dilia snake
Well-known member
כן כי אם גלדיס מכול מקרה יוצאת לחברה, אז הוא יוכל להיפגש איתה בכול מקרה.אם כי הוא איבד את המרגלת שלו, אבל קשה לי להאמין שמאוד אכפת לו מזה.
הוא חושב שזה יגרום לו להשיג נקודות אצל גברים במעמדו אם ידעו שהוא היה עם משרתת.אבל אוסקר די מרוצה לפחות מזה שאולי זה יתן לו מוניטין של מישהו שהיה לו רומן עם אישה.
אולי היא תנסה לפגוע בראסלים? אולי היא תמצא דרך להתערב בתיק של תאונת הרכבת?אבל מה יהיה איתה עכשיו? כלומר מבחינת הסדרה? היא נראה לי דמות משמעותית (ואולי האדם שהוא הכי יכול להיות מוגדר כנבל) אז יהיה מוזר אם היא פשוט תעלם. אבל עכשיו אין סיכוי שהיא תעבוד אצל אגנס.
מצד שני, זה לא נראה כאילו למריאן יש רגשות אליו והם נראים יחד כמו זוג עציצים.מצד אחד אני נוטה להאמין שאגנס יודעת על מה היא מדברת כשהיא אומרת שהוא הרפתקן (ואני באופן כללי יכול לדמיין קו עלילה כזה),
אבל בנתיים עדיין לא ראינו שום דבר שמצביע על משהו כזה. ואני באמת לא מבין מה הוא חושב שהוא ישיג מחתונה עם מריאן כי אין לה כסף וזה לא שהשם שלה כל כך משמעותי.
אבל אני ממשיכה לחבב את צ'מברליין יותר ויותר.
אני גם קלטתי את המבט.אם כי היה משהו בפיקניק בסוף שבו מר רייקס דיבר עם האישה האחרת ואורורה נראתה מוטרדת.
אני עדיין חושבת שיש שם כימיה.היה עוד מפגש רחוב בין מריאן ולארי, אבל ממש לא מרגיש שמתפתח שם משהו. ברמה כזאת שלארי שכח שבפרק קודם הוא סיפר למריאן על הרצון שלו להיות ארכיטקט.
חשבתי לרגע שזה היה השף, כי הוא אמר משהו על אוכל.הבאטלר מקבל מכתב מטרנר שבו היא מספרת לו מי הלשין עליו לאגנס. אני מניח שהיא תאמר שזה הבאטלר של משפחת ראסל פשוט כי היא שונאת אותו. אבל אני תוהה אם זה אומר שזה לא באמת הוא. (כי אני לחלוטין חשבתי שזה כן הוא)
זה היה משעשע, כי לנו חשמל זה משהו נורא טריוויאלי. אבל עדיין היה יפה לראות.למרות שלא ציפיתי לזה אירוע הדלקת נורות החשמל הצליח להיות די מרהיב וממש יכלתי לקבל את התחושה של הפליאה על דבר חדש שהייתה לאנשים שם. זה מעניין שמשהו שהוא כל כך רגיל לנו והיה פעם מאורע מיוחד.
"אדה בקושי יודעת איך תינוקת באים לעולם" - אני מתה על משפטי המחץ של אגנס. ושתיהן, גם סינת'יה ניקסון וגם כריסטין ברנסקי מעולות, אני אוהבת את היחסים בין שתי האחיות.
לא יודעת למה בשלב מסוים חשבתי שמריאן תלך בכול זאת ואז היא תראה את רייקס עם מישהי אחרת.
אני חושבת שמשהו יקרה וכול היציאה לחברה של גלדיס תשתבש.