זה באמת היה נוראי.קשה להבין את האאוטי של האלי ומה גרם לה להגיב ככה, בהנחה שהיא באמת קיבלה וידאו לא מצונזר של הבקשה שהאיני צילמה, ואמנם לא ראינו הרבה מהדמות שלה בחוץ אבל זה לא מסתדר לי שמישהי אינטליגנטית כמוה תעשה לעצמה דבר כזה, בלי להבין שהיא גורמת לעצמה סבל נוראי.
מצד שני אולי זה בדיוק בא להראות לנו את המשמעות החזקה של הניתוק, שבאמת מבחינתה האיני שלה היא בנאדם אחר, ולא רק שזה לא משפיע עליה, אין לה אפילו אמפתיה כלפיה שהיתה אמורה להיות לה כלפי אדם זר שהיא מבינה שמאוד סובל ואמורה לרחם עליו, כאילו בגלל שזה הגוף שלה אז אין לה אפילו עניין של יסורי מצפון כלפיה, זה כמו בובה שהיא מרגישה חופשיה להחזיק כמו עבד בשביל להינות בעצמה מהחיים (מבחינת התודעה שלה יש לה חיים בלי לעבוד ורק לקבל משכורת - מה רע?)
אבל זה סוף כל כך נוראי בשבילה (בהנחה שהיא באמת מתה, ואני מקווה שלא. הגיוני לי שיש שם מצלמות במעלית ויעצרו אותה בזמן, אבל לא יודעת).
אני מקווה שאולי זה דיפ פייק או משהו כזה וזאת לא באמת הייתה התגובה של האאוטי שלה.
זה גם הזוי אם זאת באמת התגובה שלה כי מה הקטע של לומר שאם היא תחתוך את האצבעות שלה אז היא תעניש את האיני שלה עוד יותר. איך היא תוכל להעניש אותה יותר? ואיך היא יכולה למנוע ממנה לעשות נזק עוד יותר גרוע לגוף שלה? בזמן הצפיה אני בעצם לא חשבתי על הרעיון של התאבדות, אבל בעצם ברור שזה השלב הבא. הרי האיני יודעת שהתפטרות זה להפסיק להתקיים, אז למה שהיא לא פשוט תתאבד.
ההגיון הבסיסי שלי לגבי סדרות אומר שאין סיכוי שהיא באמת תמות. היא דמות ראשית וזה רק פרק 4. אבל מי יודע עם הסדרה הזאת.
*אגב, צדקת לגבי זה שפיטי באמת מת.
זה כאילו יפה, אבל גם הזוי.ויש את אירווינג וברט, שפתאום אולי אחרי הרבה שנים במקום הזה, מוצאים זה את זה, ואולי מוצאים רומנטיקה, שכנראה מעולם לא היתה להם בתודעה הזאת שלהם בכלל. אני תוהה לאן זה יוביל ומה יהיו ההשלכות.
כל הקטע של הדיבורים על המניואל כמו ספר קודש, וחוקים כמו זה שאסור לעשות מפות ושאסור שיהיה ספר אחר מלבד המניואל.
זה בעצם לחלוטין מכל בחינה דת.
ומה הקטע שבסוף אירווינג מגלה דלת שמובילה למחלקה אחרת שבה יש הרבה אנשים, כולל ברט והשותפה שלו למחלקה.
גם אני חשבתי שיתהו לגבי איך הוא יודע את השם.והלוויה של פיטי - איזה שיר מדהים הוא שר עם הבת שלו בסרטון (שאני מניחה שהיא כתבה).
אגב כשמארק שאל אותה "את ג'ון?" חששתי שמישהו ישאל אותו מאיפה הוא יודע את שמה וזה יראה חשוד, במיוחד אם המנהלת היתה שומעת, אבל אני מניחה שזה ניתן לכאורה להסביר ע"י זה שהשם שלה כתוב שם איפשהו או במודעה על הלוויה.
גם חשבתי שהמנהלת תחשוד יותר לגבי זה שהוא הלך להלוויה של מישהו שהוא לחלוטין לא מכיר, אבל במקרה היה חבר טוב שלו במשרד.
די מטריד שהיא קדחה לראש של פיטי.
זכור לי משהו עם ארגז בפרק הקודם, אבל לא שמתי לב בפרק הזה.אגב מישהו ממכם הבין מה הקטע עם הארגז שכתוב עליו "מחנאות" בבית שלו?
אני חושבת שכשהמנהלת חיטטה שם היא מצאה שם נר מאותו סוג של הנר שה"פסיכולוגית" שבתוך לומן הדליקה על השולחן שלה בפגישה?
האם זה דברים שהוא הוציא משם או משהו כזה?
היה דגש על הארגז הזה כבר כמה פעמים, אבל לא הבנתי.
מאוד רשלני שהוא השאיר את זה ככה. (אבל אם אני זוכר נכון הוא קרא את זה כשהוא נקרא למצב חירום כשהלי ניסתה לברוח בפרק הקודם. אז כנראה בגלל זה הוא שכח).ומה יהיו ההשלכות של זה שהם קוראים שם בספר של הגיס של מארק?
(זה נראה די רשלני שהמנהל הזה השאיר את זה שם ככה)
גם רשלני שהוא לא החזיר את הספר לבית של מארק.
בקטע שמארק מדבר עם אחותו בטלפון אני חשבתי שהיא תשאל משהו על כך שהוא קיבל את הספר שהם השאירו לו. אולי לה לא משנה, אבל אני מניח שהגיס שלו ישאל אותו.