כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
זה מה שעשיתי. והסכום שבחרתי הוא 138.צריך להחליט שברגע ששרשור דיונים מגיע ל-100 הודעות(או סכום אחר), פותחים חדש.
זה מה שעשיתי. והסכום שבחרתי הוא 138.
אולי עכשיו שהיא מסתיימת כדאי לי להתחיל אותה.יש את החלק האחרון של קוברה קאי
אגב, על החלק הקודם (חלק ב') כתבתי בתגובה #43 שלי בשרשור דיוני סדרות #133.2 הפרקים הראשונים מאכזבים אך מהפרק השלישי (13) זה נהיה מעולה כאשר הסיום "קצת" מפתיע
חחחח כן אה?אוקיי פאק זה טוויסט שבהחלט לא ציפיתי לו.
(לא שזה מצדיק את קיומה של הסדרה, שעדיין משעממת, אבל לפחות הצליחו להפתיע אותי במשהו.)
אה אתה חושב כאילו שהוא מחקה את החטיפה הקודמת?כלומר יש מקרים שבהם הורה גרוש שרוצה משמורת בלעדית על ילד חוטף את הילד. אבל אם הילד היה נחטף אז האבא מיד היה חשוד. לפחות היו בודקים שהוא לא מגדל אותו איפשהו. בטח היה נראה חשוד אם הוא היה עוזב פתאום.
אבל אם הוא חוטף קודם ילד של שופט והורג אותו אז כשעוד ילד נחטף יהיה ברור לכולם שזה חלק מסדרה. וכשמגיע אצבע חתוכה זה רק מאשר את זה.
אז במקרה הזה לא מוצאים את הגופה של הילד אבל כולם בטוחים שהוא מת בכל זאת כי אין סימן חיים. (ואולי הוא יכול לזייף משהו שיראה כאילו הוא נרצח)
ואז הוא מתאבל ועוזב את המחלקה ועוזב את פלורידה למקום רחוק. ובעצם לוקח את הבן שלו איתו.
כן מה לעזאזל????????????כי לכל הרוחות זה כבר לא מצחיק ששרה מישל גלר שם בתפקיד הכי משני שאי פעם היה. אפילו הבחורה הסנובית שדב גנבה לה את האוטו מקבלת יותר זמן מסך ממנה.
ווי תכלסהחבר שלה עדיין מרגיש חשוד (אבל אם אבא שלה לא בדק כבר מי הוא באמת אז הוא שוטר/אבא די חרא)
מסריח מידידקסטר נפטר מהגופה על ידי כך שהוא פשוט זורק אותה לזבל ומרגיש הרבה יותר מידי קל שזה פשוט עבד. אם זה קל כל כך אז למה הוא לא עושה את זה תמיד?
וואי לגמריייי איזה רשלנות מה זה???חוץ מזה הוא זרק את הגופה עטופה בניילון שהוא נגע בו בלי כפפות אז לחלוטין היו עולים עליו אם היו מוצאים את הגופה.
כן אה?*איכשהו הקטע המטריד ביותר בפרק היה לראות את שדות הזבל הענקיים ולחשוב על כך שכדור הארץ פשוט מתכסה בעוד ועוד זבל כל הזמן.
יופי ניקובעבר הרחוק (יותר) אמא של דקסטר מתפשטת ונכנסת לבריכה עם סוחר סמים סקסי.
די כבר, מישהו צריך לחתוך אותה לחתיכות לפני שאני משתעמם למוות (אם זה בסוף לא קורה בעונה הזאת אני תובע מישהו)
היא רצתה להיות במיאמי כשטיילור נמצאת שםאולי היא סתם רצתה את הכסף של "תפקיד אורח" בלי לעבוד קשה.
ממש!!!הוא גם עשה את זה לגמרי באור יום, כאשר הגופה בחלקה חשופה לכל מי שהיה עובר שם, וגם אם זה לא מקום שעוברים בו - היה שם את נהג משאית הזבל שרגע אח"כ נסע עם הפח הזה. מה אם הוא היה רואה?
לגמריבשבילי הקטע הכי מטריד בפרק היה שדקסטר כולו מסריח ומטונף מהזבל נכנס הביתה ונוגע בדברים והולך לאכול מהמקרר וצריך להתחנן בפניו שילך כבר להתקלח!!
רגע זה השחקן ההוא מאנטומיה שקראו לו מקדרימי?? וואי עכשיו כשאת אומרת נראה לי באמת!למה בלש מקדרימי חטף את הילד של עצמו?
הא הא!אתם יודעים זה לא פייר![]()
זה מסביר הכל.היא רצתה להיות במיאמי כשטיילור נמצאת שם
חחחחחחחחחחח לונההההההההההההההההההרגע זה השחקן ההוא מאנטומיה שקראו לו מקדרימי?? וואי עכשיו כשאת אומרת נראה לי באמת!
ברור זאת הסיבה הכי חשובה.זה מסביר הכל.
אני לא אשמה שהוא כיער את עצמו עם שפםחחחחחחחחחחח לונהההההההההההההההההה![]()
דקסטר ההתחלה פרק 7
תקראי שוב את מה שכתבתי אז.אה אתה חושב כאילו שהוא מחקה את החטיפה הקודמת?
משומה הנחתי שהוא חטף גם את הילד הקודם אבל וואלה יש מצב.
בעצם זה אותו מרתף יש שם את הדם של הילד הקודם והאם החוקרים ידעו על הארוחות?
אז אולי הוא כן חטף גם את הילד הקודם.
אתם יודעים זה לא פייר![]()
אפילו אני ידעתי את זה.רגע זה השחקן ההוא מאנטומיה שקראו לו מקדרימי?? וואי עכשיו כשאת אומרת נראה לי באמת!
אני מבין שזאת בדיחה, אבל אני חשבתי ברצינות על כך ואז נזכרתי שבטח בכלל לא מצלמים את זה בפלורידה.היא רצתה להיות במיאמי כשטיילור נמצאת שם
זאת תחרות צביםאגב, מה קורה עם שרינקינג?
לונה, עדי בטח כבר עוקפת אותך
כן הבנתי אחכ חחתקראי שוב את מה שכתבתי אז.
אני כן כתבתי שאני הבנתי שהוא חטף גם את הילד הקודם
גם שמעתי על הקאסט, גם קפצו לי ראיונות איתם וגם כי אני מזהה אותו. כי הוא מפורסם הלו?אפילו אני ידעתי את זה.
אבל באמת שהוא נראה מאוד שונה. אני פשוט קראתי על הקאסט של הסדרה בגלל מישהי.
לא בדיחה בכלל.אני מבין שזאת בדיחה, אבל אני חשבתי ברצינות על כך ואז נזכרתי שבטח בכלל לא מצלמים את זה בפלורידה.
אבל נראה לי שהיא גרה בניו-יורק ובטח מצלמים את זה בלוס אנג'לס. אבל אני לא בטוח על שני הדברים.
את דווקא התקדמת מאוד מהר (כלומר בשבילך)זאת תחרות צבים![]()
כן, אבל הוא ממש לא נראה כמוהוגם שמעתי על הקאסט, גם קפצו לי ראיונות איתם וגם כי אני מזהה אותו. כי הוא מפורסם הלו?
אוקי, אבל היא מבהירה שם שהיא נסעה למיאמי במיוחד בשביל זה. לא שהיא הייתה שם בשביל הסדרה.לא בדיחה בכלל.
בסדר נו זכרתי את זה אחרת עד שצפיתי שוב בסרטון.אוקי, אבל היא מבהירה שם שהיא נסעה למיאמי במיוחד בשביל זה. לא שהיא הייתה שם בשביל הסדרה.
כן. למרות שמהפוסט שלה זה נראה שזה כן משהו שהתבשל אצלה כבר קודם.זה מצחיק כי היום הקשבתי לפודקאסט באפיסטי שבו דיברו על הריבוט המתוכנן וציינו את זה שהם הבינו שהולך להיות משהו באמת כשהיא אמרה בתוכנית של דרו שהיא מוכנה למשהו כזה. כי מסתבר שבעבר היא תמיד באמת אמרה שהיא לא תעשה משהו כזה.
יווווווווו עכשיו אני חושבת על זה אם כולן כאלה סוויפטיות שישלבו מלא שירים שלה ברקעעעעעע והקוטלת החדשה תהיה סוויפטית!!! אם זה קורה אני אשקול להיות בעד החידוש הזה.בכל מקרה מה שחשוב זה שהיא בהחלט הייתה במיאמי בשביל טיילור ושכל הבאפי גירלס הן דיי הארד סוויפטיז.
אה, ברור מהפוסט שלה שזה משהו שהתבשל כבר מעל שנה אצלה. אבל גם הבהירה שלפני שהיו לה כמה פגישות היא עדיין לא הייתה בעניין.כן. למרות שמהפוסט שלה זה נראה שזה כן משהו שהתבשל אצלה כבר קודם.
מה את יודעת על הקשר בין דולי פרטון וטיילור סוויפט?יווווווווו עכשיו אני חושבת על זה אם כולן כאלה סוויפטיות שישלבו מלא שירים שלה ברקעעעעעע והקוטלת החדשה תהיה סוויפטית!!! אם זה קורה אני אשקול להיות בעד החידוש הזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.