Lhuna3
Well-known member
זה קשה.כל הקטעים שהם מנסים להתנהג בנורמליות ולעשות דברים מהנים, אבל כל הזמן יש את הענן הזה שלא עוזב.
אני מוחה על ההשוואהיחד עם זה לא ממש מפתיע שיש צופים שחושבים שהוא לא עשה את זה. זה קורה המון שסדרה מנסה להבהיר משהו באופן ברור ועדיין צופים רבים מפרשים את מה שקרה באופן אחר. יש מקרים שזה לחלוטין ברור ויש מקרים שבהם הסדרה באמת לא מבהירה את זה מספיק. (למשל סוף עונה 6 של באפי - יש אנשים שבטוחים שספייק הלך לשד על מנת שיוציא לו את הצ'יפ. אפילו אחרי שהבהירו את העניין בהמשך.)
במקרה של באפי זה לחלוטין באשמת היוצרים, (באפי עונה 6) שעשו בחירות מאוד תמוהות בכתיבת הסצינה וסצינה שהובילו אליה, אם הם אכן לא התכוונו להטעות כך כפי שהם טוענים. במקרה של אדולסנס, היוצרים הבהירו בצורה מספקת לדעתי את הכוונה ולכן האשמה בצופים שלא הבינו את אופי הסדרה.
אכן שמתי לב.אגב, מי ששם לב קצת לכתוביות אולי גם שם לב לכך שבראד פיט מצויין בתחילת כל פרק. הוא אחד מהמפיקים.
זה פחות קליט מפומו, אבל אימצתי.לא צריך להיות לך פומו לגבי הפריקוול של דקסטר.
לי יש sowtoi שזה sadness of wasting time on it
לפעמים זה ממש קשה להגיב "כמו שצריך" ולא להרגיש שזה יוצא מזויף.עדיין מרגיש לי צורם שמישהו אומר שהוא מכוער ופשוט לא לומר על זה משהו שסותר. וזה מרגיש לי גם מהכיוון של אם אני הייתי אומר וגם מהכיוון שאם מישהו אומר לי. אפילו שאני לא בטוח איך להגיב למישהו שאומר משהו כזה ואני יודע שאני לפעמים מגיב לא "נכון".
למשל יש מישהי שאני מכיר שהיא בת 63 והיא אמרה לי שהיא זקנה והיא נעלבה שאני לא אמרתי לה שהיא לא.
מסכימה.וזה שהוא רצח ילדה זה ממש לא דווקא עניין אינסלי.
הרושם שלי הוא גם יותר שהמניע שלו לא היה "אינסלי", כלומר הוא לא רצח אותה בגלל שהיא לא הסכימה לצאת איתו או אפילו בגלל שהיא העליבה אותו ב"אני לא עד כדי כך נואשת", אלא יותר בגלל שהיא המשיכה ללעוג לו אח"כ באינטגרם וקראה לו אינסל (וגרמה גם לילדים אחרים ללעוג לו ככה). מה שאולי חיזק אצלו את הרגשות המיזוגניים שהתחילו מקריאה של הדיעות בסגנון של אנדרו טייט.
שזה חלילה וחס לא עושה את המעשה שלו לפחות מחריד ונוראי או אותו לפחות אשם איכשהו, כמובן שאין בזה אפילו שמץ של הצדקה.
אבל זה כן בא להגיד לנו שהנסיבות שהביאו לרצח הן מורכבות, שזה קרה גם בגלל התרבות האינסלית המיזוגנית וגם בגלל מה שנקרא לו "תרבות הנגד" של לתייג בנים ככאלה (ולא תמיד באופן מוצדק ואולי לפעמים זה מה שדוחף אותם להיות כאלה באמת), וגם בגלל תרבות הבריונות הכללית ברשת, שפוגעת בבני נוער באופן חמור במיוחד (בסיפור הזה גם בה כשהפיצו את התמונות שלה וגם אח"כ בו), ואחרי כל זה אז יש גם את העניין של ילדים עם כל מיני בעיות נפש שלא מקבלות את תשומת הלב הראויה וזה מוביל לעיתים לאלימות.