כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
רציתי גם לראות אותה.התחלתי עוד סדרה אוסטרלית של 6 פרקים (שוב שבה הדמות הראשית הוא שחקן ידוע ולא אוסטרלי)
Wolf Like Me
אוקי אני זוכר שראיתי טריילר לסדרה הזאת ואני לא זוכר שקיבלתי ממנו רושם שהאישה היא אשת זאב או משהו כזה.
כלומר כן שהיא מוזרה, אבל לא ברמה על טבעית.
והאמת שאחרי הפרק הראשון עדיין לא הייתי בטוח אם היא באמת משהו כזה, כי חשבתי שאולי היא רק מדמיינת משהו או משהו כזה. אבל סוף הפרק השני אומנם לא הראה אותה הופכת למשהו, אבל הוא עדיין היה די ברור.
חוץ מזה אני די אוהב את הדמות המוזרה שלה.
אני גם די אוהב את ג'וש בתפקיד הרבה יותר רציני ממה שאני רגיל ממנו.
אני תוהה אם הבת שלו היא גם איכשהו אשת זאב או משהו כמו מרי. יש לזה כמה סימנים כמו החיבור בינהם, זה שלילדה יש בובת זאב, וזה שהיא אומרת שהיא פגעה בעצמה כי היא הרגיש שמשהו עומד לקרות לה שוב.
בכל מקרה זה די מוזר כי אני ציפיתי לסדרה יותר פסיכולוגית מאשר על טבעית והיא גם מרגישה בחלקים גדולים ככזאת.
בקצרה אני בנתיים בהחלט נהנה ומסוקרן לגבי ההמשך
לאמי ראה את הסידרה לעודד![]()
וגם לאמי ראה את הסידרה הספרדית, שמתרחשת בברצלונה, הקדרלה ליד הים![]()
ממש לא דרמה כבדה.רציתי גם לראות אותה.
זה עם ג'וש גאד ואיילה פישר, לא?
אתה יכל לתת רושם בלי ספויילרים?
כי ממה שקריאתי על העלילה זה נשמע דרמה כבדה כזו
מה שגם הוביל את לונה לצפיה בכל סרטי מארוולשכחתי לציין שהיום יום הולדת שנה לסדרה WandaVision
ב15 לינואר 2021 יצאו שני הפרקים הראשונים של הסדרה.
אני בהחלט מתכנן לעשות צפיה חוזרת מתישהו
ובשביל הנוסטלגיה הנה הטריילר לסדרה
אחרי שגילנו שהשוטר עשה הכל רק כי איימו על אישתו אז עדיין היה לי תקווה שהוא טוב ופשוט היה במצב לא פושט ושהוא באמת יעשה את הדבר הנכוןהייתי בשוק כשהשוטר ההוא האשים את הלן ואליוט בהכל אחרי שהוא הציל את אשתו.
איכשהו דמיינתי שלפחות אחרי שהוא יציל את אשתו הוא יעשה את הדבר הנכון ויתוודה.
הייתי הרבה יותר מצפה לעונה שניה אם הייתיי יודעת שזה הולך להיות הכיוון במקום איך שנגמר העונהואז הייתי מוכן לחלוטין לכך שאליוט והלן יצאו למסע הרפתקאות לגלות מי הוא אליוט
והיה את כל הקטע שהלן אומרת שזה פרק חדש בחיים שלה
אהבתי שאליוט מאיים על כולם והיא מנסה לרכך את המצבואז שתי שניות אחרי כבר השוטרים מצאו אותם. פרק מאוד קצר
אבל היא גם מצאה דרך לצאת מזה יחסית בקלות. רק היה צריך להחזיק דיינר מלא אנשים תחת איומי אקדח לכמה שעות.
הייתי ממש בשוק מזה. זה בא משום מקוםואז כשהשם שלהם מטוהר הרגשתי שיכול להיות סוף טוב ואז מגלים מי זאת באמת האישה שאליוט כל הזמן ראה בראש שלו, וזאת לא מישהי שהוא אהב, אלא מישהי שהוא השתמש בה באופן נוראי.
הקטע עם הבוריטו היה חמוד, (אם שאר הדברים לא היו כאלו קריפים)אז כבר הרגיש לי שהרסו לחלוטין את הסיפור בסוף, הלן לא רוצה קשר עם אליוט אחרי שהיא מגלה מה הוא עשה, ואליוט מנסה להתאבד (פעמיים).
אבל בסוף שוטרת אחרת מדברת איתה על כך שאין הגיון באהבה וכשאליוט כבר שוכב כמעט מעולף אחרי שהוא לקח כדורים רבים הוא מקבל מהלן אמוג'י של בוריטו - שזה כמובן מה שהם הגיעו למסקנה שמסמל אושר עבור אליוט.
פחות מכירה סדרות אוסטרליות אז לא יודעת למה לצפות לגבי חידוש עונהנגלה רק אם תהיה באמת עונה שניה. (להבנתי בנתיים זה לא ידוע)
חזרת הזכרונות באמת היתה עשויה טוב.קצת חזרה לפרק 5 - אני תמיד אוהב כשעושים דברים מעניינים עם חלומות או הזיות, אז כמובן שאהבתי את אליוט מסתובב בבית חולים שבו החדרים השונים הם זכרונות שלו, אם כי קצת משובשים כי הוא מתייחס לכך שהם זכרונות וכשיש מישהו שהוא לא זוכר איך הוא נראה אז הוא מחליף אותו בטייס של המסוק מלפני כמה פרקים.
טוב, אז התחלתי לראות, כי הסידרה מבוססת על הספר שהוא מעולה.מי ראה את הסידרה הספרדית, שמתרחשת בברצלונה, הקדרלה ליד הים![]()
טוב, אז התחלתי לראות, כי הסידרה מבוססת על הספר שהוא מעולה.
ההתחלה הייתה, אומנם, קשוחה וקשה לצפייה, אך לאחר כ-20 דק' זה התמתן ומפרק 2 זה כבר זרם והתמכרתי לסידרה (הגעתי כבר לפרק 4 שאותו אראה היום).
בינתיים, לא אעשה ספוילר, אלא אם כן, אראה שיש עוד צופים בסידרה.
וואלה נכון, זה באמת גם לי הזכיר קצת את פארגו. רק במקום אזור מושלג זה אזור מדברי כזה. ובאמת הלן קצת מזכירה את השוטרת מעונה 1 של פארגו, אם כי לזאת בפארגו היה יותר ביטחון עצמי מההתחלה.נהנתי כל העונה, זה הזכיר לי קצת את פראגו.
אבל הסוף ממש איכזב ואפילו הגעיל אותי.
כל הקטע שאליוט סוחר בנשים ובסמים היה חלק קשה בשבילי. למרות שזה ממש גרם לי להזדהות עם הלן. גם אנחנו כמו הלן גילנו דמות מתוקה וחמודה שהתאהבנו בה ואז בא הסיפור הזה ופוצץ לנו בפנים וגרם לנו לחשוב שוב על איך רואים את הדמות הזו.
ומה שהכי הפריע לי זה שיש סיכוי שהלן תחזור אליו. נכון צריך לתת לאנשים הזדמנויות נוספות אבל לא אחרי מעשה כמו שעה אליוט לאישה הזו. גם כל הסיפור של החברה שלה שבעלה בתחילת הקשר היה מטריד אותה, אז זה ממש לא אותו הדבר, כאילו אני לא יודעת מה אני בכלל חושבת על כל מוסר ההשכל הזה של אפשר לאהוב אנשים רעים, אבל מה שאליוט עשה זה בלתי נסלח.
נכון. למרות שכאן הוא רוב הזמן היה חמוד.מה שכן יש לג'יימי דוראן קטע בלשחק פסיכומפטים שרמנטיים
אני לחלוטין יכול לדמיין גרסה שונה של פרק הסיום (או בעצם אפילו רק הרבע שעה האחרונה) שאז הקטע עם הבוריטו היה רק חמוד בלי ספק.הקטע עם הבוריטו היה חמוד, (אם שאר הדברים לא היו כאלו קריפים)
זה כתבת אחרי פרק 4.רוב הסיכויים שאליוט הוא לא באמת אדם רע.
אני ממש מקווה שהוא לא יהיה עם הלן (לפחות לא בקטע רומנטי)
אני מניח שלמון פשוט עקב אחריו כל הדרך.איך למון הגיע לשם כל כך מהר? זה לא בערייה אחרת בכלל?
[לגבי זה שלא קלטתי שבסוף פרק 1 זאת הייתה לוסי שמחקה תמונות של אליוט מהטלפון שלה]באמת שאלתי את עצמי איך לא שמת לב לזה בפרק הקודם!
בדיוקאחרי שגילנו שהשוטר עשה הכל רק כי איימו על אישתו אז עדיין היה לי תקווה שהוא טוב ופשוט היה במצב לא פושט ושהוא באמת יעשה את הדבר הנכון
כן, זה היה מצחיק. כי הוא צודק שהוא אומר שאם הם לא יאיימו עליהם אז הם פשוט יקומו וילכו משם. ואז בתור פשרה הם מחליטים שהוא יאיים לירות ברגל.אהבתי שאליוט מאיים על כולם והיא מנסה לרכך את המצב
זו באמת "הבעיה" שגרמו לנו לחבב אותו כל כך (וזה כנראה היה בכוונה)הסוף באמת היה נורא קשה.
העניין הוא שאני חשבתי שאני מוכן לזה שנגלה שהוא היה טיפוס רע. ובאופן כללי אני בסדר עם סדרות שבהם ה"גיבור" של הסיפור הוא סוג של רע.
אבל כאן זה באמת בא כשכבר חיבבנו אותו מאוד. ואז הוא לא סתם "עשה דברים רעים" אלא אנחנו מקבלים את התיאור הבוטה ומדויק הזה מצד הקורבן שלו.
יש בשאלה הפילוסופית הזו משהו מאוד מעניין, ואני בכיף הייתי צופה בסרט או סדרה שדנים בזה לעומקויחד עם זה חשבתי על זה אחר כך לגבי האם בעצם אפשר "לסלוח" לאדם שהוא עכשיו. כלומר אם אין לו שום זכרונות של הדברים שהוא עשה, אז האם הוא עדיין אותו אדם שעשה אותם? זה קצת כמו סוגיה של אדם עם פיצול אישיות - האם אישיות אחת אחראית על פשע שעשתה אישיות אחרת?*
שיהיה ברור אני בכלל לא סגור שהגיוני או מוסרי לעשות כזאת הפרדה. (בין היתר זה מעלה מצב היפוטתי שכל אדם יכול לבצע כל פשע ואז למחוק את הזיכרון שלו עושה את הפשע וזה מנקה אותו מוסרית)
דווקא אני הרגשתי שהוא כן מרגיש שהוא עשה את זה, בסוף הוא ממש ניסה לעשות כפרה עם כך שהוא התוודא לשוטרים וניסה להתאבדאבל אני גם יכול להבין את אליוט שקשה לו עם זה שהלן רואה בו מפלצת על משהו שהוא מרגיש שלא הוא עשה.
בדיוקעוזר לי קצת העובדה שהוא ניסה קודם כל להענש על מה שהוא גילה שהוא עשה ואז להתאבד. אם הוא לא היה לוקח שום אחריות על זה אז כנראה הייתי נותר יותר נגעל ממנו.
יש מצב אני אתחיל לצפות בזה, ככשמעתי על זה לראושנה זה נשמע כבד מידי, אבל עכשיו אני ממש סקרנית לגבי זה(*אגב, בקרוב מתחילה הפקה של סדרה חדשה בכיכובו של טום הולנד על אדם שזה בדיוק מה שקרה לו.)
נכון. למרות שכאן הוא רוב הזמן היה חמוד.
The Fall הייתה סדרה מעולה באמת.
אוף... הקטע עם הבוריטו לגמרי חמוד ובנסיבות אחרות לגבי היתי בטרוף עכשיו אחרי האימוג' של הבוריטואני לחלוטין יכול לדמיין גרסה שונה של פרק הסיום (או בעצם אפילו רק הרבע שעה האחרונה) שאז הקטע עם הבוריטו היה רק חמוד בלי ספק.
העניין הוא שחסר לי קשרים אפלנטונים טובים בין גברים לנשים בסדרות.זה כתבת אחרי פרק 4.
אם לא היה את הגילוי בסוף על ידי האישה הזאת, את חושבת שבסוף היית משנה את דעתך וכן רוצה קטע רומנטי בין אליוט והלן?
(אני לחלוטין כן)
דיברו עליה קצת.דיברו כאן בפורום על העונה השנייה של The Great? רק עכשיו ראיתי אותה. טוב לא עבר זמן כזה רב מאז שהיא יצאה אבל מישהו ראה אותה? כי כשמה כן היא, its pretty great. ליהוק אש, ובנויה טוב וחכם, והתלבושות מהממות וגם הדברים שהם טיפ-טיפה פחות עובדים אני מוכן להחליק כי כיף לי בסך הכל.
הבנתי מה את רומזת...העניין הוא שחסר לי קשרים אפלנטונים טובים בין גברים לנשים בסדרות.
אני יודע...אוף... הקטע עם הבוריטו לגמרי חמוד ובנסיבות אחרות לגבי היתי בטרוף עכשיו אחרי האימוג' של הבוריטו
את לא צריכה כל כך לתכנן, זה בטח יצא רק ב2023 ואפילו לא מוקדם בה (מתחילים לצלם רק במרץ השנה)יש מצב אני אתחיל לצפות בזה, ככשמעתי על זה לראושנה זה נשמע כבד מידי, אבל עכשיו אני ממש סקרנית לגבי זה
הוא כן הרגיש אשמה חזקה (וכמו שאמרתי זה גרם לי להיות קצת בעדו)דווקא אני הרגשתי שהוא כן מרגיש שהוא עשה את זה, בסוף הוא ממש ניסה לעשות כפרה עם כך שהוא התוודא לשוטרים וניסה להתאבד
אף פעם לא חשבתי על יום כיפור באופן רציני כמנקה חטאים.יש בשאלה הפילוסופית הזו משהו מאוד מעניין, ואני בכיף הייתי צופה בסרט או סדרה שדנים בזה לעומק
אבל אם נלך קצת לעולמנו, אז זה הבעיה שיש לי עם יום כיפור. אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה במשך השנה ואם תצום יום אחד אז הכל נסלח ונשכח
זה באמת קטע מוזר שהיא לא סיפרה לשוטרים מה הוא עשה.זו באמת "הבעיה" שגרמו לנו לחבב אותו כל כך (וזה כנראה היה בכוונה)
ובאמת שאם היינו מגלים שהוא רצח מישהו בדם קר זה לא היה כל כך מפריע לי, אבל הסצנה שהאישה תיארה את המעשים שלו ממש חלחלה אלי, גם הייתי בטוחה שהיא משפחה שלו או משהו וממש לא ציפתי לזה.
ואני עדיין לא מבינה למה היא לא הודיע למשטרה על זה.
וגם לא ברור איך היא הגיע לאוסטרליה, יש מצב פספסתי משהו.
הרי אליוט בה לאוסטרליה בעקבות לוסי אחרי שהם גנבו את התיק, לא? אז למה הארגון שלו הביא נשים לאוסטרליה??
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.