דיוני סדרות #86

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי עכשיו את הפרק הראשון של הסדרה הבריטית החדשה This Is Going To Hurt
קצת רקע: הסדרה מבוססת על ספר שכתב אדם קיי, שכולל קטעי יומן מהזמן שלו כרופא בין השנים 2004 ל2010.
הסדרה מוגדרת כקומדיה-דרמה.
הפרק הראשון כולל הרבה קטעים קומיים באמת, אבל ההרגשה הכללית היא הרבה יותר של דרמה. אני ממש הרגשתי חנוק מרגשות עכשיו כשסיימתי את הפרק הראשון.
אני גם אזהיר שיש קטעים ממש קשים לצפיה. אני ראיתי כל מיני סדרות רפואיות שבהן רואים רופאים עושים ניתוחים, אבל אני לא זוכר אי פעם שהיה לי כל כך קשה עם מה שהיה על המסך כמו בפרק הזה. אני פשוט הסתרתי את המסך עם היד שלי.
עדיין אני ממש ממליץ על הסדרה. כמות הרגשות שהיא העלתה בי היא עצומה.
וההומור עובד טוב בכך שהוא עוזר עם כל הרגשות הכבדים. זה לא הומור פארודי, אלא הומור של אנשים שמתמודדים עם מצבים קשים בכך שהם שומרים על חוש הומור גם.
יש גם לא מעט קטעים ממש חמודים.
עוזרת העובדה שבתפקיד הראשי יש את בן וישו שהוא שחקן ממש חמוד.

ועכשיו קצת ספוילרים
קודם כל אני אתייחס לפיל הורוד שבפרק.
תהיתי אם אדם הוא הומו מההתחלה. בעיקר פשוט כי בן וישו הוא כן.
לכן הקשבתי טוב מאוד כשהוא מדבר בטלפון עם מישהו בתחילת הפרק כדי לנסות להבין אם נאמר שזה זכר או נקבה. אבל זה נשאר לא ברור.
אז די התאכזבתי כשהמיילדת מדברת על כך שיש לו חברה.
אבל מתברר שהוא פשוט לא מספר (משקר?) בעבודה על כך שיש לו בן זוג. זה הרגיש לי די הזוי שהוא יעשה את זה, אבל אז כשהבנתי שהשנה היא 2008 חשבתי שאולי זה קצת יותר הגיוני.

*היה קטע מוזר כשהוא בטלפון עם החבר שלו שהוא אומר לו who did you say you were? ואני לרגע תהיתי אם זה מין סטוץ שלו (ואז מיד קלטתי שזה לא הגיוני כי הוא בכלל לא ישן בבית באותו לילה) ואז הוא מבהיר שהוא מתכוון ל"כיצד הצגת את עצמך כשדיברת עם אמא שלי?".

אני מאוד אהבתי את אדם, אבל גם די שנאתי אותו על כמה שהוא היה מגעיל אל הרופאה הצעירה (שרוטי) ועוד כמה אנשים.
מצד שני הוא גם כן לקח יוזמה ונתן לשרוטי לעשות לידות בעצמה, אפילו כשהיא חששה ממש לבקש את זה.
*אפילו שאחת מהפעמים האלו הייתה כדי לעשות דווקא לאישה גזענית.

אבל עד כמה שהוא היה נוראי אל שרוטי, יותר זיעזע אותי היחס של הרופא הבכיר יותר אליו. זה בכל מקרה תנאים נוראיים לעבודה, אבל לעשות את זה עם בוס שכל הזמן לועג לך זה נוראי. (אוקי אולי זה בדיוק אותו דבר שהוא עושה לשרוטי, ואני מרגיש יותר רע עליו מפני שהוא הגיבור)(ובגלל שנראה שהוא עושה רוב הזמן עבודה טובה).
אבל מצד שני הרופא הבכיר הפתיע קצת בסוף לטובה כשהוא אמר לאדם לכתוב שהוא ייעץ לו לשלוח את האישה היא הבייתה.
אם כי תכלס זה רק מראה עד כמה השיטה שם פגומה. אדם עשה טעות נוראית כשהוא שלח מישהי הבייתה בלי לעשות לה את הבדיקות המתאימות כי הוא כבר היה מותש. במקום להתמודד עם הבעיה שגרמה לו לעשות את זה נותנים לו כיסוי.

הקטעים הקשים לצפיה בפרק רק הלכו וגברו ככל שהפרק התקדם.
קודם כל המראה ההזוי של יד שמבצבצת מתחת לאישה.
אחר כך לידה רגילה עם המצבט הזה (איך קוראים לזה בעברית?)
אז הניתוח הקיסרי של האישה הגזענית (שדי הזוי שהיא בהכרה מלאה בזמן שהבטן שלה פתוחה לחלוטין) (אני חושב שאחותי בעצם הייתה בהכרה כשעשו לה קיסרי, אבל קשה לי להאמין שהיא השקיפה ככה על הבטן הפתוחה שלה)
ואז הניתוח הקיסרי של האישה בהריון של 25 שבועות. קודם כל ידעתי שהעניין עם הפג יהיה לי קשה כי זה תמיד קשה לי לראות כאלו (אפילו כשברור שבסדרה זה לא אמיתי), אבל אז גם כל הדם עם הבטן הפתוחה היה לי הרבה יותר קשה מדברים שבדרך כלל רואים בסדרות רפואיות.

Aranel Nenharma

Well-known member
קצת רקע: הסדרה מבוססת על ספר שכתב אדם קיי, שכולל קטעי יומן מהזמן שלו כרופא בין השנים 2004 ל2010.
הפרק הראשון כולל הרבה קטעים קומיים באמת, אבל ההרגשה הכללית היא הרבה יותר של דרמה. אני ממש הרגשתי חנוק מרגשות עכשיו כשסיימתי את הפרק הראשון.
אני גם אזהיר שיש קטעים ממש קשים לצפיה. אני ראיתי כל מיני סדרות רפואיות שבהן רואים רופאים עושים ניתוחים, אבל אני לא זוכר אי פעם שהיה לי כל כך קשה עם מה שהיה על המסך כמו בפרק הזה. אני פשוט הסתרתי את המסך עם היד שלי.
וההומור עובד טוב בכך שהוא עוזר עם כל הרגשות הכבדים. זה לא הומור פארודי, אלא הומור של אנשים שמתמודדים עם מצבים קשים בכך שהם שומרים על חוש הומור גם.

ועכשיו קצת ספוילרים
לכן הקשבתי טוב מאוד כשהוא מדבר בטלפון עם מישהו בתחילת הפרק כדי לנסות להבין אם נאמר שזה זכר או נקבה. אבל זה נשאר לא ברור.
אבל מתברר שהוא פשוט לא מספר (משקר?) בעבודה על כך שיש לו בן זוג. זה הרגיש לי די הזוי שהוא יעשה את זה, אבל אז כשהבנתי שהשנה היא 2008 חשבתי שאולי זה קצת יותר הגיוני.

*היה קטע מוזר כשהוא בטלפון עם החבר שלו שהוא אומר לו who did you say you were? ואני לרגע תהיתי אם זה מין סטוץ שלו (ואז מיד קלטתי שזה לא הגיוני כי הוא בכלל לא ישן בבית באותו לילה) ואז הוא מבהיר שהוא מתכוון ל"כיצד הצגת את עצמך כשדיברת עם אמא שלי?".

אני מאוד אהבתי את אדם, אבל גם די שנאתי אותו על כמה שהוא היה מגעיל אל הרופאה הצעירה (שרוטי) ועוד כמה אנשים.
מצד שני הוא גם כן לקח יוזמה ונתן לשרוטי לעשות לידות בעצמה, אפילו כשהיא חששה ממש לבקש את זה.

אבל עד כמה שהוא היה נוראי אל שרוטי, יותר זיעזע אותי היחס של הרופא הבכיר יותר אליו. זה בכל מקרה תנאים נוראיים לעבודה, אבל לעשות את זה עם בוס שכל הזמן לועג לך זה נוראי. (אוקי אולי זה בדיוק אותו דבר שהוא עושה לשרוטי, ואני מרגיש יותר רע עליו מפני שהוא הגיבור)(ובגלל שנראה שהוא עושה רוב הזמן עבודה טובה).
אבל מצד שני הרופא הבכיר הפתיע קצת בסוף לטובה כשהוא אמר לאדם לכתוב שהוא ייעץ לו לשלוח את האישה היא הבייתה.
אם כי תכלס זה רק מראה עד כמה השיטה שם פגומה. אדם עשה טעות נוראית כשהוא שלח מישהי הבייתה בלי לעשות לה את הבדיקות המתאימות כי הוא כבר היה מותש. במקום להתמודד עם הבעיה שגרמה לו לעשות את זה נותנים לו כיסוי.

אז הניתוח הקיסרי של האישה הגזענית (שדי הזוי שהיא בהכרה מלאה בזמן שהבטן שלה פתוחה לחלוטין) (אני חושב שאחותי בעצם הייתה בהכרה כשעשו לה קיסרי, אבל קשה לי להאמין שהיא השקיפה ככה על הבטן הפתוחה שלה)
ואז הניתוח הקיסרי של האישה בהריון של 25 שבועות. קודם כל ידעתי שהעניין עם הפג יהיה לי קשה כי זה תמיד קשה לי לראות כאלו (אפילו כשברור שבסדרה זה לא אמיתי), אבל אז גם כל הדם עם הבטן הפתוחה היה לי הרבה יותר קשה מדברים שבדרך כלל רואים בסדרות רפואיות.
היא נמצאת ברישמת הצפייה שלי כבר (בעיקר בגלל בן|ביישן|)
קצת חוששת ממה שאתה אומר על קטעים קשיים, נראה אם ננסה

dilia snake

Well-known member

ועכשיו קצת ספוילרים

ראיתי אותה בבינג' לפני שבוע וחצי-שבועיים והיא מעולה ממש, וביום חמישי קניתי את הספר ועם זה שעבדתי באותו יום הצלחתי לסיים תוך כדי כמה שעות, כי פשוט אי אפשר היה לעזוב אותו. ממליצה לקרוא ולראות את שניהם.

ובן ווישו ליהוק מושלם, הוא היה נהדר בסדרה(בכלל כול הקאסט היה מעולה).

תגובה מפורטת אולי מאוחר יותר.

Lhuna3

Well-known member
מצד אחד מאוד סקרנת, מצד שני גם הרתעת. דילמה.

מילי08

Well-known member
ראיתי אותה בבינג' לפני שבוע וחצי-שבועיים והיא מעולה ממש, וביום חמישי קניתי את הספר ועם זה שעבדתי באותו יום הצלחתי לסיים תוך כדי כמה שעות, כי פשוט אי אפשר היה לעזוב אותו. ממליצה לקרוא ולראות את שניהם.
:-D את חסרת תקנה :-D

בכל מקרה, נדמה לי שמתישהו סימנתי לי אותה כאופציה. אני אנסה (בעתיד כלשהו)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי עכשיו את פרק 2
עדיין מעולה
קפצה מהר להיות סדרת החודש שלי

ובן ווישו ליהוק מושלם, הוא היה נהדר בסדרה(בכלל כול הקאסט היה מעולה).

תגובה מפורטת אולי מאוחר יותר.
אני רק אתמול גיליתי שלא צריך לחכות שבוע לכל פרק חדש. אני מניח שאני אסיים את העונה בסופש.
אני מקווה שזה לא יגרום לי לרצות לקרוא את הספר כי יש לי יותר מידי ספרים שאני רוצה לקרוא ואני לא קורא מהר כמוך.
היא נמצאת ברישמת הצפייה שלי כבר (בעיקר בגלל בן|ביישן|)
קצת חוששת ממה שאתה אומר על קטעים קשיים, נראה אם ננסה
כרגיל אני עושה עבודה טובה יותר בלהזהיר מאשר בלהמליץ.
ואני לאיודע בכלל למה אני מרגיש צורך תמיד לכתוב על דברים שליליים בסדרה שאני ממש רוצה שאנשים יראו.
אבל אם אתם לא מקשיבים לי אז תקשיבו לעדי|נחש|
בכל מקרה, נדמה לי שמתישהו סימנתי לי אותה כאופציה. אני אנסה (בעתיד כלשהו)
סוף סוף תגובה חיובית
אבל זה צריך להיות יותר מאופציה

dilia snake

Well-known member
דווקא הקטע עם הניתוחים והכול לא היה כזה דוחה, אני לא חושבת שהרגשתי צורך להסתיר את המסך או לעצום עיניים. הקטעים המטרידים היו מסביב, הפוליטיקה של בית החולים והשחיקה כבר בהתמחות.
:-D את חסרת תקנה :-D
זה 200 ומשהו עמודים והוא כותב בצורה נורא קלילה וזורמת(והוא גם יצר את הסדרה וכתב את כולה או רובה, הבחור יודע לכתוב.)

גם אני תהיתי, מהרגע שקלטתי שהוא בפרויקט.
(y).
כאילו כן, הוא לא הרופא המושלם. אבל הוא בן אדם ולכולנו יש את הקטעים שלנו, זה דווקא מרשים שהוא בחר לא להציג את עצמו בתור קדוש.
יותר זיעזע אותי היחס של הרופא הבכיר יותר אליו. זה בכל מקרה תנאים נוראיים לעבודה, אבל לעשות את זה עם בוס שכל הזמן לועג לך זה נוראי
אדם עשה טעות נוראית כשהוא שלח מישהי הבייתה בלי לעשות לה את הבדיקות המתאימות כי הוא כבר היה מותש.
בגלל זה אמרתי, הקטעים המטרידים זה לא בחדר ניתוח אלא העובדה שהמערכת שוחקת והורסת את הרופאים עוד לפני שהם מסיימים את ההתמחות.
ככה עושים, בהרדמה חלקית של האזור, ואז האימא ישר יכולה להתחיל ליצור קשר עם התינוק שלה. ואני חושבת שהוילון נפל תוך כדי ואז היא ראתה ששריטי נוגעת לה בתינוק(כי דרמה ועניינים). ואז הוא הלך ותפר לה בכוונה את הקעקוע עקום.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
דווקא הקטע עם הניתוחים והכול לא היה כזה דוחה, אני לא חושבת שהרגשתי צורך להסתיר את המסך או לעצום עיניים. הקטעים המטרידים היו מסביב, הפוליטיקה של בית החולים והשחיקה כבר בהתמחות.
יכול להיות שזה סתם דברים שלי אישית קשה איתם. כמו שיש אנשים שקשה להם לראות הקאה בטלוויזיה ולי זה לא ממש מפריע.

בהחלט הקטעים הממש מטרידים הם אלו של המערכת ועד כמה הוא שחוק וכל זה.
אבל אלו גם הקטעים הכי טובים בסדרה שעושים את הסדרה כל כך מרגשת.

Lhuna3

Well-known member
לא השארתם לי ברירה.

פרק טוב ומעניין, למרות שלא עורר בי עד כדי כך רגשות חזקים כמו שניק תיאר (אולי כי זה גרם לי לציפיה מוגזמת מראש).(ואולי כי אני קצת יותר רובוט מניק.)
אני כמובן גם הסתרתי לעצמי את החלק של המסך בכל הניתוחים, אבל אני לא בטוחה שהיו שם מראות קשים יותר מהרגיל בהרבה סדרות, פשוט לי זה תמיד נורא קשה לצפיה וזו אחת הסיבות שאני נמנעתי כבר הרבה שנים מסדרות בית חולים.
הסיבה השניה היא שגם הנושא של חולים ופצועים וכל זה קשה לי, אבל זה משהו שאני רוצה כן לנסות להתמודד איתו, וגם מחלקת יולדות זה בכל זאת אמור להיות נושאים פחות של מחלות וכאלה, ובכל זאת רוב מוחלט של הלידות בימינו מסתיימות בהצלחה (למרות שלצפות בהן זה מגעיל).

כמובן שהנושא המדכא זה העניין הידוע שבתי החולים הציבוריים הם תמיד understaffed והצוותים שם עובדים הרבה מסביב לשעון בצורה מטורפת. מעבר למדכא זה גם ממש מדאיג אותי תמיד לחשוב על זה, ומרגיז שדווקא בתפקיד הכי חשוב לא מצליחים להתגבר על הבעיה הזאת (לפחות בישראל ואני מבינה שגם שם, בטח יש מדינות שהמצב טוב יותר.)

אגב, אני לא הרגשתי שהוא היה כזה נוראי אל המתמחה, הוא היה לא הכי רגיש אבל הרושם שלי היה שזה ככה שם, זה תפקיד מאוד קשה וקשוח שאי אפשר לשרוד בו אם אתה רגיש מידי ונעלב מרופא שאין לו רגע לנשום ויש לו על הראש כל הזמן עניינים של חיים ומוות ומה שעובר עליו לא משאיר לו אנרגיות נפשיות וסבלנות להיות עדין למתמחים...
וזה בדיוק המסר שהוא העביר לה, זה עולם של כלב אוכל כלב, אז תהיי פחות פרח קיר עדין ושקט ומפוחד אחרת הכלבים יאכלו אותך.

הרופא הבכיר יותר כן היה די מגעיל אליו בעיני, אבל בסוף כשהוא ביקש לחפות עליו סלחתי לו לגמרי והבנתי שגם הוא מן הסתם התמודד ומתמודד עם אותה מערכת קשה ושוחקת ומייגעת שאולי הפכה אותו גם לכזה.
אבל זו שוב אני והנטיה הטבעית שלי לסנגר על אנשים ולהבין אותם... (בסקר האישיות שעשינו פה בעבר יצא לי "סנגור", והשבוע עשיתי עוד אחד בסגנון ויצא לי גם כן "המגן". אז אני כנראה לא יכלה להמנע מזה.)

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
אגב, אני לא הרגשתי שהוא היה כזה נוראי אל המתמחה, הוא היה לא הכי רגיש אבל הרושם שלי היה שזה ככה שם, זה תפקיד מאוד קשה וקשוח שאי אפשר לשרוד בו אם אתה רגיש מידי ונעלב מרופא שאין לו רגע לנשום ויש לו על הראש כל הזמן עניינים של חיים ומוות ומה שעובר עליו לא משאיר לו אנרגיות נפשיות וסבלנות להיות עדין למתמחים...
הרופא הבכיר יותר כן היה די מגעיל אליו בעיני, אבל בסוף כשהוא ביקש לחפות עליו סלחתי לו לגמרי והבנתי שגם הוא מן הסתם התמודד ומתמודד עם אותה מערכת קשה ושוחקת ומייגעת שאולי הפכה אותו גם לכזה.
מצד שני, אני זה מרגיש לי שזה לגמרי מעגל קסמים כזה. אני בטוחה שגם לאדם התייחסו בצורה מגעילה בימים הראשונים שלו שמה, וגם לרופא הבכיר התייחסו באופן הזה שהוא רק התחיל/בשנים הראשונות ואני בטוחה שרוב האנשים ההגונים אמרו לעצמם שהם לא התנהגו ככה שהם לעמדות מסוימות ובסוף זה פשוט קרה והם מצאו את עצמם מתנהגים בדיוק כמו שהם נשבעו שהוא לא יתנהגו וכ'ו.

וכן, אנשים שוכחים שגניקולוגיה זה לא רק לדאוג למטופל אחד, בפועל יש לך שני מטופלים שאחד מהם חי בתוך בגוף של השני. זה הרבה יותר מורכב מלהיות "סתם כירורג" תחשבו על זה שאם אתה עושה טעות אתה יכול להרוג שני אנשים או לגרום לזה שתינוק יסבול כול החיים מנזק בלתי הפיך. זה הרבה יותר אחריות ממקצוע רגיל.

dilia snake

Well-known member
והשבוע ב"עדי קוטלת סדרות": הדבר הזה.

ואו! זה הדבר הרע הכי טוב שראיתי בחודשים האחרונים. צ'יזי, לא פוסח על אף קלישאה(ריצ'ר היה מסמיק מגאווה) פשוט ואו. כאילו ולחשוב שמישהו היה חייב לאשר את זה לפני שידור, זה התחתית של הברודקאסט. אלוהים זה 2022 ואנחנו מקבלים סדרה שכול הקטע שלה זה קרב חתולות. אני מורשמת.

הקטע עם השמלה, היא מתפשטת מול טרנר ואז שהיא באה ללבוש מחדש היא מפנה אליה את הגב ומתלבשת מול הגברים שצופים בהן מהחדר בקרה. כאילו מה??????????? היה לזה במאי? בכלל מורנה בקארין שחקנית טובה והכול אבל אישה צ'יל תורידי את הרגל מהגז, לס איז מור וכ'ו. אלוהים המשחק שלה היה קרינג'י בטירוף, בחצי מהסצנות לא הפסקתי לצחוק וזה לא ששאר הקאסט מדהים גם כן? שלא נדבר על זה שזו לא אשמתם כי הסדרה כתובה כ"כ רע. כמו לעלות הצגה בתיאטרון קהילתי במסגרת עבודות שירות או משהו. זוועה.

ועוד משהו, שימחיש יותר טוב מכול דבר אחר שהם חושבים שאנחנו עדיין לפני 15-20 שנה, למה הם משתמשים בתרשימים הנדסיים מנייר ולא בעותקים דיגיטליים? למה לכול הבכירים האלו אין טאבלטים או משהו? כאילו זה מצטלם יותר טוב והכול, אבל זה לא אמין שיש להם בשלוף כאלו תרשימים ועוד מעודכנים והכול שהם לא היו מוכנים לזה שהיא תשתלט על כול הבנקים החשובים בניו יורק.

אני כ"כ הולכת להמשיך אבל! אני חייבת לדעת אם זה ימשיך להידרדר מכאן, גם אם האודם בצבע בורדו הזה ירדוף אותי עד היום האחרון.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
פרק טוב ומעניין, למרות שלא עורר בי עד כדי כך רגשות חזקים כמו שניק תיאר (אולי כי זה גרם לי לציפיה מוגזמת מראש).(ואולי כי אני קצת יותר רובוט מניק.)
הגיוני לאור זה שהעלתי ציפיות גבוהות. אבל מה לעשות שאני חייב להעלות ציפיות גבוהות כי אחרת אני לא מצליח לשכנע אנשים לראות דברים. (אבל את כנראה גם רובוט אם לא היית בדמעות בסוף)
אבל זה טוב שהעלתי גם ציפיות לכך שיש מראות קשים לצפיה ולכן זה לא כל כך הפריע לך.
ואו! זה הדבר הרע הכי טוב שראיתי בחודשים האחרונים. צ'יזי, לא פוסח על אף קלישאה(ריצ'ר היה מסמיק מגאווה) פשוט ואו. כאילו ולחשוב שמישהו היה חייב לאשר את זה לפני שידור, זה התחתית של הברודקאסט. אלוהים זה 2022 ואנחנו מקבלים סדרה שכול הקטע שלה זה קרב חתולות. אני מורשמת.

הקטע עם השמלה, היא מתפשטת מול טרנר ואז שהיא באה ללבוש מחדש היא מפנה אליה את הגב ומתלבשת מול הגברים שצופים בהן מהחדר בקרה. כאילו מה??????????? היה לזה במאי? בכלל מורנה בקארין שחקנית טובה והכול אבל אישה צ'יל תורידי את הרגל מהגז, לס איז מור וכ'ו. אלוהים המשחק שלה היה קרינג'י בטירוף, בחצי מהסצנות לא הפסקתי לצחוק וזה לא ששאר הקאסט מדהים גם כן? שלא נדבר על זה שזו לא אשמתם כי הסדרה כתובה כ"כ רע. כמו לעלות הצגה בתיאטרון קהילתי במסגרת עבודות שירות או משהו. זוועה.

ועוד משהו, שימחיש יותר טוב מכול דבר אחר שהם חושבים שאנחנו עדיין לפני 15-20 שנה, למה הם משתמשים בתרשימים הנדסיים מנייר ולא בעותקים דיגיטליים? למה לכול הבכירים האלו אין טאבלטים או משהו? כאילו זה מצטלם יותר טוב והכול, אבל זה לא אמין שיש להם בשלוף כאלו תרשימים ועוד מעודכנים והכול שהם לא היו מוכנים לזה שהיא תשתלט על כול הבנקים החשובים בניו יורק.

אני כ"כ הולכת להמשיך אבל! אני חייבת לדעת אם זה ימשיך להידרדר מכאן, גם אם האודם בצבע בורדו הזה ירדוף אותי עד היום האחרון.
אני מציע שאת הפסקה הראשונה והשורה האחרונה תוציאי מתיבת הספוילר כי הם לא מספליירים אלא רק מבהירים מה את חושבת על הסדרה באופן כללי.
(מישהו יכול לראות שכתבת על הסדרה ולחשוב בטעות שזה אומר שאת חושבת שהיא שווה לצפייה.

dilia snake

Well-known member
אני מציע שאת הפסקה הראשונה והשורה האחרונה תוציאי מתיבת הספוילר כי הם לא מספליירים אלא רק מבהירים מה את חושבת על הסדרה באופן כללי.
(מישהו יכול לראות שכתבת על הסדרה ולחשוב בטעות שזה אומר שאת חושבת שהיא שווה לצפייה.
הוספתי אזהרה, בד"כ אני פותחת תיבת ספוילר, שופכת את מה שיש לי לומר ואז מתעצלת להתחיל לערוך ולסדר את הדברים בסדר הגיוני.

חוץ מזה אנשים פה כבר מכירים את הסגנון שלי, ובאותה מידה יכול להיות שעפתי על זה ויכול להיות שאני הולכת לכתוש את הסדרה למוות.

LeAnnDylan

Well-known member
הוספתי אזהרה, בד"כ אני פותחת תיבת ספוילר, שופכת את מה שיש לי לומר ואז מתעצלת להתחיל לערוך ולסדר את הדברים בסדר הגיוני.

חוץ מזה אנשים פה כבר מכירים את הסגנון שלי, ובאותה מידה יכול להיות שעפתי על זה ויכול להיות שאני הולכת לכתוש את הסדרה למוות.
מה שמצחיק זה שראיתי פרומו של התוכנית הזאת כמה פעמים בטלוויזיה וחשבתי לעצמי שזה נראה כמו משהו שאני אוהב. ועכשיו אחרי הביקורת שלך אני בטוחה שאני אוהב כי הטעם שלנו מלבד SVU שונה לחלוטין 😂

מילי08

Well-known member
והשבוע ב"עדי קוטלת סדרות": הדבר הזה.
אמנם כבר הבנתי שהיא לא בשבילי אבל טוב שכתבת כדי לשכנע אותי :-D
מה שמצחיק זה שראיתי פרומו של התוכנית הזאת כמה פעמים בטלוויזיה וחשבתי לעצמי שזה נראה כמו משהו שאני אוהב. ועכשיו אחרי הביקורת שלך אני בטוחה שאני אוהב כי הטעם שלנו מלבד SVU שונה לחלוטין 😂
אז תראי ותכתבי גם. יהיה מעניין לשמוע מה דעתך

dilia snake

Well-known member
אולי לא ספוילר של ממש, סתם תהיה שעלתה לי תוך כדי פרק ואז זה התחיל להטריד אותי ממש.

אני בטוחה שזה קיים במציאות אחרת זה לא היה הופך לכזאת קלישאת שחוקה, אבל יש אשכרה נשים שיושבות עכשיו בבית והפנטזיה שלהן זה למצוא גבר פגום(רצוי חתיך וסימטרי) עם תסביך אדיפוס ושאר מאמי'ז אישיו, ולרפא אותו מזה? כאילו נשים שהכי קרוב שלהן להכשרה פסיכולוגית זה לעבוד בשירות לקוחות של חברה גדולה ועדיין בסוף היום אומרות לעצמן "איך הייתי רוצה למצוא גבר כזה עם עיניים של כלבלב שסובל מחרדת נטישה כדי לרפא אותו ואז הוא יהיה רק שלי"? מה הן חושבות לעצמן? ובכלל איך מערכת יחסים כזאת עובדת? ושזה נכשל הן בעצמן הולכות לטיפול או שהן מגיעות בגיל 35 עם שעון ביולוגי מתקתק לתוכניות כמו חתונה ממבט ראשון?

didalf

Well-known member
אני בטוחה שזה קיים במציאות אחרת זה לא היה הופך לכזאת קלישאת שחוקה, אבל יש אשכרה נשים שיושבות עכשיו בבית והפנטזיה שלהן זה למצוא גבר פגום(רצוי חתיך וסימטרי) עם תסביך אדיפוס ושאר מאמי'ז אישיו, ולרפא אותו מזה? כאילו נשים שהכי קרוב שלהן להכשרה פסיכולוגית זה לעבוד בשירות לקוחות של חברה גדולה ועדיין בסוף היום אומרות לעצמן "איך הייתי רוצה למצוא גבר כזה עם עיניים של כלבלב שסובל מחרדת נטישה כדי לרפא אותו ואז הוא יהיה רק שלי"? מה הן חושבות לעצמן? ובכלל איך מערכת יחסים כזאת עובדת?
הו כל כך כן|מובך|:-D

כלומר אני מודעת לזה שזאת פנטזיה לחלוטין אבל זה טרופ שאני אוהבת דווקא בסדרות. הגבר החתיך והמתוסבך שבשביל האחת (או אפילו העדיף: האחד) משתנה סופסוף ונפתח ונותן מקום לאהבה. (ע"ע בריאן קיני|מאוהב|)

אבל אני לא חושבת שזה משהו שעובד בחיים האמיתיים, יותר משהו שכיף לי לראות בטלוויזיה.
ושזה נכשל הן בעצמן הולכות לטיפול או שהן מגיעות בגיל 35 עם שעון ביולוגי מתקתק לתוכניות כמו חתונה ממבט ראשון?
:-D:-D

dilia snake

Well-known member
נראה לי ניק יגיד שאני סתם זהירה אבל שיהיה, לא עולה כסף לשים תיבה של ספוילר.

כלומר אני מודעת לזה שזאת פנטזיה לחלוטין אבל זה טרופ שאני אוהבת דווקא בסדרות. הגבר החתיך והמתוסבך שבשביל האחת (או אפילו העדיף: האחד) משתנה סופסוף ונפתח ונותן מקום לאהבה. (ע"ע בריאן קיני|מאוהב|)

אבל אני לא חושבת שזה משהו שעובד בחיים האמיתיים, יותר משהו שכיף לי לראות בטלוויזיה.
כאילו כן, ברור שזו פנטזיה ויש א/נשים שאוהבים לראות את זה על המסך, הבחור הרע/סתם מתוסבך שזקוק שיצילו אותו וכ'ו. אבל השאלה אם זה לא מספק לכול מיני טמבליות(זה מרושע, אבל זה מה שהן בפועל, או סתם תמימות) רעיונות שזה יכול לעבוד במציאות ואז הן יוצאות מצולקות לכול החיים או שזה מכניס לנשים תפיסה מעוותת שככה מערכות יחסים אמורות לעבוד ושהן אמורות להכיל את הגבר שלהן על כול התסביכים שלו עד שלא נשאר מהן כלום.

זאת אומרת בסדרה הבחור הראשי מתוסבך לגמרי, עם מאמי אישיוז והכול והוא יוצא עם מישהי וזה גרם לי לחשוב עד כמה היחסים ביניהם דפוקים מלכתחילה מכול כיוון אפשרי.

**אני מתייחסת למערכות יחסים סטרייטיות ולנשים, אבל הכוונה לכול מינים/מגדרים/סוגי מערכות יחסים באשר הם.

didalf

Well-known member
כאילו כן, ברור שזו פנטזיה ויש א/נשים שאוהבים לראות את זה על המסך, הבחור הרע/סתם מתוסבך שזקוק שיצילו אותו וכ'ו. אבל השאלה אם זה לא מספק לכול מיני טמבליות(זה מרושע, אבל זה מה שהן בפועל, או סתם תמימות) רעיונות שזה יכול לעבוד במציאות ואז הן יוצאות מצולקות לכול החיים או שזה מכניס לנשים תפיסה מעוותת שככה מערכות יחסים אמורות לעבוד ושהן אמורות להכיל את הגבר שלהן על כול התסביכים שלו עד שלא נשאר מהן כלום.
כנראה שכן.
אבל אולי אני אנוכית או מרושעת אבל אני אשמח שהטרופ הזה לא יעלם רק כי אנשים לא יודעים להבדיל בין פנטזיה למציאות.

למעלה