דיוני סדרות #82

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
התחלתי עוד סדרה אוסטרלית של 6 פרקים (שוב שבה הדמות הראשית הוא שחקן ידוע ולא אוסטרלי)
Wolf Like Me
אוקי אני זוכר שראיתי טריילר לסדרה הזאת ואני לא זוכר שקיבלתי ממנו רושם שהאישה היא אשת זאב או משהו כזה.
כלומר כן שהיא מוזרה, אבל לא ברמה על טבעית.
והאמת שאחרי הפרק הראשון עדיין לא הייתי בטוח אם היא באמת משהו כזה, כי חשבתי שאולי היא רק מדמיינת משהו או משהו כזה. אבל סוף הפרק השני אומנם לא הראה אותה הופכת למשהו, אבל הוא עדיין היה די ברור.

חוץ מזה אני די אוהב את הדמות המוזרה שלה.
אני גם די אוהב את ג'וש בתפקיד הרבה יותר רציני ממה שאני רגיל ממנו.

אני תוהה אם הבת שלו היא גם איכשהו אשת זאב או משהו כמו מרי. יש לזה כמה סימנים כמו החיבור בינהם, זה שלילדה יש בובת זאב, וזה שהיא אומרת שהיא פגעה בעצמה כי היא הרגיש שמשהו עומד לקרות לה שוב.

בכל מקרה זה די מוזר כי אני ציפיתי לסדרה יותר פסיכולוגית מאשר על טבעית והיא גם מרגישה בחלקים גדולים ככזאת.

בקצרה אני בנתיים בהחלט נהנה ומסוקרן לגבי ההמשך

Aranel Nenharma

Well-known member
התחלתי עוד סדרה אוסטרלית של 6 פרקים (שוב שבה הדמות הראשית הוא שחקן ידוע ולא אוסטרלי)
Wolf Like Me
אוקי אני זוכר שראיתי טריילר לסדרה הזאת ואני לא זוכר שקיבלתי ממנו רושם שהאישה היא אשת זאב או משהו כזה.
כלומר כן שהיא מוזרה, אבל לא ברמה על טבעית.
והאמת שאחרי הפרק הראשון עדיין לא הייתי בטוח אם היא באמת משהו כזה, כי חשבתי שאולי היא רק מדמיינת משהו או משהו כזה. אבל סוף הפרק השני אומנם לא הראה אותה הופכת למשהו, אבל הוא עדיין היה די ברור.

חוץ מזה אני די אוהב את הדמות המוזרה שלה.
אני גם די אוהב את ג'וש בתפקיד הרבה יותר רציני ממה שאני רגיל ממנו.

אני תוהה אם הבת שלו היא גם איכשהו אשת זאב או משהו כמו מרי. יש לזה כמה סימנים כמו החיבור בינהם, זה שלילדה יש בובת זאב, וזה שהיא אומרת שהיא פגעה בעצמה כי היא הרגיש שמשהו עומד לקרות לה שוב.

בכל מקרה זה די מוזר כי אני ציפיתי לסדרה יותר פסיכולוגית מאשר על טבעית והיא גם מרגישה בחלקים גדולים ככזאת.

בקצרה אני בנתיים בהחלט נהנה ומסוקרן לגבי ההמשך
רציתי גם לראות אותה.
זה עם ג'וש גאד ואיילה פישר, לא?
אתה יכל לתת רושם בלי ספויילרים?
כי ממה שקריאתי על העלילה זה נשמע דרמה כבדה כזו

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מי ראה את הסידרה לעודד|?|
לא
מי ראה את הסידרה הספרדית, שמתרחשת בברצלונה, הקדרלה ליד הים|?|
וגם לא

רציתי גם לראות אותה.
זה עם ג'וש גאד ואיילה פישר, לא?
אתה יכל לתת רושם בלי ספויילרים?
כי ממה שקריאתי על העלילה זה נשמע דרמה כבדה כזו
ממש לא דרמה כבדה.
כלומר יש בה אלמנטים כבדים מסויימים, אבל זה לא הוייב הכללי שלה.
זה גם פרקים של חצי שעה (ואיכשהו זה כאילו חוק שדרמה כבדה לא יכולה להיות עם פרקים קצרים כאלו).

האמת שהיא מהרבה בחינות ממש לא מה שחשבתי. אבל אני לא אסביר כדי לא לספלייר.

אני כבר ראיתי 4 פרקים ואני אוהב.
אבל עוד איזה שעה וחצי (אני צריך גם להתקלח) אני אוכל לתת תשובה החלטית לגבי מה אני חושב על כל העונה.
(דבר אחד ברור זה שהיא קצרה נורא)

didalf

Well-known member
דרך אגב למי שמעוניין הנצחיים של מארוול הגיע לדיסני פלוס כלומר לדודים.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוקי סיימתי את Wolf Like Me ו... אהבתי
אבל גם לא התרשמתי במיוחד.
כלומר לא היה שום דבר שלא אהבתי,
אבל הרוב הרגיש לי יחסית צפוי (כלומר חוץ מדבר אחד משמעותי וגדול)

יחד עם זה אני די מקווה לעונה שניה כי מעניין אותי לאן ילכו עם זה הלאה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
שכחתי לציין שהיום יום הולדת שנה לסדרה WandaVision
ב15 לינואר 2021 יצאו שני הפרקים הראשונים של הסדרה.
אני בהחלט מתכנן לעשות צפיה חוזרת מתישהו

ובשביל הנוסטלגיה הנה הטריילר לסדרה

didalf

Well-known member
שכחתי לציין שהיום יום הולדת שנה לסדרה WandaVision
ב15 לינואר 2021 יצאו שני הפרקים הראשונים של הסדרה.
אני בהחלט מתכנן לעשות צפיה חוזרת מתישהו

ובשביל הנוסטלגיה הנה הטריילר לסדרה
מה שגם הוביל את לונה לצפיה בכל סרטי מארוול:-D
איזה תקופה כיפית זה היה. גם השרשור של לונה, גם הצפיה השבועית בוונדהויז'ן, התגובות פה והממים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
סדרות ממשיכות לחזור מפגרת החגים
כמו Batwoman
הספקתי לשכוח לא מעט דברים שהתרחשו בפרק הקודם ששודר בסוף נובמבר.
אני כן זכרתי את הקטע המרכזי שמרי הפכה לסוג של פויזן אייבי עם כוחות על צמחים (וכנראה כוח הפנוט) ושהיא ברחה יחד עם אליס (הן סוג של אחיות) (אפילו שאליס רצחה את אמא של מרי)
אבל די הספקתי לשכוח מכל הקטע שבו אחיה של ריאן, מרקוס, רצח כל מיני אנשים וגם איכשהו הפך להיות הנשיא של תעשיות וויין - מה שאומר שלריאן ולוק אין גישה למערת העטלף (כי משום מה כאן היא לא מחוברת לאחוזה של ברוס, אלא למשרד שלו).
ולחלוטין שכחתי מזה שכנראה סופי שכבה עם רנה מונטויה.

הפרק משולב בקטעי פלאשבק של לפני עשר שנים כשמונטויה הייתה שוטרת מתחילה ונאלצה להתמודד עם זה שהבת זוג שלה היא פושעת (פויזן אייוי המקורית, פמלה משהו). עד שבסופו של דבר היא עזרה לבאטמן לעצור אותה (קיוויתי שנראה את באטמן בפלאשבק, אבל לא).

כל העלילות נקשרות זו בזו כשצוות העטלף מבין שבשביל לעצור את מרי (או להציל אותה מעצמה) הם צריכים למצוא את פויזן אייבי המקורית, שאותה באטמן החביא מורדמת איפשהו, כדי להוציא מהגוף שלה חומר שיכול לעצור את מרי. ובשביל זה הם צריכים לפרוץ לתעשיות וויין בזמן שמרקוס עורך שם מסיבה כדי לרדת למערת העטלף.
באופן מפתיע רוב התוכנית דווקא פועלת כמו שצריך וריאן, סופי ומונטויה מצליחים לרדת למערת העטלף. ואפילו יותר מזה הם מגלים שפויזן אייבי קבורה ממש שם ומוצאים אותה, ומצליחים להוציא ממנה את החומר שהם צריכים כדי לעצור את מרי.
אבל רק עד כאן דברים הם לפי התוכנית כי מרי מגיעה למסיבה של מרקוס ומספרת לו את האמת על ריאן ולוק (כלומר שהם באטוומן ובאטווינג) (אני קצת מופתע שהוא בכלל יודע מי זה באטווינג).
מרקוס מאיים להרוג את לוק אז ריאן תוקפת אותו עם החומר שנועד עבור מרי וזה מרוקן את הגוף שלו מנוזלים. ואיכשהו הוא אמור להשאר בחיים אחרי זה.
לפני זה דווקא יש קטע שאהבתי שבו מרקוס איזה גורל זה שדווקא הוא "נבחר" על ידי הג'וקר וקיבל נזק מוחי שהפך אותו לפסיכופאט בעוד אחותו הפכה להיות באטוומן. אז אני דווקא אשמח אם הוא ישאר בחיים וימשיך להיות נבל בסדרה. למרות שהוא די היה מעצבן עד כה.
חוץ מזה בדרך קצת מוזרה סופי מגלה שמונטויה שיקרה להם כל הזמן ומה שהיא באמת רצתה זה למצוא את החברה שלה לשעבר. או לפחות ככה היא חושבת.
זה לא ממש ברור אם מונטויה תכננה להעיר את פמלה (פויזן אייבי המקורית), אבל בכל מקרה זה מה שהיא עושה בסופו של דבר.
האמת שאני פתאום חשבתי שנגלה שמונטויה היא זאת שהפכה את מרי לסוג של פויזן אייבי כדי לגרום לכך שיאלצו למצוא את פמלה ולהוציא ממנה את החומר שייבש אותה.

הדרך של סופי לגלות על מונטויה עברה בכך שאליס גרמה לסופי למצוא אותה ואז סיפרה לה שמונטויה מסתירה סודות מהם ואיפה למצוא אותם. ואז סופי מיד עוזבת כשהיא משאירה את אליס באותו חדר מלון אזוקה. כאילו באמת לא ברור שהיא תצליח לצאת מהאזיקים.
אז חזרנו לקטע של עונה 1 (וחלק מעונה 2) שכל הזמן הטובים תופסים את אליס, אבל איכשהו לא מצליחים לשלוח אותה לכלא.

Aranel Nenharma

Well-known member
הייתי בשוק כשהשוטר ההוא האשים את הלן ואליוט בהכל אחרי שהוא הציל את אשתו.
איכשהו דמיינתי שלפחות אחרי שהוא יציל את אשתו הוא יעשה את הדבר הנכון ויתוודה.
אחרי שגילנו שהשוטר עשה הכל רק כי איימו על אישתו אז עדיין היה לי תקווה שהוא טוב ופשוט היה במצב לא פושט ושהוא באמת יעשה את הדבר הנכון
ואז הייתי מוכן לחלוטין לכך שאליוט והלן יצאו למסע הרפתקאות לגלות מי הוא אליוט
והיה את כל הקטע שהלן אומרת שזה פרק חדש בחיים שלה
הייתי הרבה יותר מצפה לעונה שניה אם הייתיי יודעת שזה הולך להיות הכיוון במקום איך שנגמר העונה
ואז שתי שניות אחרי כבר השוטרים מצאו אותם. פרק מאוד קצר :-D
אבל היא גם מצאה דרך לצאת מזה יחסית בקלות. רק היה צריך להחזיק דיינר מלא אנשים תחת איומי אקדח לכמה שעות.
אהבתי שאליוט מאיים על כולם והיא מנסה לרכך את המצב
ואז כשהשם שלהם מטוהר הרגשתי שיכול להיות סוף טוב ואז מגלים מי זאת באמת האישה שאליוט כל הזמן ראה בראש שלו, וזאת לא מישהי שהוא אהב, אלא מישהי שהוא השתמש בה באופן נוראי.
הייתי ממש בשוק מזה. זה בא משום מקום
אז כבר הרגיש לי שהרסו לחלוטין את הסיפור בסוף, הלן לא רוצה קשר עם אליוט אחרי שהיא מגלה מה הוא עשה, ואליוט מנסה להתאבד (פעמיים).
אבל בסוף שוטרת אחרת מדברת איתה על כך שאין הגיון באהבה וכשאליוט כבר שוכב כמעט מעולף אחרי שהוא לקח כדורים רבים הוא מקבל מהלן אמוג'י של בוריטו - שזה כמובן מה שהם הגיעו למסקנה שמסמל אושר עבור אליוט.
הקטע עם הבוריטו היה חמוד, (אם שאר הדברים לא היו כאלו קריפים)
נגלה רק אם תהיה באמת עונה שניה. (להבנתי בנתיים זה לא ידוע)
פחות מכירה סדרות אוסטרליות אז לא יודעת למה לצפות לגבי חידוש עונה
קצת חזרה לפרק 5 - אני תמיד אוהב כשעושים דברים מעניינים עם חלומות או הזיות, אז כמובן שאהבתי את אליוט מסתובב בבית חולים שבו החדרים השונים הם זכרונות שלו, אם כי קצת משובשים כי הוא מתייחס לכך שהם זכרונות וכשיש מישהו שהוא לא זוכר איך הוא נראה אז הוא מחליף אותו בטייס של המסוק מלפני כמה פרקים.
חזרת הזכרונות באמת היתה עשויה טוב.

נהנתי כל העונה, זה הזכיר לי קצת את פראגו.
אבל הסוף ממש איכזב ואפילו הגעיל אותי.
כל הקטע שאליוט סוחר בנשים ובסמים היה חלק קשה בשבילי. למרות שזה ממש גרם לי להזדהות עם הלן. גם אנחנו כמו הלן גילנו דמות מתוקה וחמודה שהתאהבנו בה ואז בא הסיפור הזה ופוצץ לנו בפנים וגרם לנו לחשוב שוב על איך רואים את הדמות הזו.
ומה שהכי הפריע לי זה שיש סיכוי שהלן תחזור אליו. נכון צריך לתת לאנשים הזדמנויות נוספות אבל לא אחרי מעשה כמו שעה אליוט לאישה הזו. גם כל הסיפור של החברה שלה שבעלה בתחילת הקשר היה מטריד אותה, אז זה ממש לא אותו הדבר, כאילו אני לא יודעת מה אני בכלל חושבת על כל מוסר ההשכל הזה של אפשר לאהוב אנשים רעים, אבל מה שאליוט עשה זה בלתי נסלח.

מה שכן יש לג'יימי דוראן קטע בלשחק פסיכומפטים שרמנטיים

דיברגנט חדש

Well-known member
מי ראה את הסידרה הספרדית, שמתרחשת בברצלונה, הקדרלה ליד הים|?|
טוב, אז התחלתי לראות, כי הסידרה מבוססת על הספר שהוא מעולה.
ההתחלה הייתה, אומנם, קשוחה וקשה לצפייה, אך לאחר כ-20 דק' זה התמתן ומפרק 2 זה כבר זרם והתמכרתי לסידרה (הגעתי כבר לפרק 4 שאותו אראה היום).
בינתיים, לא אעשה ספוילר, אלא אם כן, אראה שיש עוד צופים בסידרה.

נערך לאחרונה ב:

snirf

Active member
טוב, אז התחלתי לראות, כי הסידרה מבוססת על הספר שהוא מעולה.
ההתחלה הייתה, אומנם, קשוחה וקשה לצפייה, אך לאחר כ-20 דק' זה התמתן ומפרק 2 זה כבר זרם והתמכרתי לסידרה (הגעתי כבר לפרק 4 שאותו אראה היום).
בינתיים, לא אעשה ספוילר, אלא אם כן, אראה שיש עוד צופים בסידרה.

היא ברשימה שלי מתכוון לצפות בה בקרוב.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נהנתי כל העונה, זה הזכיר לי קצת את פראגו.
אבל הסוף ממש איכזב ואפילו הגעיל אותי.
כל הקטע שאליוט סוחר בנשים ובסמים היה חלק קשה בשבילי. למרות שזה ממש גרם לי להזדהות עם הלן. גם אנחנו כמו הלן גילנו דמות מתוקה וחמודה שהתאהבנו בה ואז בא הסיפור הזה ופוצץ לנו בפנים וגרם לנו לחשוב שוב על איך רואים את הדמות הזו.
ומה שהכי הפריע לי זה שיש סיכוי שהלן תחזור אליו. נכון צריך לתת לאנשים הזדמנויות נוספות אבל לא אחרי מעשה כמו שעה אליוט לאישה הזו. גם כל הסיפור של החברה שלה שבעלה בתחילת הקשר היה מטריד אותה, אז זה ממש לא אותו הדבר, כאילו אני לא יודעת מה אני בכלל חושבת על כל מוסר ההשכל הזה של אפשר לאהוב אנשים רעים, אבל מה שאליוט עשה זה בלתי נסלח.
וואלה נכון, זה באמת גם לי הזכיר קצת את פארגו. רק במקום אזור מושלג זה אזור מדברי כזה. ובאמת הלן קצת מזכירה את השוטרת מעונה 1 של פארגו, אם כי לזאת בפארגו היה יותר ביטחון עצמי מההתחלה.
הזכיר לי ספציפית בקטע שבו אליוט מסתיר את התיק עם המיליון דולר ליד הכביש - היה משהו דומה לזה נראה לי בפארגו.

הסוף באמת היה נורא קשה.
העניין הוא שאני חשבתי שאני מוכן לזה שנגלה שהוא היה טיפוס רע. ובאופן כללי אני בסדר עם סדרות שבהם ה"גיבור" של הסיפור הוא סוג של רע.
אבל כאן זה באמת בא כשכבר חיבבנו אותו מאוד. ואז הוא לא סתם "עשה דברים רעים" אלא אנחנו מקבלים את התיאור הבוטה ומדויק הזה מצד הקורבן שלו.

ויחד עם זה חשבתי על זה אחר כך לגבי האם בעצם אפשר "לסלוח" לאדם שהוא עכשיו. כלומר אם אין לו שום זכרונות של הדברים שהוא עשה, אז האם הוא עדיין אותו אדם שעשה אותם? זה קצת כמו סוגיה של אדם עם פיצול אישיות - האם אישיות אחת אחראית על פשע שעשתה אישיות אחרת?*
שיהיה ברור אני בכלל לא סגור שהגיוני או מוסרי לעשות כזאת הפרדה. (בין היתר זה מעלה מצב היפוטתי שכל אדם יכול לבצע כל פשע ואז למחוק את הזיכרון שלו עושה את הפשע וזה מנקה אותו מוסרית)
אבל אני גם יכול להבין את אליוט שקשה לו עם זה שהלן רואה בו מפלצת על משהו שהוא מרגיש שלא הוא עשה.

עוזר לי קצת העובדה שהוא ניסה קודם כל להענש על מה שהוא גילה שהוא עשה ואז להתאבד. אם הוא לא היה לוקח שום אחריות על זה אז כנראה הייתי נותר יותר נגעל ממנו.

(*אגב, בקרוב מתחילה הפקה של סדרה חדשה בכיכובו של טום הולנד על אדם שזה בדיוק מה שקרה לו.)

אהבתי את הנקודה שלך שאנחנו בעצם בנעליים של הלן בעניין של להתאהב בו ואז לגלות את האמת לגביו.

***אני גם שומר על סוג של תקווה שאולי אם תהיה עונה שניה אז נגלה שהאישה ההיא בכלל שיקרה לגביו. כלומר זה סוג של cop out די דפוק לעשות, אבל זאת טלוויזיה, הם כבר נתנו לנו מישהו עם אמניזיה ומישהו שהוזה את אחיו שהוא חושב שמת, אז הם יכולים לעשות הכל.

מה שכן יש לג'יימי דוראן קטע בלשחק פסיכומפטים שרמנטיים
נכון. למרות שכאן הוא רוב הזמן היה חמוד.
The Fall הייתה סדרה מעולה באמת.
הקטע עם הבוריטו היה חמוד, (אם שאר הדברים לא היו כאלו קריפים)
אני לחלוטין יכול לדמיין גרסה שונה של פרק הסיום (או בעצם אפילו רק הרבע שעה האחרונה) שאז הקטע עם הבוריטו היה רק חמוד בלי ספק.

רוב הסיכויים שאליוט הוא לא באמת אדם רע.
אני ממש מקווה שהוא לא יהיה עם הלן (לפחות לא בקטע רומנטי)
זה כתבת אחרי פרק 4.
אם לא היה את הגילוי בסוף על ידי האישה הזאת, את חושבת שבסוף היית משנה את דעתך וכן רוצה קטע רומנטי בין אליוט והלן?
(אני לחלוטין כן)

איך למון הגיע לשם כל כך מהר? זה לא בערייה אחרת בכלל?
אני מניח שלמון פשוט עקב אחריו כל הדרך.

באמת שאלתי את עצמי איך לא שמת לב לזה בפרק הקודם!
[לגבי זה שלא קלטתי שבסוף פרק 1 זאת הייתה לוסי שמחקה תמונות של אליוט מהטלפון שלה]
אני די מתגאה בכך שאני לרוב מאוד שם לב לפרטים בסדרות טלוויזיה שאני צופה בהם. אני קולט רמזים קטנים וזוכר ומנתח אותם בראש. (כמו זה שקלטתי שקוסטה מדמיין את הבחור השני)
ויחד עם זה לפעמים אני מפספס דברים ענקיים וברורים 🤦‍♂️

אחרי שגילנו שהשוטר עשה הכל רק כי איימו על אישתו אז עדיין היה לי תקווה שהוא טוב ופשוט היה במצב לא פושט ושהוא באמת יעשה את הדבר הנכון
בדיוק
אהבתי שאליוט מאיים על כולם והיא מנסה לרכך את המצב
כן, זה היה מצחיק. כי הוא צודק שהוא אומר שאם הם לא יאיימו עליהם אז הם פשוט יקומו וילכו משם. ואז בתור פשרה הם מחליטים שהוא יאיים לירות ברגל.

Aranel Nenharma

Well-known member
הסוף באמת היה נורא קשה.
העניין הוא שאני חשבתי שאני מוכן לזה שנגלה שהוא היה טיפוס רע. ובאופן כללי אני בסדר עם סדרות שבהם ה"גיבור" של הסיפור הוא סוג של רע.
אבל כאן זה באמת בא כשכבר חיבבנו אותו מאוד. ואז הוא לא סתם "עשה דברים רעים" אלא אנחנו מקבלים את התיאור הבוטה ומדויק הזה מצד הקורבן שלו.
זו באמת "הבעיה" שגרמו לנו לחבב אותו כל כך (וזה כנראה היה בכוונה)
ובאמת שאם היינו מגלים שהוא רצח מישהו בדם קר זה לא היה כל כך מפריע לי, אבל הסצנה שהאישה תיארה את המעשים שלו ממש חלחלה אלי, גם הייתי בטוחה שהיא משפחה שלו או משהו וממש לא ציפתי לזה.
ואני עדיין לא מבינה למה היא לא הודיע למשטרה על זה.
וגם לא ברור איך היא הגיע לאוסטרליה, יש מצב פספסתי משהו.
הרי אליוט בה לאוסטרליה בעקבות לוסי אחרי שהם גנבו את התיק, לא? אז למה הארגון שלו הביא נשים לאוסטרליה??
ויחד עם זה חשבתי על זה אחר כך לגבי האם בעצם אפשר "לסלוח" לאדם שהוא עכשיו. כלומר אם אין לו שום זכרונות של הדברים שהוא עשה, אז האם הוא עדיין אותו אדם שעשה אותם? זה קצת כמו סוגיה של אדם עם פיצול אישיות - האם אישיות אחת אחראית על פשע שעשתה אישיות אחרת?*
שיהיה ברור אני בכלל לא סגור שהגיוני או מוסרי לעשות כזאת הפרדה. (בין היתר זה מעלה מצב היפוטתי שכל אדם יכול לבצע כל פשע ואז למחוק את הזיכרון שלו עושה את הפשע וזה מנקה אותו מוסרית)
יש בשאלה הפילוסופית הזו משהו מאוד מעניין, ואני בכיף הייתי צופה בסרט או סדרה שדנים בזה לעומק
אבל אם נלך קצת לעולמנו, אז זה הבעיה שיש לי עם יום כיפור. אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה במשך השנה ואם תצום יום אחד אז הכל נסלח ונשכח
אבל אני גם יכול להבין את אליוט שקשה לו עם זה שהלן רואה בו מפלצת על משהו שהוא מרגיש שלא הוא עשה.
דווקא אני הרגשתי שהוא כן מרגיש שהוא עשה את זה, בסוף הוא ממש ניסה לעשות כפרה עם כך שהוא התוודא לשוטרים וניסה להתאבד
עוזר לי קצת העובדה שהוא ניסה קודם כל להענש על מה שהוא גילה שהוא עשה ואז להתאבד. אם הוא לא היה לוקח שום אחריות על זה אז כנראה הייתי נותר יותר נגעל ממנו.
בדיוק
(*אגב, בקרוב מתחילה הפקה של סדרה חדשה בכיכובו של טום הולנד על אדם שזה בדיוק מה שקרה לו.)
יש מצב אני אתחיל לצפות בזה, ככשמעתי על זה לראושנה זה נשמע כבד מידי, אבל עכשיו אני ממש סקרנית לגבי זה
נכון. למרות שכאן הוא רוב הזמן היה חמוד.
The Fall הייתה סדרה מעולה באמת.
אם משווים את השמות מthe fall לאליוט, אז ההבדל הוא שאומנם בthe fall הוא גם היה שרמנטי כזה והכל אבל מההתחלה ידענו שהוא איש רע וכל הסדרה עסקה במרדף אחריו, לכן לא הרגשתי רע כשהוא נעצר (למרות שלגמרי התאהבתי בג'יימי בסדרה הזו).
פה אז הם גרמנו לנו לאהוב את אליוט כדמות תמימה ונקייה. ולכן היה קשה יותר לקבל את העובדה שהוא רע
אני לחלוטין יכול לדמיין גרסה שונה של פרק הסיום (או בעצם אפילו רק הרבע שעה האחרונה) שאז הקטע עם הבוריטו היה רק חמוד בלי ספק.
אוף... הקטע עם הבוריטו לגמרי חמוד ובנסיבות אחרות לגבי היתי בטרוף עכשיו אחרי האימוג' של הבוריטו
זה כתבת אחרי פרק 4.
אם לא היה את הגילוי בסוף על ידי האישה הזאת, את חושבת שבסוף היית משנה את דעתך וכן רוצה קטע רומנטי בין אליוט והלן?
(אני לחלוטין כן)
העניין הוא שחסר לי קשרים אפלנטונים טובים בין גברים לנשים בסדרות.
אני מרגישה שכל כותב מרגיש שהוא צריך להביא את סיפור האהבה הבא. ויש קשרים בין דמויות ממש נהרסים מכך.

אוסווין

Active member
דיברו כאן בפורום על העונה השנייה של The Great? רק עכשיו ראיתי אותה. טוב לא עבר זמן כזה רב מאז שהיא יצאה אבל מישהו ראה אותה? כי כשמה כן היא, its pretty great. ליהוק אש, ובנויה טוב וחכם, והתלבושות מהממות וגם הדברים שהם טיפ-טיפה פחות עובדים אני מוכן להחליק כי כיף לי בסך הכל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק חדש של סופרמן ולויס
קלארק ממשיך לקבל חיזיונות וזה מפריע לו בהלחמות ברעים (ותפקוד בארוחות בוקר)
אז בלית ברירה הוא לוקח את אחיו טאל-רו למצודה המדברית של טאל. וזה בסדר כי לטאל אין כוחות.
*אני זכרתי שבסוך עונה קודמת טאל מת, אבל מסתבר שג'ון הנרי איירונס גרם לכך שהוא איבד את הכוחות שלו ומאז הוא בתא כלא מיוחד שמונע ממנו להשתמש בכוחות שלו למרוות שלא אמורים להיות לו כוחות.
בכל מקרה מסתבר שטאל שיקר וכן יש לו כוחות והוא מנצל הזדמנות בשביל להרביץ לסופרמן וג'ורדן (שבא גם בשביל עזרה), אבל בסוף סופרמן מצליח לעצור אותו ולהחזיר אותו לתא שלו.
אבל עדיין הביקור במבצר הזה היה יעיל כי יש שם הולוגרמה של אמא של סופרמן (שהיא גם אמא של טאל-רו, אם כי זה מורכב כי זה לא שהיא ילדה אותו, מסתבר שיוצרים שם עוברים במעבדות והחומר הגנטי שלה שומש בשביל ליצור אותו)
בכל מקרה בגלל שסופרמן עובר עוד התקף חזיונות היא מצליחה לגלות מה גורם לזה - יצור ממימד אחר שמגיע.

זה מתחבר עם מה שלויס וג'ון הנרי איירונס חקרו במכרות - לויס חשדה שהמכרות גורמות לרעידות אדמה, אבל בעזרת ג'ון הנרי איירונס היא גילתה שזה לא רעידות אדמה ממש, אלא משהו שם שיוצר את זה. והם גם מבינים שהדבר הזה גורם לחזיונות הקשים של קלארק.

ואז בסוף רואים שמנהלת המכרות מדברת עם מישהו בטלפון ואומרת "משהו באמת עבר, והוא אפילו יותר חזק ממה שדמיינו"
מסתורי...

בחדשות פחות מעניינות...
נאט ואבא שלה עוברים לגור עם משפחת קנט (אני בעצם לא בטוח שהיא יודעת שקלארק הוא סופרמן, אבל אני מניח שסיפרו לה).
לויס עושה מאמץ להרשים אותה עם ארוחת בוקר אבל נכשלת (כי נאט צמחונית ולא בקטע של ארוחות בוקר)(למרות שזאת הארוחה הכי חשובה של היום)

בבית ספר היא מתחברת עם שרה. בעוד שרה ממשיכה להתחמק מג'ורדן.
שרה ונאט מתקרבות כשהן עובדות על רכב ונאט אומרת לה שהיא צריכה לספר לג'ורדן מה היא מסתירה ממנו.
שרה מספרת לג'ורדן שהיא נישקה ידידה כשהיא הייתה במחנה קיץ. אבל היא עדיין רוצה להיות איתו. אבל הוא מוטרד מכך שהיא עשתה את זה (אין ממש התייחסות לכך שהיא נישקה דווקא בחורה ולא בחור).
בכל מקרה זה מרגיש לי כאילו אולי יהיה משהו בעתיד בין שרה ונאט.

ג'ון מוטרד כי בחור מהקבוצת פוטבול פתאום נעשה חזק מאוד והוא מקנא. הוא חושד שהבחור הזה לוקח סטרואידים או משהו (אני מהמר על אקס-קריפטונייט).
וזה מזכיר לי שבשלב מסויים בפרק קבוצה של צעירים עם כוחות על, וסמל של סופרמן, שעובדים עבור הממשלה (כמו אלו שראינו בפרק שעבר), עוזרים לסופרמן כשיש לו התקף חזיונות. ואחד מהם הוא הבחור ההוא טאג שהיה בעונה קודמת וקיבל כוחות בטעות מאקס-קריפטונייט בפרק הראשון.

לאנה ממשיכה להריץ את המועמד שלה לראשות העיר, אבל אז זה פורש באופן מפתיע.
וזה לוקח כמה זמן ודיונים אבל כמובן מגיעים למסקנה שהיא צריכה לרוץ בעצמה לראשות העיר

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דיברו כאן בפורום על העונה השנייה של The Great? רק עכשיו ראיתי אותה. טוב לא עבר זמן כזה רב מאז שהיא יצאה אבל מישהו ראה אותה? כי כשמה כן היא, its pretty great. ליהוק אש, ובנויה טוב וחכם, והתלבושות מהממות וגם הדברים שהם טיפ-טיפה פחות עובדים אני מוכן להחליק כי כיף לי בסך הכל.
דיברו עליה קצת.
העונה השניה הרגישה לי קצת פחות טובה מהראשונה. היו שם כמה דברים שהפריעו לי.
אבל באופן כללי היא באמת Great ובמיוחד החצי השני של העונה היה מעולה לטעמי

טוני החתול

Well-known member
מנהל
העניין הוא שחסר לי קשרים אפלנטונים טובים בין גברים לנשים בסדרות.
הבנתי מה את רומזת...
בסדר אני מוכן להיות חבר אפלטוני שלך
:-P:
אבל את באמת צודקת שאין את זה הרבה. כלומר הרבה פעמים כשיש משהו כזה אז הוא הופך להיות רומנטי.
אומנם אפשר למצוא דוגמאות למקומות שכן שמרו על קשר אפלטוני, אבל לא המון.
בעניין הזה:
מאוד שמחתי שהשאירו את החברות הקרובה בין קלארק ובלאמי אפלטונית לאורך כל הסדרה.
אוף... הקטע עם הבוריטו לגמרי חמוד ובנסיבות אחרות לגבי היתי בטרוף עכשיו אחרי האימוג' של הבוריטו
אני יודע...
יש מצב אני אתחיל לצפות בזה, ככשמעתי על זה לראושנה זה נשמע כבד מידי, אבל עכשיו אני ממש סקרנית לגבי זה
את לא צריכה כל כך לתכנן, זה בטח יצא רק ב2023 ואפילו לא מוקדם בה (מתחילים לצלם רק במרץ השנה)
דווקא אני הרגשתי שהוא כן מרגיש שהוא עשה את זה, בסוף הוא ממש ניסה לעשות כפרה עם כך שהוא התוודא לשוטרים וניסה להתאבד
הוא כן הרגיש אשמה חזקה (וכמו שאמרתי זה גרם לי להיות קצת בעדו)
אבל נראה לי שזה באופן כללי. עם הלן הוא מרגיש שהיא מכירה אותו כמו שהוא כיום ולכן הוא מתוסכל שהיא אומרת שהיא לא מכירה אותו למעשה.
יש בשאלה הפילוסופית הזו משהו מאוד מעניין, ואני בכיף הייתי צופה בסרט או סדרה שדנים בזה לעומק
אבל אם נלך קצת לעולמנו, אז זה הבעיה שיש לי עם יום כיפור. אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה במשך השנה ואם תצום יום אחד אז הכל נסלח ונשכח
אף פעם לא חשבתי על יום כיפור באופן רציני כמנקה חטאים.
דווקא בגלל סדרות אני חשבתי יורת על הקטע של הconfession שעושים מול כמרים בתא הקטן הזה ואז מקבלים מחילה על כל מיני דברים גם נוראיים.
זו באמת "הבעיה" שגרמו לנו לחבב אותו כל כך (וזה כנראה היה בכוונה)
ובאמת שאם היינו מגלים שהוא רצח מישהו בדם קר זה לא היה כל כך מפריע לי, אבל הסצנה שהאישה תיארה את המעשים שלו ממש חלחלה אלי, גם הייתי בטוחה שהיא משפחה שלו או משהו וממש לא ציפתי לזה.
ואני עדיין לא מבינה למה היא לא הודיע למשטרה על זה.
וגם לא ברור איך היא הגיע לאוסטרליה, יש מצב פספסתי משהו.
הרי אליוט בה לאוסטרליה בעקבות לוסי אחרי שהם גנבו את התיק, לא? אז למה הארגון שלו הביא נשים לאוסטרליה??
זה באמת קטע מוזר שהיא לא סיפרה לשוטרים מה הוא עשה.
זה קצת גורם לי לקוות שאולי היא באמת כן שיקרה. אבל יותר סיכוי שהיא לא רצתה להיות במצב שהיא צריכה להעיד במשפט נגדו. זה גם יכול להיות טראומטי, וגם עם הוא עבד עם אנשים אחרים שיודעים עליה אז זה יכול להיות מסוכן לה לדבר על זה.
אני מניח שאליוט כן הבריח דרכה סמים לאוסטרליה. אנחנו לא יודעים איפה הוא פעל. או מתי הוא הבריח דרכה סמים, אבל זה בטח לא היה ממש בזמן האחרון כי הפצע שלה כבר החלים.
יכול להיות שזה היה לפני יותר משנה. בביקור אחר לחלוטין שלו באוסטרליה.
גם בכלל לא ברור לנו מה בעצם הוא היה. זה היה נראה בזכרונות כאילו הוא הרואה חשבון של קוסטה. אבל למה שהוא יהיה מבריח סמים ורואה חשבון? הגיוני יותר שהוא עבד בשביל רשת הסמים של קוסטה.
עוד דבר שלא ברור - למה שהוא יגנוב מקוסטה מיליון דולר עם ויקטוריה? מיליון דולר זה לא סכום כזה ענק של כסף. אם הוא עובד בתור מבריח סמים, אז הגיוני שהוא מרוויח סכומים גדולים בכל מקרה. ואם הוא באמת היה רואה חשבון של קוסטה, הגיוני שהוא יכל להוציא ממנו סכום גדול יותר.

למעלה