כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אני בפיגור של פרק. אתמול ראיתי את הרביעי.כל שבוע מחדש אני רוצה לכתוב משהו על הפרק של Resident Alien
אני גם נהנה. אני פשוט לא מתלהב.אני בפיגור של פרק. אתמול ראיתי את הרביעי.
עוד לא קראתי מה כתבת אבל אני מבינה שאתה פחות אוהב. אני בינתיים מאוד נהנית, גם מהפיתוח של דמויות המשנה. מקבלים את הווייב של העיירה.
כן, זה מה שאומרים להם, אבל כבר באחד הפרקים הראשונים מועלה הספק אם הבקשה באמת מועברת בכלל לאאוטי.משהו שלא הכי הבנתי- האאוטי של הלי דחתה את בקשת ההתפטרות שלה, זה אומר שבשביל להתפטר צריך רק שהאאוטי יסכים? לא ממש הבנתי את זה ככה מפרקים הראשונים
חלפתי על זה בשיטוט בפריים השבוע אז טוב שאתה אומר לי.לכל מי שמחפש סדרה כייפית, גילטי פלז'ר מצחיקה- HARLEM (של אמזון) יש אותה כמובן גם באתר המפורסם
כן, זה היה ממש מונפץ. אבל יצר לדעתי קו עלילה חמוד ומתבקש. כבר גילינו שהארי המקורי היה דוש והארי החייזר מנסה להיות רצחני אבל לא הולך לו ולא הופתעתי בכלל שבסוף הבת שלו התלהבה ממנו, גם אם זה קרה מהר מידיאז להארי יש בת. קצת הזוי שלא היה בבקתה שום דבר שמעיד על קיומה, אבל באמת אמרו שהוא היה אבא נורא מזניח.
חחח, ההצגה היתה נוראית אבל קרובה לאמתראש העיר (בן) כתב הצגה נוראית על האירוע הטרגי בעבר של העיירה.
כנראה אף אחד אחר לא התנדב לתפקיד? וחוץ מזה הוא ממש משתדללא ברור למה בכלל בחרו בו.
גם אני לא הבנתי וזה לא ברור. נדמה לי שהיה משהו בפרק הקודם על כך שהצבא גילה אות כלשהו מאזור הואן אבל אני לא בטוחההמדען (דייויד) שעובד עבור הצבא לקח את הצלחת לווין מהואן ואיכשהו גם מצא שם את הכדור החייזרי שהילד(מקס) והילדה (אווד) החביאו. לא ברור איך הוא מצא את זה. בכלל אני לא זוכר למה הוא היה צריך את הצלחת לווין אם כי נראה לי שאמרו על זה משהו בפרק הקודם.
נראה לי. זה חייב להתגלות בסוף לעוד כמה אנשיםליב (סגנית השריף) מתחילה לחקור לגבי האפשרות שחייזר מחק לה את הזכרונות.
לרגע גם השריף עצמו מתחיל לגבי זה שהוא איבד את הזכרון שלו, אבל הוא מספר על זה להארי שאז מוחק לו את הזיכרון שוב ומכניס זכרון נעים לגבי היום שהוא לא זוכר ממנו שום דבר.
אבל בעצם זה שהוא מתעסק לו שוב בזיכרון בטח רק יגרום לעוד יותר בעיות בזיכרון שלו. למשל הוא שוב לא יזכור שאבא שלו עבר ביופסיה. אז אולי בסוף הוא כן יתחיל להאמין בתיאוריות של ליב.
אני אוהבת את החברות שלהן. דארסי מעולה. אסטה שחקנית קצת חלשה אבל משתדלת (למשל בפרק השלישי עם המדענית, כשהארי לבש את הצורה של אסטה, אז היא לא התנהגה כמו רובוטית בכלל, אבל כשהארי לבש את הצורה של המדענית היא הציגה אותו מדויק)היו עוד דברים עם אסטה ודארסי אבל זה פחות חשוב.
אז זה מה שנייתן פיליון עושה שם! ראיתי את השם שלו בקרדיטים בפרקים האלה אבל לא הבנתי איפה הוא ולא חשבתי על התמנוןוראינו עוד מהתמנון שאותו מדבב נייתן פיליון.
לגמרי וכריסטין ברנסקי כזאת שחקנית טובה.טוב, הקטע הכי טוב היה כשאגנס מגלה שהבאטלר שלה הלך לחלטר בהגשת ארוחה אצל משפחת ראסל.
והיא כל כך מתרגזת שהיא עושה את הדבר שהיא נשבעה שהיא לעולם לא תעשה - היא נכנסת לבית של משפחת ראסל.
וקצת ריחמתי עליה שם, כי ברור שהיא לא חשבה על מה שהיא עושה, והיא מצאה את עצמה שם בלי הסבר טוב והיא חוץ מזה הייתה בשוק מהפאר של הבית.
כן, אם זה היה מתרחש היום הם בטוח היו יודעים שהם אמורים לחזור הבייתה בדרכים שונות.אם כי הוא באמת אידיוט שהוא הלך עם המשרתת יד ביד ברחוב שלהם איפה שכולם יכולים לראות. הם אמורים להיות דיסקרטיים.
אני עדיין חושבת שאגנס צודקת בקטע הזה. וחוץ מזה מריאן ולארי מתאימים יותר לטעמי, יש שם כימיה. שלא נדבר על כול הקטע סטייל רומיאו ויוליה שיהיה לרומן ביניהם.מריאן מתארחת אצל גברת צ'מברלין שמציעה לארח אותה ואת העורך דין כדי שהיא תוכל להכיר אותו טוב יותר. מה שמעניין זה שהיא דווקא ממש לא לוקחת את העמדה ההפוכה לאגנס בעניין, אלא מציעה למריאן להיות זהירה.
דווקא זה הרגיש לי נורמלי שהיא כל כך תכעס.אבל כול הקטע עם המשרת נראה כ"כ מגוחך, כאילו הוא שייך לה או משהו. נכון שאתה לא אמור לחלטר בזמן העבודה, אבל ההתרגזות של אגנס והכול, היה אובר דרמטי.
גם לי יש תחושה שאגנס צודקת, וזה חבל כי אני דווקא מחבב את העורך דין.אני עדיין חושבת שאגנס צודקת בקטע הזה. וחוץ מזה מריאן ולארי מתאימים יותר לטעמי, יש שם כימיה. שלא נדבר על כול הקטע סטייל רומיאו ויוליה שיהיה לרומן ביניהם.
לא מרגיש לי שאורורה מספיק חכמה כדי לזמום משהו. נראה לי הגיוני שהיא פשוט מבינה עכשיו שהסיכוי שלה לשקם את המשפחה שלה זה דווקא לתמוך בעלייה של גברת ראסל ובכך להגדיל את ההשפעה שלה. כי אם גברת ראסל תתקבל באמת לחברה של הישנים, אז היא תהיה כוח גדול בה בגלל הכסף שלה.ואני חושבת שאורורה זוממת משהו, אני לא אתפלא אם היא שלחה לאגנס את הפתק על המשרת שלה.
לא יודעת היו לה כמו מבטים מוזרים לאורך הפרק וגם בפרקים הקודמים, כאילו היא מחפשת דרך לדפוק את כולם שם.לא מרגיש לי שאורורה מספיק חכמה כדי לזמום משהו. נראה לי הגיוני שהיא פשוט מבינה עכשיו שהסיכוי שלה לשקם את המשפחה שלה זה דווקא לתמוך בעלייה של גברת ראסל ובכך להגדיל את ההשפעה שלה. כי אם גברת ראסל תתקבל באמת לחברה של הישנים, אז היא תהיה כוח גדול בה בגלל הכסף שלה.
הוא לא נראה לי כזה מתוחכם, מצד אחד כן זה יוסיף רובד כול התחכים עם המשרתים וכאלה. אבל אני לא חושבת שיש לו מה לדאוג, לא נראה לי שברת'ה תחליף אותו.וץ מזה אומנם זה לא נאמר באופן מפורש, אבל אני כמעט בטוח שזה הבאטלר של משפחת ראסל ששלח את המכתב לאגנס, אחרי שהוא נעלב קשות כשגברת ראסל שכרה את הבאטלר של משפחת ואן ריאן לאירוע.
אם כי גם השתעשעתי / התרגזתי מההתנשאות של הבאטלר של אנגס על הבאטלר של גברת ראסל. כאלה מנומסים עם קידות ראש קטנות אבל ברור שהבאטלר של אגנס מרגיש הרבה יותר נעלה מהשני. אבל לא אהבתי את מה שגברת מוריס עשתה לבאטלר שלה. היא ממש השפילה אותוטוב, הקטע הכי טוב היה כשאגנס מגלה שהבאטלר שלה הלך לחלטר בהגשת ארוחה אצל משפחת ראסל.
הייתי מעדיפה אם היו מתמקדים יותר בפן ההומוסקסואלי ופחות במזימות. אוסקר התחיל כדמות מעניינת אבל בינתיים הוא מתנהג כמו פוץ. והמשרתת של גברת מוריס בלתי נסבלת לחלוטיןאחר כך היא מגלה מהמשרתת שהיא ראתה את הבן שלה, אוסקר, עם המשרתת של משפחת ראסל. אם כי לא ברור לי למה היא כל כך כועסת על זה? האם היא חושבת שלאוסקר יש רומן עם משרתת? נראה לי שזה ברור לכל שאוסקר מחפש שידוך שיביא לו כסף ושהוא שם את העין על גלדיס. אז קל להבין שהוא משתמש במשרתת כדי להשיג מידע. אם כי הוא באמת אידיוט שהוא הלך עם המשרתת יד ביד ברחוב שלהם איפה שכולם יכולים לראות. הם אמורים להיות דיסקרטיים.
קרוב לודאי שאגנס צודקת שהעו"ד משתמש בה כסולם חברתי, ומריאן תגלה את זה בדרך הקשהמריאן מתארחת אצל גברת צ'מברלין שמציעה לארח אותה ואת העורך דין כדי שהיא תוכל להכיר אותו טוב יותר. מה שמעניין זה שהיא דווקא ממש לא לוקחת את העמדה ההפוכה לאגנס בעניין, אלא מציעה למריאן להיות זהירה.
בגדול נראה שלא יודעים מה לעשות עם הדמות שלו. בהתחלה חשבתי שהוא יהיה צלע במשולש הרומנטי עם מריאן והעו"ד. יכול להיות שזה עוד יקרה (הוא בטח ינחם אותה אחרי שהעו"ד יפגע בה), אבל בינתיים הוא סתם קישוטמסתבר שלארי רוצה להיות אדריכל.
הם כן סוג של שייכים לאצילים, לא? למרות שמקבלים משכורות אבל נראה לי שאמורה להיות בלעדיות. חוץ מזה שבטח היא כעסה בעיקר כי זה היה בבית של גברת מוריס.אבל כול הקטע עם המשרת נראה כ"כ מגוחך, כאילו הוא שייך לה או משהו
ממש. הדמות שלה כזאת מתוקה ורגישהוסינת'יה ניקסון היא גונבת כול סצנה.
דווקא זה הרגיש לי נורמלי שהיא כל כך תכעס.
זה מישהו שהוא אומנם עובד שלה, אבל גם קרוב לה, והוא לא סתם חילטר בעבודה אצל מישהו אחר, אלא בעבודה אצל המשפחה שהיא הכי שונאת. וגם הוא שיקר לה בעניין בפניה.
זה לחלוטין מרגיש לי הגיוני שזה יחוש לה כמו בגידה אישית.
לא נראה לי שזה הוא או אורורה. אולי המשרתת האישית של גב' מוריס שמחפשת עוד דרך ליצור כאוסחוץ מזה אומנם זה לא נאמר באופן מפורש, אבל אני כמעט בטוח שזה הבאטלר של משפחת ראסל ששלח את המכתב לאגנס, אחרי שהוא נעלב קשות כשגברת ראסל שכרה את הבאטלר של משפחת ואן ריאן לאירוע.
בלבלת אותי כאן מאדו בהתחלה כי התייחסת אל גברת ראסל בתור גברת מוריס. וזה למרות שבהתחלה כן קראת לה גברת ראסל.אם כי גם השתעשעתי / התרגזתי מההתנשאות של הבאטלר של אנגס על הבאטלר של גברת ראסל. כאלה מנומסים עם קידות ראש קטנות אבל ברור שהבאטלר של אגנס מרגיש הרבה יותר נעלה מהשני. אבל לא אהבתי את מה שגברת מוריס עשתה לבאטלר שלה. היא ממש השפילה אותו
הייתי מעדיפה אם היו מתמקדים יותר בפן ההומוסקסואלי ופחות במזימות. אוסקר התחיל כדמות מעניינת אבל בינתיים הוא מתנהג כמו פוץ. והמשרתת של גברת מוריס בלתי נסבלת לחלוטין
לא נראה לי שזה הוא או אורורה. אולי המשרתת האישית של גב' מוריס שמחפשת עוד דרך ליצור כאוס
כן, זה באמת היה נורא משפילאבל לא אהבתי את מה שגברתמוריסראסל עשתה לבאטלר שלה. היא ממש השפילה אותו
ולכן נראה לי כל כך ברור שזה הבאטלר של גברת ראסל ששלח את המכתב.לא נראה לי שזה הוא או אורורה. אולי המשרתת האישית של גב'מוריסראסל שמחפשת עוד דרך ליצור כאוס
הם בטח לא שייכים להם. יש להם אוטונומיה לעזוב מתי שבא להם.הם כן סוג של שייכים לאצילים, לא? למרות שמקבלים משכורות אבל נראה לי שאמורה להיות בלעדיות. חוץ מזה שבטח היא כעסה בעיקר כי זה היה בבית של גברתמוריסראסל.
אגב, מעניין מי כתב לה את הפתק. בטח המשרתת האישית שלה
תכלס הוא לא התחיל כדמות מעניינת. פשוט גילינו שהוא הומו ולכן היו לנו תקוות שיהיה משהו מעניין איתו.הייתי מעדיפה אם היו מתמקדים יותר בפן ההומוסקסואלי ופחות במזימות. אוסקר התחיל כדמות מעניינת אבל בינתיים הוא מתנהג כמו פוץ. והמשרתת של גברת מוריס בלתי נסבלת לחלוטין
כל הקטע הזה היה קרינג'י אבל מצוין.טוב, הקטע הכי טוב היה כשאגנס מגלה שהבאטלר שלה הלך לחלטר בהגשת ארוחה אצל משפחת ראסל.
אני חושבת שיש סיכוי טוב שהוא היה מפוטר, אבל החדשות על הבן שלה היו כל כך יותר גרועות בשבילה, שזה עכשיו הפך לעניין משני ואולי מה שיציל אותו.*אני תוהה אם באניסטר (הבאטלר) יפוטר על זה. מרגיש כאילו שזה לא מה שהיא מתכוונת לעשות, למרות שהיא אמרה לו Heads have rolled for less (שזה גם שם הפרק)
גם אם ברור לה, ואני מנחשת שברור לה, שהוא זומם על גלאדיס, זה לא פחות גרוע מבחינתה.אחר כך היא מגלה מהמשרתת שהיא ראתה את הבן שלה, אוסקר, עם המשרתת של משפחת ראסל. אם כי לא ברור לי למה היא כל כך כועסת על זה? האם היא חושבת שלאוסקר יש רומן עם משרתת? נראה לי שזה ברור לכל שאוסקר מחפש שידוך שיביא לו כסף ושהוא שם את העין על גלדיס.
מעולה!לגמרי וכריסטין ברנסקי כזאת שחקנית טובה.
המשרתת של אגנס מצטיירת כאילו "המרשעת" אבל יש לי גם אמפתיה כלפיה מאז שראינו את המצב עם אמא שלה. אני חושבת שהיא מרגישה מאויימת ע"י פגי. אבל אני שמחה תמיד כשבאניסטר נוזף בה על חוסר הפרגון שלה וגם שמחתי שאגנס נזפה בה על הגזענות.המאמר של פגי מצליח ומנהל העיתון אומר שהוא הביא קוראים נוספים לעיתון.
המשרתת של אגנס לא שמחה מזה ומנסה להעלות את זה בפני אגנס, אבל אגנס עוצרת אותה מיד.
אז זהו, שההבנה שלי היתה שמיס אסטור היתה הסיבה העיקרית לזה שגב' ראסל הסכימה ליציאה הזאת וגם לזה שהיא לא שללה את עניין נשף היציאה.אני חושבת שהיא רואה בחברות (המאוד חמודה אגב) בין גלאדיס לבת של אסטור עוד דרך להתקרב לגב' אסטור החשובה ביותר בחברה.חוץ מזה היא נותנת לראשונה לגלאדיס לצאת לאיזה אירוע חברתי (כנראה כי זה נשמע ילדותי - מסיבת בובות) ושם גלאדיס מתידדת עם הבת של גברת אסטור. ולראשונה נראה שגברת ראסל מוכנה לדבר על היציאה של גלאדיס לחברה.
מריאן מתארחת אצל גברת צ'מברלין שמציעה לארח אותה ואת העורך דין כדי שהיא תוכל להכיר אותו טוב יותר. מה שמעניין זה שהיא דווקא ממש לא לוקחת את העמדה ההפוכה לאגנס בעניין, אלא מציעה למריאן להיות זהירה.
כן, אני כבר גם לחלוטין מאמינה שאגנס תתגלה כצודקת והעו"ד כמה שהיא מכנה "הרפתקן", וסיפור האהבה האמיתי של מריאן אכן יהיה בסוף לארי, בדיוק בגלל שזה כזה רומיאו ויוליה.אני עדיין חושבת שאגנס צודקת בקטע הזה. וחוץ מזה מריאן ולארי מתאימים יותר לטעמי, יש שם כימיה. שלא נדבר על כול הקטע סטייל רומיאו ויוליה שיהיה לרומן ביניהם.
כן, לגמרי היא הכי "רעה" שם.והמשרתת של גברת מוריס בלתי נסבלת לחלוטין
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.