איזה השקעה כל הכבוד!
אמאלה את באמת רואה כל מה שיש באפל
דווקא יש לי רשימה אפילו ארוכה יותר של דברים באפל שאני רוצה לראות ועוד לא הספקתי.
אהבתי שהכל היה "לונה/לא לונה"
אה כי זו הייתה אמורה להיות במקור רשימה בשבילה אבל בגלל שכבר עשיתי אז אמרתי שנוסיף גם סדרות שלא נראה לי שהיא תאהב למקרה שזה ידבר אל מישהו אחר פה.
עוד לא ניסיתי, תודה על התזכורת, אבל זה לא יותר מידי מבוסס על לפתור את התעלומה? אוקיי ראיתי עכשיו שאת מפרטת בהמשך.
עדיין מתלבטת.
אממ, היא משתמשת ברובוט כדי לנסות לפתור את התעלומה, אבל מה שאני ממש אהבתי בתוכנית זה את הטכנולוגיה המגניבה אז פחות היה אכפת לי מהתעלומה. יש מצב שלך זה יותר יפריע
וואו הזיכרון שלך מדהים

סיכום מעולה!
חח בואי לא נגזים. זה לא מזכרון, עברתי על הרשימות שלי

נראה לי שמישהו פעם שאל אותי כבר על דברים לראות באפל כי הייתה לי כבר רשימה מוכנה והייתי צריכה רק להוסיף דברים אחרונים שצפיתי בהם.
מצטרפת להמלצה. (אפילו לעדי

!)
בדיוק עדימון! תנצלי את המנוי שלך למשהו חיובי. במילא אין לך שום דבר אחר לראות.
אגב ראיתי איך הם עיצבו את הסיילו בסדרה, וזה כל כך שונה מאיך שדמיינתי את זה כשקראתי את הספר.
מענין אותי עכשיו איך את דמיינת אותו?
אם לומר את האמת זה לא בדיוק שלא אהבתי, כן חיבבתי את עונה 1 כשצפיתי בה, פשוט כולם (שקראתי בפייסבוק) עפו עליה ברמות הרבה יותר גבוהות ממני אז זה עשה לי אנטי כזה שנהיה כשמרגישים שאנשים מגזימים ואז מתחילים קצת לשנוא את זה כאובררייטד

אבל באמת אל תקשיבו ללונה.
טוב אני מבינה את זה כי גם לי יש לפעמים אנטי לדברים שכולם עפים עליהם כשאני רק מחבבת. אבל אני חושבת שהתחלתי לראות בזמן שעונה 3 שודרה ולא יצא לי להיתקל ביותר מידי תגובות עליה מלבד איזה שרשור על הפרק השבועי שלא טרחתי לקרוא אז אנשים לא עשו לי אנטי.
אז פה אני אנצל את ההזדמנות להגיד ל
@טוני החתול שאני מאוד מאוד מאוד ממליצה לך לקרוא את הספר (במקום לצפות בסדרה)
אם את ממש ממליצה על הספר אז אני גם חושבת שכדאי לניק לקרוא אותו קודם כי הסדרה אומנם חמודה אבל לא MUST מבחינתי. אבל אולי אחרי שתקרא את הספר, תרצה לראות איך חלק מהדברים שם נראים ויזואלית כי לדעתי לקרוא את זה לא היה מספק אותי. הדימיון שלי לא כזה פורה כמו שלכם.
את הראשונה ששמעתי (חוץ ממני) שלא חושבת שזו אחת הסדרות המדהימות בהיסטוריה של האנושות. אז זה משמח אותי. אני נתתי לה צ'אנס מאוד גדול רק בגלל ההייפ, ולא מצאתי שום עניין. באמת מבחינתי כשאין דמויות לייקאבל אז זה כנראה בלתי אפשרי.
וואו איזו הגזמה. סדרה חמודה ולא מעבר. לא יודעת מה עובר על אנשים לפעמים.
אני חושבת שצפיתי בזה פעם. או במשהו שנשמע אותו דבר לפי התיאור.
זכור לך אם אהבת?
האמת שהיה די מאכזב. ניסינו מקום חדש, אני לא התלהבתי אבל השותפה שלי ממש אהבה.
במקום זה קיבלתי פיצוי היום בארוחת בוקר שווה וגם ארוחת ערב שווה ועכשיו אני לא יכולה לזוז
מנהל התוכן של אפל ראה את הרשימה שלך ולא האמין שיש להם בכלל כל כך הרבה סדרות.

די נו יש להם מלא סדרות. אני מבינה שהחיפוש שלהם לא הכי נוח אבל אם תלך לויקיפדיה ותחפש רשימה של סדרות באפל, זה גם יסדר לך אותם לפי ז'אנר ותראה שיש להם די הרבה סדרות.
וזה עוד למרות שיש כמה סדרות שאני ראיתי והם לא ברשימה (See, המוסד, For all mankind)
יש עוד כמה סדרות שלא ציינתי כי ראיתי פחות מעונה שלהם אבל מהשלוש האלה ניסיתי רק את המוסד.
יש לי כמובן שאיפה לנסות לפחות את כל הסדרות המוכרות שלהם אז אני מניחה שאגיע מתישהו לשתים האחרות.
צריך אולי לציין שרון וויזלי משחק שם.
כן אבל הדמות שלו לא הכי לייקאבול אז לא יודעת אם הוא סיבה מספיק טובה כדי לצפות.
[Drops of God] משום מה היה זכור לי שאמרת שראית את זה
ראיתי עונה ראשונה. אני בעיקרון רוצה לחזור לזה, אבל גם לא דחוף לי
[Slow Horses] אם נהנית מהעונה הראשונה, אתה תהנה גם מהאחרות, זה שומר על אותה רמה בעיני. אני האמת ממשיכה לצפות כי אני ממשיכה לקוות שאולי באיזה פרק ג'קסון יתקלח