דיוני סדרות #31

מילי08

Well-known member
Total Ecliple Of My Heart בביצוע מרגש של אקו וחברי ה100
זה מעולה!! |מאוהב|
אקו ודיוזה כאלה מלכות.
כולם נראים כאלה חברים טובים (ואיפה הזוג המלכותי? 🤔)
ונשבע "לעשות תשובה" (מה זה אומר בעצם שחרדי עושה תשובה?)
לא ראיתי את הסדרה, אבל נראה לי שהכוונה היא להמשיך ולהתחזק בפעולות הדתיות. רגע, בודקת
הנה, מתוך וויקיפדיה:

האפשרות לעשות תשובה​

אדם שהיה מוחזק בדרך רעה ושב ממנה נקרא בעל תשובה, ולא רק שחטאיו נמחלים לו, אלא שחכמי ישראל הפליגו במעלתו...
יכול להיות שבמקרה המדובר אחת הדמויות קצת סטתה מהישר או לא האמינה מספיק ולכן חוזר להתעמק בתיקון העצמי שלו

didalf

Well-known member
נערך לאחרונה ב:

Shiri from the block

Active member
Total Eclipse Of The Heart בביצוע מרגש של אקו וחברי ה100
יאוו נמסתי ונקרעתי הם כאלה חמודיםםםם|מאוהב|:-D|מאוהב|:-D|מאוהב|:-D|מאוהב|
ויופי עכשיו עלה בי גל חדש של געגועים;-(;-(|מאוהב||מאוהב|
(ספוילרים אני מניחה לעונה 7 כי צילמו את זה בין הצילומים?)
תודה לטסיה על המתנה הזאת|מאוהב|
אעאעאעאע איזה מושלמים הםםםם ממש געגועיםםםם
אני רוצה להתחיל לראות את הסדרה עוד פעם כי הרגיש לי כשראיתי בפעם הראשונה זה היה מעין מרתון להספיק להגיע לסוף ולא התעמקתי בכל הפרטים כמו שצריך :-/

didalf

Well-known member
אעאעאעאע איזה מושלמים הםםםם ממש געגועיםםםם
אני רוצה להתחיל לראות את הסדרה עוד פעם כי הרגיש לי כשראיתי בפעם הראשונה זה היה מעין מרתון להספיק להגיע לסוף ולא התעמקתי בכל הפרטים כמו שצריך :-/
אני תומכת|מאוהב|
אני עשיתי צפיה חוזרת של עונות 1-4 די מיד איך שנגמר כי לא עמדתי בגעגועים.

nerdkey treky

Active member
השוטרים - מעניין אותי לדעת מה קרה במציאות ומה לא קרה במציאות.
אני לא חושב שפגיעה בראש העיר זה אירוע שקרה במציאות.
הסדרה הפכה להיות מותחת מאוד בשני הפרקים האחרונים. ככל שהשוטרים הופכים ליותר נועזים, ככה הם מקבלים יותר תשומת לב, כמו היחידה המיוחדת שהביאו לחקור את הפיצוצים. ואז איימו על הילדה של שנהב, שמאפריורי הייתה צריכה לדבר עם אבא שלה על החייל חבר שלה.
מאוד משעשע אותי לראות איך החניה ליד הבית שלי אמורה להיות האיזור המפוקפק בעיר נהריה. תמיד כיף לי לראות את זה. הייתי צריך להיות ניצב בסדרה...

מילי08

Well-known member
אני גם תהיתי
יש מצב שצילמו את זה בפרקים הלפני אחרונים, כשקלארק הופרדה מהשאר ובלאמי כבר מת, והם היו בין השמני העולמות שכבר שכחתי איך קוראים להם.
שכחתי להוסיף שגם ג'ורדן היה ממש חמוד בסרטון, בעיקר בסוף כשהוא פתח את הרוכסן של גבריאל :-D: וגבריאל היה די מיותר בסרטון הזה. הצליח לשעמם אותי אפילו כאן... היה שם איזה ניצב ששר איתם שהצליח להיות יותר משמעותי ומעניין מגבריאל

Shiri from the block

Active member
יש מצב שצילמו את זה בפרקים הלפני אחרונים, כשקלארק הופרדה מהשאר ובלאמי כבר מת, והם היו בין השמני העולמות שכבר שכחתי איך קוראים להם.
שכחתי להוסיף שגם ג'ורדן היה ממש חמוד בסרטון, בעיקר בסוף כשהוא פתח את הרוכסן של גבריאל :-D: וגבריאל היה די מיותר בסרטון הזה. הצליח לשעמם אותי אפילו כאן... היה שם איזה ניצב ששר איתם שהצליח להיות יותר משמעותי ומעניין מגבריאל
וואי בול!!
בעע גבריאל בעעעע

didalf

Well-known member
יש מצב שצילמו את זה בפרקים הלפני אחרונים
כן היא צילמה את זה בשבוע האחרון לצילומים שנדחס לכמה ימים בגלל שהקורונה הגיע, אז היא לא הספיקה לתפוס את כולם.
ככה היא כתבה:

This video started off as a joke between Ivana and myself. “Wouldn’t it be funny to make a music video?!!?” So we did. Then as time went by, Ivana went home, and I realized that it was all on my shoulders now. This realization struck me during the final week of filming the 100, when Covid was hitting north America, and shutdowns were cascading through the productions. We condensed a week of filming the 100 into a few days, fought like warriors to finish the show before lockdown, and true to #the100 form, we got everything done. A sad consequence, however, was that I wasn’t able to rope every castmate into this music video. So while it pains me that we don’t have the whole family in this particular video, now I have reason to start a second one ;)

למעלה