דיוני סדרות #136

דיברגנט חדש

Well-known member
יש את החלק האחרון של קוברה קאי
2 הפרקים הראשונים מאכזבים אך מהפרק השלישי (13) זה נהיה מעולה כאשר הסיום "קצת" מפתיע :)
אגב, על החלק הקודם (חלק ב') כתבתי בתגובה #43 שלי בשרשור דיוני סדרות #133.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יש את החלק האחרון של קוברה קאי
2 הפרקים הראשונים מאכזבים אך מהפרק השלישי (13) זה נהיה מעולה כאשר הסיום "קצת" מפתיע :)
אגב, על החלק הקודם (חלק ב') כתבתי בתגובה #43 שלי בשרשור דיוני סדרות #133.
אולי עכשיו שהיא מסתיימת כדאי לי להתחיל אותה.
אבל עד כמה נחות בשביל זה לראות את סרט קרטה קיד הישן משנות ה80 (90?)

didalf

Well-known member
דקסטר ההתחלה פרק 7
אוקיי פאק זה טוויסט שבהחלט לא ציפיתי לו.
(לא שזה מצדיק את קיומה של הסדרה, שעדיין משעממת, אבל לפחות הצליחו להפתיע אותי במשהו.)
חחחח כן אה?
למה בלש מקדרימי חטף את הילד של עצמו?
הוא מנסה ככה לרדוף אחרי הקרטלים? הוא סתם פסיכופט?8-*

כלומר יש מקרים שבהם הורה גרוש שרוצה משמורת בלעדית על ילד חוטף את הילד. אבל אם הילד היה נחטף אז האבא מיד היה חשוד. לפחות היו בודקים שהוא לא מגדל אותו איפשהו. בטח היה נראה חשוד אם הוא היה עוזב פתאום.
אבל אם הוא חוטף קודם ילד של שופט והורג אותו אז כשעוד ילד נחטף יהיה ברור לכולם שזה חלק מסדרה. וכשמגיע אצבע חתוכה זה רק מאשר את זה.
אז במקרה הזה לא מוצאים את הגופה של הילד אבל כולם בטוחים שהוא מת בכל זאת כי אין סימן חיים. (ואולי הוא יכול לזייף משהו שיראה כאילו הוא נרצח)
ואז הוא מתאבל ועוזב את המחלקה ועוזב את פלורידה למקום רחוק. ובעצם לוקח את הבן שלו איתו.
אה אתה חושב כאילו שהוא מחקה את החטיפה הקודמת?
משומה הנחתי שהוא חטף גם את הילד הקודם אבל וואלה יש מצב.
בעצם זה אותו מרתף יש שם את הדם של הילד הקודם והאם החוקרים ידעו על הארוחות?
אז אולי הוא כן חטף גם את הילד הקודם.
אתם יודעים זה לא פייר|שפם|

כי לכל הרוחות זה כבר לא מצחיק ששרה מישל גלר שם בתפקיד הכי משני שאי פעם היה. אפילו הבחורה הסנובית שדב גנבה לה את האוטו מקבלת יותר זמן מסך ממנה.
כן מה לעזאזל????????????

החבר שלה עדיין מרגיש חשוד (אבל אם אבא שלה לא בדק כבר מי הוא באמת אז הוא שוטר/אבא די חרא)
ווי תכלס

דקסטר נפטר מהגופה על ידי כך שהוא פשוט זורק אותה לזבל ומרגיש הרבה יותר מידי קל שזה פשוט עבד. אם זה קל כל כך אז למה הוא לא עושה את זה תמיד?
מסריח מידי
חוץ מזה הוא זרק את הגופה עטופה בניילון שהוא נגע בו בלי כפפות אז לחלוטין היו עולים עליו אם היו מוצאים את הגופה.
וואי לגמריייי איזה רשלנות מה זה???
*איכשהו הקטע המטריד ביותר בפרק היה לראות את שדות הזבל הענקיים ולחשוב על כך שכדור הארץ פשוט מתכסה בעוד ועוד זבל כל הזמן.
כן אה?
ובעבר הרחוק (יותר) אמא של דקסטר מתפשטת ונכנסת לבריכה עם סוחר סמים סקסי.
די כבר, מישהו צריך לחתוך אותה לחתיכות לפני שאני משתעמם למוות (אם זה בסוף לא קורה בעונה הזאת אני תובע מישהו)
יופי ניק:-D

אולי היא סתם רצתה את הכסף של "תפקיד אורח" בלי לעבוד קשה.
היא רצתה להיות במיאמי כשטיילור נמצאת שם

הוא גם עשה את זה לגמרי באור יום, כאשר הגופה בחלקה חשופה לכל מי שהיה עובר שם, וגם אם זה לא מקום שעוברים בו - היה שם את נהג משאית הזבל שרגע אח"כ נסע עם הפח הזה. מה אם הוא היה רואה?
ממש!!!
בשבילי הקטע הכי מטריד בפרק היה שדקסטר כולו מסריח ומטונף מהזבל נכנס הביתה ונוגע בדברים והולך לאכול מהמקרר וצריך להתחנן בפניו שילך כבר להתקלח!!
לגמרי:-D

Lhuna3

Well-known member
חתונמי
בא לי לכתוב על זה קצת
יש פה עוד מישהו בעניין?
חן וברק - אוקיי אנחנו רגילים לזה שהם מוכרים לנו בולשיט בפרומואים, אבל אני לא מאמינה שזה הגבר שהם הציגו לנו בפרומו בתור "ג'ורג' קלוני הגבר הכי חתיך שאי פעם נולד" :-D:-D:-D
סורי על השטחיות, אבל אפילו לא קרוב למה שהייתי קוראת חתיך, ויש רק בעונה הזאת לפחות 4 גברים יותר שווים ממנו!

נועם ואיזבל - ג'יזס מי חשב שהיפהפיה הזאת כל כך אנטיפאטית?? בסדר אז הוא לא הטעם שלך, מותר לך, אבל זה לא אשמתו, למה שלא תתנהגי כמו בנאדם נורמלי, את בחופשה בתאילנד, תהיי נחמדה ותתיחסי אליו כמו אל ידיד לפחות, אני מניחה שזה גם העריכה אשמה, אבל זה נראה היא באה אליו בטענות על כל נשימה שהוא נושם.
כאילו הוא חייב לך משהו?! אני שמחה בשבילו שהפסיק להיות נחמד אליה גם.

Lhuna3

Well-known member
למה בלש מקדרימי חטף את הילד של עצמו?
רגע זה השחקן ההוא מאנטומיה שקראו לו מקדרימי?? וואי עכשיו כשאת אומרת נראה לי באמת!
הא הא!
זה מסביר הכל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דקסטר ההתחלה פרק 7
אה אתה חושב כאילו שהוא מחקה את החטיפה הקודמת?
משומה הנחתי שהוא חטף גם את הילד הקודם אבל וואלה יש מצב.
בעצם זה אותו מרתף יש שם את הדם של הילד הקודם והאם החוקרים ידעו על הארוחות?
אז אולי הוא כן חטף גם את הילד הקודם.
תקראי שוב את מה שכתבתי אז.
אני כן כתבתי שאני הבנתי שהוא חטף גם את הילד הקודם
רגע זה השחקן ההוא מאנטומיה שקראו לו מקדרימי?? וואי עכשיו כשאת אומרת נראה לי באמת!
אפילו אני ידעתי את זה.
אבל באמת שהוא נראה מאוד שונה. אני פשוט קראתי על הקאסט של הסדרה בגלל מישהי.
אני מבין שזאת בדיחה, אבל אני חשבתי ברצינות על כך ואז נזכרתי שבטח בכלל לא מצלמים את זה בפלורידה.
אבל נראה לי שהיא גרה בניו-יורק ובטח מצלמים את זה בלוס אנג'לס. אבל אני לא בטוח על שני הדברים.

אגב, זה מזכיר לי שהיום גיליתי שבעלה מצטלם לסרט החדש של "אני יודע מה עשית בקיץ האחרון" ומשחזר את התפקיד שלו. בסרט המקורי הוא שיחק לצידה של שרה ומסתבר שהיא צילמה צילומים מהסט אבל הבהירה שהיא לא משתתפת בסרט המשך. (שזה די הגיוני כי היא מתה בסרט המקורי)

didalf

Well-known member
תקראי שוב את מה שכתבתי אז.
אני כן כתבתי שאני הבנתי שהוא חטף גם את הילד הקודם
כן הבנתי אחכ חח

אפילו אני ידעתי את זה.
אבל באמת שהוא נראה מאוד שונה. אני פשוט קראתי על הקאסט של הסדרה בגלל מישהי.
גם שמעתי על הקאסט, גם קפצו לי ראיונות איתם וגם כי אני מזהה אותו. כי הוא מפורסם הלו?

אני מבין שזאת בדיחה, אבל אני חשבתי ברצינות על כך ואז נזכרתי שבטח בכלל לא מצלמים את זה בפלורידה.
אבל נראה לי שהיא גרה בניו-יורק ובטח מצלמים את זה בלוס אנג'לס. אבל אני לא בטוח על שני הדברים.
לא בדיחה בכלל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
זאת תחרות צבים:-D
את דווקא התקדמת מאוד מהר (כלומר בשבילך)
גם שמעתי על הקאסט, גם קפצו לי ראיונות איתם וגם כי אני מזהה אותו. כי הוא מפורסם הלו?
כן, אבל הוא ממש לא נראה כמוהו
לא בדיחה בכלל.
אוקי, אבל היא מבהירה שם שהיא נסעה למיאמי במיוחד בשביל זה. לא שהיא הייתה שם בשביל הסדרה.

זה מצחיק כי היום הקשבתי לפודקאסט באפיסטי שבו דיברו על הריבוט המתוכנן וציינו את זה שהם הבינו שהולך להיות משהו באמת כשהיא אמרה בתוכנית של דרו שהיא מוכנה למשהו כזה. כי מסתבר שבעבר היא תמיד באמת אמרה שהיא לא תעשה משהו כזה.

אגב, בפודקאסט האנשים היו הרבה יותר שמחים כמוני לגבי החדשות ואני חושב שזה בגלל שכמוני זה אנשים שכבר 20 שנה רואים באפי בשידורים חוזרים והרעיון של לראות את שרה מישל גלר מגלמת את באפי שוב הוא כל כך חלומי אחרי כל כך הרבה זמן שאפילו אם זה יהיה נוראי זה יהיה שווה את זה.

נזכרתי עכשיו שיש את זה גם ביו-טיוב, אני יודע שלא תצפו, אבל מסקרן אותי לראות איך הם נראים:

didalf

Well-known member
אוקי, אבל היא מבהירה שם שהיא נסעה למיאמי במיוחד בשביל זה. לא שהיא הייתה שם בשביל הסדרה.
בסדר נו זכרתי את זה אחרת עד שצפיתי שוב בסרטון.
בכל מקרה מה שחשוב זה שהיא בהחלט הייתה במיאמי בשביל טיילור ושכל הבאפי גירלס הן דיי הארד סוויפטיז.

זה מצחיק כי היום הקשבתי לפודקאסט באפיסטי שבו דיברו על הריבוט המתוכנן וציינו את זה שהם הבינו שהולך להיות משהו באמת כשהיא אמרה בתוכנית של דרו שהיא מוכנה למשהו כזה. כי מסתבר שבעבר היא תמיד באמת אמרה שהיא לא תעשה משהו כזה.
כן. למרות שמהפוסט שלה זה נראה שזה כן משהו שהתבשל אצלה כבר קודם.

didalf

Well-known member
בכל מקרה מה שחשוב זה שהיא בהחלט הייתה במיאמי בשביל טיילור ושכל הבאפי גירלס הן דיי הארד סוויפטיז.
יווווווווו עכשיו אני חושבת על זה אם כולן כאלה סוויפטיות שישלבו מלא שירים שלה ברקעעעעעע והקוטלת החדשה תהיה סוויפטית!!! אם זה קורה אני אשקול להיות בעד החידוש הזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כן. למרות שמהפוסט שלה זה נראה שזה כן משהו שהתבשל אצלה כבר קודם.
אה, ברור מהפוסט שלה שזה משהו שהתבשל כבר מעל שנה אצלה. אבל גם הבהירה שלפני שהיו לה כמה פגישות היא עדיין לא הייתה בעניין.
כשאני אומר שבעבר היא אמרה שהיא לא תעשה את זה אני מדבר על כלל עשרים השנה האחרונות.
יווווווווו עכשיו אני חושבת על זה אם כולן כאלה סוויפטיות שישלבו מלא שירים שלה ברקעעעעעע והקוטלת החדשה תהיה סוויפטית!!! אם זה קורה אני אשקול להיות בעד החידוש הזה.
מה את יודעת על הקשר בין דולי פרטון וטיילור סוויפט?
כי הבנתי שאיכשהו דולי מעורבת בהפקה של הריבוט של באפי.
משהו אפילו נאמר בפודקאסט על כך שדולי שיכנעה את שרה שכדאי לה להצטרף לריבוט.

didalf

Well-known member
מה את יודעת על הקשר בין דולי פרטון וטיילור סוויפט?
היא סנדקית שלה? לא רגע היא סנדקית של מיילי סיירוס.
אין קשר מיוחד רק הערכה והערצה הדדית.
1739741454357.png

כי הבנתי שאיכשהו דולי מעורבת בהפקה של הריבוט של באפי.
משהו אפילו נאמר בפודקאסט על כך שדולי שיכנעה את שרה שכדאי לה להצטרף לריבוט.
בסדר שרה מספיק סוויפטית

למעלה