דיוני סדרות #136

LeAnnDyIan

Well-known member
רגע זה השחקן ההוא מאנטומיה שקראו לו מקדרימי?? וואי עכשיו כשאת אומרת נראה לי באמת!
חחחחחחחחחחח לונהההההההההההההההההה:-D:-D:-D:-D
רציתי גם לצחוק על לונה כי זה די מביך.
אבל אני הבנתי רק השבוע שמיס קייסי בניתוק זו אניה מהמאה וזה בעיני הרבה יותר מביך🙈
(וזה לא כאילו הבנתי לבד, פשוט ראיתי את השמות של השחקנים שיהיו בפאנל של PaleyFest ופתאום אני רואה את השם שלה ומתחת כתוב מיס קייסי ורק אז הבנתי שזו היא🫠)

didalf

Well-known member
רציתי גם לצחוק על לונה כי זה די מביך.
אבל אני הבנתי רק השבוע שמיס קייסי בניתוק זו אניה מהמאה וזה בעיני הרבה יותר מביך🙈
(וזה לא כאילו הבנתי לבד, פשוט ראיתי את השמות של השחקנים שיהיו בפאנל של PaleyFest ופתאום אני רואה את השם שלה ומתחת כתוב מיס קייסי ורק אז הבנתי שזו היא🫠)
להגנתך אניה הייתה מלוכלכת רוב הזמן😂

דיברגנט חדש

Well-known member
אולי עכשיו שהיא מסתיימת כדאי לי להתחיל אותה.
כן, גם אני אוהב לראות ברצף ודיי ביאס אותי שכל 5 פרקים עשו אתנחתה.
אבל עד כמה נחות בשביל זה לראות את סרט קרטה קיד הישן משנות ה80 (90?)
לא נחות בכלל, לאחר העונה הראשונה של קוברה קאי, ראיתי, שוב, את כל סדרות הסרטים של קרטה קיד (3 במספר) ועוד אחד עם שחקנים אחרים, כאשר הפעם זה היה בת במקום דניאל סאן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
לא נחות בכלל, לאחר העונה הראשונה של קוברה קאי, ראיתי, שוב, את כל סדרות הסרטים של קרטה קיד (3 במספר) ועוד אחד עם שחקנים אחרים, כאשר הפעם זה היה בת במקום דניאל סאן.
אני מניח שגם אתה מתכוון למילה "נחוץ" כי אני טעיתי בהודעה שלי.
ואוקי, אולי אני באמת אראה את זה.

אני לא יודע אם את מופתעת שדילן לא עלתה על זה שמדובר באותה שחקנית או שאת מופתעת כי גם את כרגע מגלה שזאת אותה שחקנית.

אגב, אתן זוכרות שהיא גם הופיעה בכמה פרקים של שיימלס?
(היא גם כיכבה בסדרה בית הבובות של ג'וס ווידון לצד אליזה דושקו, ושיחקה בהופעות אורח בממלכת החיות וסוכני שילד)

didalf

Well-known member
שריניקינג עד 2X05
חבר של בראיין (גם אתם תמיד מתלבטים איך לכתוב את השם זה?)
לא, בריאן.

חבר של בראיין (גם אתם תמיד מתלבטים איך לכתוב את השם זה?) וצ'ארלי מביא אליהם את התינוקת המאומצת שלו, ואז מתברר שצ'ארלי בעצם מאוד רוצה גם להיות אבא, למרות שבראיין לא רוצה וצ'ארלי תמיד אמר שהוא בסדר עם זה.
ואז כולם לוחצים על בראיין להכנע ולהסכים לתינוק.
אני לא חושבת שזה נכון ללחוץ ככה על מישהו שלא רוצה.
אבל זה כנראה הולך לקרות.
כן אני לא הבנתי למה כולם מזלזלים ככ בזה שהוא לא רוצה זה היה ממש לא יפה. זה כן דבר רציני.

גבי רוצה גם דרק ו"במקרה" דרק מביא לה דרק אחר (שחקן מוכר לי אבל אין לי כוח לבדוק) והם חמודים יחד.
היה בבחורה החדשה.

* ג'ימי לפול "יש לך חבר. עשיתי לך חבר". (ג'ימי הוא כל כך מרשל אריקסון)
הוא לגמרי מרשל:-D

* הקטע שג'ימי מעיר משהו לפועלים שעובדים מול הבית של "פאם הגזענית" ואז מתקן "אתם בטח מכירים אותה רק בתור פאם" והפועל אומר שהם גם מכירים אותה בתור "פאם הגזענית"
חחחחחחח כן:-D
היו עוד כמה דברים שצחקתי אבל שכחתי מה
אה אבל נזכרתי שבאחד הפרקים הקודמים גבי נכנסה וראתה את קונור וסאמר ואמרה משהו: "כמה תלתלים זה נראה כמו ערוגת כרוב פה":-D
* קולין/ריקון איך שקוראים לבן של ליז שעכשיו בגד בסאמר עם אליס וכל המבטים שאליס תוקעת בו על התגובות הנוראיות שלו :-D
קונור8-* זה לא שם כזה קשה.
את מגיבה כאילו את רואה בלי תרגום. את יודעת שיש תרגום באפל כן?8-*
אני בשוק שהמתח בין שון וליז נפתר כל כך מהר. אבל שמח.
דווקא נחמד שלא גררו את זה כי באמת לאף אחד אין כוונה רעה.

אני מסכים שזה ממש לא בסדר ללחוץ ככה מישהו להסכים לתינוק. וגם הזוי להתייחס לזה כאילו אין שום בסיס לכך שמישהו לא ירצה ילד או שזה יהיה בעיה אם הוא לא רוצה ילד והבן זוג שלו כן רוצה. (והעובדה שפסיכולוגים מתייחסים לזה כאילו זה לא יכול להיות בעיה זה עוד יותר)
|כן|

הרגיש לי מאוד שזה נועד להראות שבריאן הוא אדם טוב ואכפתי ולא נרקסיסטי כמו שהוא אומר על עצמו. פחות על עניין הנהג הדורס.
אני גם חושבת

מרגיש לי כאילו זו הסיבה היחידה שעושה את זה "נורמלי ומקובל" בעיני breeders (שאז כמובן הם ישכנעו אותך ש"אל תדאג, כשיבוא הילד אתה תגלה שאתה אבא נהדר". מאיפה לכם הבטחון?)
נכון

אז אני אתמקד בדברים החשובים. כלומר המצחיקים.
כמו כשג'ימי מחקה את אליס עוזבת בכעס את השיחה שלהם :-D
וכשאשתו לשעבר של פול מעבירה פלאסק אליו ואז הוא מעביר לג'ולי אבל אז עוצר אותה עם מבט כועס מצחיק לפני שהיא מעבירה לחתן שלו.
והקטעים כשבריאן וצ'ארלי מדברים עם יועץ האימוצים (אגב, זה מאוד מאוד מתקשר לסדרה הדוקומנטרית שכתבתי עליה בשרשור האחר שאני לא אצפה בה אבל ראיתי את הטריילר ואז קראתי מה קורה שם)
וכשג'ימי מצטרף אל גבי, אמא שלה ואחותה בכך שהוא צועק על השכן ואז הן כולן כועסות עליו.
כן כל זה היה מצחיק

כמובן שזה לא רק צחוקים בפרק הזה - שון מספר לאבא שלו איך הוא מרגיש ואבא שלו זורק לו את זה חזרה בפנים שלו באופן נוראי. אז שון הולך ומוצא אנשים שיכסחו לו את הצורה.
יאוואוווו רציתי להרביץ לאבא הזה בעצמי:-[

כן. גם מצד אחד זה היה מצחיק שליז אמרה לג'ימי "באיזה עולם נראה לך שקונור מחליט עם מי הוא שוכב?" וזה באמת קצת מרגיש שסאמר ואליס עושות איתו מה שבא להן כזה, אבל זה גם קצת קומם אותי שהיא כאילו לחלוטין מסירה מהבן שלה אחריות לחיי המין שלו.
אוקי אבל במקרה שלו זה קצת נכון זה לא גבר זה בובת סמרטוטים|פנים|

אותה אני אזהה תמיד.
מזל:-D

Lhuna3

Well-known member
שריניקינג עד 2X05
לא, בריאן.

כן אני לא הבנתי למה כולם מזלזלים ככ בזה שהוא לא רוצה זה היה ממש לא יפה. זה כן דבר רציני.

היה בבחורה החדשה.

הוא לגמרי מרשל:-D

חחחחחחח כן:-D
היו עוד כמה דברים שצחקתי אבל שכחתי מה
אה אבל נזכרתי שבאחד הפרקים הקודמים גבי נכנסה וראתה את קונור וסאמר ואמרה משהו: "כמה תלתלים זה נראה כמו ערוגת כרוב פה":-D

קונור8-* זה לא שם כזה קשה.
את מגיבה כאילו את רואה בלי תרגום. את יודעת שיש תרגום באפל כן?8-*

דווקא נחמד שלא גררו את זה כי באמת לאף אחד אין כוונה רעה.

|כן|

אני גם חושבת

נכון

כן כל זה היה מצחיק

יאוואוווו רציתי להרביץ לאבא הזה בעצמי:-[

אוקי אבל במקרה שלו זה קצת נכון זה לא גבר זה בובת סמרטוטים|פנים|

מזל:-D
שיט נראה לי שהגעת אלי. עכשיו תחכי קצת!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שיט נראה לי שהגעת אלי. עכשיו תחכי קצת!
למזלך מחר אין לי זמן בכלל
כאילו באמת את צריכה עוד יום בשביל להתקדם בסדרה ולא היה לך עכשיו חודש.
(אם כי בעצם את עסוקה עכשיו בקריאה, אז עדי באמת תחכי)

It's Always Sunny

Well-known member
אני רק באמצע הפרק (rewatch, כן?) אבל נראה לי שמצאתי את ההיילייט שלי:
Matt: There are some things I haven't told you about me, Claire.
Claire: You haven't told me anything about you.
אני אוהבת את ההומור הזה :-D

וחוץ מזה הסצנות של מאט הקטן ואבא שלו כל כך heartwarming :-]

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני רק באמצע הפרק (rewatch, כן?) אבל נראה לי שמצאתי את ההיילייט שלי:
Matt: There are some things I haven't told you about me, Claire.
Claire: You haven't told me anything about you.
אני אוהבת את ההומור הזה :-D

וחוץ מזה הסצנות של מאט הקטן ואבא שלו כל כך heartwarming :-]
חחחחח
אני תוהה באמת למה הוא מתכוון כי הרי הוא פוגש אותה לראשונה בפרק הזה אז כמובן שהיא לא יודעת עליו כלום.

אם היה לי זמן ולא היו לי דברים רבים אחרים שאני רוצה לראות אז הייתי ממש בכיף עושה צפיה חוזרת בכל שלושת העונות לפני העונה החדשה.

דורי 1981

Well-known member
סוכן הלילה ממשיכה להיות סדרה איכותית וטובה למרות היותה אמריקאית. מוצא חן בעיני שנור הראתה כמה היא מקריבה- ודרשה סופסוף בסיום הפרק מה- CIA שיוכיחו את עצמם ויחלצו את משפחתה מציפורניי האייתולות.

didalf

Well-known member
שרינקינג פרקים 2X06 - 2X09

פרקים 206-207

אוי קשה לי שאין לי למה להגיב.
ראית את 206 אתמול אז בתכלס לא זוכרת מה היה לי לומר עליו.

כאילו מצד אחד זה יפה ומרגש שאליס הלכה לדבר עם ההוא שהרג את אמא שלה וכל הסצנה בבית שלו הייתה יפה.
אבל זה שהם נהיו כבר חבורה כזאת והם יושבים ביחד במסעדה וצוחקים זה כבר ממש מוזר8-* סתומרת אם זה מה שעושה לה טוב אז סבבה אבל זה מוזר.
וגם זה שהיא השלימה עם סאמר היה יפה.

חחח וכולם עם השיר הזה צ'יטר צ'יטר ביץ':-D כולל פול יושב בספסל מזמם אותו:-D
אני אוהבת שהוא מקבל תשלום בממתקים לשיחות הספסל שלו.

קצת הגזימו עם זה שדרק 2 חתיך הוא לא כזה חתיך בכלל מה נסגר?8-* (למשל השבוע בטירון הביאו את לינקולן מהמאה לתפקיד אורח בתפקיד של חתיך - עכשיו זה חתיך!).
אבל הוא מאד חמוד עם גבי. היה לי תחושה שכשהוא אומר "להכנס לים" זה לא מטאפורי אבל עדיין היה מצחיק לראות את כולם במעגל בים:-D

וואי אני לגמרי מבינה את המטופל של ג'ימי אין מביך כזה כשיש לך חבר אחד והוא מתחתן ואז אתה מוזמן אבל בחתונה הוא לא יהיה זמין רק לך ואז בעצם את לבד. זה נורא. קרה לי פעם. בסוף ג'ימי באמת עזר לו כשהוא גרר אותו לכל מקום והוא אפילו נהנה. אז זה נחמד.,

אני מקווה שדרק יסלח לליז.

פרק 208
אה כבר חשבתי שכל הפרק יהיה בעבר.
אז קיבלנו קצת הצצה לחיים הקודמים של כולם. הנהג הדורס היה סתם איש נחמד עם ארוסה חמודה מאד. ונטייה לא להעריך את היכולת שלו לנהוג אחרי שתיה:-(
ליז לא הייתה חלק מהחבורה והם צחקו עליה שהיא "כזאת אמא". אני שמחה שלפחות בשבילה דברים השתפרו.
ראינו גם איך גימי היה נוראי בימים הקשים שלו:-(
אבל אז חזרנו להווה זה לא נמשך כל הפרק.

הצחיק אותי איך בריאן חזר על כ-ל הנאום שלו של איך הוא והנהג נהיו חברים כולל כל הפרטים:-D (עם שם אחר לתינוק)

פול חמוד שהוא לא יודע לבקש עזרה אבל בסוף שון בא איתו ומפלרטט עם הרופאה:-D רק שלא תהיה גם היא חלק מהחבורה כמה רופאות הוא יכול לאבד?

זה היה מאד מקסים שדרק הביא את כל הבנים הביתה לליז|לב|

וג'ימי מוכן לסלוח לנהג אבל שיתרחק מהחיים שלו. סהכ לגימיטי למרות שעצוב בשבילו כי סופסוף היו לו חברים. גם בטח אליס תתעצבן שהוא מחליט בשבילה.

פרק 209
גבי חוטפת את פול להרצאה וכל הכיתה עם הספר שלו והוא מרוצה מעצמו:-D
מסכנה נתקעה עם אמא שלה עכשיו.

כל העלילה של ג'ימי ואליס הייתה מקסימה מאד היום. זה שהוא לומד לסמוך עליה ולתת לה להיות עצמאית והיא בתורה קוראת לו כשזה חשוב, כמו שפול אמר.
ולומדת איך להתמודד עם להיות זאת עם האמא המתה.

חחחחח איך בריאן העיף את המטופל המסכן של גי'מי והוא כזה "אני שוכח שאתה באמת עובד פה":-D ואחכ "אולי אתה באמת טוב בעבודה שלך?":-D
מסכן עד שפעם אחת הלך לו טוב בדייט ראשון בכל זאת לא בחרו בו:-(

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שרינקינג פרקים 2X06 - 2X09
אני מקווה שזה יעזור ללונה לעבור את המחסום המנטלי שלה. לפחות כתבת על כל פרק שלא כמוני.
אוי קשה לי שאין לי למה להגיב.
טוב לפחות יש לי למה להגיב עכשיו.
הבעיה שאני בקושי זוכר על מה את מדברת
ראית את 206 אתמול אז בתכלס לא זוכרת מה היה לי לומר עליו.
ואני ראיתי לפני יותר מחודש אז עוד יותר קשה לי
כאילו מצד אחד זה יפה ומרגש שאליס הלכה לדבר עם ההוא שהרג את אמא שלה וכל הסצנה בבית שלו הייתה יפה.
אבל זה שהם נהיו כבר חבורה כזאת והם יושבים ביחד במסעדה וצוחקים זה כבר ממש מוזר8-* סתומרת אם זה מה שעושה לה טוב אז סבבה אבל זה מוזר.
כן זה קצת מוזר, אבל באמת שאם מצליחים אז לסלוח בטוח מרגיש יותר טוב מאשר לכעוס. ולעזור למישהו אחר גם מאוד עוזר.
וגם זה שהיא השלימה עם סאמר היה יפה.
זה נחמד שהן השלימו.
גם טוב שאליס הבינה שסאמר מאוד תמכה בה בתקופה שגם לה אישית הייתה קשה והיא לא קיבלה תמיכה ממנה בחזרה.
חחח וכולם עם השיר הזה צ'יטר צ'יטר ביץ':-D כולל פול יושב בספסל מזמם אותו:-D
אני אוהבת שהוא מקבל תשלום בממתקים לשיחות הספסל שלו.

קצת הגזימו עם זה שדרק 2 חתיך הוא לא כזה חתיך בכלל מה נסגר?8-* (למשל השבוע בטירון הביאו את לינקולן מהמאה לתפקיד אורח בתפקיד של חתיך - עכשיו זה חתיך!).
כן זה היה מוגזם עד כמה התלהבו ממנו. אני אוהב את השחקן והוא נראה טוב, אבל לא משהו מטורף. הבעל של בריאן יותר חתיך לטעמי.
אבל הוא מאד חמוד עם גבי. היה לי תחושה שכשהוא אומר "להכנס לים" זה לא מטאפורי אבל עדיין היה מצחיק לראות את כולם במעגל בים:-D
אני לא חשבתי שזאת תהיה הכוונה האמיתית. היה מאוד מצחיק כשהם בים.
אוי ועכשיו אני נזכר שגם המטופל של ג'ימי היה שם :-D
וואי אני לגמרי מבינה את המטופל של ג'ימי אין מביך כזה כשיש לך חבר אחד והוא מתחתן ואז אתה מוזמן אבל בחתונה הוא לא יהיה זמין רק לך ואז בעצם את לבד. זה נורא. קרה לי פעם. בסוף ג'ימי באמת עזר לו כשהוא גרר אותו לכל מקום והוא אפילו נהנה. אז זה נחמד.,
זה באמת היה נחמד. לפעמים השיטות של ג'ימי באמת עובדות טוב.
אני מקווה שדרק יסלח לליז.
גם אני מקווה.
אה רגע, אני יודע מה קורה בהמשך.

אה כבר חשבתי שכל הפרק יהיה בעבר.
אז קיבלנו קצת הצצה לחיים הקודמים של כולם. הנהג הדורס היה סתם איש נחמד עם ארוסה חמודה מאד. ונטייה לא להעריך את היכולת שלו לנהוג אחרי שתיה:-(
ליז לא הייתה חלק מהחבורה והם צחקו עליה שהיא "כזאת אמא". אני שמחה שלפחות בשבילה דברים השתפרו.
זה קטע שליז התייחסה אליו בעונה הראשונה באחת הסצנות הראשונות שלה עם גבי - שהיא שמעה את גבי אומרת את זה עליה.
זה מצחיק איך הן הפכו כל כך מהר להיות חברות כל כך טובות. כלומר זה חמוד אבל זה מהדברים האלו שלא מרגישים ריאלים בכלל.
ראינו גם איך גימי היה נוראי בימים הקשים שלו:-(
וואי זה היה נוראי.
הסדרה עד הנקודה הזאת בעצם כמעט רק דיברה על כך שהוא היה אבא נוראי לשנה, אבל תכלס ראינו את זה רק לשניה בתחילת הסדרה ורגע אחר כך הוא כבר מתחיל לעשות מאמץ להשתפר. זה משהו שהטריד אותי שכאילו דילגו על זה, אז שמחתי שקיבלנו הצצה לזה.
הצחיק אותי איך בריאן חזר על כ-ל הנאום שלו של איך הוא והנהג נהיו חברים כולל כל הפרטים:-D (עם שם אחר לתינוק)
אוי נכון :-D
זה היה מאד מקסים שדרק הביא את כל הבנים הביתה לליז|לב|
אוי נכון... (אוקי אני משקר - אין לי מושג למה את מתכוונת כאן)
אה רגע - את מתכוונת הבנים שלה, כלומר הילדים שלה. כשקראתי הבנים חשבתי שהתכוונת הזכרים בסדרה.
כן, זה היה חמוד.
וזה מזכיר לי איזה מניאק מגעיל היה הבן הצעיר שלה אליה לפני שהוא חזר לאוניברסיטה. אני שמח שהוא יצא מזה.

אבל זה גם מזכיר לי איך הוא כלומר הזמן התלונן והתבכיין והיא הייתה מאוד חמודה לפניו כל פעם שהוא פנה אליה, אבל אז ברגע שהוא חזר לחדר שלו היא קראה לו פוסי בכיין. זה הרגיש לי מאוד הארש מצידה ולא אהבתי את זה.
וג'ימי מוכן לסלוח לנהג אבל שיתרחק מהחיים שלו. סהכ לגימיטי למרות שעצוב בשבילו כי סופסוף היו לו חברים. גם בטח אליס תתעצבן שהוא מחליט בשבילה.
כן, אפשר להבין אותו. אבל בעייתי.

גבי חוטפת את פול להרצאה וכל הכיתה עם הספר שלו והוא מרוצה מעצמו:-D
כן, זה היה קטע מצחיק.
מסכנה נתקעה עם אמא שלה עכשיו.
אני לא זוכר באיזה נקודה זה בפרק הזה אז אני לא אגיב.
המון ענייני אמהות בסדרה הזאת.
רגע, ראינו את אמא של בריאן בעונה הראשונה? אני זוכר את אבא שלו אבל לא את אמא שלו.
(תזכרו את זה פעם הבאה שתאשימו אותי שאני זוכר דברים רק לגבי דמויות בדיוניות - אני שוכח דברים בקלות גם בסדרות)
כל העלילה של ג'ימי ואליס הייתה מקסימה מאד היום. זה שהוא לומד לסמוך עליה ולתת לה להיות עצמאית והיא בתורה קוראת לו כשזה חשוב, כמו שפול אמר.
ולומדת איך להתמודד עם להיות זאת עם האמא המתה.
אני לא ממש זוכר.
אה רגע, שהיא מתקשרת אליו לבוא לאסוף אותה ממסיבה?
חחחחח איך בריאן העיף את המטופל המסכן של גי'מי והוא כזה "אני שוכח שאתה באמת עובד פה":-D ואחכ "אולי אתה באמת טוב בעבודה שלך?":-D
על מה בריאן אומר שהוא אולי טוב בעבודה שלו?
מסכן עד שפעם אחת הלך לו טוב בדייט ראשון בכל זאת לא בחרו בו:-(
אוקי אני ממש לא זוכר על מה את מדברת כאן.
למי הלך טוב בדייט ראשון? לבריאן?

didalf

Well-known member
אני מקווה שזה יעזור ללונה לעבור את המחסום המנטלי שלה.
אני גם
פומו לונה פומווווווווו
לפחות כתבת על כל פרק שלא כמוני.
כי אני מתחשבת.
*כי אם אני לא כותבת מיד אני לא זוכרת. כמו שלא זכרתי מה היה לי להגיד על פרק 6 שראיתי אתמול חח. ואז קל לי לחלק את זה.

כן זה קצת מוזר, אבל באמת שאם מצליחים אז לסלוח בטוח מרגיש יותר טוב מאשר לכעוס. ולעזור למישהו אחר גם מאוד עוזר.
אני מניחה. כן כאילו ברור שזאת הרגשה יותר טובה לכולם, אבל מפה ועד לבלות איתו במסעדות?8-*

גם טוב שאליס הבינה שסאמר מאוד תמכה בה בתקופה שגם לה אישית הייתה קשה והיא לא קיבלה תמיכה ממנה בחזרה.
נכון
כן זה היה מוגזם עד כמה התלהבו ממנו. אני אוהב את השחקן והוא נראה טוב, אבל לא משהו מטורף. הבעל של בריאן יותר חתיך לטעמי.
כן חחח צרלי ממש יפה

זה קטע שליז התייחסה אליו בעונה הראשונה באחת הסצנות הראשונות שלה עם גבי - שהיא שמעה את גבי אומרת את זה עליה.
נכון, זכרתי. לא סתם עשו את זה.
זה מצחיק איך הן הפכו כל כך מהר להיות חברות כל כך טובות. כלומר זה חמוד אבל זה מהדברים האלו שלא מרגישים ריאלים בכלל.
כן אה? אני תמיד מקנאה בדברים כאלה בסדרות.
אפילו המטופל הלא חברותי של ג'ימי מצא חבר!!

הסדרה עד הנקודה הזאת בעצם כמעט רק דיברה על כך שהוא היה אבא נוראי לשנה, אבל תכלס ראינו את זה רק לשניה בתחילת הסדרה ורגע אחר כך הוא כבר מתחיל לעשות מאמץ להשתפר. זה משהו שהטריד אותי שכאילו דילגו על זה, אז שמחתי שקיבלנו הצצה לזה.
דווקא אהבתי שדילגו את זה זה נשמע מדכא מאד ולא רציתי לראות את זה.
אבל זה היה רק סצנה אחת אז בסדר אני מניחה שזה חשוב.

אה רגע - את מתכוונת הבנים שלה, כלומר הילדים שלה. כשקראתי הבנים חשבתי שהתכוונת הזכרים בסדרה.
חחחח כן:-D

אבל זה גם מזכיר לי איך הוא כלומר הזמן התלונן והתבכיין והיא הייתה מאוד חמודה לפניו כל פעם שהוא פנה אליה, אבל אז ברגע שהוא חזר לחדר שלו היא קראה לו פוסי בכיין. זה הרגיש לי מאוד הארש מצידה ולא אהבתי את זה.
חחח אבל זה מתאים לה. והוא באמת בכיין. והיא כן אמא טובה סהכ.
אני לא זוכר באיזה נקודה זה בפרק הזה אז אני לא אגיב.
המון ענייני אמהות בסדרה הזאת.
בפרק הזה אחותה רוצה להתגייס לצבא וגבי חוטפת את פול שיעזור לה להגיד לאמא שלה שהיא לא רוצה אותה בבית אבל האמא מתלהבת מהבית והולכת למצוא לעצמה חדר וגבי נשארת חסרת אונים.
רגע, ראינו את אמא של בריאן בעונה הראשונה? אני זוכר את אבא שלו אבל לא את אמא שלו.
לא שזכור לי.
(תזכרו את זה פעם הבאה שתאשימו אותי שאני זוכר דברים רק לגבי דמויות בדיוניות - אני שוכח דברים בקלות גם בסדרות)
לא אתה עדיין שוכח אותנו יותר|שפם|

אה רגע, שהיא מתקשרת אליו לבוא לאסוף אותה ממסיבה?
כן.

על מה בריאן אומר שהוא אולי טוב בעבודה שלו?
על ג'ימי. אחרי שג'ימי עזר לו על איך לדבר עם האמא.

אוקי אני ממש לא זוכר על מה את מדברת כאן.
למי הלך טוב בדייט ראשון? לבריאן?
כן. ב"דייט" עם האמא שבסוף בחרה בזוג השני.

didalf

Well-known member
אבל את מהירה מידי וגם מה ניק הזה מתלונן לי כשאני עסוקה בגלל ספר שהוא המליץ לי לקרוא!
אבל אני באמת שמחה שאת כותבת על הפרקים וזה כן יעודד אותי.
אני? מהירה מידי? בשבילך? לאן הגענו? האם הגיהנום קפא? חזירים עפים? המשיח מטלפן?

וגם מה כזה מהירה חחח התקדמתי 4 פרקים בלבד מיום שני.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל את מהירה מידי וגם מה ניק הזה מתלונן לי כשאני עסוקה בגלל ספר שהוא המליץ לי לקרוא!
בסדר בסדר, את הולכת לסיים את הספר ואז לא ישארו לך תירוצים.
אלא אם כן את כמוני תבלי שעות בלהסתכל על פאנארט ולקרוא תשובות לשאלות ששאלו את הסופרת בטמבלר.

למעלה