית בספרים למשל, אבל זה נהיה קשה לחכות שנים שזוג יהיה יחד והפחד שסדרה תתבטל לפני שהעניינים יתחילו להיות רציניים.
בהחלט טוב

dilly snake

Active member
אבל זה גם גורם לי לתהות האם היא עשויה עדיין להפוך שוב לרחוקה וקרה.
נראה לי שלא, חלק מזה לדעתי קשור לעובדה שכל פעם היא חוותה את האובדן אחרת, וחלק מזה קשור לעובדה שהיא האשימה בפעם הראשונה את מייקל. אם היא תתהפך ושוב תהיה דוחה זה יהיה מוזר ולא אמין. נראה לי שהם הולכים עם איימי לאיזו עלילת גאולה.
ויחד עם זה אני משום מה לא יכול לסבול אותו והרעיון שהיא תחזור אליו נראה לי דוחה.
שלא נדבר על הזקן, איכס. וזה גם מוזר כזה, הוא התחתן שוב ויש לו ילד בדרך ואז הוא עוזב את הכל כי לאיימי יש חור בזיכרון וזה מזכיר לו שעדיין יש להם רגשות אחת לשנייה?

לג'ייק יש שיער פנים טוב יותר והוא גם הרבה יותר חתיך. ואני מקווה שיראו השבוע איך הוא ואיימי הפכו להיות זוג.

דיברגנט חדש

Well-known member
התחלתי לראות הרשימה השחורה, יש 10 עונות, כל עונה 22 פרקים והסדרה מעולה.
ההשערה שלי שריימונד הוא האבא של הסוכנת ליז, זהו לא ספוילר כי זה ניחוש לכן לא שמתי זאת כספויילר.
מישהו רואה או ראה את הסדרה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי לראות הרשימה השחורה, יש 10 עונות, כל עונה 22 פרקים והסדרה מעולה.
ההשערה שלי שריימונד הוא האבא של הסוכנת ליז, זהו לא ספוילר כי זה ניחוש לכן לא שמתי זאת כספויילר.
מישהו רואה או ראה את הסדרה?
ראיתי רק את הפרק הראשון של הסדרה וגם חשבתי על זה במהלך הפרק.
זה נראה לי כל כך ברור שאין סיכוי שלא יתייחסו לאופציה הזאת במהלך העונה הראשונה כבר. ואו שיפריחו את זה או שיסתרו את זה.
תכלס הסדרה באמת רצה לכל כך הרבה עונות שאני לא אתפלא אם בשלב מסויים מוכיחים שהוא כן אבא שלה ואז מוכיחים שהוא בעצם לא אבא שלה ואז בעצם מוכיחים שהוא כן אבא שלה.

*זה די מה שקרה במהלך ה60 שנה האחרונות בקומיקסים של מארוול עם הדמות של וונדה מקסימוף.

למעלה