דיוני סדרות #87

dilia snake

Well-known member
אם כי הוא איבד את המרגלת שלו, אבל קשה לי להאמין שמאוד אכפת לו מזה.
כן כי אם גלדיס מכול מקרה יוצאת לחברה, אז הוא יוכל להיפגש איתה בכול מקרה.
אבל אוסקר די מרוצה לפחות מזה שאולי זה יתן לו מוניטין של מישהו שהיה לו רומן עם אישה.
הוא חושב שזה יגרום לו להשיג נקודות אצל גברים במעמדו אם ידעו שהוא היה עם משרתת.
אבל מה יהיה איתה עכשיו? כלומר מבחינת הסדרה? היא נראה לי דמות משמעותית (ואולי האדם שהוא הכי יכול להיות מוגדר כנבל) אז יהיה מוזר אם היא פשוט תעלם. אבל עכשיו אין סיכוי שהיא תעבוד אצל אגנס.
אולי היא תנסה לפגוע בראסלים? אולי היא תמצא דרך להתערב בתיק של תאונת הרכבת?
מצד אחד אני נוטה להאמין שאגנס יודעת על מה היא מדברת כשהיא אומרת שהוא הרפתקן (ואני באופן כללי יכול לדמיין קו עלילה כזה),
אבל בנתיים עדיין לא ראינו שום דבר שמצביע על משהו כזה. ואני באמת לא מבין מה הוא חושב שהוא ישיג מחתונה עם מריאן כי אין לה כסף וזה לא שהשם שלה כל כך משמעותי.
מצד שני, זה לא נראה כאילו למריאן יש רגשות אליו והם נראים יחד כמו זוג עציצים.
אבל אני ממשיכה לחבב את צ'מברליין יותר ויותר.
אם כי היה משהו בפיקניק בסוף שבו מר רייקס דיבר עם האישה האחרת ואורורה נראתה מוטרדת.
אני גם קלטתי את המבט.
היה עוד מפגש רחוב בין מריאן ולארי, אבל ממש לא מרגיש שמתפתח שם משהו. ברמה כזאת שלארי שכח שבפרק קודם הוא סיפר למריאן על הרצון שלו להיות ארכיטקט.
אני עדיין חושבת שיש שם כימיה.
הבאטלר מקבל מכתב מטרנר שבו היא מספרת לו מי הלשין עליו לאגנס. אני מניח שהיא תאמר שזה הבאטלר של משפחת ראסל פשוט כי היא שונאת אותו. אבל אני תוהה אם זה אומר שזה לא באמת הוא. (כי אני לחלוטין חשבתי שזה כן הוא)
חשבתי לרגע שזה היה השף, כי הוא אמר משהו על אוכל.
למרות שלא ציפיתי לזה אירוע הדלקת נורות החשמל הצליח להיות די מרהיב וממש יכלתי לקבל את התחושה של הפליאה על דבר חדש שהייתה לאנשים שם. זה מעניין שמשהו שהוא כל כך רגיל לנו והיה פעם מאורע מיוחד.
זה היה משעשע, כי לנו חשמל זה משהו נורא טריוויאלי. אבל עדיין היה יפה לראות.

"אדה בקושי יודעת איך תינוקת באים לעולם" - אני מתה על משפטי המחץ של אגנס. ושתיהן, גם סינת'יה ניקסון וגם כריסטין ברנסקי מעולות, אני אוהבת את היחסים בין שתי האחיות.

לא יודעת למה בשלב מסוים חשבתי שמריאן תלך בכול זאת ואז היא תראה את רייקס עם מישהי אחרת.

אני חושבת שמשהו יקרה וכול היציאה לחברה של גלדיס תשתבש.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נראה לי שבעיקר זה יהיה טוב בלהפיג שמועות שהוא בכלל לא מעוניין בנשים.
אני מסכים שאני לא רואה את הכימיה בינהם.
למעשה היה קטע שהוא שואל אותה אם היא מאוהבת בו ותהיתי מה היא תגיד כי זה באמת לא נראה ככה.
גם אני.
אני עדיין חושבת שיש שם כימיה.
אני גם אשמח למשהו בין מריאן ללארי, אבל כרגע ממש לא נראה אף אחד מהם חושב על השני.
"אדה בקושי יודעת איך תינוקת באים לעולם" - אני מתה על משפטי המחץ של אגנס. ושתיהן, גם סינת'יה ניקסון וגם כריסטין ברנסקי מעולות, אני אוהבת את היחסים בין שתי האחיות.
רציתי לציין באמת את הקטעים המעולים שהיו בין האחיות.
גם אהבתי מוקדם יותר כשאיידה מנסה להרגיע אגנס שלגברים צעירים תמיד יש דברים כאלו וזה לא אומר כלום. ושזה היה יכול להיות יורת גרוע אם הוא היה עם שחקנית או עם זונה. ואגנס בשוק שאיידה בכלל מכירה את המילה.
לא יודעת למה בשלב מסוים חשבתי שמריאן תלך בכול זאת ואז היא תראה את רייקס עם מישהי אחרת.
אני פשוט הנחתי שהאורחת האחרת תבטל ברגע האחרון ואז מריאן תוזמן.
היה יכול להיות מעניין באמת אם מריאן הייתה רואה אותו עם מישהי אחרת. אם כי זה באמת שלא היה משהו. וזה ברור שגברת ראסל הושיבה אותם יחד (בשביל סימטריה שבכל צד יהיה בן ובת והיא כמובן לא הייתה מושיבה אותו ליד גלדיס).
גם לי זה נראה צפוי.

Lhuna3

Well-known member
קודם שתי נקודות שלא נגעתם בהן:
1. "אני לא חושב שזה מצחיק בכלל שאני עומד בפני משפט על הריגה ואשתי יותר מוטרדת מתאריך של נשף" - כל כך שמחתי שראסל הטיח את זה באישתו, כי התגובה שלה היתה באמת כל כך לא לעניין.

2. אני הכרתי את הסיפור על זה שאדיסון בעצם גנב את הקרדיט על המצאת הנורה למישהו אחר, אבל לא ידעתי שהיה מדובר בשחור.
(למרות שאני זוכרת פרק מסויים של דוקטור הו על זה.)

אז אגנס באמת האמינה שלאוסקר יש רומן עם משרתת (טרנר).
היא ממש לא מכירה את הבן שלה.
אכן צדקת בזה.
אגב, נראה לי שאין לטרנר מושג שהסיבה שהיא פוטרה היא בגלל שחשבו שיש לה רומן עם אוסקר. אני מניח שהיא הייתה די מעוצבנת עליו אם זה היה המצב. אני לא בטוח אם היא מאמינה שמר ראסל לא גרם לאשתו לפטר אותה. אבל תכלס היא גם הייתה שנואה על כל המשרתים אז הגיוני שהיא תחשוב שזה קשור אליהם.
מה שמצחיק זה שלא בטוח שגברת ראסל הייתה מפטרת אותה אם היא לא הייתה רואה אותה צוחקת עם לארי ואז חושדת שאולי היא זוממת עליו. בעוד בעצם הסיבה הגדולה שהיא הייתה צריכה לפטר אותה זה שהיא התחילה עם בעלה.
אבל מה יהיה איתה עכשיו? כלומר מבחינת הסדרה? היא נראה לי דמות משמעותית (ואולי האדם שהוא הכי יכול להיות מוגדר כנבל) אז יהיה מוזר אם היא פשוט תעלם. אבל עכשיו אין סיכוי שהיא תעבוד אצל אגנס.
הדבר היחיד שאני יכול לדמיין זה שהיא תתבע את מר ראסל שהוא עשה לה משהו. אבל אני לא בטוח עד כמה היו מקשיבים למשרתת על תלונה כזאת ב1980, אז בטח ב1880.
אוף היא כזאת בלתי נסבלת, ואני גם אופתע אם היא פשוט תעלם בלי לעשות צרות אמיתיות.
אם כי היה משהו בפיקניק בסוף שבו מר רייקס דיבר עם האישה האחרת ואורורה נראתה מוטרדת. לא ברור לי אם היא מוטרדת שהיא הביאה חברה ממעמד גבוה ועכשיו מתחיל איתה עורך דין פשוט או שהיא דואגת למריאן כי היא יודעת שיש משהו בינה ובין מר רייקס.
אבל בכל מקרה זה לא נראה ממש כמו פלירטוט, אלא סתם שיחה.
נראה לי שהסטנדרטים שלהם למה נחשב פלירטוט נמוכים הרבה יותר משלנו היום.
לארי מספר לאבא שלו שהוא רוצה להיות ארכיטקט (או אדריכל... מה בעצם ההבדל?)
אין הבדל, ארכיטקט = אדריכל.
היה עוד מפגש רחוב בין מריאן ולארי, אבל ממש לא מרגיש שמתפתח שם משהו. ברמה כזאת שלארי שכח שבפרק קודם הוא סיפר למריאן על הרצון שלו להיות ארכיטקט.
הסיפור שלהם אולי יהיה רק בעונה הבאה.
אבל זה הכנה.
אני מאוד אופתע אם לא יהיה בכלל. מרגיש לי שחלק גדול מכל מה שמראים לנו עכשיו זה הכנה לזה.
הבאטלר מקבל מכתב מטרנר שבו היא מספרת לו מי הלשין עליו לאגנס. אני מניח שהיא תאמר שזה הבאטלר של משפחת ראסל פשוט כי היא שונאת אותו. אבל אני תוהה אם זה אומר שזה לא באמת הוא. (כי אני לחלוטין חשבתי שזה כן הוא)
(קוראים לו באניסטר) וכנ"ל, עצם זה שלא מגלים לנו למרות שנראה מובן מאליו שזה הוא, גורמת לחשוב שזה בעצם לא.
למרות שלא ציפיתי לזה אירוע הדלקת נורות החשמל הצליח להיות די מרהיב וממש יכלתי לקבל את התחושה של הפליאה על דבר חדש שהייתה לאנשים שם. זה מעניין שמשהו שהוא כל כך רגיל לנו והיה פעם מאורע מיוחד.
לאורך הפרק היו דיבורים של כל מיני דמויות לגבי ההתקדמות הטכנולוגית. מטרנר שהביעה די זלזול בזה, אל שאר המשרתים שדאגו שזה יחסל את המשרות שלהם (עבר הרבה זמן אבל אפשר לטעון שהשואבים הרובוטיים ממש לוקחים עבודה של מנקים), מר מקאליסטר שדואג אם זאת התקדמות בכיוון הנכון, הראסלים שמאוד בעד קידמה, ואגנס שבעיקר רואה את העיסוק בעניין מאוד עממי.
אני מניחה שגם להדליק ולכבות את המנורות נפט/פחם או מה שזה לא היה, ולמלא אותן מחדש כל הזמן, היה חלק משמעותי מהעבודה של המשרתים, למרות שלא ראינו את זה.
(למעשה חלק מהפרק הייתי קצת מבולבלת מכך שהם מדברים על אירוע ההדלקה, בעוד שברקע מאחוריהם אני רואה נברשות ומנורות שנראו לי די רגילות, אבל מן הסתם זה היו מנורות לא חשמליות כלשהן).
גם אהבתי מוקדם יותר כשאיידה מנסה להרגיע אגנס שלגברים צעירים תמיד יש דברים כאלו וזה לא אומר כלום. ושזה היה יכול להיות יורת גרוע אם הוא היה עם שחקנית או עם זונה.
זה הזכיר לי שסבתי ז"ל סיפרה לי הרבה פעמים שכשהייתה צעירה היא רצתה להיות שחקנית תיאטרון, אבל אמא שלה והמורים שלה לא היו מוכנים לשמוע על זה, כי אז (וזה היה בוינה) שחקנית זה היה נחשב כמו להיות זונה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
1. "אני לא חושב שזה מצחיק בכלל שאני עומד בפני משפט על הריגה ואשתי יותר מוטרדת מתאריך של נשף" - כל כך שמחתי שראסל הטיח את זה באישתו, כי התגובה שלה היתה באמת כל כך לא לעניין.
כן, זה היה נורא מגעיל מצידה
אבל שמחתי שאחר כך היא תיקנה את מעשיה ומאוד תמכה בו
2. אני הכרתי את הסיפור על זה שאדיסון בעצם גנב את הקרדיט על המצאת הנורה למישהו אחר, אבל לא ידעתי שהיה מדובר בשחור.
(למרות שאני זוכרת פרק מסויים של דוקטור הו על זה.)
מי שמדובר בעיקר על כך שאדיסון גנב ממנו קרדיט זה ניקולה טסלה שגם היה לבן (אם כי ממוצא סרבי)
אם כי אני לא בטוח אם זה בעיקר לגבי הנורה.
בכל מקרה מה שהם אמרו לגבי הממציא השחור זה לא שהוא המציא את הנורה, אלא שהוא גילה משהו שהיה חיוני בשביל יצירת הנורה. כלומר אי אפשר היה להגיד עליו שהוא המציא את הנורה, אבל כן כמובן היה צריך לקבל קרדיט על חלקו.
(יש סרט על הנושא עם טום הולנד ובנדיקט קאמברבאץ', אבל לא ראיתי)

כן, זה היה נורא מגעיל מצידה
אבל שמחתי שאחר כך היא תיקנה את מעשיה ומאוד תמכה בו

מי שמדובר בעיקר על כך שאדיסון גנב ממנו קרדיט זה ניקולה טסלה שגם היה לבן (אם כי ממוצא סרבי)
אם כי אני לא בטוח אם זה בעיקר לגבי הנורה.
בכל מקרה מה שהם אמרו לגבי הממציא השחור זה לא שהוא המציא את הנורה, אלא שהוא גילה משהו שהיה חיוני בשביל יצירת הנורה. כלומר אי אפשר היה להגיד עליו שהוא המציא את הנורה, אבל כן כמובן היה צריך לקבל קרדיט על חלקו.
(יש סרט על הנושא עם טום הולנד ובנדיקט קאמברבאץ', אבל לא ראיתי)
רק עוד כמה נקודות: אני באמת חושבת שעורך הדין אוהב את מריאן אבל ככל שהיא תתמהמה החיים והכרויות יקחו אותו למחוזות אחרים, לא חושבת שהוא בא בכוונה רעה.
אהבתי איך המצלמה התעכבה על היד של עורך העיתון על הגב של פגי לאחר שהוא קנה לה אוכל והוביל אותה לראות את פלא החשמל. יהיה משמח לראות רומן שם...

dilia snake

Well-known member
אהבתי איך המצלמה התעכבה על היד של עורך העיתון על הגב של פגי לאחר שהוא קנה לה אוכל והוביל אותה לראות את פלא החשמל. יהיה משמח לראות רומן שם...
גם אני שמתי לב לזה ובהתחלה זה נראה לי לא הולם, לא במונחים של היום ולא במונחים של אז. דווקא לא הייתי רוצה שם רומן, יהיה נחמד יותר לראות אישה מקבלת לשם שינוי עלילה שלא כוללת יחסים רומנטיים עם גבר. אני חושבת שעלילה שסובבת סביב הקריירה של אישה שחורה, עצמאית בתקופה ההיא מעניינת יותר.
גם אהבתי מוקדם יותר כשאיידה מנסה להרגיע אגנס שלגברים צעירים תמיד יש דברים כאלו וזה לא אומר כלום. ושזה היה יכול להיות יורת גרוע אם הוא היה עם שחקנית או עם זונה. ואגנס בשוק שאיידה בכלל מכירה את המילה.
זה מצחיק רמת השמרנות שם, שלא נדבר על היחס לאדה כמו ילדה קטנה.
למעשה היה קטע שהוא שואל אותה אם היא מאוהבת בו ותהיתי מה היא תגיד כי זה באמת לא נראה ככה.
זה נראה כאילו היא בעיקר בהלם/מוצפת מזה שגבר מתייחס אליה בכלל. ואני לא יודעת, היא כול הזמן כזה "דודה אגנס אומרת ככה או דודה אגנס חושבת שככה" אני לא בטוחה שברגע האמת יהיה לה ממש אומץ לצאת נגד אגנס, גם אם אדה בקטע הזה בצד שלה.

גם אני שמתי לב לזה ובהתחלה זה נראה לי לא הולם, לא במונחים של היום ולא במונחים של אז. דווקא לא הייתי רוצה שם רומן, יהיה נחמד יותר לראות אישה מקבלת לשם שינוי עלילה שלא כוללת יחסים רומנטיים עם גבר. אני חושבת שעלילה שסובבת סביב הקריירה של אישה שחורה, עצמאית בתקופה ההיא מעניינת יותר.

אני מבינה מה שאת אומרת אבל מצד שני יש לה כנראה סיפור עצוב שעדיין לא גילינו מה הוא עם גבר ואני רוצה שהיא תהייה מאושרת ונראה שהוא בהחלט מכבד אותה ואת הקריירה שלה אז למה שהיא לא תקבל את הטוב של שני העולמות ? אני רוצה גם רומנטיקה |ביישן|

dilia snake

Well-known member
בני זונות! בני זונות! שתשרפו בגיהינום, בלופ אין סופי! שתמותו בייסורים ואז תשרפו בגיהינום. זבלים, בני זונות.

אני שונאת את הכותבים של הסדרה. ואני כ"כ הולכת עכשיו להכין בובות וודו שלהם ואז לשים אותם על המנגל על אש קטנה לכול הלילה.

חבורת בני זונות מרושעים חסרי לב.

אני לא הולכת אפילו לכתוב מה החראות האלו עשו, כי באמת שאין לי כסף למסך או מחשב נייד חדשים(או גם וגם).

מיץ של הזבל, תחתית האנושות.

"אנחנו רוצים לקדם אבל אתה צריך להתנהג יפה בתקופה הקרובה, לא לעשות גלים או להרגיז אנשים"

OA:*רב עם NYPD ויוצר צונאמי*.

ותוך כדי פרק אני כזה "איזה מגניב זה יהיה אם האישה שמתנגדת לאקדחים שתלה את הפצצות כדי ללכלך את האנשים שבעדם, דווקא מזמן לא היה משהו כזה"

ואז זה קרה בפרק :-P: ופתאום זה כבר פחות מגניב, למרות שיכול להיות שזה סימן שאני מפתחת כוחות על או משהו8-* או מבלה יותר מידי זמן מול הטלוויזיה|מובך|.

עכשיו שרופא ללא גבולות עבר לשלישי/רביעי זה נהיה קשה, אבל אני אספיק היום גם את השלישית.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בני זונות! בני זונות! שתשרפו בגיהינום, בלופ אין סופי! שתמותו בייסורים ואז תשרפו בגיהינום. זבלים, בני זונות.

אני שונאת את הכותבים של הסדרה. ואני כ"כ הולכת עכשיו להכין בובות וודו שלהם ואז לשים אותם על המנגל על אש קטנה לכול הלילה.

חבורת בני זונות מרושעים חסרי לב.

אני לא הולכת אפילו לכתוב מה החראות האלו עשו, כי באמת שאין לי כסף למסך או מחשב נייד חדשים(או גם וגם).

מיץ של הזבל, תחתית האנושות.
אוף, אבל עכשיו כמובן שאני רוצה לדעת מה הרגיז אותך כל כך
"אנחנו רוצים לקדם אבל אתה צריך להתנהג יפה בתקופה הקרובה, לא לעשות גלים או להרגיז אנשים"

OA:*רב עם NYPD ויוצר צונאמי*.

ותוך כדי פרק אני כזה "איזה מגניב זה יהיה אם האישה שמתנגדת לאקדחים שתלה את הפצצות כדי ללכלך את האנשים שבעדם, דווקא מזמן לא היה משהו כזה"

ואז זה קרה בפרק :-P: ופתאום זה כבר פחות מגניב, למרות שיכול להיות שזה סימן שאני מפתחת כוחות על או משהו8-* או מבלה יותר מידי זמן מול הטלוויזיה|מובך|.
כוח על מגניב
(אבל באמת כזה שלרוב מתפתח מצפיה ביותר מידי טלוויזיה. גם לי יש אותו לפעמים.

dilia snake

Well-known member
אוף, אבל עכשיו כמובן שאני רוצה לדעת מה הרגיז אותך כל כך
הבני זונות הרגו את הדמות הראשית, אחרי שהשחקן ביקש לעזוב את הסדרה.

זבלים, מאנייקים.

ולחשוב שאחרי שהבת שלו איבדה את אימא שלה במלחמה בעיראק/אפגניסטן(הרבה לפני שהסדרה התחילה) הם הרגו גם אותו. חבורת חלאות, אשפה, זבל.

שימותו אמן בעצמם ואז לוציפר יכניס את ללולאת הגיהינום הכי נוראית בהיסטוריה.

ושלא נדבר על זה שמשבוע הבא דילן מקדרמוט מצטרף לסדרה, אחרי הטראומה שיש לי ממנו מחוק וסדר פשע מאורגן.

lemon lyman

Well-known member
הבני זונות הרגו את הדמות הראשית, אחרי שהשחקן ביקש לעזוב את הסדרה.

זבלים, מאנייקים.

ולחשוב שאחרי שהבת שלו איבדה את אימא שלה במלחמה בעיראק/אפגניסטן(הרבה לפני שהסדרה התחילה) הם הרגו גם אותו. חבורת חלאות, אשפה, זבל.

שימותו אמן בעצמם ואז לוציפר יכניס את ללולאת הגיהינום הכי נוראית בהיסטוריה.

ושלא נדבר על זה שמשבוע הבא דילן מקדרמוט מצטרף לסדרה, אחרי הטראומה שיש לי ממנו מחוק וסדר פשע מאורגן.
יאו אני שונאת שזה קורה

dilia snake

Well-known member
יאו אני שונאת שזה קורה
כן, חבורת בני זונות חסרי לב. כאילו הם מענישים את השחקן או משהו, זה כזה "אתה רוצה לעזוב? סבבה! הינה קח ת'דברים שלך ואל תחזור אף פעם!" במקום לתת לו אפשרות לחזור להתארח אם אי פעם יתחשק לו הוא משהו.

זה השחקן השני שעוזב העונה ואת השחקן הקודם שרצה לעזוב כתבו מחוץ לסדרה בלי להרוג.

זה סתם נקמה ורוע.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
רק שיהיה ברור
אם מישהו מכם יעזוב את הפורום אז הגרסה הרשמית תהיה שאתם מתתם.

כן כן
איגור וניר למשל מתו
גם ליאורה מתה, לפחות רוב הזמן.

dilia snake

Well-known member
רק שיהיה ברור
אם מישהו מכם יעזוב את הפורום אז הגרסה הרשמית תהיה שאתם מתתם.

כן כן
איגור וניר למשל מתו
גם ליאורה מתה, לפחות רוב הזמן.
זה לא מצחיק, עדיין לא נרגעתי מזה. רק מלחשוב על זה בא לי לשבור משהו.

דיברגנט חדש

Well-known member
ראיתי
את וילאנל שרוצחת את החתול וכמעט רוצחת את בת הכומר שהיינה חברה שלה והיא גרה אצלם.
בינתיים, הפרקים פחות טובים מהעונות הקודמות, מקווה לשיפור ...
ראיתי כבר גם את פרקים 3 ו-4.
לא יודע, אך העונה הזאת פחות טובה בהרבה מקודמותיה.
|רמקול| דורי, מה אתה חושב עליה|?|

מילי08

Well-known member
אוקיי, מסתבר שכן ראיתי את פרק 7, אבל באיחור של שבוע מכם...
*בנקודת זמן 12:37 אגנס אומרת Are you telling this story or am I?
חח, היא כזאת שתלטנית אבל היחסים בין האחיות די חמודים ויפים
אין סיכוי שיעלימו אותה. יימצאו לה תפקיד אחר שבו היא תוכל להמשיך במזימות.
הבנתי מה מפריע לי בה. גם קצת באוסקר אבל בעיקר בה. היא מוצגת (בינתיים בכל אופן) בנבלית חד מימדית. זה משהו שאנחנו רואים בז'אנרים של פעולה או גיבורי על, וזה לא אופייני לסדרות דרמה. הכוונה שלי היא שאנחנו לא מבינים באמת מה המניעים שלה אלא רק רואים את הצורך שלה לדרוס אחרים כדי להשיג את המטרה שלה. ביחד עם הפרצופים המתנשאים שלה זה פשוט משאיר אותה כדמות שטחית. אצל אוסקר אנחנו יודעים מה המניע שלו אבל הוא עדיין לא מוצג כדמות עגולה ומלאה. אולי בהמשך ואולי זאת בעיה כשיש אנסמבל גדול
אם כי היה משהו בפיקניק בסוף שבו מר רייקס דיבר עם האישה האחרת ואורורה נראתה מוטרדת. לא ברור לי אם היא מוטרדת שהיא הביאה חברה ממעמד גבוה ועכשיו מתחיל איתה עורך דין פשוט או שהיא דואגת למריאן כי היא יודעת שיש משהו בינה ובין מר רייקס.
לא חושבת שזה מדאגה למריאן
ואני עדיין חושבת שאגנס תהיה צודקת בתחזית שלה
והבן של גברת ראסל יהיה הריבאונד שלה והאהבה האמיתית למורת רוחה של אגנס גם כן. זה פשוט נבנה אחרת ביניהם לדעתי
אם כי אחר כך הבנתי משהו שמבחינתו הוא תמיד הניח שהבן שלו ימשיך את העסק. אבל גם לארי היה מאוד משכנע כשהוא אמר שהוא תמיד ירגיש כשלון אם הוא ימשיך בנעליו של אביו. ושמחתי שמר ראסל הבין את הטיעון הזה.
הנחתי מהתחלה שזאת הסיבה להתנגדות שלו אבל הטיעון של לארי היה באמת יפה ומשכנע
הוא די מניאק
הבעיה לדעתי היא בשחקנית. אין לה מנעד רגשות או הבעות
לגמרי!
גם אני :-):
יש מצב. בונים את זה ומדברים על זה ונראה ברור שזה לא יילך חלק
נכון. אם כי עד עכשיו היחסים ביניהם הוצגו בצורה יפה.
כנ"ל
אוף היא כזאת בלתי נסבלת [המשרתת שפוטרה]
תודה!
(למעשה חלק מהפרק הייתי קצת מבולבלת מכך שהם מדברים על אירוע ההדלקה, בעוד שברקע מאחוריהם אני רואה נברשות ומנורות שנראו לי די רגילות, אבל מן הסתם זה היו מנורות לא חשמליות כלשהן).
גם אני :-D אבל אמרתי לעצמי שמדובר על נרות או נפט (או מה שלא היה שהשתמשו בו)
זה הזכיר לי שסבתי ז"ל סיפרה לי הרבה פעמים שכשהייתה צעירה היא רצתה להיות שחקנית תיאטרון, אבל אמא שלה והמורים שלה לא היו מוכנים לשמוע על זה, כי אז (וזה היה בוינה) שחקנית זה היה נחשב כמו להיות זונה.
וואו. ואיזה באסה לחיות עם ההחמצה הזאת
רק עוד כמה נקודות: אני באמת חושבת שעורך הדין אוהב את מריאן אבל ככל שהיא תתמהמה החיים והכרויות יקחו אותו למחוזות אחרים, לא חושבת שהוא בא בכוונה רעה.
מעניין. יכול להיות. אני מסכימה שכרגע נראה שהוא כן מאוהב בה
גם אני! וה לא הרמז הראשון
דווקא לא הייתי רוצה שם רומן, יהיה נחמד יותר לראות אישה מקבלת לשם שינוי עלילה שלא כוללת יחסים רומנטיים עם גבר. אני חושבת שעלילה שסובבת סביב הקריירה של אישה שחורה, עצמאית בתקופה ההיא מעניינת יותר.
אני מסכימה אבל לא נראה שבסדרה הזאת יש מקום לנושא כזה
אני מבינה מה שאת אומרת אבל מצד שני יש לה כנראה סיפור עצוב שעדיין לא גילינו מה הוא עם גבר
באופן כללי אני מרגישה שלא סיפרו לנו עליה יותר מידי. העניין עם אבא שלה התברר כדי סתמי (בעיניים שלי בכל אופן)
ראיתי! כשאני אצל ההורים אני רואה מה שיש ביס וזה מה ששודר אתמול.
ממש לא צפוי!
הבנתי שזאת היתה החלטה של ג'וליאן ושיש כבר מחליף. קצת מוזר לי כי יכלו לשים את קריסטין בתור הראש צוות. היא די עולה לי על העצבים אבל היא לגמרי יכולה להיכנס לתפקיד במקום שיביאו עוד גבר לבן בגיל העמידה.
ולחשוב שאחרי שהבת שלו איבדה את אימא שלה במלחמה בעיראק/אפגניסטן(הרבה לפני שהסדרה התחילה) הם הרגו גם אותו.
בדיוק מה שחשבתי! למה לא להוציא אותו לפנסיה רגילה?
זה סתם נקמה ורוע.
תמיד עושים את זה ואני לא מבינה את הבחירה הזאת. כמו שאת אומרת - יצר נקמה בלבד
:-D

dilia snake

Well-known member
הבנתי שזאת היתה החלטה של ג'וליאן ושיש כבר מחליף. קצת מוזר לי כי יכלו לשים את קריסטין בתור הראש צוות. היא די עולה לי על העצבים אבל היא לגמרי יכולה להיכנס לתפקיד במקום שיביאו עוד גבר לבן בגיל העמידה.
הם מביאים את דילן מק'דרמוט במקום |פנים| גברים לבנים לא מתים פשוט מחליפים אותם בגברים לבנים אחרים. הם יכולים גם לתת לבארנס וזה יוכל להיות מגניב אם בראש הצוות הייתה עומדת אישה שהיא גם שחורה וגם לסבית, שלא נדבר על זה שהיא בטח הייתה מספר 2 של ג'ס שנים אז היא מספיק מנוסה ומגיע לה, לא חייבים לתת לקריסטין שנמצאת בצוות רק כמה חודשים.
תמיד עושים את זה ואני לא מבינה את הבחירה הזאת. כמו שאת אומרת - יצר נקמה בלבד
למה לא להוציא אותו לפנסיה רגילה?
או אם הם רוצים ממש אז להפוך אותו לנכה או משהו. ואז מצד אחד הוא יהיה חייב לעזוב, מצד שני אם עוד כמה שנים (נניח אם הסדרה תגיע לפרק 100) יתחשק לשחקן לחזור רק לפרק אחד זה יהיה אפשרי.

מילי08

Well-known member
הם מביאים את דילן מק'דרמוט במקום |פנים| גברים לבנים לא מתים פשוט מחליפים אותם בגברים לבנים אחרים. הם יכולים גם לתת לבארנס וזה יוכל להיות מגניב אם בראש הצוות הייתה עומדת אישה שהיא גם שחורה וגם לסבית, שלא נדבר על זה שהיא בטח הייתה מספר 2 של ג'ס שנים אז היא מספיק מנוסה ומגיע לה, לא חייבים לתת לקריסטין שנמצאת בצוות רק כמה חודשים.
נכון. לגבי קריסטין/ בארנס - אני מסכימה שבארנס הרבה יותר מתאימה אבל נראה לי שהביאו את קריסטין מלכתחילה על תקן "האבא" החדש. היום זה פחות נפוץ אבל עדיין קיים, שאוהבים להציג נשים בתפקידים "גבריים" כגבריות בעצמן. עם הבגדים וצורת הליכה ודיבור. וזאת קריסטין. היא לא נשית ומקצועית, היא גברית וקשוחה ואסרטיבית כמו שמצופה מגבר. נראה לי שבגלל זה אני לא אוהבת אותה
או אם הם רוצים ממש אז להפוך אותו לנכה או משהו. ואז מצד אחד הוא יהיה חייב לעזוב, מצד שני אם עוד כמה שנים (נניח אם הסדרה תגיע לפרק 100) יתחשק לשחקן לחזור רק לפרק אחד זה יהיה אפשרי.
נכון. ועוד קראתי שהכותבים אמרו שהם חשבו על זה המון. כנראה ב-חשבו הכוונה היא איזו דרך הכי טובה להרוג אותו

למעלה