דיוני סדרות #87

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל שבוע מחדש אני רוצה לכתוב משהו על הפרק של Resident Alien
אבל אין לי יותר מידי מה לומר
ובכל זאת
אז להארי יש בת. קצת הזוי שלא היה בבקתה שום דבר שמעיד על קיומה, אבל באמת אמרו שהוא היה אבא נורא מזניח.
חשבתי שאולי היא תשאר ליותר זמן, אבל בטח עדיף שהיא עזבה.

ראש העיר (בן) כתב הצגה נוראית על האירוע הטרגי בעבר של העיירה.
ואז בסוף אפילו החליט שגם שנה הבאה תהיה אותה הצגה.
לא ברור למה בכלל בחרו בו.

המדען (דייויד) שעובד עבור הצבא לקח את הצלחת לווין מהואן ואיכשהו גם מצא שם את הכדור החייזרי שהילד(מקס) והילדה (אווד) החביאו. לא ברור איך הוא מצא את זה. בכלל אני לא זוכר למה הוא היה צריך את הצלחת לווין אם כי נראה לי שאמרו על זה משהו בפרק הקודם.

*(בשלב הזה של כתיבת ההודעה הלכתי לדף ויקיפדיה של הסדרה כדי למצוא את השמות של דמויות והוספתי אותם בסוגריים)

ליב (סגנית השריף) מתחילה לחקור לגבי האפשרות שחייזר מחק לה את הזכרונות.
לרגע גם השריף עצמו מתחיל לגבי זה שהוא איבד את הזכרון שלו, אבל הוא מספר על זה להארי שאז מוחק לו את הזיכרון שוב ומכניס זכרון נעים לגבי היום שהוא לא זוכר ממנו שום דבר.
אבל בעצם זה שהוא מתעסק לו שוב בזיכרון בטח רק יגרום לעוד יותר בעיות בזיכרון שלו. למשל הוא שוב לא יזכור שאבא שלו עבר ביופסיה. אז אולי בסוף הוא כן יתחיל להאמין בתיאוריות של ליב.

היו עוד דברים עם אסטה ודארסי אבל זה פחות חשוב.

וראינו עוד מהתמנון שאותו מדבב נייתן פיליון.

פרק הבא כנראה נוסעים לניו-יורק.

מילי08

Well-known member
כל שבוע מחדש אני רוצה לכתוב משהו על הפרק של Resident Alien
אני בפיגור של פרק. אתמול ראיתי את הרביעי.
עוד לא קראתי מה כתבת אבל אני מבינה שאתה פחות אוהב. אני בינתיים מאוד נהנית, גם מהפיתוח של דמויות המשנה. מקבלים את הווייב של העיירה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני בפיגור של פרק. אתמול ראיתי את הרביעי.
עוד לא קראתי מה כתבת אבל אני מבינה שאתה פחות אוהב. אני בינתיים מאוד נהנית, גם מהפיתוח של דמויות המשנה. מקבלים את הווייב של העיירה.
אני גם נהנה. אני פשוט לא מתלהב.
העונה הראשונה זה הכל היה טרי, אז עכשיו זה מרגיש טיפה עייף. אבל אני עדיין נהנה. (הוכחה לכך היא בין היתר העובדה שבכלל ראיתי את הפרק בעוד שעוד לא נגעתי ברוב "מחויבויות סוף השבוע שלי")

snirf

Active member
לכל מי שמחפש סדרה כייפית, גילטי פלז'ר מצחיקה- HARLEM (של אמזון) (y) יש אותה כמובן גם באתר המפורסם

ואם בא לכם כיוון יותר של מתח- ילדים ביער של YES עשויה טוב. דלית קהן שהיא גם יוצרת הסדרה- מגלמת דמות שלטעמי עושה את הסדרה 👌

keren or5

Well-known member
אוקי, סליחה. רק עכשיו ראיתי... אני בהחלט מתכוונת להמשיך עם הסדרה הזאת. אין לי הרבה מה להגיד על הפרק, לונה וניק קראתי מה שכתבתם. אין ספק שרמת הקריפיות עולה, הפרק הזה מעלה הרבה מאוד שאלות ולא נותן כמעט תשובות (רק תשובה אחת שחשדתי בה בפרקים הראשונים והיא שהדמות של פטרישיה ארקט לא באמת מנותקת ומכירה את מארק גם בחוץ). זו ללא ספק מהסדרות האלה שנקבל את התמונה המלאה רק בסוף העונה. כך שבשלב הזה הכל ספקולציות. הקטע עם האישה שה"איני" שלה נכנסה להריון באמת נשמע כמו מיינד פאק רציני. אני מאוד אוהבת את המסתוריות והקריפיות של הסדרה, שלעיתים ממש הופכת לסדרת אימה.
משהו שלא הכי הבנתי- האאוטי של הלי דחתה את בקשת ההתפטרות שלה, זה אומר שבשביל להתפטר צריך רק שהאאוטי יסכים? לא ממש הבנתי את זה ככה מפרקים הראשונים קיוויתי שנראה את הלי או עוד אנשים בגרסת האאוטי שלהם, אבל בנתיים באמת ראינו רק את האאוטי של מארק. הפתיח באמת נפלא (כבר ראו אותו בפרק 2). היה מעניין ועצוב לראות את מה שעבר על פיטי, ובכלל את הקטע הזה כשעושים את הניתוק ההפוך הזה אז הזמנים מתבלבלים לאנשים בתוך הראש.
אה, ולונה דווקא אני מאוד אהבתי את הסדרה שהשוות לסדרה הזאת. הכוונה היא ל-OA שמאוד אהבתי את העונה הראשונה שלה.

הנה ביקורת מוואלה שבה המבקר ממש מרעיף שבחים על הסדרה, אבל שימו לב שהוא ראה כבר את כל העונה, אין שם ספוילרים רציניים מעבר לפרקים ששודרו, אבל יש כמה משפטים עמומים על הפרקים הבאים. לידיעתכם-

הכותרת של הכתבה מרפררת לשמש נצחית בראש צלול, שגם לי הסדרה מאוד הזכירה עד עכשיו (אפילו היו סצנות שתהיתי אם זה הומאז' מכוון לסרט הזה).

נערך לאחרונה ב:

dilia snake

Well-known member
כן, לא פרק מחורבן לגמרי.

אחת לכמה זמן, הסדרות של CBS צריכות להזכיר לנו שזו רשת שמיועדת בעיקר לגברים בגיל העמידה ומעלה. בלה בלה בלה הנוער של היום *גלגול עיניים*.

אם יש הוכחה שהסדרה צריכה לחשוב על להתחיל לקפל את העניינים ולסגור ת'בסטה זה הפרק הזה, עם התירוץ הקלוש ללמה הם מעורבים בתיק ולא למשל ה-FBI אתם יודעים הסוכנות שחטיפות זה אחד הקטעים שלה וכאלה.

הם גם ירו לכול הכיוונים(משהו שהדמויות בסדרה אוהבות בלי קשר) כי רגע אחד הם עוסקים בנוער של היום ואז בהורות ואז הם עברו לאנסלים נושא שהיה פופלרי לפני שנה ומשהו, אלוהים אפילו SVU כבר עסקו בנושא מכול הכיוונים ועברו הלאה, ואז שוב חזרנו להורות וקנזי אמרה את המשפט ההגיוני היחידי בכול הפרק שבמקום ללמד את הבנות להגן על עצמן ולהיזהר אולי הגיע הזמן להתחיל ללמד בנים איך להתנהג.

פה ושם היו קטעים מיותרים, כמה קטעים בין סאם וקאלן ואמממ...זהו?

Lhuna3

Well-known member
משהו שלא הכי הבנתי- האאוטי של הלי דחתה את בקשת ההתפטרות שלה, זה אומר שבשביל להתפטר צריך רק שהאאוטי יסכים? לא ממש הבנתי את זה ככה מפרקים הראשונים
כן, זה מה שאומרים להם, אבל כבר באחד הפרקים הראשונים מועלה הספק אם הבקשה באמת מועברת בכלל לאאוטי.

ואת הביקורת של וואלה אני כרגיל אקרא רק אחרי שאסיים את העונה :)

dory30

Well-known member
צ'רלס משתתף, אחרי שאשתו, גיסו ואדם נוסף סייעו לו לפני ההתחרות בשעשועון (ובמהלכו) לרמות ולזכות במיליון פאונד באמצעות שיעולים. הפרק נגמר, כשיש חשדות כבדים סביבם- והחקירה מתקיימת, בצל פיגועי התאומים שזעזעו את העולם אז.

מילי08

Well-known member
לכל מי שמחפש סדרה כייפית, גילטי פלז'ר מצחיקה- HARLEM (של אמזון) (y) יש אותה כמובן גם באתר המפורסם
חלפתי על זה בשיטוט בפריים השבוע אז טוב שאתה אומר לי.
אז להארי יש בת. קצת הזוי שלא היה בבקתה שום דבר שמעיד על קיומה, אבל באמת אמרו שהוא היה אבא נורא מזניח.
כן, זה היה ממש מונפץ. אבל יצר לדעתי קו עלילה חמוד ומתבקש. כבר גילינו שהארי המקורי היה דוש והארי החייזר מנסה להיות רצחני אבל לא הולך לו ולא הופתעתי בכלל שבסוף הבת שלו התלהבה ממנו, גם אם זה קרה מהר מידי
ראש העיר (בן) כתב הצגה נוראית על האירוע הטרגי בעבר של העיירה.
חחח, ההצגה היתה נוראית אבל קרובה לאמת :-):
לא ברור למה בכלל בחרו בו.
כנראה אף אחד אחר לא התנדב לתפקיד? וחוץ מזה הוא ממש משתדל
המדען (דייויד) שעובד עבור הצבא לקח את הצלחת לווין מהואן ואיכשהו גם מצא שם את הכדור החייזרי שהילד(מקס) והילדה (אווד) החביאו. לא ברור איך הוא מצא את זה. בכלל אני לא זוכר למה הוא היה צריך את הצלחת לווין אם כי נראה לי שאמרו על זה משהו בפרק הקודם.
גם אני לא הבנתי וזה לא ברור. נדמה לי שהיה משהו בפרק הקודם על כך שהצבא גילה אות כלשהו מאזור הואן אבל אני לא בטוחה
ליב (סגנית השריף) מתחילה לחקור לגבי האפשרות שחייזר מחק לה את הזכרונות.
לרגע גם השריף עצמו מתחיל לגבי זה שהוא איבד את הזכרון שלו, אבל הוא מספר על זה להארי שאז מוחק לו את הזיכרון שוב ומכניס זכרון נעים לגבי היום שהוא לא זוכר ממנו שום דבר.
אבל בעצם זה שהוא מתעסק לו שוב בזיכרון בטח רק יגרום לעוד יותר בעיות בזיכרון שלו. למשל הוא שוב לא יזכור שאבא שלו עבר ביופסיה. אז אולי בסוף הוא כן יתחיל להאמין בתיאוריות של ליב.
נראה לי. זה חייב להתגלות בסוף לעוד כמה אנשים
היו עוד דברים עם אסטה ודארסי אבל זה פחות חשוב.
אני אוהבת את החברות שלהן. דארסי מעולה. אסטה שחקנית קצת חלשה אבל משתדלת (למשל בפרק השלישי עם המדענית, כשהארי לבש את הצורה של אסטה, אז היא לא התנהגה כמו רובוטית בכלל, אבל כשהארי לבש את הצורה של המדענית היא הציגה אותו מדויק)
וראינו עוד מהתמנון שאותו מדבב נייתן פיליון.
אז זה מה שנייתן פיליון עושה שם! ראיתי את השם שלו בקרדיטים בפרקים האלה אבל לא הבנתי איפה הוא ולא חשבתי על התמנון

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי העידן המוזהב פרק 6
טוב, הקטע הכי טוב היה כשאגנס מגלה שהבאטלר שלה הלך לחלטר בהגשת ארוחה אצל משפחת ראסל.
והיא כל כך מתרגזת שהיא עושה את הדבר שהיא נשבעה שהיא לעולם לא תעשה - היא נכנסת לבית של משפחת ראסל.
וקצת ריחמתי עליה שם, כי ברור שהיא לא חשבה על מה שהיא עושה, והיא מצאה את עצמה שם בלי הסבר טוב והיא חוץ מזה הייתה בשוק מהפאר של הבית.
מריאן קצת חילצה אותה מהמבוכה, אבל לא לחלוטין.
*אני תוהה אם באניסטר (הבאטלר) יפוטר על זה. מרגיש כאילו שזה לא מה שהיא מתכוונת לעשות, למרות שהיא אמרה לו Heads have rolled for less (שזה גם שם הפרק)
אחר כך היא מגלה מהמשרתת שהיא ראתה את הבן שלה, אוסקר, עם המשרתת של משפחת ראסל. אם כי לא ברור לי למה היא כל כך כועסת על זה? האם היא חושבת שלאוסקר יש רומן עם משרתת? נראה לי שזה ברור לכל שאוסקר מחפש שידוך שיביא לו כסף ושהוא שם את העין על גלדיס. אז קל להבין שהוא משתמש במשרתת כדי להשיג מידע. אם כי הוא באמת אידיוט שהוא הלך עם המשרתת יד ביד ברחוב שלהם איפה שכולם יכולים לראות. הם אמורים להיות דיסקרטיים.

המאמר של פגי מצליח ומנהל העיתון אומר שהוא הביא קוראים נוספים לעיתון.
המשרתת של אגנס לא שמחה מזה ומנסה להעלות את זה בפני אגנס, אבל אגנס עוצרת אותה מיד. עושה רושם שאגנס מאוד בעד זכויות לשחורים (אני מניח עד רמה מסוימת). נראה לי שצוין בפרק הראשון שאבא שלה היה פטרון של בית ספר של שחורים, אז יכול להיות שזה קשור.

העלייה של גברת ראסל בחברה מתקדמת.
תחילה היא נבחרת לשבת בועד של המועצה של הצלב האדום (או סניף שלו), וזה למרות ההתנגדות של גברת מוריס.
אחר כך שהיא מאחרת ארוחת צהרים מוצלחת עם וורד מקאליסטר.

חוץ מזה היא נותנת לראשונה לגלאדיס לצאת לאיזה אירוע חברתי (כנראה כי זה נשמע ילדותי - מסיבת בובות) ושם גלאדיס מתידדת עם הבת של גברת אסטור.
ולראשונה נראה שגברת ראסל מוכנה לדבר על היציאה של גלאדיס לחברה.

מריאן מתארחת אצל גברת צ'מברלין שמציעה לארח אותה ואת העורך דין כדי שהיא תוכל להכיר אותו טוב יותר. מה שמעניין זה שהיא דווקא ממש לא לוקחת את העמדה ההפוכה לאגנס בעניין, אלא מציעה למריאן להיות זהירה.

מסתבר שאסון הרכבת נגרם על ידי כך שמישהו קיצר פינות כדי למעול בכסף. האדם נמצא, אבל טוען שהוא פעל לפי הוראות של מר ראסל.

מסתבר שלארי רוצה להיות אדריכל.

dilia snake

Well-known member
טוב, הקטע הכי טוב היה כשאגנס מגלה שהבאטלר שלה הלך לחלטר בהגשת ארוחה אצל משפחת ראסל.
והיא כל כך מתרגזת שהיא עושה את הדבר שהיא נשבעה שהיא לעולם לא תעשה - היא נכנסת לבית של משפחת ראסל.
וקצת ריחמתי עליה שם, כי ברור שהיא לא חשבה על מה שהיא עושה, והיא מצאה את עצמה שם בלי הסבר טוב והיא חוץ מזה הייתה בשוק מהפאר של הבית.
לגמרי וכריסטין ברנסקי כזאת שחקנית טובה.

אבל כול הקטע עם המשרת נראה כ"כ מגוחך, כאילו הוא שייך לה או משהו. נכון שאתה לא אמור לחלטר בזמן העבודה, אבל ההתרגזות של אגנס והכול, היה אובר דרמטי.
אם כי הוא באמת אידיוט שהוא הלך עם המשרתת יד ביד ברחוב שלהם איפה שכולם יכולים לראות. הם אמורים להיות דיסקרטיים.
כן, אם זה היה מתרחש היום הם בטוח היו יודעים שהם אמורים לחזור הבייתה בדרכים שונות.
מריאן מתארחת אצל גברת צ'מברלין שמציעה לארח אותה ואת העורך דין כדי שהיא תוכל להכיר אותו טוב יותר. מה שמעניין זה שהיא דווקא ממש לא לוקחת את העמדה ההפוכה לאגנס בעניין, אלא מציעה למריאן להיות זהירה.
אני עדיין חושבת שאגנס צודקת בקטע הזה. וחוץ מזה מריאן ולארי מתאימים יותר לטעמי, יש שם כימיה. שלא נדבר על כול הקטע סטייל רומיאו ויוליה שיהיה לרומן ביניהם.

וסינת'יה ניקסון |כתר| היא גונבת כול סצנה.

ואני חושבת שאורורה זוממת משהו, אני לא אתפלא אם היא שלחה לאגנס את הפתק על המשרת שלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אבל כול הקטע עם המשרת נראה כ"כ מגוחך, כאילו הוא שייך לה או משהו. נכון שאתה לא אמור לחלטר בזמן העבודה, אבל ההתרגזות של אגנס והכול, היה אובר דרמטי.
דווקא זה הרגיש לי נורמלי שהיא כל כך תכעס.
זה מישהו שהוא אומנם עובד שלה, אבל גם קרוב לה, והוא לא סתם חילטר בעבודה אצל מישהו אחר, אלא בעבודה אצל המשפחה שהיא הכי שונאת. וגם הוא שיקר לה בעניין בפניה.
זה לחלוטין מרגיש לי הגיוני שזה יחוש לה כמו בגידה אישית.
אני עדיין חושבת שאגנס צודקת בקטע הזה. וחוץ מזה מריאן ולארי מתאימים יותר לטעמי, יש שם כימיה. שלא נדבר על כול הקטע סטייל רומיאו ויוליה שיהיה לרומן ביניהם.
גם לי יש תחושה שאגנס צודקת, וזה חבל כי אני דווקא מחבב את העורך דין.
גם אני חשבתי שיהיה משהו בין מריאן ולארי, אבל נראה לי שהפרק הזה הייתה הפעם הראשונה שהם נפגשו מאז הפרק הראשון וגם עכשיו לא ממש קרה שום דבר בינהם.
אבל אולי בונים את זה למשהו שיהיה בהמשך, כלומר יותר עונה הבאה.
ואני חושבת שאורורה זוממת משהו, אני לא אתפלא אם היא שלחה לאגנס את הפתק על המשרת שלה.
לא מרגיש לי שאורורה מספיק חכמה כדי לזמום משהו. נראה לי הגיוני שהיא פשוט מבינה עכשיו שהסיכוי שלה לשקם את המשפחה שלה זה דווקא לתמוך בעלייה של גברת ראסל ובכך להגדיל את ההשפעה שלה. כי אם גברת ראסל תתקבל באמת לחברה של הישנים, אז היא תהיה כוח גדול בה בגלל הכסף שלה.
חוץ מזה אומנם זה לא נאמר באופן מפורש, אבל אני כמעט בטוח שזה הבאטלר של משפחת ראסל ששלח את המכתב לאגנס, אחרי שהוא נעלב קשות כשגברת ראסל שכרה את הבאטלר של משפחת ואן ריאן לאירוע.

אם כן יתברר שאורורה שלחה את זה והיא זוממת משהו אז אני אופתע מאוד, וזה יכול להיות טוויסט מעניין.

dilia snake

Well-known member
לא מרגיש לי שאורורה מספיק חכמה כדי לזמום משהו. נראה לי הגיוני שהיא פשוט מבינה עכשיו שהסיכוי שלה לשקם את המשפחה שלה זה דווקא לתמוך בעלייה של גברת ראסל ובכך להגדיל את ההשפעה שלה. כי אם גברת ראסל תתקבל באמת לחברה של הישנים, אז היא תהיה כוח גדול בה בגלל הכסף שלה.
לא יודעת היו לה כמו מבטים מוזרים לאורך הפרק וגם בפרקים הקודמים, כאילו היא מחפשת דרך לדפוק את כולם שם.
וץ מזה אומנם זה לא נאמר באופן מפורש, אבל אני כמעט בטוח שזה הבאטלר של משפחת ראסל ששלח את המכתב לאגנס, אחרי שהוא נעלב קשות כשגברת ראסל שכרה את הבאטלר של משפחת ואן ריאן לאירוע.
הוא לא נראה לי כזה מתוחכם, מצד אחד כן זה יוסיף רובד כול התחכים עם המשרתים וכאלה. אבל אני לא חושבת שיש לו מה לדאוג, לא נראה לי שברת'ה תחליף אותו.

מילי08

Well-known member
|כן| אם כי גם השתעשעתי / התרגזתי מההתנשאות של הבאטלר של אנגס על הבאטלר של גברת ראסל. כאלה מנומסים עם קידות ראש קטנות אבל ברור שהבאטלר של אגנס מרגיש הרבה יותר נעלה מהשני. אבל לא אהבתי את מה שגברת מוריס עשתה לבאטלר שלה. היא ממש השפילה אותו
אחר כך היא מגלה מהמשרתת שהיא ראתה את הבן שלה, אוסקר, עם המשרתת של משפחת ראסל. אם כי לא ברור לי למה היא כל כך כועסת על זה? האם היא חושבת שלאוסקר יש רומן עם משרתת? נראה לי שזה ברור לכל שאוסקר מחפש שידוך שיביא לו כסף ושהוא שם את העין על גלדיס. אז קל להבין שהוא משתמש במשרתת כדי להשיג מידע. אם כי הוא באמת אידיוט שהוא הלך עם המשרתת יד ביד ברחוב שלהם איפה שכולם יכולים לראות. הם אמורים להיות דיסקרטיים.
הייתי מעדיפה אם היו מתמקדים יותר בפן ההומוסקסואלי ופחות במזימות. אוסקר התחיל כדמות מעניינת אבל בינתיים הוא מתנהג כמו פוץ. והמשרתת של גברת מוריס בלתי נסבלת לחלוטין
קרוב לודאי שאגנס צודקת שהעו"ד משתמש בה כסולם חברתי, ומריאן תגלה את זה בדרך הקשה
מסתבר שלארי רוצה להיות אדריכל.
בגדול נראה שלא יודעים מה לעשות עם הדמות שלו. בהתחלה חשבתי שהוא יהיה צלע במשולש הרומנטי עם מריאן והעו"ד. יכול להיות שזה עוד יקרה (הוא בטח ינחם אותה אחרי שהעו"ד יפגע בה), אבל בינתיים הוא סתם קישוט
אבל כול הקטע עם המשרת נראה כ"כ מגוחך, כאילו הוא שייך לה או משהו
הם כן סוג של שייכים לאצילים, לא? למרות שמקבלים משכורות אבל נראה לי שאמורה להיות בלעדיות. חוץ מזה שבטח היא כעסה בעיקר כי זה היה בבית של גברת מוריס.
אגב, מעניין מי כתב לה את הפתק. בטח המשרתת האישית שלה
וסינת'יה ניקסון |כתר| היא גונבת כול סצנה.
ממש. הדמות שלה כזאת מתוקה ורגישה
דווקא זה הרגיש לי נורמלי שהיא כל כך תכעס.
זה מישהו שהוא אומנם עובד שלה, אבל גם קרוב לה, והוא לא סתם חילטר בעבודה אצל מישהו אחר, אלא בעבודה אצל המשפחה שהיא הכי שונאת. וגם הוא שיקר לה בעניין בפניה.
זה לחלוטין מרגיש לי הגיוני שזה יחוש לה כמו בגידה אישית.
|כן|
חוץ מזה אומנם זה לא נאמר באופן מפורש, אבל אני כמעט בטוח שזה הבאטלר של משפחת ראסל ששלח את המכתב לאגנס, אחרי שהוא נעלב קשות כשגברת ראסל שכרה את הבאטלר של משפחת ואן ריאן לאירוע.
לא נראה לי שזה הוא או אורורה. אולי המשרתת האישית של גב' מוריס שמחפשת עוד דרך ליצור כאוס

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|כן| אם כי גם השתעשעתי / התרגזתי מההתנשאות של הבאטלר של אנגס על הבאטלר של גברת ראסל. כאלה מנומסים עם קידות ראש קטנות אבל ברור שהבאטלר של אגנס מרגיש הרבה יותר נעלה מהשני. אבל לא אהבתי את מה שגברת מוריס עשתה לבאטלר שלה. היא ממש השפילה אותו
הייתי מעדיפה אם היו מתמקדים יותר בפן ההומוסקסואלי ופחות במזימות. אוסקר התחיל כדמות מעניינת אבל בינתיים הוא מתנהג כמו פוץ. והמשרתת של גברת מוריס בלתי נסבלת לחלוטין
לא נראה לי שזה הוא או אורורה. אולי המשרתת האישית של גב' מוריס שמחפשת עוד דרך ליצור כאוס
בלבלת אותי כאן מאדו בהתחלה כי התייחסת אל גברת ראסל בתור גברת מוריס. וזה למרות שבהתחלה כן קראת לה גברת ראסל.
(גברת מוריס היא זאת שבעלה התאבד)
אבל לא אהבתי את מה שגברת מוריס ראסל עשתה לבאטלר שלה. היא ממש השפילה אותו
כן, זה באמת היה נורא משפיל
לא נראה לי שזה הוא או אורורה. אולי המשרתת האישית של גב' מוריס ראסל שמחפשת עוד דרך ליצור כאוס
ולכן נראה לי כל כך ברור שזה הבאטלר של גברת ראסל ששלח את המכתב.
אפילו הייתה סצנה שרואים שהוא אומר שהוא צריך לעשות משהו וזה מתאים בדיוק מבחינת זמנים.
חוץ מזה אין למשרתת של גברת ראסל שום אינטרס לשלוח מכתב בנושא הזה. זה רק פוגע בבאטלר של אגנס ובאגנס עצמה. בשום דרך זה לא פוגע בגברת ראסל.
הם כן סוג של שייכים לאצילים, לא? למרות שמקבלים משכורות אבל נראה לי שאמורה להיות בלעדיות. חוץ מזה שבטח היא כעסה בעיקר כי זה היה בבית של גברת מוריס ראסל.
אגב, מעניין מי כתב לה את הפתק. בטח המשרתת האישית שלה
הם בטח לא שייכים להם. יש להם אוטונומיה לעזוב מתי שבא להם.
קשה לי להאמין שיש עניין של בלעדיות, פשוט במקרים האלו מעסיקים מישהו באופן מלא כך שהוא לא יכול שתהיה לו עוד משרה.
תכלס הוא לא התחיל כדמות מעניינת. פשוט גילינו שהוא הומו ולכן היו לנו תקוות שיהיה משהו מעניין איתו.
אבל ג'וליאן פלוז אוהב לעשות את ההומואים שלו מניאקים שכל הזמן זוממים משהו. ואם הוא ימשיך באמת כמו באחוזת דאונטון הוא גם יהיה מישהו שסובל הרבה.

Lhuna3

Well-known member
כל הקטע הזה היה קרינג'י אבל מצוין.
אותי הכי הצחיק מכל הסיפור דווקא עוד לפני הפיצוץ, כשהבאטלר פשוט הודיע לאגנס שארוחת צהריים אחת הוא לא יגיש להן כי "יש לו פגישה עם עו"ד", ואני לא ציפיתי שהיא תעשה מזה עניין אבל היא לקחה את זה ממש קשה, ו"מה, העו"ד לא אוכל צהריים גם? אז תפגש איתו בבוקר!" :-D ומזה זה התגלגל להיות "עו"ד שצם"... "עו"ד דתי מוסלמי..." :-D
ואיך אגנס ואיידה בשוק כשהן יושבות לצהריים עם המשרת הצעיר שלא בדיוק יודע איך להגיש - אבוי!
והמסכן שמסתבך עם הכפפות וההגשה.

חוץ מזה כמו ניק זה היה לי די ברור שהבאטלר המושפל של ראסל הוא זה ששלח את הפתק לאגנס.
צעד דושי ביותר.
מצד שני הוא באמת עבר השפלה קשה.
לא שזה מפתיע כי כידוע גב' ראסל לא רואה בעיניים אף אחד כשזה קשור ללהשיג את המטרה שלה.
אם לא את האושר של הבת שלה, אז בטח שלא את הרגשות של הבאטלר...
*אני תוהה אם באניסטר (הבאטלר) יפוטר על זה. מרגיש כאילו שזה לא מה שהיא מתכוונת לעשות, למרות שהיא אמרה לו Heads have rolled for less (שזה גם שם הפרק)
אני חושבת שיש סיכוי טוב שהוא היה מפוטר, אבל החדשות על הבן שלה היו כל כך יותר גרועות בשבילה, שזה עכשיו הפך לעניין משני ואולי מה שיציל אותו.
אחר כך היא מגלה מהמשרתת שהיא ראתה את הבן שלה, אוסקר, עם המשרתת של משפחת ראסל. אם כי לא ברור לי למה היא כל כך כועסת על זה? האם היא חושבת שלאוסקר יש רומן עם משרתת? נראה לי שזה ברור לכל שאוסקר מחפש שידוך שיביא לו כסף ושהוא שם את העין על גלדיס.
גם אם ברור לה, ואני מנחשת שברור לה, שהוא זומם על גלאדיס, זה לא פחות גרוע מבחינתה.
(ואני ממש מקווה שלא יצליח לו, כי מגיע לה יותר טוב מהנכלול הזה, לא רק כי הוא בכלל לא בעניין של נשים.)

לגמרי וכריסטין ברנסקי כזאת שחקנית טובה.
|כן| מעולה!
המאמר של פגי מצליח ומנהל העיתון אומר שהוא הביא קוראים נוספים לעיתון.
המשרתת של אגנס לא שמחה מזה ומנסה להעלות את זה בפני אגנס, אבל אגנס עוצרת אותה מיד.
המשרתת של אגנס מצטיירת כאילו "המרשעת" אבל יש לי גם אמפתיה כלפיה מאז שראינו את המצב עם אמא שלה. אני חושבת שהיא מרגישה מאויימת ע"י פגי. אבל אני שמחה תמיד כשבאניסטר נוזף בה על חוסר הפרגון שלה וגם שמחתי שאגנס נזפה בה על הגזענות.
חוץ מזה היא נותנת לראשונה לגלאדיס לצאת לאיזה אירוע חברתי (כנראה כי זה נשמע ילדותי - מסיבת בובות) ושם גלאדיס מתידדת עם הבת של גברת אסטור. ולראשונה נראה שגברת ראסל מוכנה לדבר על היציאה של גלאדיס לחברה.
אז זהו, שההבנה שלי היתה שמיס אסטור היתה הסיבה העיקרית לזה שגב' ראסל הסכימה ליציאה הזאת וגם לזה שהיא לא שללה את עניין נשף היציאה.אני חושבת שהיא רואה בחברות (המאוד חמודה אגב) בין גלאדיס לבת של אסטור עוד דרך להתקרב לגב' אסטור החשובה ביותר בחברה.
האמת שגב' ראסל מתחילה לעייף אותי ולהראות לי קצת חד מימדית בקטע הזה.
כן, אני כבר גם לחלוטין מאמינה שאגנס תתגלה כצודקת והעו"ד כמה שהיא מכנה "הרפתקן", וסיפור האהבה האמיתי של מריאן אכן יהיה בסוף לארי, בדיוק בגלל שזה כזה רומיאו ויוליה.
והמשרתת של גברת מוריס בלתי נסבלת לחלוטין
כן, לגמרי היא הכי "רעה" שם.

Lhuna3

Well-known member
אוי זה כזה נורא.

קשה להבין את האאוטי של האלי ומה גרם לה להגיב ככה, בהנחה שהיא באמת קיבלה וידאו לא מצונזר של הבקשה שהאיני צילמה, ואמנם לא ראינו הרבה מהדמות שלה בחוץ אבל זה לא מסתדר לי שמישהי אינטליגנטית כמוה תעשה לעצמה דבר כזה, בלי להבין שהיא גורמת לעצמה סבל נוראי.
מצד שני אולי זה בדיוק בא להראות לנו את המשמעות החזקה של הניתוק, שבאמת מבחינתה האיני שלה היא בנאדם אחר, ולא רק שזה לא משפיע עליה, אין לה אפילו אמפתיה כלפיה שהיתה אמורה להיות לה כלפי אדם זר שהיא מבינה שמאוד סובל ואמורה לרחם עליו, כאילו בגלל שזה הגוף שלה אז אין לה אפילו עניין של יסורי מצפון כלפיה, זה כמו בובה שהיא מרגישה חופשיה להחזיק כמו עבד בשביל להינות בעצמה מהחיים (מבחינת התודעה שלה יש לה חיים בלי לעבוד ורק לקבל משכורת - מה רע?)
אבל זה סוף כל כך נוראי בשבילה (בהנחה שהיא באמת מתה, ואני מקווה שלא. הגיוני לי שיש שם מצלמות במעלית ויעצרו אותה בזמן, אבל לא יודעת).

מעניין גם מה יגידו להם על זה שהיא לא תחזור (אם אכן).

ויש את אירווינג וברט, שפתאום אולי אחרי הרבה שנים במקום הזה, מוצאים זה את זה, ואולי מוצאים רומנטיקה, שכנראה מעולם לא היתה להם בתודעה הזאת שלהם בכלל. אני תוהה לאן זה יוביל ומה יהיו ההשלכות.

והלוויה של פיטי - איזה שיר מדהים הוא שר עם הבת שלו בסרטון (שאני מניחה שהיא כתבה).
אגב כשמארק שאל אותה "את ג'ון?" חששתי שמישהו ישאל אותו מאיפה הוא יודע את שמה וזה יראה חשוד, במיוחד אם המנהלת היתה שומעת, אבל אני מניחה שזה ניתן לכאורה להסביר ע"י זה שהשם שלה כתוב שם איפשהו או במודעה על הלוויה.

אגב מישהו ממכם הבין מה הקטע עם הארגז שכתוב עליו "מחנאות" בבית שלו?
אני חושבת שכשהמנהלת חיטטה שם היא מצאה שם נר מאותו סוג של הנר שה"פסיכולוגית" שבתוך לומן הדליקה על השולחן שלה בפגישה?
האם זה דברים שהוא הוציא משם או משהו כזה?
היה דגש על הארגז הזה כבר כמה פעמים, אבל לא הבנתי.

ומה יהיו ההשלכות של זה שהם קוראים שם בספר של הגיס של מארק?
(זה נראה די רשלני שהמנהל הזה השאיר את זה שם ככה)
זה היה אגב מעניין כשמארק קורא בו בשירותים בזמן שאירווינג או ברט מצטטים מ"כתבי הקודש" של קיר שזה גם המניואל שלהם, אז חשבתי שזה מה שהוא קורה ורק אז ראיתי שזה הספר.

dilia snake

Well-known member
טכנית כבר ראיתי אתמול.

שלושה פרקים, יותר מידי ניחושים נכונים. האם אני כבר זקנה מידי לחרא הזה?

מהרגע שאמרו לויולט וברט שיש בעיה עם חימום ידעתי שיקרה משהו והצ'יף הסימטרי(יש לו שם מלא אוון הוקינס, אבל אנחנו נמשיך לקרוא לו הצ'יף הסימטרי. כי זה המאפיין הבולט שלו. הוא גבר נאה, שנחמד להסתכל עליו אבל לא מעבר) ידאג שיסדרו להם את זה. כאילו, ברצינות. ומה היה לו לחפש ב-MED בכול מקרה?

ואז היה סיפור עם חבורה של מכבאי אש שנראו כמו חבורה של ליצנים שלא ידעו את העבודה, קיד החליטה שזה התפקיד שלה להיות המפקדת שלהם, פלאם שמע את זה וסידר עם בודן שהוא יעשה את זה והיא תוכל לפקד על 81. גם זה עבד בדיוק כמו שחשבתי. ואני עדיין חושבת ש-51 מתנהלת כמו כת.

והיה גם סיפור עם הרמן שחשב שהבעלים הקודם של הפאב רצה לדפוק אותו וכמובן בסוף שלא. והוא הזכיר איך ג'יי בכלל התחיל ב-FIRE ואז עבר ל-PD ואני נזכרתי איך זה היה לפני 9 שנים וכמה הייתי תמימה אז.

היה גם משהו לא מעניין עם גאלו וסברייד ואני תוהה אם סברייד קצת דו קוטבי.

פרק ברג'ס8-{.

כשאני אמרתי שברג'ס היא הדמות שהתעללו בה הכי הרבה בפרנצ'ייז ושהיחידה ביקום של דיק וולף שהתעללו בה יותר הייתה בנסון (וגם זה אם נודה כי יש לה פור רציני על ברג'ס) אני ידעתי על מה אני מדברת. כמובן שכול הפרק היה מלא בלגרום לברג'ס לפקפק באימהות שלה(בואי מותק, אף אחת לא נולדת עם היכולת לעשות צמות מושלמות על בסיס תמונה מעיתון) אבל בסוף היא קיבלה משמורת על מיקאלה, כי היא נתנה נאום קלישאתי בבית משפט ובלה בלה בלה ואז כמובן שהדוד חטף את הילדה. כאילו טכנית עדיין לא התברר שזה הוא, אבל חכו שבוע.

השחקן של הדוד מוכר לי מאיפה שהוא, אני דיי בטוחה שהוא היה סוכן FBI אולי מושחת באיזו סדרה. זה חירפן אותי כול הפרק ועניין יותר מעלילה עצמה.

היה גם תיק עם רוצח סדרתי שנראה כמו חיקוי עלוב למשפחה של צ'ארלס מנסון. וכמובן שברג'ס נכנסה למצב מסוכן ואז הרגה אותו.

אוקיי, אני לא מומחית לדיסלקציה או למערכת החינוך האמריקאית ואיך היא דופקת שחורים. אבל איך ילד שלא יודע לקרוא ולכתוב מחזיק עד כיתה ז' בערך במערכת החינוך בלי שאף אחד ידע? כול השנים שהוא היה בבית ספר, הוא הגיש מבחנים ריקים, לא עשה עבודות וכווווווווווולם התעלמו? ולא רק זה, איך הוא תפקד בתור מבוגר? גם אם הוא עבד בעבודות פיזיות וכ'ו הוא מעולם לא היה צריך לחתום על שום טופס? זה נראה לי לא הגיוני בשיט.

מגי הולכת לעשות ביקור בית עם וויל, וכמובן שהיה שם בחור עשיר שתקוע בריאת ברזל כבר מאה שנה כדי להכניס אותה לפרופורציות. איך שהם נכנסו לבית ידעתי שזה הולך להתגלגל ככה. וכמובן שאין לה סרטן, זה היה ברור מההתחלה של הפרק בערך.

מה שלא הלך כמו שחשבתי זה הקטע עם מרסל ומה שמה. חשבתי שהיא תזרוק אותו מההתמחות בהשתלות אבל לא.

עד שכבר התחלתי לחשוב שונסה היא לא אופורטוניסטית, היא הציעה לרופא בכיר ממנה ללכת להופעה. אין לה חברות בגילה? והדביל מסכים, שלא נדבר על זה שלפחות השואורנרים יתאמו עלילות ביניהם. כרגע הסדרה היחידה שאין בה יחסי מרות מוזרים זה שיקגו PD(לאיזה זמנים הגענו שדווקא שיקגו PD היא הנורמלית מבין השלושה? ולפחות שם אין מה לדאוג בקטע הזה).

וגם קיבלנו את הגרסה של MED לתלונות של PD על זה שעודף הנחיות והגבלות מונעות מרופאים לעשות את העבודה שלהם. כאילו לא מסתובבים בנינו יותר מידי רופאים עם תסביך אלוהים שעושים נזקים בלתי הפיכים לחולים שלהם.

dilia snake

Well-known member
זה מדהים, במשך עונות שלמות אתה דושבאג טיפוסי ואז אתה מתחתן עם הבוסית ופתאום אתה עובר השתלת אישיות ואתה מלאך(כאילו זה כבר התחיל לפני מלא שנים, אבל זה היה טיפה מגוחך הפרק).

רולינס וקריסי יצאו מהארון וכולם יודעים את זה.

האם זה תקין ש DA יעשה עבודה משטרתית כמו ללכת תחת מסווה? אני לא חושבת.

בנסון מזכירה לרולינס את העבר הבעייתי שלה, ואת הקטע שלה להרוס כול מה שטוב בחיים שלה. (y)

התיק עצמו לא היה משהו מיוחד כ"כ והטוויסט בסוף גרם לי לגלגל עיניים כ"כ חזק שהן הסתובבו אחורנית או משהו.

המכונית שנופלת מצוק זו מטפורה נהדרת לכול הסיפור עם וויטלי ואיך שהכותבים הרגישו שהם גילו שהביג באד שלהם לוהק לתפקיד ראשי בסדרה אחרת.

כאילו, זה הזוי! יש שם כ"כ הרבה קצוות פתוחים שזה לא הגיוני. איפה הבת של וויטלי ואנג'לה? והתוכנית הגדולה של אנג'לה שהייתי בטוחה שהולכת להיחשף בכול רגע? ז"א היא זייפה שהיא נכה כדי שוויטלי יצא מהכלא למרות שהוא גרם לרצח של הבן הגדול שלה ואז היא המשיכה לשחק את המשחק כי סיבות ואז כלום? וכול הסיפור עם אימא של סטייבלר שנפתר תוך חמש דקות עם הזקן הקריפי ההוא? זה לא הוסיף כלום לפרק.

ולמה וויטלי רצח את הבן שלו? גם זה נראה לא קשור.

זהו, הפרק היה מפוזר ודפוק לגמרי. אבל בצד החיובי(או שלא, תלוי איך מסתכלים על זה כי זה לגמרי הולך לשני הכיוונים במקביל) נפטרנו סופית מוויטלי.

למעלה