דיוני סדרות #89

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כמובן שאני רוצה לראות, אבל יש מצב שיגיע מתישהו בשנה הקרובה ליס? נטפליקס? אמאזון?
זה של HBO MAX אז זה בטוח לא יגיע לנטפליקס או אמזון
אבל זה כן לדעתי צריך להגיע אל יס. קצת מוזר שזה לא כבר שם. חשבתי שיס מציגים כמעט מיד את כל מה שיש לHBO.
אני כמובן נגד לחכות...
גם את בטח תחכי ליס עכשיו

didalf

Well-known member
אבל זה כן לדעתי צריך להגיע אל יס. קצת מוזר שזה לא כבר שם. חשבתי שיס מציגים כמעט מיד את כל מה שיש לHBO.
HBO ו HBO מקס זה לא אותו דבר.
HBO זה הערוץ של סדרות הפרימיום והתכנים שלו אכן מגיעים ליס מהר.
HBO מקס זה שירות סטרימינג שמכיל את הסדרות של HBO אבל גם הרבה תכנים נוספים וההסכמים שלו עם הספקים בארץ שונים ולרוב לוקח להם זמן להגיע אם בכלל.

didalf

Well-known member
גם את בטח תחכי ליס עכשיו
אני לא יודעת, יש לי בעיה עם פירטים כי הם ממש מטונפים. במיוחד השיניים שלהם. לא אכפת לי כמה זה אמין יותר זה דוחה אותי ואני לא מסוגלת לראות. זה חלק מהסיבה שמעולם לא שרדתי סרט שלם של שודדי הקריבים.
אבל אם תגיד לי שהם מספיק נקיים ביחס לפירטים אז אולי.
*למשל ב100 הטינופת שלהם הייתה עדיין יחסית פוטוגנית. השינייים איכשהו תמיד נשארו מושלמות והגבות מסודרות. ולא אכפת לי שזה לא אמין, ככה נעים לי לצפות!

dilia snake

Well-known member
לא כזה מחורבן, באמת שאין הרבה דברים לומר על זה.

עוד פעם קיבלנו 3 עלילות בפרק אחד. אני לא מבינה את זה, פעם החוזק של הסדרה היה היחסים בין הצוות המבצעים(סאם/קאלן וקנזי/דיקס) והעובדה שלהם בשטח עכשיו חצי מהפרקים מפוזרים ומציגים עלילות שבימים היותר טובים של הסדרה הן בינוניות. אז קיבלנו 2 עלילות שקשורות לתיקים ישנים, אחד מפרק דיי זניח נראה לי שמעונה 5 והשנייה שקשורה לאיזו דמות בדויה של סאם שרצה כבר כמה עונות ששתיהן היו שטחיות להחריד והעלילה העונתית של קאלן שלא עשה כלום הפרק חוץ מסטוקינג אחרי אחת האימהות האומנות שלו הוא אפילו לא יצא מהמכונית שלו כול הפרק(גם אם מדובר באילוץ של שחקן, כבר היה עדיף לא להראות אותו בכלל הפרק).

למה הם חושבים שזה תקין להציג קריקטורות של הומואים כאילו אנחנו בשנות ה-90'????????? הם מבזים את עצמם יותר מכול דבר אחר.

ולמען השם, מה יוצא הם מזה שהם משכתבים לגמרי את ההיסטוריה בין קאלן להטי. פעם היא יצרה איתו קשר בפעם הראשונה שהוא היה גבר בוגר ואז היא יצרה איתו קשר שהוא היה בן 16-15 ועכשיו שהוא הרבה יותר צעיר. למה? גם ככה מדובר במערכת יחסים בעייתית ואני עדיין עומדת 100% מאחורי הגישה שלי שהטי הרסה לו את החיים, אז מצד אחד יופי אני שמחה שצדקתי והסדרה מגבה אותי(רק שאני חושבת שהם לא היו קוראים לזה גיבוי) מצד שני הם באמת מאמינים שהצופים עד כדי כך מטומטמים?

הייתי דופקת את הראש בשולחן, אבל אז נזכרתי שיש עוד פרק. אז נראה לי אני אשמור את זה לפרק הבא.

אוקיי, תהיתי אם משהו שם לא בסדר אחרי שבפרק הקודם לא הזכירו את עלילת האומנה. אבל הפרק הזה קיבלנו, ואיכס.

דווקא הפרק הזה היה יחסית טוב, הייתה בו עלילה אחת מרכזית, המון וואן ליינרים דיי טובים(ששכחתי דיי מהר) והוא היה אחיד פחות או יותר וכריס לבש חליפה(5 נק' תפוז ממני).

אז חזרנו לעלילת קטיה, שזה דווקא סביר. ולא היה לי משהו רע לומר על זה עד לדקות האחרונות של הפרק שחזרו גם לעלילת האוריג'ן סטורי של קאלן. אני חושבת שהם מנסים ליצור השוואה מעוותת בין שני הסיפורים, אבל אין להם מספיק אינטילגנציה ללכת עם זה עד הסוף או לעשות מזה משהו עניין ומקורי.

עוד פעם דמות של הומו/א-בינארי שמוצגת בצורה קרינג'ית.

ובפרס הקלישאה המצטיינת "נהגתי לספר לבן שלי שאין מפלצות, החלק הנוראי בעבודה הזאת לדעת שהן באמת קיימות" - שנאמר בפנים חתומות ותצוגת משחק משכנעת מצד האדמירל. הוא צריך לקבל מינימום אמי על זה.

ודיי כבר עם הבדיחות על זה שאנשים שחיים בלוס אנג'לס הם כולם טבעוניים שחיים על מיץ נבט חיטה ועושים כול היום יוגה ופילאטיס. זה לא מצחיק, ונהיה משעמם וקטנוני.

אבל היי, לפחות עכשיו הקרמים וקופסאות התכשיטים של השולחן מסודרים בצורה מופתית אחרי כול הרגעים שלא מעניינים/מיותרים בפרקים האלו.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא יודעת, יש לי בעיה עם פירטים כי הם ממש מטונפים. במיוחד השיניים שלהם. לא אכפת לי כמה זה אמין יותר זה דוחה אותי ואני לא מסוגלת לראות. זה חלק מהסיבה שמעולם לא שרדתי סרט שלם של שודדי הקריבים.
אבל אם תגיד לי שהם מספיק נקיים ביחס לפירטים אז אולי.
*למשל ב100 הטינופת שלהם הייתה עדיין יחסית פוטוגנית. השינייים איכשהו תמיד נשארו מושלמות והגבות מסודרות. ולא אכפת לי שזה לא אמין, ככה נעים לי לצפות!
מבחינת אמינות היסטורית הסדרה שואפת ל20 (מתוך 100). רוב הזמן הפיראטים שם כאילו מטונפים, אבל זה בקושי מלוכלך. והם לרוב נראים מאוד בריאים.

HBO מקס זה שירות סטרימינג שמכיל את הסדרות של HBO אבל גם הרבה תכנים נוספים וההסכמים שלו עם הספקים בארץ שונים ולרוב לוקח להם זמן להגיע אם בכלל.
אה, הנחתי שזה אותו הסכם.

אז אתם יודעים מה אומרים בשביל לראות סדרה על פיראטים צריך לנהוג כמו... אנשים שיש להם דודים.

עוד פעם דמות של הומו/א-בינארי שמוצגת בצורה קרינג'ית.
סיקרנת
ובפרס הקלישאה המצטיינת "נהגתי לספר לבן שלי שאין מפלצות, החלק הנוראי בעבודה הזאת לדעת שהן באמת קיימות"
לחלוטין קלישאה.
ואם כבר אז הקלאסית של באפי:
I'm the thing monsters have nightmares about

דיברגנט חדש

Well-known member
במהלך הפרק וילאנל עוזרת לרצוח כבאי שעשה כוויה לאשתו ובסוף הפרק הלן מביאה את איב לראות איך וילאנל חוטפת חץ בגב ונראה שהיא מתה (קשה לי להאמין) ואיב רצה אליה להציל אותה.
כמובן, שצדקתי והיא לא מתה ופאם מוציאה לה את החץ כאשר איב לוחצת לה את היד בכדי לעזור לה לעבור את הוצאת החץ. לאחר מכן, פאם רוצחת מישהי עפ"י דרישת מאמנה בניגוד למצפונה ווילאנל רוצחת את הלן

למעלה