דיוני סדרות #137

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

דיברגנט חדש

Well-known member
הרגו את גיבורת הסדרה ונשאר רק ריימונד רדינגטון, בלי הסוכנת אליזבת קין (ליז) זה לא יהיה אותו דבר
אפשר לקרוא את מה שכתבתי לפני שהגעתי לנקודה זאת בתגובה #107 בשרשור סדרות קודם (דיוני סדרות #136) וקישוריה לתגובות קודמות.

didalf

Well-known member
|כסל|Running Point עולה להתקפה|כסל|

רעות יש לך עדיין נטפליקס? זאת סדרה על כדורסל אולי תאהבי.

ובכן הובטח לי מחווה סוויפטית וקיבלתי אותה:-P:
אבל איזה בושות אלוהים|פנים| אני שונאת דברים פובמיים כאלה.
למרות שזה היה חמוד. אבל סנדי די פח בכללי.
אבל זה היה מצחיק איך הוא שחט את השיר:-D
בכל מקרה נהניתי:-D
וכאילו אם צ'רלי לא היה חמוד קודם זה שהוא סווייפטי הפך אותו לדמות הטובה ביותר בסדרה:-P:

טוב אם אני כבר כאן אז זה ממש לא פייר שלב יוצא ככה על איילה היא באמת ניסתה ועשתה המון טעויות ג'יפיאס:-(
כאילו כנראה זה הרבה דברים מצטברים אבל עדיין לא פייר להגיד שלא אכפת לה כי כן היה לה ממש אכפת.
וברור שהיא הייתה צריכה להתנשק עם המאמן מתישהו כי היה ביניהם מתח כל העונה.

האמת מהפרמיס ציפיתי שהיא תהיה הרבה יותר כלבתית אבל היא דווקא הייתה אדם ממש טוב אז זה היה נחמד.
האח הגדול לעומת זאת סופר מניאק:-[

טובלאדעת אין לי באמת הרבה מה להגיד סדרה חמודה רק רציתי להתלהב מהקטע עם טיילור:-D

*אה היה קטע שמישו הזכיר את כריס אוונס, שזה מצחיק כי סקוט אוונס, אח שלו, שיחק את צ'רלי.

פולגאר

Well-known member

רעות יש לך עדיין נטפליקס? זאת סדרה על כדורסל אולי תאהבי.

ובכן הובטח לי מחווה סוויפטית וקיבלתי אותה:-P:
אבל איזה בושות אלוהים|פנים| אני שונאת דברים פובמיים כאלה.
למרות שזה היה חמוד. אבל סנדי די פח בכללי.
אבל זה היה מצחיק איך הוא שחט את השיר:-D
בכל מקרה נהניתי:-D
וכאילו אם צ'רלי לא היה חמוד קודם זה שהוא סווייפטי הפך אותו לדמות הטובה ביותר בסדרה:-P:

טוב אם אני כבר כאן אז זה ממש לא פייר שלב יוצא ככה על איילה היא באמת ניסתה ועשתה המון טעויות ג'יפיאס:-(
כאילו כנראה זה הרבה דברים מצטברים אבל עדיין לא פייר להגיד שלא אכפת לה כי כן היה לה ממש אכפת.
וברור שהיא הייתה צריכה להתנשק עם המאמן מתישהו כי היה ביניהם מתח כל העונה.

האמת מהפרמיס ציפיתי שהיא תהיה הרבה יותר כלבתית אבל היא דווקא הייתה אדם ממש טוב אז זה היה נחמד.
האח הגדול לעומת זאת סופר מניאק:-[

טובלאדעת אין לי באמת הרבה מה להגיד סדרה חמודה רק רציתי להתלהב מהקטע עם טיילור:-D

*אה היה קטע שמישו הזכיר את כריס אוונס, שזה מצחיק כי סקוט אוונס, אח שלו, שיחק את צ'רלי.
זאת סדרה בסגנון ההומור של טד לאסו :-):

דורי 1981

Well-known member
ראיתי את הפרק הראשון ולתדהמתי מדובר בסדרה איכותית. הדסון שחקנית קומית מעולה ואם הבנתי נכון, עלילותיה של איילה מבוססות על ג'ני באס (הבעלים הנוכחיים של הלייקרס וביתו של ג'רי, המנהל המיתולוגי שלהם). בכל מקרה, טוב שהיא מחליטה לעשות סדר ולא נותנת לאחים שלה לחרב את הקבוצה.

דורי 1981

Well-known member
פרק 3 היה נורא מצחיק. לפעמים יש אנשים שאין ברירה אלא לאפס אותם "בדרכים יצירתיות" (הכוונה לשחקן טראוויס שהתנהג כמו ערס מצוי ולא הבין כמה הוא אידיוט). זה מה שאיילה עשתה. אגב, עכשיו הבנתי מאיפה מוכר לי המאמן. בן זוגה של אייסה ריי בסדרה "לא בטוחה". הוא גם פנטסטי.

dilly snake

Active member
פרק מעצבן.

אז הוא מתחיל בזה שאיימי חוזרת להיות רופאה וסוניה חוזרת לעבוד.

איימי נשלחת לטפל באבא של TJ ובמקביל אנחנו רואים את העבר שלה עם TJ שלא ברור מה הייתה התרומה שלהם לפרק. לאבא שלו יש בעיה ברגל ואז זה הופך להיות בעיה עצבית ואז יש לו גידול בעמוד השדרה. הרופאה ממליץ על ניתוח שישאיר אותו עם חוסר תחושה, אבל לא משותק. איימי חושבת שזה גידול מסוג אחר ומציעה לטפל בלי ניתוח אלא עם תרופות והפרק דיי מסתיים בזה שהמצב של האבא מחמיר וTJ מספר לה שהיא הייתה כלבה מהסוג הזה לפני שתאונה והוא חשב שהיא השתנתה אבל לא.

במקביל סוניה וג'ייק מטפלים באימא יחידנית שיש לה בעיה בריאות ומפחדת שהרווחה ייקחו לה את הילדה. בשלב מסוים לוקחים לה את הילדה ואז ג'ייק משלם להם בסתר את החשמל לפני שהרווחה תגלה את זה. הוא מאוד חמוד עם הילדה וסוניה לא מפסיקה לרייר עליו(ברמה שזה כבר מביך לראות אותה, היא נראית כמו הכלבים שלי כשאני שמה להם אוכל בצלחות). ואז סוניה בוכה כשהיא קולטת שהוא חזר להיות עם איימי וזה ממש פתטי, כי ג'ייק לא רמז לה לרגע שהוא בקטע שלה, הוא גם אמר לה שהיה לו לאיימי משהו לפני התאונה אז למה היא מאוכזבת?

איימי מגלה מה קרה לדיקסון(המטופל שריצ'רד הרג) ואז היא מתעמתת עם ריצ'רד והוא אומר לה שהיא אשמה בכל והוא חיפה עליה כל הזמן הזה. הוא טוען שזה חלק מההתנהגות הקודמת שלה, כשהיא רשמה לאיש הזה את התרופה שהרגה אותו ולדעתי זה מוזר: א' ריצ'רד הודה בפני אישתו שהוא הרג את המטופל בגלל הבעיות בבית ורק בגלל שאיימי לא זוכרת הוא ניצל והוא קודם במקום לאבד את הרישיון. ב' הוא ממש שנא את איימי עד לפני שתי דקות אז למה הוא עשה שמיניות באוויר כדי לחפות עליה? הוא יכול היה לנצל את המקרה הזה כדי לוודא שהיא לא תוכל לחזור להיות רופאה. זה לא רק עניין של לכסות את התחת של בית חולים.

בסוף היא בוכה ומתנשקת עם מייקל. איכסה.

למי שראה את הפרק האחרון של the pitt (1x11), אתם לא חושבים שהם קצת הגזימו עם הצילומים של הלידה ?
זאת אמורה להיות סידרת בית חולים לא סרט פורנו.

dilia snake

Well-known member
למי שראה את הפרק האחרון של the pitt (1x11), אתם לא חושבים שהם קצת הגזימו עם הצילומים של הלידה ?
זאת אמורה להיות סידרת בית חולים לא סרט פורנו.
לא הפריע לי, לא חושבת שזה היה פורנוגרפי. זה הקטע של הסדרה.

למעלה