אוקיי, תהיתי אם משהו שם לא בסדר אחרי שבפרק הקודם לא הזכירו את עלילת האומנה. אבל הפרק הזה קיבלנו, ואיכס.
דווקא הפרק הזה היה יחסית טוב, הייתה בו עלילה אחת מרכזית, המון וואן ליינרים דיי טובים(ששכחתי דיי מהר) והוא היה אחיד פחות או יותר וכריס לבש חליפה(5 נק' תפוז ממני).
אז חזרנו לעלילת קטיה, שזה דווקא סביר. ולא היה לי משהו רע לומר על זה עד לדקות האחרונות של הפרק שחזרו גם לעלילת האוריג'ן סטורי של קאלן. אני חושבת שהם מנסים ליצור השוואה מעוותת בין שני הסיפורים, אבל אין להם מספיק אינטילגנציה ללכת עם זה עד הסוף או לעשות מזה משהו עניין ומקורי.
עוד פעם דמות של הומו/א-בינארי שמוצגת בצורה קרינג'ית.
ובפרס הקלישאה המצטיינת "נהגתי לספר לבן שלי שאין מפלצות, החלק הנוראי בעבודה הזאת לדעת שהן באמת קיימות" - שנאמר בפנים חתומות ותצוגת משחק משכנעת מצד האדמירל. הוא צריך לקבל מינימום אמי על זה.
ודיי כבר עם הבדיחות על זה שאנשים שחיים בלוס אנג'לס הם כולם טבעוניים שחיים על מיץ נבט חיטה ועושים כול היום יוגה ופילאטיס. זה לא מצחיק, ונהיה משעמם וקטנוני.
אבל היי, לפחות עכשיו הקרמים וקופסאות התכשיטים של השולחן מסודרים בצורה מופתית אחרי כול הרגעים שלא מעניינים/מיותרים בפרקים האלו.