דיוני סדרות #136

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז בסה"כ פרק מאוד מעניין.
כן, די טוב
זה מתחיל בג'ייק ואיימי שדיי מתנהגים כמו ילדים בתיכון(קולג'?) הוא עוזר לה ללמוד למבחן שלה והם נתקלים במייקל במעלית כשהם בדרך למחלקה.
הם ממש חמודים יחד. אני כל כך אוהב אותם יחד. אני מקווה שזה לא יהרס.
אנחנו רואים במקביל שלריצ'רד יש בעיות בבית לבן שלו יש מחלת נפש וזה משפיע לו על העבודה בבית חולים וזה גם מה שגרם לו לפשל וחלק מהעוינות שלו כלפי איימי(אבל מי זו האישה שעד עכשיו הוא דיבר איתה בזום/סקייפ אם לא אישתו?)
נראה לי שראינו כל הזמן שזאת איזו רופאה אחרת בבית חולים. לא חשבתי שהיא אשתו.

הפתיע אותי שהפרק מתחיל עם זה כי כשרואים דמויות לא מוכרות בהתחלה של פרק בסדרה כזאת אז חושבים שאחד מהם יהיה חולה ואז יגיע לבית חולים.
ואז כשהתברר שזאת משפחה שלו אז חשבתי שנגלה שהוא איזה נבלה גם בבית עם המשפחה שלו והוא גרם לכך שיש אלימות. ובהמשך אפילו חשבתי שנגלה בהמשך שהוא הסיבה שיש לבן שלו יש בעיות נפשיות. בדיעבד אני ממש שמח שזה לא הלך בכיוון כזה.
זה לחלוטין גרם לי להרגיש יותר סימפטיה כלפיו. גם שמחתי שהוא הבין שהוא פישל כשהוא לא היה שם בשביל סוניה וגם שהוא התוודה בפני אשתו על מה שהוא עשה.
אבל אני גם קצת לא אוהב את זה כי אני לא רוצה שזה יספק לו תירוץ להתנהגות המגעילה שלו כלפי איימי.
אני מקווה שהוא לפחות יפסיק לחבל באיימי, אם לא יתוודה על מה שהוא עשה.
איימי וסוניה מטפלות באקס של סוניה שלאט לאט לתוך הפרק מגלים שהוא תקף אותה מינית ושזה קרה כאיימי אמרה לה שהיא לא מתאימה להיות רופאה. לבחור הזה יש הפטיטיס בי שעוברת גם דרך יחסי מין ואיימי וסוניה יוצרות איתה קשר כדי שתגיש תלונה יחד עם סוניה והוא ילך לכלא להרבה זמן. איימי ממש אמפטית ומגוננת כלפי סוניה והיא עוזרת לה שהם ניגשות לדבר עם מייקל וריצ'רד.
בשלב מסוים סוניה כמעט הורגת אותו ואיימי מצליחה להציל(אוף?) ולחפות על מה שהיא עשתה.
כמעט מיד הנחתי שהוא תקף אותה מינית ולא רק אקס שלה.
באמת די קיוויתי שהוא ימות או משהו. לפחות כן עצרו אותו בסוף. אם כי אני מופתע שסוניה לא הסתבכה בכך שהיא בכלל טיפלה בו ושלא עלו על כך שמשהו שם חשוד.
במקביל ג'ייק וTJ מטפלים במישהו שיש לו CF וצריך השתלת לבלב(חשבתי תמיד שזה רק ריאות) הילד שלו רוצה לתרום לו אבל יש דרמה משפחתית שלמה והבן שלו לא באמת הבן שלו.
אף פעם לא שמעתי על CF שמתפרץ אצל מישהו רק כשהוא מבוגר. תמיד שמעתי על זה כמחלה של ילדים שבקושי חלק מהם שורדים לשנות ה20 שלהם.
בכל מקרה החלק הזה בפרק היה משעמם יותר, אם כי המשפחה הבריטית הייתה חמודה.
זה נגמר בזה שג'ייק לוקח את איימי למבחן שלה.
אני מניח שהיא תעבור ואז אנשים סוף סוף יפסיקו לקרוא לה איימי ויקראו לה דוקטור. זה כל הזמן היה לי מוזר.
היה מצחיק שסוניה אומרת שהיא תתגעגע לעשות לה הייזינג.

בנוסף גילינו שהפעם ההיא שאיימי אמרה לסוניה שהיא אולי לא הייתה צריכה להיות רופאה היה כשהיא פישלה במשהו כי היא הייתה מוסחת ממש אחרי האונס שלה. הגיוני שזה רק הגביר את הכעס שלה על איימי על האמירה.
בעיקרון באמת זה לא שאיימי יכלה לדעת מה עובר עליה, אבל חבל שהיא לא הייתה מישהי שסוניה יכלה להרגיש ביטחון לספר לו מה עובר עליה.

Lhuna3

Well-known member
שרינקינג
כאילו מצד אחד זה יפה ומרגש שאליס הלכה לדבר עם ההוא שהרג את אמא שלה וכל הסצנה בבית שלו הייתה יפה.
אבל זה שהם נהיו כבר חבורה כזאת והם יושבים ביחד במסעדה וצוחקים זה כבר ממש מוזר8-* סתומרת אם זה מה שעושה לה טוב אז סבבה אבל זה מוזר.
בהחלט מוזר.
קצת הגזימו עם זה שדרק 2 חתיך הוא לא כזה חתיך בכלל מה נסגר?8-*
THANK YOU
גם אני לא כזה נפלתי ממנו.
וואי אני לגמרי מבינה את המטופל של ג'ימי אין מביך כזה כשיש לך חבר אחד והוא מתחתן ואז אתה מוזמן אבל בחתונה הוא לא יהיה זמין רק לך ואז בעצם את לבד. זה נורא. קרה לי פעם.
קרה לי גם פעם.

מה שהכי אהבתי בפרק 2X06 זה הנאום שבו בראיין מתוודה בפני אליס על זה שהוא בקשר עם ההוא. הדיבור שלו קלישאי אבל מצחיק.

השיחה עם הדורס היתה טובה, אבל קצת הציק לי (ובאופן כללי זה ככה רוב הזמן בסדרה) שהוא ידע להגיד בדיוק את הדברים הכי נכונים ולהגיב בצורה הכי טובה שיכול היה.
בגלל זה סצינה שמאוד הייתי מרוצה ממנה בפרק לפני כן (נדמה לי שזה היה ב-2X05) זו הסצינה שבה שון דיבר עם אבא שלו בכנות - ואבא שלו הגיב בהתגוננות ותוקפנות וממש "לא טוב". זה היה כמובן לא נעים ולא טוב, אבל אהבתי את זה כי זה הרגיש לי אמיתי יותר, כמו שאנשים אמיתיים עם אינטלגנציה רגשית ממוצעת ולא מושלמת מגיבים כשהם מרגישים שמאשימים אותם שהם היו לא בסדר.
כמובן שבסדרה הזאת דברים כאלו נפתרים אח"כ בד"כ. ואני בסדר עם זה. אבל גם כשלא.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שרינקינג
בהחלט מוזר.

THANK YOU
גם אני לא כזה נפלתי ממנו.

קרה לי גם פעם.

מה שהכי אהבתי בפרק 2X06 זה הנאום שבו בראיין מתוודה בפני אליס על זה שהוא בקשר עם ההוא. הדיבור שלו קלישאי אבל מצחיק.

השיחה עם הדורס היתה טובה, אבל קצת הציק לי (ובאופן כללי זה ככה רוב הזמן בסדרה) שהוא ידע להגיד בדיוק את הדברים הכי נכונים ולהגיב בצורה הכי טובה שיכול היה.
בגלל זה סצינה שמאוד הייתי מרוצה ממנה בפרק לפני כן (נדמה לי שזה היה ב-2X05) זו הסצינה שבה שון דיבר עם אבא שלו בכנות - ואבא שלו הגיב בהתגוננות ותוקפנות וממש "לא טוב". זה היה כמובן לא נעים ולא טוב, אבל אהבתי את זה כי זה הרגיש לי אמיתי יותר, כמו שאנשים אמיתיים עם אינטלגנציה רגשית ממוצעת ולא מושלמת מגיבים כשהם מרגישים שמאשימים אותם שהם היו לא בסדר.
כמובן שבסדרה הזאת דברים כאלו נפתרים אח"כ בד"כ. ואני בסדר עם זה. אבל גם כשלא.
הולי שיט,

תכף גם תתקדמי עם דוקטור הו

Lhuna3

Well-known member
הצחיק אותי איך בריאן חזר על כ-ל הנאום שלו של איך הוא והנהג נהיו חברים כולל כל הפרטים:-D (עם שם אחר לתינוק)
זה היה טוב :-D
וג'ימי מוכן לסלוח לנהג אבל שיתרחק מהחיים שלו. סהכ לגימיטי למרות שעצוב בשבילו כי סופסוף היו לו חברים. גם בטח אליס תתעצבן שהוא מחליט בשבילה.
זה שהוא אמר לו לא להפגש יותר עם אליס אכזב אותי, כי בשביל אליס המפגשים האלו היו טובים וחיוביים ונראה לי שגם עזרו לה בהתמודדות שלה, אז זה סוג של קצת מחזיר אותו להיות אבא אנוכי שחושב רק על עצמו ולא עליה, ובשלב זה אני כן קצת שופטת אותו על זה.
גם העובדה שהוא לא עדכן לגבי זה את אליס, כלומר הוא כנראה מצפה שלואיס(?) יעשה לה גוסטינג או משהו, זה ממש לא בסדר מצידו.
אבל זה גם מזכיר לי איך הוא כלומר הזמן התלונן והתבכיין והיא הייתה מאוד חמודה לפניו כל פעם שהוא פנה אליה, אבל אז ברגע שהוא חזר לחדר שלו היא קראה לו פוסי בכיין. זה הרגיש לי מאוד הארש מצידה ולא אהבתי את זה.
מה, זה היה כזה מצחיק :-D זאת ליז ככה היא אומרת את האמת, וזה באמת יכול להרגיש מאוס כשמישהו מתבכיין יותר מידי. זה לא שהיא אמרה את זה לקונור בפנים.
חחח אבל זה מתאים לה. והוא באמת בכיין. והיא כן אמא טובה סהכ.
|כן| בדיוק.

didalf

Well-known member
זה היה טוב :-D
חחח שכתבת על פרק שש שאהבת את זה חשבתי "חכי לפרק הבא":-D
זה שהוא אמר לו לא להפגש יותר עם אליס אכזב אותי, כי בשביל אליס המפגשים האלו היו טובים וחיוביים ונראה לי שגם עזרו לה בהתמודדות שלה, אז זה סוג של קצת מחזיר אותו להיות אבא אנוכי שחושב רק על עצמו ולא עליה, ובשלב זה אני כן קצת שופטת אותו על זה.
גם העובדה שהוא לא עדכן לגבי זה את אליס, כלומר הוא כנראה מצפה שלואיס(?) יעשה לה גוסטינג או משהו, זה ממש לא בסדר מצידו.
לאדעת אני גם מבינה למה הוא רוצה אותו לחלוטין מחוץ לחיים שלו.
הוא כן אולי היה צריך לעדכן את אליס באמת.
מה, זה היה כזה מצחיק :-D זאת ליז ככה היא אומרת את האמת, וזה באמת יכול להרגיש מאוס כשמישהו מתבכיין יותר מידי. זה לא שהיא אמרה את זה לקונור בפנים.
|כן|

Lhuna3

Well-known member
איזבל מתנהגת סופסוף כמו בנאדם, אבל אני במקום נועם לא הייתי נותנת לה צ'אנס נוסף בכלל.
נראה לי שההפקה לחצו על שניהם להמשיך. לי עוד קשה לסלוח לה.

לא הבנתי את הקטע של אסף שזה כזה עניין בשבילו לתת למינדי לעזור לו לסחוב אחד מהתיקים ומה הוא עשה מזה סיפור של "להתמודד איתה" כאילו הוא היה צריך לשכנע אותה שהיא לא צריכה לעזור.

החברים הרופאים של בר: הוא נראה נחמד אבל בואי נזכור שאנשי מכירות הם שקרנים :-D

חיה מאוד חמודה (תכלס כל הבנות העונה חמודות חוץ מאיזבל) ומרגיש חמוד שגם מור השתחרר איתה יותר.

Lhuna3

Well-known member
לאדעת אני גם מבינה למה הוא רוצה אותו לחלוטין מחוץ לחיים שלו.
אני גם מבינה אותו וזו זכותו שהוא לא יהיה בחיים שלו, אבל האם זכותו גם לקבוע בשביל אליס שהוא לא יהיה בחיים שלה, בלי לשאול אותה אפילו? כאילו... יש פה עוד בנאדם חוץ ממך, והיא כבר לא ילדה, היא בוגרת וזה ממש לא לעניין להחליט בשבילה בלי לדבר איתה על זה.
היא גם מספיק מבוגרת בשביל להפגש עם מישהו בנפרד מאבא שלה, הוא יכול לדרוש ממנה לא להביא אותו אליהם הביתה לכל היותר.

didalf

Well-known member
אני גם מבינה אותו וזו זכותו שהוא לא יהיה בחיים שלו, אבל האם זכותו גם לקבוע בשביל אליס שהוא לא יהיה בחיים שלה, בלי לשאול אותה אפילו? כאילו... יש פה עוד בנאדם חוץ ממך, והיא כבר לא ילדה, היא בוגרת וזה ממש לא לעניין להחליט בשבילה בלי לדבר איתה על זה.
היא גם מספיק מבוגרת בשביל להפגש עם מישהו בנפרד מאבא שלה, הוא יכול לדרוש ממנה לא להביא אותו אליהם הביתה לכל היותר.
לאדעת... אני מבינה את מה שאת אומרת אבל גם לחלוטין מבינה אותו.
החלטתי לא להחליט|פטיש|

Lhuna3

Well-known member
גבי חוטפת את פול להרצאה וכל הכיתה עם הספר שלו והוא מרוצה מעצמו:-D
כן :-D
כל העלילה של ג'ימי ואליס הייתה מקסימה מאד היום. זה שהוא לומד לסמוך עליה ולתת לה להיות עצמאית והיא בתורה קוראת לו כשזה חשוב, כמו שפול אמר.
ולומדת איך להתמודד עם להיות זאת עם האמא המתה.
בהחלט זה היה יפה.
בפרק הזה אחותה רוצה להתגייס לצבא וגבי חוטפת את פול שיעזור לה להגיד לאמא שלה שהיא לא רוצה אותה בבית אבל האמא מתלהבת מהבית והולכת למצוא לעצמה חדר וגבי נשארת חסרת אונים.
יש משהו קצת מוזר לי שמישהו שיצא עם פוסט טראומה מהצבא (שון) ממליץ לאנשים אחרים ללכת לעשות את זה גם. וגם סוג של מבטיח לאחותה שהיא תהיה בסדר.

נ.ב. אני לא כזה רואה מה שניכם מתלהבים מצ'ארלי, כאילו הוא נראה סבבה אבל לא משהו מיוחד, בראיין האמת יותר לטעמי.

Lhuna3

Well-known member
מוהאהאהאהא!
עקפתי את עדי|חזיר|
האם רובין ומרשל הולכים להיות זוג?!
1740267865391.png

כצפוי אליס גילתה שג'ימי ביקש מלואיס לנתק איתה קשר והיא כועסת ובצדק.

כל הקטע של פול מלמד את גבי להציב גבולות וללמוד להגיד "לא" - היה לי ממש טוב לראות, הרגשתי שזה קצת גם טיפול בשבילי (כי גם אני מאוד מתקשה בנושא).
למרות שזה בינתיים נגמר בצורה לא נעימה בכלל עם אמא שלה. אבל עדיין זה כנראה היה לטובה.

ופול כרגיל חמוד עם איך שהוא גם לומד להסיר את המחסומים שלו.

אהבתי את התגובה של גבי ושל בראיין בהתחלה לקטע שהוא אמר שהחברה שלו "תהיה אצלו כמה ימים" :-D

וגם אהבתי את המו"מ של גבי וליז עם אליס על המסיבה שלה :-D

והיה גם די מצחיק הקטע של פול בוחן/מאיים על דרק 2 אם הוא בחור טוב או רע.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מוהאהאהאהא!
עקפתי את עדי|חזיר|
הדבר ההזוי זה שזה כאילו קשה
יש משהו קצת מוזר לי שמישהו שיצא עם פוסט טראומה מהצבא (שון) ממליץ לאנשים אחרים ללכת לעשות את זה גם. וגם סוג של מבטיח לאחותה שהיא תהיה בסדר.
זה באמת מוזר
נ.ב. אני לא כזה רואה מה שניכם מתלהבים מצ'ארלי, כאילו הוא נראה סבבה אבל לא משהו מיוחד, בראיין האמת יותר לטעמי.
זה ידוע שחצי אסייתים הם יפים.
כל הקטע של פול מלמד את גבי להציב גבולות וללמוד להגיד "לא" - היה לי ממש טוב לראות, הרגשתי שזה קצת גם טיפול בשבילי (כי גם אני מאוד מתקשה בנושא).
למרות שזה בינתיים נגמר בצורה לא נעימה בכלל עם אמא שלה. אבל עדיין זה כנראה היה לטובה.

וואי ממש לא זוכר על מה את מדברת
חחחחח כן זה מצחיק

didalf

Well-known member
נ.ב. אני לא כזה רואה מה שניכם מתלהבים מצ'ארלי, כאילו הוא נראה סבבה אבל לא משהו מיוחד
מתלהבת זה מוגזם להגיד כשאני 90% מהזמן שוכחת שהוא קיים אבל כן יש לו פנים יפות לדעתי.

מוהאהאהאהא!
עקפתי את עדי|חזיר|
בשעה 1:50 בלילה זה לא הפלקס שאת חושבת שזה. אני ישנתי למשל.

הדבר ההזוי זה שזה כאילו קשה
כן אה?:-D
הייתם צריכים לראות אותי עם הטירון תיעלתי את הלונה הפנימית שלי.

didalf

Well-known member
דקסטר ההתחלה פרק 8
סוף סוף הגענו לרצח של לורה מוזר. יאיי. אני מניח.
אז בפרק הבא הארי יגלה את הילדים עם שאריות הגופה?
חחח זה די נוראי להגיד על זה יאיי. אבל כן יאללה ידענו שזה בא.
די מזעזע האמת. כיסיתי את המסך. וקצת טריגרי בימים אלה:-(
נכון באמת היה לה ציפורניים צבעונויות זה היה אחד הקטעים של האייס טראק קילר.

אבל הקטע הממש מגניב זה הגילוי שהרוצח הסדרתי שלגוורטה מנסה לתפוס הוא כנראה בריאן.
וקלטתי את זה מהר כשאמרו שהאדם שהנרצח לפני כמה שבועות היה מטפל בבני נוער בעייתיים.
וואלה לא חשבתי. יפה.
האם השם הזה צלצל ל-לגוורטה מוכר אחכ בסדרה המקורית? לא זוכרת.
אגב זה שהיא יוצאת איתו היא אמרה שקוראים לו מיגל, הוא עדיין לומד משפטים והוא רוצה להיות DA. זה מיגל המעצבן מעונה 3? התייחסו לזה בסדרה שהם יצאו בעבר?

בין היתר כי עשו קאט לעבר שבו בריאן צובע את הציפורניים של אמא שלו בצבעים שונים - דבר שאני זוכר שהיה קטע איתו עם בריאן בעונה 1 של הסדרה המקורית.
אה חח כתבתי גם. כן זכרתי גם אבל לא קישרתי לרוצח של עכשיו.
אז האם הארי ולגוורטה פשוט לא יצליחו לתפוס אותו? הייתי חושב שאולי הארי יסתיר לחלוטין את המעורבות שלו, אבל ראינו שלגווארטה ראתה את התיק שלו בדברים של הארי.
איך הוא יסביר לה את זה? והאם היא לא הייתה אמורה להזכר בזה 15 שנה בעתיד כשתופסים אותו?
אה אז אתה לא זוכרת אם היא זכרה את זה בסדרה המקורית. טובנו. אולי הארי יצליח להחביא את זה והיא תשכח אם היא רק ראתה לשניה ואז קרה משהו גדול יותר.

הקטע עם הקפטן שחטף את הבן שלו מתקדם לכך שהוא שתל את החולצה של הבן שלו. לדעתי זה מתקדם לכיוון שאני אמרתי בפרק שעבר - שהוא הולך לגרום למחלקה להאמין שהילד מת ואז לברוח איתו.
אז מה דקסטר יעשה? האם עכשיו הארי יאמין לו?
האמת זה מעניין קצת סופסוף נהיה קצת עניין בסדרה. למה בלש מקרדרימי חוטף את הילד שלו איזה סייקו. זה נראה כאילו המטרה שלו זה תירוץ לרצוח אנשי קרטל8-* עד כדי כך הוא רוצה להרוג אותם שהוא מקריב את הבן שלו ועוד ילד בשביל זה?8-*
איזה הצגה הוא העלה שם ממש אוסקר.
דקסטר יאללה תוכיח את זה!
וכמובן שהחבר של דב הוא פושע ושקרן. אבל הוא אפילו לא ניסה להרוג את דב, סתם זרק אותה. זה לא היה ממש מעניין.
כן כל הזמן פחדתי שהוא ינסה לאנוס את לרצוח אותה אבל הוא סתם דוש ואולי קצת פושע אבל לא מסוכן. מרגיש קצת מיותר כי חייבים להתייחס לקיומה איכשהו.
אבל זה כן חמוד הקשר שלה עם דקסטר מאז ועד היום.
לשמ"ג היה תפקיד זניח כרגיל.
איזה בזבוז בחיי|פנים|

אוי הארי הארי |פנים| לא יאמן שהוא יכול היה להיות כזה טיפש.
"כן מה כבר יכול לקרות אני שניה אני אעיף מבט מסביב ואם לא ראיתי מישהו עוקב אז זה יהיה בסדר".
האמת שגם בכלל להפגש איתה במקום ציבורי היה מסוכן, וזה שהם ישבו עם הגב לא היה אמור לעבוד על אף אחד רציני שעוקב אחריה מחשש שהיא עם המשטרה. ראו שהם מדברים.
ואם לחשוב יותר אז תכלס איך בכלל לא עלו עליה מלפני זה, עם כל הזהירות של המאפיה הזאת אם היו עוקבים אחריה עוד קודם היו מגלים שהארי היה אצלה בבית מלא פעמים ושהם נפגשו בעוד מקומות.
חחחחח וואי לגמרי|פנים|

לא יודעת אבל אם הוא באמת איכשהו משכנע אותה שזה לא בראיין ויורדים ממנו - אז בעצם הארי אשם במידה רבה גם בכל הקורבנות העתידיים של בראיין. (כלומר חוץ מהאשמה העקיפה שכנראה שהרצח של לורה הפך אותו לרוצח, למרות שראינו כבר קודם שהיו לו נטיות פסיכופאטיות, אבל עדיין).
טוב הוא במילא מת אז מכפת לו.

קשה לי עם המחשבה שהוא אוהב את הילד שלו ובכל זאת מסוגל לעשות לו דברים מחרידים כאלה. אולי הוא רוצה לחטוף אותו רק בשביל לנקום בגרושתו.
מה רק לי נראה שזה קשור לקרטל?

אני אומרת לך שתפסיק לצפות למשהו, סתם היה לה משעמם בבית, היא לא באמת באה לעבוד פה :-D
ממש:-D

אוקיי אני לא אומרת שכל ילד שעושה את זה הוא בהכרח פסיכו', אבל זה ברור שלא הראו לנו את זה סתם, זה קשור לנטיה שלו אח"כ כרוצח לכריתה של איברים של קורבנותיו, זה בא להגיד עליו משהו.
|כן|
אבל באמת לא הראו מספיק.

הימור שלי: זה ישאר לא ידוע שזה הקפטן. דקסטר יחסל אותו בשקט ורק דקסטר (ואולי הארי) ידעו שזה היה הוא.
הממ הגיוני

אתה רומז שזה לא אמין שבאפי נבחרה לקטול ערפדים? |שפם|
:-0:-0

Lhuna3

Well-known member
שרינקינג 2X11
לא הבנתי איך עברנו מאליס כועסת על ג'ימי כי הוא אמר ללואיס לנתק איתה קשר - כאמור כעס לחלוטין מוצדק בעיני,
לאליס כועסת על ג'ימי כי הוא לא רוצה קשר עם לואיס בעצמו ועוד מצפה ממנו לטפל בו - שזה מוגזם לגמרי מצידה וכעס לא מוצדק בעיני.
אבל פסדר.
בכל אופן כל העניין של הופעת לואיס מחדש בחיים שלו מערער אותו עד כדי נסיגה קשה ממש. לפחות יש לו את פול שמטפל בו גם כשהוא מתנגד לטיפול.
מזל שהוא ירד מהר מהעניין של לטפל בדוש הנרקיסיסטי.

בראיין כמעט נתן פעם שלישית את הנאום שלו :-D חבל שאליס הפסיקה אותו.
ליז וגבי מברכות אחת את השניה על זה ש"הן" מקבלות תינוק :-D
גבי קצת דופקת לעצמה את היחסים עם דרק 2 (אבל זה בטח יסתדר).
לאמא של גבי כבר יש מטפלת, אבל היא עדיין עושה לה רגשי על כך שגבי סירבה לתת לה לגור אצלה, ואם זה לא מספיק אז גם המטפלת שלה מצטרפת להאשמה (ובאופן די חצוף, ובכלל תגידי תודה כי אם כולם היו ילדים מושלמים שמטפלים בהורים שלהם אצלם בבית אז לא היתה לך עבודה.)

לאן נעלמה רובין? חשבתי שיהיה ביניהם קטע.

didalf

Well-known member
האם רובין ומרשל הולכים להיות זוג?!
לאלאלאלאלאלא אבסולוטלי לא זה שורף לי בעיניים הם לא יכולים להיות זוג!!!!:-D:-D
חחח לא יכולתי מה אתם מעמידים פנים שאתם רק מכירים? אתם מכירים שנים אתם בסטיז.
ועוד מפלרטטים יאייקס.
1740267865391.png
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את גאון:-D:-D
חחח עכשיו קלטתי שהיא אמרה שבעלה בגד בה עם החברה הכי טובה שלה. אז כנקמה היא לוקחת את הבעל של החברה הכי טובה שלה? בושה וחרפה.
ואני יודעת שג'ייסון סיגל מפיק פה יש לו סיי הוא עושה לנו בכוונה!!

כצפוי אליס גילתה שג'ימי ביקש מלואיס לנתק איתה קשר והיא כועסת ובצדק.
כן זה התפוצץ:-(

כן אה?
זה ממש מבאס עם אמא שלה.
כן.
הצחיק אותי שהוא אמר על האנשים בתמונה "חשבתי שהם הגיעו עם המסגרת":-D
כן:-D
אני גם שמחה שליז חזרה להיות כלבה. גם דרק שמח.
והיה גם די מצחיק הקטע של פול בוחן/מאיים על דרק 2 אם הוא בחור טוב או רע.
:-D

Lhuna3

Well-known member
לאלאלאלאלאלא אבסולוטלי לא זה שורף לי בעיניים הם לא יכולים להיות זוג!!!!:-D:-D
חחח לא יכולתי מה אתם מעמידים פנים שאתם רק מכירים? אתם מכירים שנים אתם בסטיז.
ועוד מפלרטטים יאייקס.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את גאון:-D:-D
חחח עכשיו קלטתי שהיא אמרה שבעלה בגד בה עם החברה הכי טובה שלה. אז כנקמה היא לוקחת את הבעל של החברה הכי טובה שלה? בושה וחרפה.
ואני יודעת שג'ייסון סיגל מפיק פה יש לו סיי הוא עושה לנו בכוונה!!
בדוק! :-D

Lhuna3

Well-known member
יאללה סוף העונה!
לא במפתיע מסיימים שוב את העונה עם מסיבת "כולנו משפחה אחת גדולה ומאושרת",
וברקע מישהו בודד ועצוב. אבל סיום יפה כשג'ימי מגיע לתמוך בו.

שליז תהיה מטפלת חלקית של התינוק זה נשמע פתרון מושלם לכל הצדדים.

פול שובר לב ;-(

והולך ומתברר שמי שהכי מכולם שם באמת הכי צריכה תמיכה והורים-חלופיים זאת סאמר.

didalf

Well-known member
יאללה סוף העונה!
שתדעי לך שתכננתי לראות מחר ועשית לי פומו ובגללך מחר יהיה לי משעמם!

שרינקינג 2X11
לא הבנתי איך עברנו מאליס כועסת על ג'ימי כי הוא אמר ללואיס לנתק איתה קשר - כאמור כעס לחלוטין מוצדק בעיני,
לאליס כועסת על ג'ימי כי הוא לא רוצה קשר עם לואיס בעצמו ועוד מצפה ממנו לטפל בו - שזה מוגזם לגמרי מצידה וכעס לא מוצדק בעיני.
אבל פסדר.
נכון?8-* מה היא רוצה ממנו??
שילך לטיפול אצל מישהו אחר למה ג'ימי צריך להתמודד עם זה? מספיק שהוא סלח לו וקיבל את זה שאליס בקשר איתנו יש גבול כמה אפשר לדרוש ממנו!
וגם זה הכי לא אתי בעולם אבל ממתי זה משנה למישהו כאן?:-D

בכל אופן כל העניין של הופעת לואיס מחדש בחיים שלו מערער אותו עד כדי נסיגה קשה ממש. לפחות יש לו את פול שמטפל בו גם כשהוא מתנגד לטיפול.
:-(
אוף בסוף ממש קיוויתי שהוא ילך לפול ולשמחתי כן. חשבתי אבל שהוא יופיע לו בדלת. אבל על הספסל זה אפילו יותר טוב.
(הוא לא הביא תשלום)
מזל שהוא ירד מהר מהעניין של לטפל בדוש הנרקיסיסטי.
חחחחחחחח אבל זה היה מצחיק. "כמה פעמים אמרו לך שאתה חרא היום?" "חמש פעמים":-D

בראיין כמעט נתן פעם שלישית את הנאום שלו :-D חבל שאליס הפסיקה אותו.
חחחחח כן:-D

לאמא של גבי כבר יש מטפלת, אבל היא עדיין עושה לה רגשי על כך שגבי סירבה לתת לה לגור אצלה, ואם זה לא מספיק אז גם המטפלת שלה מצטרפת להאשמה (ובאופן די חצוף, ובכלל תגידי תודה כי אם כולם היו ילדים מושלמים שמטפלים בהורים שלהם אצלם בבית אז לא היתה לך עבודה.)
וואי ממש.
כנראה אבל זה קטע של שחורים ממה שגבי אומרת, שזה ממש טאבו כזה שילד לא יטפל בהורה שלו.
אמא שלי תמיד אומרת כמה מזל היה לה שסבתא שלי מרצונה העדיפה לקחת עזרה חיצונית.
לאן נעלמה רובין? חשבתי שיהיה ביניהם קטע.
חמודה והכל אבל לא שתלך. לא טוב לי הקטע ביניהם:-D

אה והיה ברור ששון יוצא עם הרופאה חחח. המעגל החברתי של האנשים האלה כזה קטן.

Lhuna3

Well-known member
שתדעי לך שתכננתי לראות מחר ועשית לי פומו ובגללך מחר יהיה לי משעמם!
סורי (נוט סורי) :-D

וגם זה הכי לא אתי בעולם אבל ממתי זה משנה למישהו כאן?:-D
תכלס אפילו פול כבר נכנע בעניינים האלה.
(הוא לא הביא תשלום)
שמתי לב גם.
חחחחחחחח אבל זה היה מצחיק. "כמה פעמים אמרו לך שאתה חרא היום?" "חמש פעמים":-D
כן :-D
כנראה אבל זה קטע של שחורים ממה שגבי אומרת, שזה ממש טאבו כזה שילד לא יטפל בהורה שלו.
אה וואלה? לא שמתי לב שהיא אמרה.
אה והיה ברור ששון יוצא עם הרופאה חחח. המעגל החברתי של האנשים האלה כזה קטן.
אה כן :-D

למעלה