כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
הוא לא יזכה בשום פרס על משחק. אבל הוא גם לא הרגיש לי חרא.אני לא יודעת מאיפה הביאו את הבחור הראשי אבל בברור לקחו אותו רק בגלל הגודל שלו, כי הוא דיי מחורבן וחצי מהדיאלוגים שלו לא הייתי קונה גם עם כסף מזויף.
אני חושב שחשבתי על זה כאופציה אולי כבר בפרק 3. בעיקר כי היו המון קטעים שבהם נראה שהרעים צעד אחד לפניהם וזה היה מסביר את זה.באיזה שלב ניחשתם שפיקרד מהרעים? אצלי זה היה בפרק 3 או 4.
אני חושב שזה התאים איך שהוא הגיב כי ראינו שזה מתאים לדמות שלו לא להפגין שום רגש. זה טוב יותר מאשר אם הוא היה אמור להפגין רגש ועושה את זה באופן גרוע.העלילה עצמה הייתה סבירה וגנרית לגמרי, ואיפה הימים שגברים כמו ריצ'ר חיסלו לבד את כול אל קעידה? במקום זה קיבלנו גבר לבן הולך אחרי גברים לבנים אחרים בגלל כסף מזויף. וגם הקטע שריצ'ר מעורב כי הם רצחו את אח שלו, לפי כמות הרגש שהשחקן מפגין יכולת לחשוב שהם הרגו בחור שהוא פעם אמר לו שלום ברחוב.
לא הרגיש לי כל כך מוגזםסצנות הפעולה, והרציחות היו דוחים ללא סיבה. כאילו אם היה לכם כ"כ הרבה כסף לדם מזויף אולי היה עדיף לנצל את התקציב למשהו אחר. בסדר זו סדרה שנכתבה ע"י גברים עבור גברים, אבל איכס. שימו את הגבול איפה שהוא.
לא בטוח לגבי המשקפיים, אבל יש אנשים שהמשקפיים רק הופכות דברים ליותר חדים עבורם ובלעדיהם הם מצליחים לראות מספיק כדי להסתדר, פשוט זה לא חד.הייתי בטוחה שהפול הזה הוא הרע הגדול, ופספסתי אבל אני לא אתן להם נקודות על זה. שברו לו את המשקפיים בפרק הראשון ואז הוא הסתדר כול הזמן בלעדיהם?
ציינו את זה, אבל הייתי רוצה גם הסבר לזה.למה אימא של ריצ'ר גם כן קוראת לו ריצ'ר? ועוד בתור נער .
אכן, טעות של הקלדה עיוורת.לא נראה לי שתהיה עונה נוספת אחרי שראו שם ניידות משטרה ובלגאן , אבל מי יודע? בכל יצירה, ספרותית (וגם קולנועית או טלוויזיונית), צריך לדעת מתי ואיך לפתוח ולסיים. הערה: לחבר קוראים אסי.
פרק רביעי של העידן המוזהב
לא הייתה קפיצת זמן גדולה מידי מהפרק הקודם והפרק החדש מתחיל בקבורה של מר מוריס שהתאבד בפרק הקודם.
מר ראסל יוצר קשר עם מר פיין ומציע לו עזרה כלכלית אם גברת פיין תעזור לגברת ראסל להתקדם בחברה.
לכן סוף סוף גברת ראסל מצליחה להתקדם במאבק שלה.
למשרתת של גברת ראסל כנראה נמאס רק לפלרטט עם מר ראסל ומגיעה אליו למיטה.
שמחתי שהוא סירב לה. אבל קצת התאכזבתי שהוא לא פיטר אותה.
אני מניח שהיא עוד תנקום בו. לחלוטין נבלה.
המערכת יחסים של מריאן ופגי נפגעת קשה.
קודם כל בתחילת הפרק כשמריאן לוקחת את פגי לתוך חנות ולא קולטת שכולם נועצים בה מבטים והיא מרגישה שם לא בנוח.
אבל אז עוד יותר כשמריאן מגיעה לבית של פגי ללא הזמנה ועוד מביאה נעליים משומשות.
אומנם הכוונה טובה, אבל זה באמת מטופש נורא. ואני ממש לא מבין איך היא לא המציאה סיפור אחר כלשהו. היא יכלה לא לספר להם שהיא חשבה להביא להם את הנעליים.
שמחתי שפגי כן נכנסה בה על זה ולא שמרה על נימוס.
אבל אני מקווה שהן ישלימו ואולי מזה תצמח ידידות אמיתית וישרה יותר.
זה מעניין לראות את ברוקלין בתקופה הזאת. כנראה שם חיו שחורים אמידים. הבתים הם לחלוטין כמו שאני מכיר אותם מסרטים וסדרות שמתרחשים בברוקלין.
גם הבהירו שאבא של פגי גדל כעבד עם משפחתו, אז כנראה בדרום (בניו-יורק להבנתי לא הייתה עבדות הרבה לפני מלחמת האזרחים)
זה מרשים שהוא הפך לאיש כל כך אמיד.
הכלב של איידה בורח ואז נמצא על ידי משפחת ראסל.
די מגעיל מצד אגנס שהיא שלחה את המשרת להחזיר אותו,
אבל גם ההחלטה של גברת ראסל לא להחזיר אותו מיד אל המשפחה שלו הייתה בהחלט לא תמימה.
מריאן מבקרת את גברת צ'מברליין והן קצת מתקרבות.
מתגלה יותר לגבי מה כל כך נוראי בעבר שלה - היא הייתה פילגש של מי שהפך לבעלה במשך שנים לפני שאשתו הראשונה מתה והבן שלה היה למעשה גם בן שלו.
זה לפחות כן משהו שאנשים בהחלט ירכלו עליו גם בימיינו. אם כי כמובן לא יגיבו כאילו היא מפלצת.
העורך דין צץ שוב, ואיכשהו השיג גישה למעמד העליון דרך ידיד מהלימודים.
נראה לי שאלו כל הדברים החשובים שקרו.
עכשיו אני צריך להכין את הנעליים הישנות שלי כדי להביא למשפחה של הגנן שלי שבטח יראו בי מושיע.
נהניתי ממנה כאקשן סביר אבל התאכזבתי מכל השאר. ראיתי סדרות פעולה הרבה יותר מעניינות שמצליחות, למרות הקלשיאות שבהן, להציג עלילות ודמויות יותר מורכבות והגיוניות.סיימתי את עונה 1 של Reacher ואני דווקא אהבתי.
כלומר זה לא שאני חושב שזאת סדרה מעולה, אבל הציפיות שלי מהסדרה מלכתחילה היו די נמוכות, אז אולי היה לה די קל להתעלות עליהם.
הסדרה שמרה על רמת מתח יחסית גבוהה, סצנות פעולה די טובות ועלילה מספיק מורכבת כדי שזה לא יהיה דבילי.
אולי הכי חשוב זה שלא היו הרבה סצנות שבהם חשבתי שהדמויות מפגרות לחלוטין בהחלטות שלהן. לא אגיד שלא היו בכלל, אבל הרבה פעמים בסדרות כאלו יש המון קטעים שאני צועק ע הטלוויזיה "לא יא אידיוטים"
אז באופן כללי אני ממליץ למי שרוצה אקשן נחמד עם קצת שכל ומשהו שלא צריך להתרגש ממנו במיוחד.
נשמע די מציאותיוגם הצחיק אותי הקטעים עם המחשב והאינטרנט שאין לטומי מושג מה זה. "יש לנו מחשב?" "כן אבל אין לנו את האינטרנט" "איך משיגים את האינטרנט??" וגם איזה לאט הם מקלידים טכנולוגיה בנייטנטיז זה תמיד מצחיק.
. ובפרק הראשון בקטעים שהוא רק מגעיל כי זה מהזווית של הגנב אז לרגעים חשבתי "אוייי סב מתוקי מה אתה משחק אותה רשע אני רואה שאתה חמוד" ל "דאממ סב אתה שחקן טוב מידי תפסיק לגרום לי לשנוא אותך!!"
חוצפן[הנה למה קשה להיכנס לתפוז מהעבודה. יש כאן עובד חדש שמנסה לנהל שיחה ואז הוא עבר מאחורי כשקראתי את אחת התגובות, הסתכל על המחשב ושאל אותי מה אני עושה . כן חמוד! באמת בא לי לשתף אותך ]
אוי נזכרתי שרציתי לראות את זה. ראיתי את הסדרה הישראלית ואהבתי אותה אז מניחה שבטח גם האמריקאית תהיה טובה.ראיתי פרק ראשון של הסדרה החדשה Suspicion (נמצאת באפל+)
הבנתי שהיא מבוססת על הסדרה הישראלית כפולים שלא ראיתי.
אהבתי את הפרק הראשון. הוא היה צריך להציג הרבה מאוד דמויות והרבה רקע והצליח לעשות את זה לא רע.
מניח את היסודות למשהו שנראה מעניין.
רעיון מסקרן שפשע נעשה בארה"ב וכל החשודים הם בריטים שהיו בניו-יורק בזמן הפשע, אבל כבר נמצאים (או בדרך ל) בבריטניה.
את הרעיון הכללי של 4 אנשים שמואשמים בפשע חטיפה אני הבנתי עוד מהטריילר, אבל הפתיע אותי שבפרק הראשון אנחנו רואים רק 3 מהם נאסרים בעוד שנראה שהרביעי יודע טוב מאוד שעומדים לתפוס אותו ומצליח לברוח באופן מחוכם. וזה לחלוטין גורם לזה להראות שהוא לפחות באמת אשם בחטיפה.
אני לא יודע לגבי שלושת האחרים. על פני השטח לפחות הם עושים רושם חפים מפשע. נראה שהם מופתעים שהם נאסרים ונראה שהם סתם ממשיכים בחיי היום יום שלהם.
מי שנראית קצת חשודה היא הכלה כי אנחנו רואים שיש לה כסף מוחבא בארון עם טלפון נייד זר. אבל מבחינה אחרת היא זאת שהכי קשה להאמין שהיא עשתה משהו לאור זה שהיא ביום חתונה שלה.
אני הנחתי שאולי הוא חושש לפטר אותה בגלל שאז יצטרך לספר לאישתו, ולמרות שהוא לא עשה שום דבר רע, הסיטואציה תעלה ספקות לגביו ואולי גם יתחילו שמועות.למשרתת של גברת ראסל כנראה נמאס רק לפלרטט עם מר ראסל ומגיעה אליו למיטה.
שמחתי שהוא סירב לה. אבל קצת התאכזבתי שהוא לא פיטר אותה.
אני מניח שהיא עוד תנקום בו. לחלוטין נבלה.
אוי הסצינה הזאת היתה לי קרינג'ית ונוראית, הרגשתי כל כך נבוכה בשבילה, כי באמת הכוונות שלה היו טובות ולא היה לה מושג (ואי אפשר להאשים אותה בזה כל כך). אבל מה את מזמינה את עצמך בלי להודיעהמערכת יחסים של מריאן ופגי נפגעת קשה.
קודם כל בתחילת הפרק כשמריאן לוקחת את פגי לתוך חנות ולא קולטת שכולם נועצים בה מבטים והיא מרגישה שם לא בנוח.
אבל אז עוד יותר כשמריאן מגיעה לבית של פגי ללא הזמנה ועוד מביאה נעליים משומשות.
אומנם הכוונה טובה, אבל זה באמת מטופש נורא. ואני ממש לא מבין איך היא לא המציאה סיפור אחר כלשהו. היא יכלה לא לספר להם שהיא חשבה להביא להם את הנעליים.
שמחתי שפגי כן נכנסה בה על זה ולא שמרה על נימוס.
אבל אני מקווה שהן ישלימו ואולי מזה תצמח ידידות אמיתית וישרה יותר.
אני מסכימה שהיא לא מתקרבת אליה, אבל גם אין לי ציפיה שזה יהיה חיקוי.ורק להגיד משהו לגבי ההשוואה של הסדרה לאחוזת דאונטון. רואים שיש ניסיון, אבל זה לא מגיע לקרסוליים... אגנס אמורה להיות המקבילה של הדמות של מגי סמית ? עם הערות הציניות ? אתמול היא קצת הצחיקה עם הערות לגבי ברוקלין אבל זה באמת לא קרוב למגי סמית המופלאה
אני בהחלט מתכנן להגיע לזה אז טוב שכתבתלמקרה שעוד מישהו יצפה.
כמו שאמרתי אני מאוד נהנייתי וחושבת שהליהוק היה נהדר.
אבל מהפרק האחרון היתה לי קצת אכזבה. לא הצלחתי להתחבר לחיבה שפיתחו גם ויויאן וגם שאר הכתבים החברים שלה וגם טוד העו"ד, כלפי אנה. לא הבנתי למה הם כולם בסוף כל כך בעדה.
ברמה כלשהי אני כן מבינה, כי היא קצת ילדה מסכנה עם בעיה נפשית, כך לפחות נראה בעיני מהעובדה שהיא חיה באשליות שנראה כאילו היא ממש מאמינה בהן, ואולי קצת הפריע לי שגם לא עלתה בכלל האפשרות שהיא צריכה הסתכלות פסיכיאטרית (מעבר להוא שדיבר איתה בבית חולים והיא מכרה לו שקרים גם).
אבל עדיין מעבר לכמה רגעים שהצליחו לשבור את החומה שלה ולהראות טיפה רגש שיש לה מאחורי ההצגה, היה לי די בלתי אפשרי להיות בעדה. היא התייחסה פשוט נורא לאנשים, ובעיקר מה שהיא העבירה את רייצ'ל היה נוראי.
נכון שרייצ'ל וגם חלק משאר הקורבנות בעצמם לא שיות תמימים, הרוויחו ממנה הרבה ורצו את קרבתה בגלל הכסף שלה.
אבל עדיין היא התנהגה נורא.
בפרק האחרון גם עצבן אותי שהשופטת מקבלת את המאניירות והשגעונות שלה ולא מאשימה אותה ישר בביזוי בית הדין כשהיא מאלצת את בית המשפט לחכות כי לא בא לה על הבגדים. ושטוד לא נוטש אותה כשהיא צורחת עליו בכזאת חוצפה ואומרת לו שהוא מפוטר (למרות שאני מבינה שהוא צריך את זה בשביל הקריירה שלו, אבל עדיין רציתי).
ובעיקר עצבן אותי שויויאן כל כך בעדה.
אני מסכים שאחוזת דאונטון הייתה סדרה הרבה יותר טובה.ורק להגיד משהו לגבי ההשוואה של הסדרה לאחוזת דאונטון. רואים שיש ניסיון, אבל זה לא מגיע לקרסוליים... אגנס אמורה להיות המקבילה של הדמות של מגי סמית ? עם הערות הציניות ? אתמול היא קצת הצחיקה עם הערות לגבי ברוקלין אבל זה באמת לא קרוב למגי סמית המופלאה
נראה לי שהתבלבלת כאן קצת וזאת המשרתת הצעירה של משפחת ואן-ריין שעברה התעללות.חוץ מזה גילינו שהמשרתת הצעירה בבית ראסל עברה התעללות מינית (כנראה) מצד אבא שלה בילדותה
(והאם היא הולכת להפוך להיות הליידיז-מייד של הבת, או שגב' ראסל תמשיך להתעקש שהיא עדיין צריכה "מטפלת"?)
זה מאוד צרם לי איך הוא דפק לו הערות על איך שהם עושים דברים.היה מעניין בעיני גם הסיור שראש המשרתים בבית ראסל עושה לראש המשרתים של אגנס, שקצת מתנשא על הדרכים שנהוגות אצלם, שהן "אמריקאיות" ולא לפי הדרך הבריטית הישנה או משהו כזה, ומכניס אותם לסרטים לקראת האירוח של אנשים מהאליטה הישנה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.