כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
התחיל סופרמן ולואיס עונה 2 ?קצת סיכום על דברים שראיתי בימים האחרונים:
Resident Alien - פרק 2X08 שהוא גם סיום חצי עונה (קונספט שנעשה יורת מידי מקובל).
באופן כללי אני פחות אוהב את העונה הזאת מהראשונה, אבל עדיין נהנה. הפרק היה טוב וכלל לפחות גילוי אחד משמעותי למדי ולא מעט רגעים נחמדים.
סופרמן ולואיס - פרק 2X07
ראיתי ממש עכשיו וקלטתי עד כמה נעשתי מושקע רגשית בסדרה הזאת. פרק ממש טוב.
Raised By Wolves - פרק 2X08 שהוא גם סיום עונה.
וואו הסדרה הזאת פסיכית ומעולה והפרק האחרון השאיר אותי פעור פה באופן שלא ציפיתי לו (סיום עונה 1 השאיר אותי פעור פה אבל באופן לא כל כך טוב דווקא)
Star Trek: Discovery - פרק 4X13 שהוא גם סיום עונה.
העונה התחילה לא משהו, אבל הסתיימה ממש חזק (למי שאולי הפסיקה לצפות בסדרה בעונה הזאת אני ממליץ לחזור) (אני מדבר אליך @dilia snake )
כללה כמה רגעי מדע בידיוני ממש מעולים.
Star Trekicard - פרק 2X03
כל פרק של העונה הזאת מרגיש טוב יותר מהעונה הראשונה. עוזר שעכשיו רוב הדמויות מוכרות בעוד שעונה 1 הציגה לנו הרבה דמויות חדשות. אבל זה גם יותר מזה לדעתי, כאילו שימנו את הגלגלים.
אני הייתי הססן לגבי זה שQ יהיה בעונה הזאת, אבל בנתיים אני מאוד מרוצה.
אני מאוד שמח מזה שגם מלכת הבורג כאן. יש פוטנציאל עצום.
אבל אני מקווה שמתישהו יחזרו להווה שבו כולם התפוצצו ונבין מה היה הקטע של מלכת הבורג בלי הפרצוף.
לגבי זה שהם חזרו להווה - או ל2024 ליתר דיוק - יש לי דעות מעורבות. מצד שני אהבתי עלילות כאלו בסדרות מסע בין כוכבים קלאסיות (זה גם היה באחד הסרטים הישנים אבל אני לא ממש זוכר). העניין הוא שזה שמתחילים לבקר את העולם הנוכחי שלנו מרגיש לי שיכול בקלות להיות Preachy. וגם ליפול לקלישאות. חוץ מזה למה בחרו שהם יגיעו ל2024 ולא פשוט להווה שלנו בדיוק. עכשיו אם לוס אנג'לס תהרס בפיצוץ נוראי בשנתיים הקרובות הסדרה תרגיש לא נכונה. (אני מניח שזה לא יהיה הדבר הכי חשוב בעיני רוב האנשים)
דבר נוסף שלא אהבתי זה שאלנור מת. לא בגלל שאני אוהב את אלנור, הוא די משעמם, אם כי אולי היה לו פוטנציאל להפוך למעניין בעונה הזאת. אבל הוא בעצם החייזר היחיד שם. או לפחות החייזר הראשי שהוא מהצוות הראשי של הסדרה. אף פעם לא הייתה סדרת מסע בין כוכבים שבה כל הצוות הראשי היה בני אדם. למעשה כבר מראש הסדרה הזאת הייתה יותר מידי מלאת בני אדם.
לפחות עדיין יש את מלכת הבורג, את Q (אם כי אני לא יודע עד כמה נראה אותו) ואולי גם את הצופה הזה שהם מחפשים.
How I Met Your Father - פרקים אחרונים לעונה 1
העונה הייתה נחמדה באופן כללי. אבל דווקא שני פרקי הסיום הרגישו לי פחות טובים.
Welcome to Flatch - שלושה פרקים ראשונים מתוך 7 שיצאו בעונה 1
סדרה חמודה על אנשים בעיירה מאוד קטנה. לא היה משהו יותר מידי טוב, אבל נחמד מספיק כדי להמשיך
The Witchfinder - ארבעה פרקים ראשונים מתוך 6 שיצאו בעונה 1
קומדיה בריטית שמתרחשת ב1645 באנגליה כשכל אישה שהייתה מוזרה הייתה יכולה להיות מואשמת שהיא מכשפה והיו אנשים שהמקצוע שלהם היה למצוא מכשפות. (וכמו שמישהי שם מציינת, אף אחד לא משלם להם אם הם לא מוצאים מכשפה, אז זה קצת בעייתי)
Suspicion - פרק 1X08 שהוא גם סיום לעונה 1
סיום עונה קצת מאכזב לסדרה שהייתה בעיקר מאכזבת.
כן הייתה בו אמירה מעניינת מסויימת, אבל לא מספיק.
בגלל Star Trek הדור הבא, התחלתי לשתות תה ארל גריי. קפטן פיקרד היה שותה את זה כל הזמן. אז אחרי שצפיתי בכל העונות, החלטתי לבדוק מה זהקצת סיכום על דברים שראיתי בימים האחרונים:
Resident Alien - פרק 2X08 שהוא גם סיום חצי עונה (קונספט שנעשה יורת מידי מקובל).
באופן כללי אני פחות אוהב את העונה הזאת מהראשונה, אבל עדיין נהנה. הפרק היה טוב וכלל לפחות גילוי אחד משמעותי למדי ולא מעט רגעים נחמדים.
סופרמן ולואיס - פרק 2X07
Raised By Wolves - פרק 2X08 שהוא גם סיום עונה.
וואו הסדרה הזאת פסיכית ומעולה והפרק האחרון השאיר אותי פעור פה באופן שלא ציפיתי לו (סיום עונה 1 השאיר אותי פעור פה אבל באופן לא כל כך טוב דווקא)
Star Trek: Discovery - פרק 4X13 שהוא גם סיום עונה.
העונה התחילה לא משהו, אבל הסתיימה ממש חזק (למי שאולי הפסיקה לצפות בסדרה בעונה הזאת אני ממליץ לחזור) (אני מדבר אליך @dilia snake )
כללה כמה רגעי מדע בידיוני ממש מעולים.
Star Trekicard - פרק 2X03
כל פרק של העונה הזאת מרגיש טוב יותר מהעונה הראשונה. עוזר שעכשיו רוב הדמויות מוכרות בעוד שעונה 1 הציגה לנו הרבה דמויות חדשות. אבל זה גם יותר מזה לדעתי, כאילו שימנו את הגלגלים.
אני הייתי הססן לגבי זה שQ יהיה בעונה הזאת, אבל בנתיים אני מאוד מרוצה.
אני מאוד שמח מזה שגם מלכת הבורג כאן. יש פוטנציאל עצום.
אבל אני מקווה שמתישהו יחזרו להווה שבו כולם התפוצצו ונבין מה היה הקטע של מלכת הבורג בלי הפרצוף.
לגבי זה שהם חזרו להווה - או ל2024 ליתר דיוק - יש לי דעות מעורבות. מצד שני אהבתי עלילות כאלו בסדרות מסע בין כוכבים קלאסיות (זה גם היה באחד הסרטים הישנים אבל אני לא ממש זוכר). העניין הוא שזה שמתחילים לבקר את העולם הנוכחי שלנו מרגיש לי שיכול בקלות להיות Preachy. וגם ליפול לקלישאות. חוץ מזה למה בחרו שהם יגיעו ל2024 ולא פשוט להווה שלנו בדיוק. עכשיו אם לוס אנג'לס תהרס בפיצוץ נוראי בשנתיים הקרובות הסדרה תרגיש לא נכונה. (אני מניח שזה לא יהיה הדבר הכי חשוב בעיני רוב האנשים)
דבר נוסף שלא אהבתי זה שאלנור מת. לא בגלל שאני אוהב את אלנור, הוא די משעמם, אם כי אולי היה לו פוטנציאל להפוך למעניין בעונה הזאת. אבל הוא בעצם החייזר היחיד שם. או לפחות החייזר הראשי שהוא מהצוות הראשי של הסדרה. אף פעם לא הייתה סדרת מסע בין כוכבים שבה כל הצוות הראשי היה בני אדם. למעשה כבר מראש הסדרה הזאת הייתה יותר מידי מלאת בני אדם.
לפחות עדיין יש את מלכת הבורג, את Q (אם כי אני לא יודע עד כמה נראה אותו) ואולי גם את הצופה הזה שהם מחפשים.
How I Met Your Father - פרקים אחרונים לעונה 1
העונה הייתה נחמדה באופן כללי. אבל דווקא שני פרקי הסיום הרגישו לי פחות טובים.
Welcome to Flatch - שלושה פרקים ראשונים מתוך 7 שיצאו בעונה 1
סדרה חמודה על אנשים בעיירה מאוד קטנה. לא היה משהו יותר מידי טוב, אבל נחמד מספיק כדי להמשיך
The Witchfinder - ארבעה פרקים ראשונים מתוך 6 שיצאו בעונה 1
קומדיה בריטית שמתרחשת ב1645 באנגליה כשכל אישה שהייתה מוזרה הייתה יכולה להיות מואשמת שהיא מכשפה והיו אנשים שהמקצוע שלהם היה למצוא מכשפות. (וכמו שמישהי שם מציינת, אף אחד לא משלם להם אם הם לא מוצאים מכשפה, אז זה קצת בעייתי)
Suspicion - פרק 1X08 שהוא גם סיום לעונה 1
סיום עונה קצת מאכזב לסדרה שהייתה בעיקר מאכזבת.
כן הייתה בו אמירה מעניינת מסויימת, אבל לא מספיק.
באתר שאני צופה דרכו יש רק 5 פרקים עד כהסופרמן ולואיס - פרק 2X07
כתוב 5 אבל אם תבדוק אז יתכן שיש עד 8. אבל מפרק 6 עדיין אין כתוביות בעבריתבאתר שאני צופה דרכו יש רק 5 פרקים עד כה
כמה אנשים כאן רואים.מישהו רואה Severance?
ראיתי בינתיים 4 פרקים, ואני נהנה.
דיוני סדרות #89
וילאנל וקרוליין משתפות פעולה להרוס את ה-12, שדחו את הרוצחת הרוסית. זאת גם המטרה של איב והלן, מעניין איזה צמד יגיע ליעד קודם.
מקווה לראות היום או מחרResident Alien - פרק 2X08 שהוא גם סיום חצי עונה (קונספט שנעשה יורת מידי מקובל).
זה כבר ברשימה שלי למתישהוRaised By Wolves - פרק 2X08 שהוא גם סיום עונה.
נשמע חמוד. לא שמעתי עליה. איפה משודר?The Witchfinder - ארבעה פרקים ראשונים מתוך 6 שיצאו בעונה 1
אוווואני לא בוכה, נכנס לי משהו לעין
אלוהים אדירים שבשמיים ובארץ, שאני לא מאמינה בקיומו, אבל סוג של מתחילה. כי רק ישות חסרת רחמים שיודעת הכול תיצור קו עלילה שגורם לי לרצות לזרוק את עצמי על הרצפה כמו ילד בן 5 שאימא שלו לא מוכנה לקנות לו שוקו בסופר. כמה אדם יכול לסבול? ולמה כול השבוע, אפילו אלוהים נח מידי פעם( נניח בימי שבת או רוב שנות ה-40'). האם הם חושבים שאנשים באמת רוצים לשמוע כול הזמן על קנזי ודיקס והאימוץ/אומנה/וואטאבר? פה זה רשת CBS לא ספיישל בערוץ לייפסטייל עם אופרה ווינפרי. אפילו לפאולה וליאון יש יותר גבולות.
גם ג'יזס כול הדמויות המעניינות כבר נדחקו לגמרי לשוליים. סאם כבר חודשים לא קיבל עלילה נורמלית או שמץ של חיים פרטיים, גם לא שני המיותרים או האדמירל. אני כבר מעדיפה לדעת מה רנטרי עושה בחיים העלובים שלו ולא לשמוע שוב את המילה "ילד" או "אומנה" .
והתיק היה דווקא מעניין עד שהם אמרו את המילים IA ואז הפסקתי להקשיב, לא חושבת שהבנתי אפילו את הסוף של הפרק המיותר הזה.
ראיתי ואהבתי.Resident Alien - פרק 2X08 שהוא גם סיום חצי עונה (קונספט שנעשה יורת מידי מקובל).
אני לא מגזימה? אני תמיד עוצרת את עצמי כי אני יכולה להיות אפילו יותר מרושעת או ללכת למקומות הזויים יותר.
אין על הראנטים שלך
כל עוד זה לא משהו שאני רואה ואוהבת ואז אתבאס אז תתפרעי בכיף, זה מצחיק. (אבל גם קצת עצוב לי כי אני רוצה שתהני יותר מדברים שאת רואה)אני לא מגזימה? אני תמיד עוצרת את עצמי כי אני יכולה להיות אפילו יותר מרושעת או ללכת למקומות הזויים יותר.
הסדרה הקבועה היחידה שהיא על גבול הסבל כרגע, זו לוס אנג'לס. לשאר הסדרות יש נפילות או קווי עלילה שאני לא אוהבת נקודתית(כמו עם הצ'יף הסימטרי) אבל הן לא גרועות.כל עוד זה לא משהו שאני רואה ואוהבת ואז אתבאס אז תתפרעי בכיף, זה מצחיק. (אבל גם קצת עצוב לי כי אני רוצה שתהני יותר מדברים שאת רואה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.