דיוני סדרות #137

didalf

Well-known member
אם את מתכוונת ל-Prime Target בהחלט אל תצפי בשביל תוכן גאה. הם אפילו לא כזה ביחד.
חשדתי ככה, תודה.

דברים שראיתי (לפחות עונה אחת שלהם) באפל-
איזה השקעה כל הכבוד!
אמאלה את באמת רואה כל מה שיש באפל:-0
אהבתי שהכל היה "לונה/לא לונה":-D

Defending Jacob - כריס אוונס חתיך וזו סיבה מספיק טובה. אבל לא חובה.
ראיתי ואני מסכימה. גאד הוא חתיך שם|מאוהב|

Shrinking - לשם שינוי כולכם צפיתם בה, אני גאה בכם!
תודה אמא:-D

טוב חפרתי מספיק ונהייתי רעבה אז אני הולכת לאכול טאקו.
בתיאבון!

דיברגנט חדש

Well-known member
יש התפתחויות :)
כפי שחשבתי לא הגיוני שהרגו את גיבורת הסדרה ועוד עם הידיעה שיש עוד 7 עונות ואכן טום בעזרתה האדיבה של קייט (מר קפלן) פיברקו את המוות והעבירו אותה למקום מבודד שהם יוכלו לחיות שם בשקט, אך עקבו אחריהם ואת ההמשך נדע בעונה הבאה
התקדמתי בעונות, הגעתי כבר לחמש :)
בעונה הרביעית חטפו את אליזבת, טום בא להציל אותה ואח"כ טום יוצא למסע לחיפוש הרוצח של ניק, מצליח לקחת את המזוודה ולגלות את האמת על העצמות, אך אלו שחטפו את ליז, הגיעו לבית שהוא קבע עם ליז לספר לה את כל האמת והרגו אותו תוך כדי מאבק.

Lhuna3

Well-known member
ניסית סאני ולא אהבת או שלא ניסת עדין?
עוד לא ניסיתי, תודה על התזכורת, אבל זה לא יותר מידי מבוסס על לפתור את התעלומה? אוקיי ראיתי עכשיו שאת מפרטת בהמשך.
עדיין מתלבטת.
וואו הזיכרון שלך מדהים :-D
סיכום מעולה! |חיבוק|

The Morning Show - לונה ראתה. אבל ממליצה לכל השאר שמתכחשים לדבר המהמם הזה|לב|
מצטרפת להמלצה. (אפילו לעדי|חזיר|!)
Severance - טוב כולכם ראיתם, אין מה להמליץ.
עדי ועדי לא ראו (אבל גם לא יודעת אם היו אוהבות את זה)
Black Bird - מיני סדרה על בחור שנשלח לכלא ובתמורה לשחרור מוקדם או חנינה (לא זוכרת בדיוק) הוא אמור להשיג וידוי של אסיר אחר. מוצלח.
המממ מעניין. נשמע שווה בדיקה.
Hello Tomorrow! - יש בילי קרודאפ אז כמובן שמומלץ. סדרה שמתרחשת בעתיד הלא רחוק מידי בו רובוטים כבר השתלטו על רוב העבודות הבנאליות של אנשים, אבל עבודה אחת שהם עדין לא לקחו -מכירות. ומזימת הפירמידה הבאה היא למכור חלקות נדל"ן על הירח.
כנ"ל.
Silo - לונה קראה את הספר ואמרה שהוא מוצלח, גם הסדרה מוצלחת.
אגב ראיתי איך הם עיצבו את הסיילו בסדרה, וזה כל כך שונה מאיך שדמיינתי את זה כשקראתי את הספר.
The Crowded Room - נראה לי שלונה ניסתה ופרשה. אני אהבתי.
כן זה זה עם טום הולנד. אכן פרשתי.
Ted Lasso - לונה חסרת הלב ראתה ולא אהבה. אל תקשיבו ללונה. תראו, זה מהמם|לב|
אם לומר את האמת זה לא בדיוק שלא אהבתי, כן חיבבתי את עונה 1 כשצפיתי בה, פשוט כולם (שקראתי בפייסבוק) עפו עליה ברמות הרבה יותר גבוהות ממני אז זה עשה לי אנטי כזה שנהיה כשמרגישים שאנשים מגזימים ואז מתחילים קצת לשנוא את זה כאובררייטד :-D
אבל באמת אל תקשיבו ללונה.
Shrinking - לשם שינוי כולכם צפיתם בה, אני גאה בכם!
|מאוהב|
The Big Door Prize - היה לה רעיון ממש נחמד אבל הדמויות בה הציקו לי ולא הכי אהבתי, אבל נראה לי שניק אהב אז אולי יתאים ללונה כי אין שום תעלומת רצח:-P:
אולי.
Drops of God - מצוין ומומלץ.
יש מצב לגמרי.
Dark Matter - לונה אמרה שהספר טוב. הסדרה מתחילה טוב, באמצע קצת נמרחת אבל מסתיימת סבבה. סה"כ מהנה.
אז פה אני אנצל את ההזדמנות להגיד ל @טוני החתול שאני מאוד מאוד מאוד ממליצה לך לקרוא את הספר (במקום לצפות בסדרה), ועוד יותר אפילו לקרוא ספר אחר שלו, בשם Recursion (זה לא קשור לתכנות).
אין בהם גייז (או בכלל התמקדות ברומנטיקה) אבל אני מאמינה מאוד שאתה תאהב אותם.
You Would Do It Too - סדרה ספרדית על חבורת אנשים שמוצאים את עצמם בעיצומה של פרשיית רצח משולש שקרה על אוטובוס שנסעו בו ביחד. איבדתי את לונה אבל אם לא מפריע לכם הספרדית זו סדרה סבירה.
:-D
Slow Horses - אין שם דמויות לייקאבול אבל איכשהו זה ממשיך לענין אותי. אבל די בנאלי.
את הראשונה ששמעתי (חוץ ממני) שלא חושבת שזו אחת הסדרות המדהימות בהיסטוריה של האנושות. אז זה משמח אותי. אני נתתי לה צ'אנס מאוד גדול רק בגלל ההייפ, ולא מצאתי שום עניין. באמת מבחינתי כשאין דמויות לייקאבל אז זה כנראה בלתי אפשרי.
Calls - פרקים קצרים שכל פרק זו שיחת טלפון שמתקשרת לאירועים של הפרקים הבאים. זה רק אודיו, לא קורה שום דבר על המסך אז זה גימיק נחמד אבל זה די מענין ויש מוטיב מד"בי אז אולי יענין את מי שזה אמור לענין אותו.
אני חושבת שצפיתי בזה פעם. או במשהו שנשמע אותו דבר לפי התיאור.
טוב חפרתי מספיק ונהייתי רעבה אז אני הולכת לאכול טאקו.
מקווה שהיה טעים!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מנהל התוכן של אפל ראה את הרשימה שלך ולא האמין שיש להם בכלל כל כך הרבה סדרות. :p

וזה עוד למרות שיש כמה סדרות שאני ראיתי והם לא ברשימה (See, המוסד, For all mankind)

Servant - התחיל ממש מענין, סוג של סרט אימה כזה אז אולי לא לכולם, אבל בהחלט מענין. בהמשך נהיה קצת מוזר. על בחורה צעירה שהגיעה לבית של זוג צעיר בתור עוזרת/נני ואז מגלה שהתינוק שהיא אמורה לשמור עליו זו בובה
צריך אולי לציין שרון וויזלי משחק שם.
The Crowded Room - נראה לי שלונה ניסתה ופרשה. אני אהבתי.
כמובן שראיתי
Ted Lasso - לונה חסרת הלב ראתה ולא אהבה. אל תקשיבו ללונה. תראו, זה מהמם|לב|
אני מסכים שזה ממש טוב
The Big Door Prize - היה לה רעיון ממש נחמד אבל הדמויות בה הציקו לי ולא הכי אהבתי, אבל נראה לי שניק אהב אז אולי יתאים ללונה כי אין שום תעלומת רצח:-P:
ראיתי עונה ראשונה, לא בער לי לחזור לעונה שניה. אבל אולי אם כבר יש.
Drops of God - מצוין ומומלץ.
את זה בא לי לראות
Dark Matter - לונה אמרה שהספר טוב. הסדרה מתחילה טוב, באמצע קצת נמרחת אבל מסתיימת סבבה. סה"כ מהנה.
אולי באמת אני אקרא את הספר כמו שלונה ממליצה
אז פה אני אנצל את ההזדמנות להגיד ל @טוני החתול שאני מאוד מאוד מאוד ממליצה לך לקרוא את הספר (במקום לצפות בסדרה), ועוד יותר אפילו לקרוא ספר אחר שלו, בשם Recursion (זה לא קשור לתכנות).
אין בהם גייז (או בכלל התמקדות ברומנטיקה) אבל אני מאמינה מאוד שאתה תאהב אותם.
אולי את האחר.
(אני בטח יכול לבקש מAI שיוסיף גייז לתוך העלילה ;))
Slow Horses - אין שם דמויות לייקאבול אבל איכשהו זה ממשיך לענין אותי. אבל די בנאלי.
ראיתי עונה ראשונה. אני בעיקרון רוצה לחזור לזה, אבל גם לא דחוף לי

Lhuna3

Well-known member
עוד כל מיני ענייני פוליטיקה בנאס"א, ומתברר שה"מפקד" המדען הראשי של הפרויקט או מה שהוא לא יהיה הגרמני שם, היה נאצי במלחמת העולם השנייה. אז הוא הולך הביתה.
(כלומר ניקסון רצה שהוא ילך הביתה אז הוא חשף שהוא היה נאצי).
כי ניקסון רוצה להקים בסיס צבאי על הירח, כי הם חוששים שהרוסים יעשו את זה לפניהם, וההוא התנגד.
ואז שולחים את אפולו 12, הצוות הבא המיועד לנחות על הירח, אבל אופס - הרוסים שוב מגיעים קודם וחושפים שהם שלחו לשם אסטרונאוטיתקוסמונאוטית אישה, כלומר שוב השיגו את ארה"ב להיות הראשונים במשהו כזה.
יאללה מתי טסים למאדים כבר?

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
איזה השקעה כל הכבוד!
אמאלה את באמת רואה כל מה שיש באפל:-0
דווקא יש לי רשימה אפילו ארוכה יותר של דברים באפל שאני רוצה לראות ועוד לא הספקתי.
אהבתי שהכל היה "לונה/לא לונה":-D
אה כי זו הייתה אמורה להיות במקור רשימה בשבילה אבל בגלל שכבר עשיתי אז אמרתי שנוסיף גם סדרות שלא נראה לי שהיא תאהב למקרה שזה ידבר אל מישהו אחר פה.
עוד לא ניסיתי, תודה על התזכורת, אבל זה לא יותר מידי מבוסס על לפתור את התעלומה? אוקיי ראיתי עכשיו שאת מפרטת בהמשך.
עדיין מתלבטת.
אממ, היא משתמשת ברובוט כדי לנסות לפתור את התעלומה, אבל מה שאני ממש אהבתי בתוכנית זה את הטכנולוגיה המגניבה אז פחות היה אכפת לי מהתעלומה. יש מצב שלך זה יותר יפריע🤷‍♀️
וואו הזיכרון שלך מדהים :-D
סיכום מעולה! |חיבוק|
חח בואי לא נגזים. זה לא מזכרון, עברתי על הרשימות שלי:-D נראה לי שמישהו פעם שאל אותי כבר על דברים לראות באפל כי הייתה לי כבר רשימה מוכנה והייתי צריכה רק להוסיף דברים אחרונים שצפיתי בהם.
מצטרפת להמלצה. (אפילו לעדי|חזיר|!)
בדיוק עדימון! תנצלי את המנוי שלך למשהו חיובי. במילא אין לך שום דבר אחר לראות.
אגב ראיתי איך הם עיצבו את הסיילו בסדרה, וזה כל כך שונה מאיך שדמיינתי את זה כשקראתי את הספר.
מענין אותי עכשיו איך את דמיינת אותו?
אם לומר את האמת זה לא בדיוק שלא אהבתי, כן חיבבתי את עונה 1 כשצפיתי בה, פשוט כולם (שקראתי בפייסבוק) עפו עליה ברמות הרבה יותר גבוהות ממני אז זה עשה לי אנטי כזה שנהיה כשמרגישים שאנשים מגזימים ואז מתחילים קצת לשנוא את זה כאובררייטד :-D
אבל באמת אל תקשיבו ללונה.
טוב אני מבינה את זה כי גם לי יש לפעמים אנטי לדברים שכולם עפים עליהם כשאני רק מחבבת. אבל אני חושבת שהתחלתי לראות בזמן שעונה 3 שודרה ולא יצא לי להיתקל ביותר מידי תגובות עליה מלבד איזה שרשור על הפרק השבועי שלא טרחתי לקרוא אז אנשים לא עשו לי אנטי.
אז פה אני אנצל את ההזדמנות להגיד ל @טוני החתול שאני מאוד מאוד מאוד ממליצה לך לקרוא את הספר (במקום לצפות בסדרה)
אם את ממש ממליצה על הספר אז אני גם חושבת שכדאי לניק לקרוא אותו קודם כי הסדרה אומנם חמודה אבל לא MUST מבחינתי. אבל אולי אחרי שתקרא את הספר, תרצה לראות איך חלק מהדברים שם נראים ויזואלית כי לדעתי לקרוא את זה לא היה מספק אותי. הדימיון שלי לא כזה פורה כמו שלכם.
את הראשונה ששמעתי (חוץ ממני) שלא חושבת שזו אחת הסדרות המדהימות בהיסטוריה של האנושות. אז זה משמח אותי. אני נתתי לה צ'אנס מאוד גדול רק בגלל ההייפ, ולא מצאתי שום עניין. באמת מבחינתי כשאין דמויות לייקאבל אז זה כנראה בלתי אפשרי.
וואו איזו הגזמה. סדרה חמודה ולא מעבר. לא יודעת מה עובר על אנשים לפעמים.
אני חושבת שצפיתי בזה פעם. או במשהו שנשמע אותו דבר לפי התיאור.
זכור לך אם אהבת?
מקווה שהיה טעים!
האמת שהיה די מאכזב. ניסינו מקום חדש, אני לא התלהבתי אבל השותפה שלי ממש אהבה.
במקום זה קיבלתי פיצוי היום בארוחת בוקר שווה וגם ארוחת ערב שווה ועכשיו אני לא יכולה לזוז🤰
מנהל התוכן של אפל ראה את הרשימה שלך ולא האמין שיש להם בכלל כל כך הרבה סדרות. :p
:-D
די נו יש להם מלא סדרות. אני מבינה שהחיפוש שלהם לא הכי נוח אבל אם תלך לויקיפדיה ותחפש רשימה של סדרות באפל, זה גם יסדר לך אותם לפי ז'אנר ותראה שיש להם די הרבה סדרות.
וזה עוד למרות שיש כמה סדרות שאני ראיתי והם לא ברשימה (See, המוסד, For all mankind)
יש עוד כמה סדרות שלא ציינתי כי ראיתי פחות מעונה שלהם אבל מהשלוש האלה ניסיתי רק את המוסד.
יש לי כמובן שאיפה לנסות לפחות את כל הסדרות המוכרות שלהם אז אני מניחה שאגיע מתישהו לשתים האחרות.
צריך אולי לציין שרון וויזלי משחק שם.
כן אבל הדמות שלו לא הכי לייקאבול אז לא יודעת אם הוא סיבה מספיק טובה כדי לצפות.
את זה בא לי לראות
[Drops of God] משום מה היה זכור לי שאמרת שראית את זה|תוהה|
ראיתי עונה ראשונה. אני בעיקרון רוצה לחזור לזה, אבל גם לא דחוף לי
[Slow Horses] אם נהנית מהעונה הראשונה, אתה תהנה גם מהאחרות, זה שומר על אותה רמה בעיני. אני האמת ממשיכה לצפות כי אני ממשיכה לקוות שאולי באיזה פרק ג'קסון יתקלח:-D

למעלה