דיוני סדרות #137

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

דיברגנט חדש

Well-known member
הרגו את גיבורת הסדרה ונשאר רק ריימונד רדינגטון, בלי הסוכנת אליזבת קין (ליז) זה לא יהיה אותו דבר
אפשר לקרוא את מה שכתבתי לפני שהגעתי לנקודה זאת בתגובה #107 בשרשור סדרות קודם (דיוני סדרות #136) וקישוריה לתגובות קודמות.

didalf

Well-known member
|כסל|Running Point עולה להתקפה|כסל|

רעות יש לך עדיין נטפליקס? זאת סדרה על כדורסל אולי תאהבי.

ובכן הובטח לי מחווה סוויפטית וקיבלתי אותה:-P:
אבל איזה בושות אלוהים|פנים| אני שונאת דברים פובמיים כאלה.
למרות שזה היה חמוד. אבל סנדי די פח בכללי.
אבל זה היה מצחיק איך הוא שחט את השיר:-D
בכל מקרה נהניתי:-D
וכאילו אם צ'רלי לא היה חמוד קודם זה שהוא סווייפטי הפך אותו לדמות הטובה ביותר בסדרה:-P:

טוב אם אני כבר כאן אז זה ממש לא פייר שלב יוצא ככה על איילה היא באמת ניסתה ועשתה המון טעויות ג'יפיאס:-(
כאילו כנראה זה הרבה דברים מצטברים אבל עדיין לא פייר להגיד שלא אכפת לה כי כן היה לה ממש אכפת.
וברור שהיא הייתה צריכה להתנשק עם המאמן מתישהו כי היה ביניהם מתח כל העונה.

האמת מהפרמיס ציפיתי שהיא תהיה הרבה יותר כלבתית אבל היא דווקא הייתה אדם ממש טוב אז זה היה נחמד.
האח הגדול לעומת זאת סופר מניאק:-[

טובלאדעת אין לי באמת הרבה מה להגיד סדרה חמודה רק רציתי להתלהב מהקטע עם טיילור:-D

*אה היה קטע שמישו הזכיר את כריס אוונס, שזה מצחיק כי סקוט אוונס, אח שלו, שיחק את צ'רלי.

פולגאר

Well-known member

רעות יש לך עדיין נטפליקס? זאת סדרה על כדורסל אולי תאהבי.

ובכן הובטח לי מחווה סוויפטית וקיבלתי אותה:-P:
אבל איזה בושות אלוהים|פנים| אני שונאת דברים פובמיים כאלה.
למרות שזה היה חמוד. אבל סנדי די פח בכללי.
אבל זה היה מצחיק איך הוא שחט את השיר:-D
בכל מקרה נהניתי:-D
וכאילו אם צ'רלי לא היה חמוד קודם זה שהוא סווייפטי הפך אותו לדמות הטובה ביותר בסדרה:-P:

טוב אם אני כבר כאן אז זה ממש לא פייר שלב יוצא ככה על איילה היא באמת ניסתה ועשתה המון טעויות ג'יפיאס:-(
כאילו כנראה זה הרבה דברים מצטברים אבל עדיין לא פייר להגיד שלא אכפת לה כי כן היה לה ממש אכפת.
וברור שהיא הייתה צריכה להתנשק עם המאמן מתישהו כי היה ביניהם מתח כל העונה.

האמת מהפרמיס ציפיתי שהיא תהיה הרבה יותר כלבתית אבל היא דווקא הייתה אדם ממש טוב אז זה היה נחמד.
האח הגדול לעומת זאת סופר מניאק:-[

טובלאדעת אין לי באמת הרבה מה להגיד סדרה חמודה רק רציתי להתלהב מהקטע עם טיילור:-D

*אה היה קטע שמישו הזכיר את כריס אוונס, שזה מצחיק כי סקוט אוונס, אח שלו, שיחק את צ'רלי.
זאת סדרה בסגנון ההומור של טד לאסו :-):

דורי 1981

Well-known member
ראיתי את הפרק הראשון ולתדהמתי מדובר בסדרה איכותית. הדסון שחקנית קומית מעולה ואם הבנתי נכון, עלילותיה של איילה מבוססות על ג'ני באס (הבעלים הנוכחיים של הלייקרס וביתו של ג'רי, המנהל המיתולוגי שלהם). בכל מקרה, טוב שהיא מחליטה לעשות סדר ולא נותנת לאחים שלה לחרב את הקבוצה.

דורי 1981

Well-known member
פרק 3 היה נורא מצחיק. לפעמים יש אנשים שאין ברירה אלא לאפס אותם "בדרכים יצירתיות" (הכוונה לשחקן טראוויס שהתנהג כמו ערס מצוי ולא הבין כמה הוא אידיוט). זה מה שאיילה עשתה. אגב, עכשיו הבנתי מאיפה מוכר לי המאמן. בן זוגה של אייסה ריי בסדרה "לא בטוחה". הוא גם פנטסטי.

dilly snake

Active member
פרק מעצבן.

אז הוא מתחיל בזה שאיימי חוזרת להיות רופאה וסוניה חוזרת לעבוד.

איימי נשלחת לטפל באבא של TJ ובמקביל אנחנו רואים את העבר שלה עם TJ שלא ברור מה הייתה התרומה שלהם לפרק. לאבא שלו יש בעיה ברגל ואז זה הופך להיות בעיה עצבית ואז יש לו גידול בעמוד השדרה. הרופאה ממליץ על ניתוח שישאיר אותו עם חוסר תחושה, אבל לא משותק. איימי חושבת שזה גידול מסוג אחר ומציעה לטפל בלי ניתוח אלא עם תרופות והפרק דיי מסתיים בזה שהמצב של האבא מחמיר וTJ מספר לה שהיא הייתה כלבה מהסוג הזה לפני שתאונה והוא חשב שהיא השתנתה אבל לא.

במקביל סוניה וג'ייק מטפלים באימא יחידנית שיש לה בעיה בריאות ומפחדת שהרווחה ייקחו לה את הילדה. בשלב מסוים לוקחים לה את הילדה ואז ג'ייק משלם להם בסתר את החשמל לפני שהרווחה תגלה את זה. הוא מאוד חמוד עם הילדה וסוניה לא מפסיקה לרייר עליו(ברמה שזה כבר מביך לראות אותה, היא נראית כמו הכלבים שלי כשאני שמה להם אוכל בצלחות). ואז סוניה בוכה כשהיא קולטת שהוא חזר להיות עם איימי וזה ממש פתטי, כי ג'ייק לא רמז לה לרגע שהוא בקטע שלה, הוא גם אמר לה שהיה לו לאיימי משהו לפני התאונה אז למה היא מאוכזבת?

איימי מגלה מה קרה לדיקסון(המטופל שריצ'רד הרג) ואז היא מתעמתת עם ריצ'רד והוא אומר לה שהיא אשמה בכל והוא חיפה עליה כל הזמן הזה. הוא טוען שזה חלק מההתנהגות הקודמת שלה, כשהיא רשמה לאיש הזה את התרופה שהרגה אותו ולדעתי זה מוזר: א' ריצ'רד הודה בפני אישתו שהוא הרג את המטופל בגלל הבעיות בבית ורק בגלל שאיימי לא זוכרת הוא ניצל והוא קודם במקום לאבד את הרישיון. ב' הוא ממש שנא את איימי עד לפני שתי דקות אז למה הוא עשה שמיניות באוויר כדי לחפות עליה? הוא יכול היה לנצל את המקרה הזה כדי לוודא שהיא לא תוכל לחזור להיות רופאה. זה לא רק עניין של לכסות את התחת של בית חולים.

בסוף היא בוכה ומתנשקת עם מייקל. איכסה.

למי שראה את הפרק האחרון של the pitt (1x11), אתם לא חושבים שהם קצת הגזימו עם הצילומים של הלידה ?
זאת אמורה להיות סידרת בית חולים לא סרט פורנו.

dilia snake

Well-known member
למי שראה את הפרק האחרון של the pitt (1x11), אתם לא חושבים שהם קצת הגזימו עם הצילומים של הלידה ?
זאת אמורה להיות סידרת בית חולים לא סרט פורנו.
לא הפריע לי, לא חושבת שזה היה פורנוגרפי. זה הקטע של הסדרה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אומרים שAdolescence בנטפליקס היא סדרת מופת. מישהו רוצה צפייה משותפת?

דורי 1981

Well-known member
הגיע הזמן! רובין אלקוט הופכת לשותפה שווה של סטרייק על הדלת, אחרי שפענחו מי רצחו את יוצרת הקומיקס. אבל אולי הגיע הזמן שהם יהפכו לזוג סופסוף?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק מעצבן.
את רובו די אהבתי
אבל הסוף היה מעצבן.
לפחות אבא של TJ עדיין בחיים אז אני מנחש שהוא כן יבריא כמו שאיימי חזתה בפרק הבא. אם הוא היה מת אז נראה לי שזה כבר היה קורה בפרק הזה.
אז הוא מתחיל בזה שאיימי חוזרת להיות רופאה וסוניה חוזרת לעבוד.
יאיי לאיימי.
איימי נשלחת לטפל באבא של TJ ובמקביל אנחנו רואים את העבר שלה עם TJ שלא ברור מה הייתה התרומה שלהם לפרק. לאבא שלו יש בעיה ברגל ואז זה הופך להיות בעיה עצבית ואז יש לו גידול בעמוד השדרה. הרופאה ממליץ על ניתוח שישאיר אותו עם חוסר תחושה, אבל לא משותק. איימי חושבת שזה גידול מסוג אחר ומציעה לטפל בלי ניתוח אלא עם תרופות והפרק דיי מסתיים בזה שהמצב של האבא מחמיר וTJ מספר לה שהיא הייתה כלבה מהסוג הזה לפני שתאונה והוא חשב שהיא השתנתה אבל לא.
יש את הדברים הקלאסיים האלו בסדרות האלו שבהם מישהו מגיע לרופא בתחילת הפרק עם משהו קטן ואנחנו יודעים שזה יהיה משהו גדול. וזה הכי קלאסי עם קרוב משפחה של אחד הרופאים.
אני אהבתי את הפלאשבקים למה שהיה עם TJ בעבר. אני גם שמח שנזכרו להסביר לנו כיצד הם מכירים (כי מפרק הפתיחה ידענו שהם הכירו לפני שהוא התחיל ללמוד רפואה). הפלאשבקים גם מסבירים למה TJ כל כך מעריץ אותה שהוא אוהב אותה למרות שראינו בפלאשבקים אחרים בעונה שהיא הייתה די נוראית אליו כשהיא הייתה הבוסית שלו. חוץ מזה זה גם מסביר למה ההורים שלו כל כך סומכים עליה אפילו כשכל שאר הרופאים אומרים שהיא טועה
TJ היה די קשוח איתה בסוף, אבל אני מבין למה הוא כועס.
אבל כמו שאמרתי לדעתי בסוף אבא שלו ישרוד ואז TJ יהיה שמח.
במקביל סוניה וג'ייק מטפלים באימא יחידנית שיש לה בעיה בריאות ומפחדת שהרווחה ייקחו לה את הילדה. בשלב מסוים לוקחים לה את הילדה ואז ג'ייק משלם להם בסתר את החשמל לפני שהרווחה תגלה את זה. הוא מאוד חמוד עם הילדה
מסכנה האמא, זה מצב כל כך עצוב. ממש פחדתי שהאמא תמות והילדה תשאר בלי אף אחד (ואז מי יאמץ אותה? ג'ייק? סוניה? איימי?).
היה לי ברור שג'ייק ישלם את החשמל של האמא.
וסוניה לא מפסיקה לרייר עליו(ברמה שזה כבר מביך לראות אותה, היא נראית כמו הכלבים שלי כשאני שמה להם אוכל בצלחות). ואז סוניה בוכה כשהיא קולטת שהוא חזר להיות עם איימי וזה ממש פתטי, כי ג'ייק לא רמז לה לרגע שהוא בקטע שלה, הוא גם אמר לה שהיה לו לאיימי משהו לפני התאונה אז למה היא מאוכזבת?
אני לא הבנתי למה סוניה לוקחת לראות אותם יחד כל כך קשה. אבל אני גם לא קלטתי שהיא מריירת עליו כמו שאת מתארת.
איימי מגלה מה קרה לדיקסון(המטופל שריצ'רד הרג) ואז היא מתעמתת עם ריצ'רד והוא אומר לה שהיא אשמה בכל והוא חיפה עליה כל הזמן הזה. הוא טוען שזה חלק מההתנהגות הקודמת שלה, כשהיא רשמה לאיש הזה את התרופה שהרגה אותו ולדעתי זה מוזר: א' ריצ'רד הודה בפני אישתו שהוא הרג את המטופל בגלל הבעיות בבית ורק בגלל שאיימי לא זוכרת הוא ניצל והוא קודם במקום לאבד את הרישיון. ב' הוא ממש שנא את איימי עד לפני שתי דקות אז למה הוא עשה שמיניות באוויר כדי לחפות עליה? הוא יכול היה לנצל את המקרה הזה כדי לוודא שהיא לא תוכל לחזור להיות רופאה. זה לא רק עניין של לכסות את התחת של בית חולים.
אני חושב שהוא פשוט שיקר לה שזה אשמתה מתוך תקווה שהיא לא תמשיך לחקור.
גם אני בהתחלה האמנתי לו, אבל זה באמת מרגיש לי לחלוטין לא הגיוני עם כל הדברים שהוא עשה ואמר עד כה.
זה פשוט מדהים כי זה כזה שקר נועז.
זה כאילו מישהו פוגע באוטו שלך שחונה ואז כשאתה בא להתעמת איתו הוא טוען שאתה פגעת בו עם האוטו שלך. זה כל כך הזוי שלרגע אתה חושב שהוא אומר את האמת.
הפרקים האחרונים גרמו לנו לחשוב שאולי שפטנו אותו באופן חמור מידי, אבל עכשיו אנחנו רואים שהוא יותר חרא ממה שחשבנו.
אני תוהה אבל אם האחות תדבק בסיפור שלו. מה הוא בעצם אמר לה כשהוא נפגש איתה? האם הוא הציע לה כסף כדי לשקר או שהוא פשוט מתחמן אותה עם שקרים?
בסוף היא בוכה ומתנשקת עם מייקל. איכסה.
אוף זה כל כך מעצבן ברמות.
היא בוגדת בג'ייק,
הוא בוגד באשתו שבהריון (לא אכפת לי ממנה, אבל זה מגעיל לבגוד באשתך כשהיא בהריון)

כבר חשבת שאני לא אספיק לראות את הפרק לפני שיעלה פרק סיום העונה, אבל הגעתי לזה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא מאמין שראיתי את פרק סיום העונה של דוק לפני הפרק של דרדוויל

ידעתי שבסוף אבא של TJ יהיה בסדר ועכשיו הוא שמח ואוהב אותה שוב וכל זה.
היה יכול להיות מעניין אם היא הייתה צריכה להתמודד עם זה שהיא טעתה ובגללה אבא שלו מת.

גם צדקתי שריצ'רד שיקר וגרם לאחות לשקר.
אבל היא גילתה את האמת והתעמתה איתו.
אני עדיין קצת מרחם עליו על מה שהוא עובר, אבל באמת הטעות זה דבר אחד, איך שהוא הסתיר את זה במאמצים גם אפשר להבין, אבל זה שהוא גרם לה לחשוב שזאת היא היה ממש נוראי מצידו.

אהבתי את איך שאיימי בסוף התעמתה גם עם המנהל של הבורד.

לרוע המזל לא צדקתי לגבי דברים אחרים.
במידה מסויימת הפרק הראה עד כמה בדברים מסויימים היא עדיין איימי שהרחיקה אנשים, היא כמעט שוב עשתה את זה לבת שלה, ואז לחלוטין עשתה את זה לג'ייק שממש הגיעה לו יותר מזה.
אבל כל כך קיוויתי שהיא פשוט באמת שוב שוקעת בכל העיסוקים הרפואיים והעניין עם ריצ'רד. לראות אותה חוזרת שוב אל מייקל להתנשק איתו היה נוראי. מילא עוד הפעם הראשונה שאפשר לומר שזאת הייתה סערת רגשות, אבל עכשיו זה כבר מכוון לחלוטין.
ועד כמה שאני מעוצבן עליה יורת מגעיל אותי מייקל. בשבילה היא הייתה נשואה אל מייקל רק לפני כמה חודשים והיא רק כמה שבועות במערכת יחסים עם ג'ייק. אבל בשביל מייקל הם פרודים כבר הרבה זמן ויש לו אישה בהריון שהוא מתחמק ממנה אחרי שהיא כבר גילתה.
מה הסיכוי שבתחילת עונה הבאה הוא ימות מהתקף לב? (זה די אפל לאור זה שככה הבן שלהם מת)

גם ג'ינה כועסת עליה כי היא לא הייתה שם לתמוך בה. אבל זה מרגיש לי הזוי ולא קשור. איימי באמת הייתה מוצפת במצב חירום בבית חולים ועוד הרבה דברים. ולא ראינו שג'ינה ניסתה לפנות אליה לגבי מה קורה. מייקל ניחם אותה כי הוא היה מודע לזה כי הוא היה שם.

ג'ינה באמת מסכנה. אפשר להבין את רגשות האשמה שלה. ועצוב איך זה מתחבר לרגשות האשמה של המטופל שלה שהתאבד.
נראה לי שצריכים להדריך אנשים שרוצים להתאבד על דרכי ההתאבדות שמסוכנות לאנשים אחרים. תמיד תהיתי אם יש מקרים שמישהו קופץ מהחלון להתאבד ונופל על בן אדם שעובר למטה והורג אותו ככה בטעות.

אז בכל מצב החירום של אירוע עם הרבה נפגעים (קלאסי לפרק סדרת בית חולים) היו כמה סיפורים. הכי נגע בי היה האיש שהציל אנשים. הקטע שהבן שלו בא ומחבק אותו הביא לחלוחית לעין שלי. (אוקי, היו לי דמעות)

משהו פיספסתי?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עוד 20 דקות אני יוצא אבל הספקתי לראות את הפרק הראשון של Adolescence
אז כמה מילים
וואו.
שמעתי שחלק מהקטע של הסדרה זה שכל פרק הוא וואן שוט ארוך
ושמעתי שזה ממש ממש טוב
וזה לחלוטין עמד בציפיות שלי ואולי עבר אותם.

אני לא רגיל לראות טלוויזיה שעד כדי כך תופסת חזק שקשה שלא להביט בכל רגע.
אבל גם ציפיתי שזה ירגיש גם כמו טריק הקטע של הוואן שוט.
ותכלס אם אני חושב על זה יש בזה משהו כי דבר אחד די עקבי בחיים וזה שצריך לחכות לדברים אז זה שהכל באמת התרחש עד כדי כך מהר זה די לא טבעי.
כלומר איך לכל הרוחות העורך דין הגיע לתחנה כל כך מהר (עכשיו שאני חושב על זה אז היה יכול לומר שהוא כבר היה שם)
אבל כל זה לא משנה כי בכל זאת הייתה תחושה כזאת שהכל מתרחש לאט ומהר במקביל כמו שלפעמים דברים קורים באמת.
מצד אחד כל העולם של המשפחה הזאת מתהפך ברגע אחד וזה מטורף. ומצד שני הם צריכים לשבת בחדר המתנה הזה לאורך זמן כשהם לא יודעים מה קורה.

מבחינת התרחשות לא היה שום דבר מפתיע ממש. כלומר היה די ברור שאם עוצרים אותו ככה אז שיש להם עדויות מוצקות והיה ברור שעד סוף הפרק נראה את זה. הדבר היחיד שממש תהיתי לגביו זה האם עד סוף הפרק הילד יתוודה במה שהוא עשה או שהוא ימשיך לטעון שהוא לא עשה כלום.
האמת שבסוף הוא עדיין אומר לאבא שלו שהוא לא עשה את זה אבל באמת נראה שהעדויות לחלוטין חותכות ונראה שהוא פשוט לא יכול להגיד לאבא שלו שהוא עשה את זה. בכל מקרה אם איך שעושה רושם לגבי סוג התוכנית שזה אז לא נראה לי שזה הולך לטוויסט בסגנון שזה איכשהו לא הוא.

העניין באמת היה הנושא הרגשי. מה שהילד עובר, ובעיקר מה שהאבא עובר. כי בעוד שמרגיש שהילד משקר אני מאוד אופתע לגלות שהאבא משקר

למעלה