דיוני סדרות #136

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז בסה"כ פרק מאוד מעניין.
כן, די טוב
זה מתחיל בג'ייק ואיימי שדיי מתנהגים כמו ילדים בתיכון(קולג'?) הוא עוזר לה ללמוד למבחן שלה והם נתקלים במייקל במעלית כשהם בדרך למחלקה.
הם ממש חמודים יחד. אני כל כך אוהב אותם יחד. אני מקווה שזה לא יהרס.
אנחנו רואים במקביל שלריצ'רד יש בעיות בבית לבן שלו יש מחלת נפש וזה משפיע לו על העבודה בבית חולים וזה גם מה שגרם לו לפשל וחלק מהעוינות שלו כלפי איימי(אבל מי זו האישה שעד עכשיו הוא דיבר איתה בזום/סקייפ אם לא אישתו?)
נראה לי שראינו כל הזמן שזאת איזו רופאה אחרת בבית חולים. לא חשבתי שהיא אשתו.

הפתיע אותי שהפרק מתחיל עם זה כי כשרואים דמויות לא מוכרות בהתחלה של פרק בסדרה כזאת אז חושבים שאחד מהם יהיה חולה ואז יגיע לבית חולים.
ואז כשהתברר שזאת משפחה שלו אז חשבתי שנגלה שהוא איזה נבלה גם בבית עם המשפחה שלו והוא גרם לכך שיש אלימות. ובהמשך אפילו חשבתי שנגלה בהמשך שהוא הסיבה שיש לבן שלו יש בעיות נפשיות. בדיעבד אני ממש שמח שזה לא הלך בכיוון כזה.
זה לחלוטין גרם לי להרגיש יותר סימפטיה כלפיו. גם שמחתי שהוא הבין שהוא פישל כשהוא לא היה שם בשביל סוניה וגם שהוא התוודה בפני אשתו על מה שהוא עשה.
אבל אני גם קצת לא אוהב את זה כי אני לא רוצה שזה יספק לו תירוץ להתנהגות המגעילה שלו כלפי איימי.
אני מקווה שהוא לפחות יפסיק לחבל באיימי, אם לא יתוודה על מה שהוא עשה.
איימי וסוניה מטפלות באקס של סוניה שלאט לאט לתוך הפרק מגלים שהוא תקף אותה מינית ושזה קרה כאיימי אמרה לה שהיא לא מתאימה להיות רופאה. לבחור הזה יש הפטיטיס בי שעוברת גם דרך יחסי מין ואיימי וסוניה יוצרות איתה קשר כדי שתגיש תלונה יחד עם סוניה והוא ילך לכלא להרבה זמן. איימי ממש אמפטית ומגוננת כלפי סוניה והיא עוזרת לה שהם ניגשות לדבר עם מייקל וריצ'רד.
בשלב מסוים סוניה כמעט הורגת אותו ואיימי מצליחה להציל(אוף?) ולחפות על מה שהיא עשתה.
כמעט מיד הנחתי שהוא תקף אותה מינית ולא רק אקס שלה.
באמת די קיוויתי שהוא ימות או משהו. לפחות כן עצרו אותו בסוף. אם כי אני מופתע שסוניה לא הסתבכה בכך שהיא בכלל טיפלה בו ושלא עלו על כך שמשהו שם חשוד.
במקביל ג'ייק וTJ מטפלים במישהו שיש לו CF וצריך השתלת לבלב(חשבתי תמיד שזה רק ריאות) הילד שלו רוצה לתרום לו אבל יש דרמה משפחתית שלמה והבן שלו לא באמת הבן שלו.
אף פעם לא שמעתי על CF שמתפרץ אצל מישהו רק כשהוא מבוגר. תמיד שמעתי על זה כמחלה של ילדים שבקושי חלק מהם שורדים לשנות ה20 שלהם.
בכל מקרה החלק הזה בפרק היה משעמם יותר, אם כי המשפחה הבריטית הייתה חמודה.
זה נגמר בזה שג'ייק לוקח את איימי למבחן שלה.
אני מניח שהיא תעבור ואז אנשים סוף סוף יפסיקו לקרוא לה איימי ויקראו לה דוקטור. זה כל הזמן היה לי מוזר.
היה מצחיק שסוניה אומרת שהיא תתגעגע לעשות לה הייזינג.

בנוסף גילינו שהפעם ההיא שאיימי אמרה לסוניה שהיא אולי לא הייתה צריכה להיות רופאה היה כשהיא פישלה במשהו כי היא הייתה מוסחת ממש אחרי האונס שלה. הגיוני שזה רק הגביר את הכעס שלה על איימי על האמירה.
בעיקרון באמת זה לא שאיימי יכלה לדעת מה עובר עליה, אבל חבל שהיא לא הייתה מישהי שסוניה יכלה להרגיש ביטחון לספר לו מה עובר עליה.

למעלה