dilia snake
Well-known member
אז כן, ברור שברת'ה תנצח. אבל ציפיתי אולי למשהו אכזרי יותר אחרי ההשפלה של שבוע שעבר.
ברור שרייקס הבריז למריאן ואגנס צדקה, ריחמתי על מריאן נורא (אבל היא תהיה עם לארי, והוא בחירה טובה יותר בכול מקרה).
אני מתה על המבטים של כריסטין ברנסקי, היא צריכה לקבל פרס רק על מה שהיא עושה עם העיניים שלה(רואים שהיא שחקנית מהשורה הראשונה).
זה באניסטר שהלשין על השף, נכון? ובסוף זה נראה כאילו הוא הגיע לאיזו שביתת נשק עם צ'רץ' (?).
הנשף היה נחמד, אבל אין לי סבלנות לכול הריקודים האלו(ואיך הם דחסו כ"כ הרבה אנשים בתקופה הזאת? שלא נדבר על חזרות וכאלה).
ואני שמחה שעדיין רואים את פגי ועכשיו מעניין אם בעונה השנייה יראו מה קרה לה ולאימא שלה בפילדלפיה.
וצ'מברליין אני חושבת שהיא ואיידה הן הדמויות הכי אהובות עלי בסדרה.
ברור שרייקס הבריז למריאן ואגנס צדקה, ריחמתי על מריאן נורא (אבל היא תהיה עם לארי, והוא בחירה טובה יותר בכול מקרה).
אני מתה על המבטים של כריסטין ברנסקי, היא צריכה לקבל פרס רק על מה שהיא עושה עם העיניים שלה(רואים שהיא שחקנית מהשורה הראשונה).
זה באניסטר שהלשין על השף, נכון? ובסוף זה נראה כאילו הוא הגיע לאיזו שביתת נשק עם צ'רץ' (?).
הנשף היה נחמד, אבל אין לי סבלנות לכול הריקודים האלו(ואיך הם דחסו כ"כ הרבה אנשים בתקופה הזאת? שלא נדבר על חזרות וכאלה).
ואני שמחה שעדיין רואים את פגי ועכשיו מעניין אם בעונה השנייה יראו מה קרה לה ולאימא שלה בפילדלפיה.
וצ'מברליין אני חושבת שהיא ואיידה הן הדמויות הכי אהובות עלי בסדרה.
גם אני, כאילו היא תמיד קראה לאגנס דודה. אבל חשבתי שזה בקטע של חיבה כזה.אגב, אני רק בפרק הזה הבנתי שאורורה היא גם דודנית שלהן, איכשהו פספסתי את זה עד עכשיו.
דווקא היא נראית דיי פרווה לטעמי.היא הדמות הכי אהובה עלי שם, ואני ממש מקווה שבעונות הבאות נראה אותה מתפתחת לאישה מעניינת ובטוחה בעצמה.
אני לא אוהבת אותו. הוא תמיד נראה מוגזם מידי/קריקטורה ולא נעים לשמוע אותו.מר מקאליסטר, שגם רוצה מאוד להיות בנשף, משכנע אותה שעדיף לה להתקפל עכשיו, והיא נאלצת להיענות לדרישות.