דיוני סדרות #90

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מכירים את זה שרואים איזה סרטון מעריצים וזה גורם לרצות לראות שוב את הסדרה?
לחלוטין הגיע הזמן לעשות צפיה חוזרת בוונדהויז'ן

מילי08

Well-known member
מכירים את זה שרואים איזה סרטון מעריצים וזה גורם לרצות לראות שוב את הסדרה?
לחלוטין הגיע הזמן לעשות צפיה חוזרת בוונדהויז'ן
כרגיל זה חסום למי שאין לו אינסטגרם.. :-(
אבל חכו עם צפייה חוזרת לתקופות יבשות. כרגע יש עדיין מבחר
וגם אולי גם נוכל לראות בדיסני+

מילי08

Well-known member
השבוע שלי עדיין עמוס ומתיש וגם חזרתי ממש מאוחר הביתה כמה ימים.
הצלחתי לראות קצת:
Ghosts אזהרה והמלצה
אז זכרתי שניק אהב ואמר שהיא חמודה וגם היתה ברשימה שלי וראיתי שבסלקום יש אותה! אז התאים לי משנהו קליל ופרקים קצרים וראיתי את 4 הפרקים שעלו בסלקום אבל מה אני אגיד, לא הלהיב במיוחד. רוב השחקנים לא באו מעולם הקומדיות והם רק אומרים את הטקסטים שלהם והכימיה בין בני הזוג בסדרה לא קיימת וגם לא היה ממש מצחיק.
אבל באיזשהו שלב קלטתי בכתוביות שזה מבוסס על סדרה בריטית והחלטתי לחפש אותה. וואו, איזה הבדל! אסור לאמריקאים להעתיק קומדיות מהבריטים! פשוט אסור להם. הכל עובד יותר טוב בבריטי. אנסבמל השחקנים מעולה והרבה יותר מחוייב לתפקיד. לכל הדמויות יש אופי והם לא חד מימדיים וכל מיני סצינות שהאמרקאים גנבו מהמקור, עובדות הרבה יותר בסדרה הבריטית כשהן חלק מהקשר שלם ולא רק סצינה קצרה אחת.
חבל שבקושי קונים כאן סדרות של BBC

ואתמול רציתי לראות משהו בלי לחפש יותר מידי ובלי להשקיע מחשבה וראיתי בסלקום את CSI:Vegas החדשה. אחרי הפרק הראשון מיציתי אבל המשכתי גם לשני כי חשבתי שיסגרו איזה סיפור שהתחילו אבל מסתבר שזה הולך להיות הקשת העלילתית. לא בטוח שאני אמשיך. אולי רק כשממש לא יתחשק לי לחפש באופן יזום דברים אחרים. הסדרה הזאת מאוד מאוד דידקטית ובנאלית. לא זכרתי שגם המקורית היתה ככה. ההסברים הכביכול מדעיים שלהם מועברים בצורה די ילדותית. כמו האכלה בכפית.

וזה כל ההספק שלי לדעתי :-(

טוני החתול

Well-known member
מנהל
Ghosts אזהרה והמלצה
אז זכרתי שניק אהב ואמר שהיא חמודה וגם היתה ברשימה שלי וראיתי שבסלקום יש אותה! אז התאים לי משנהו קליל ופרקים קצרים וראיתי את 4 הפרקים שעלו בסלקום אבל מה אני אגיד, לא הלהיב במיוחד. רוב השחקנים לא באו מעולם הקומדיות והם רק אומרים את הטקסטים שלהם והכימיה בין בני הזוג בסדרה לא קיימת וגם לא היה ממש מצחיק.
אבל באיזשהו שלב קלטתי בכתוביות שזה מבוסס על סדרה בריטית והחלטתי לחפש אותה. וואו, איזה הבדל! אסור לאמריקאים להעתיק קומדיות מהבריטים! פשוט אסור להם. הכל עובד יותר טוב בבריטי. אנסבמל השחקנים מעולה והרבה יותר מחוייב לתפקיד. לכל הדמויות יש אופי והם לא חד מימדיים וכל מיני סצינות שהאמרקאים גנבו מהמקור, עובדות הרבה יותר בסדרה הבריטית כשהן חלק מהקשר שלם ולא רק סצינה קצרה אחת.
חבל שבקושי קונים כאן סדרות של BBC
אני דיברתי הרבה פעמים על סדרת המקור הבריטית ואני ראיתי אותה מאז שהיא התחילה באנגליה לפני 3 שנים.
גם הייתי מאוד ביקורתי כלפי העיבוד האמריקאי, אבל עדיין אהבתי אותו מספיק בפני עצמו. לא בתור משהו מדהים, אבל משהו נחמד. בסופו של דבר יש לו דבר אחד שאין למקור - יותר מ6 פרקים לעונה.
אז בכל מקרה אני מאוד שמח שלפחות גרמתי לכך שהתחלת לראות את סדרת המקור שהיא באמת יותר טובה.

אגב, סדרת המקור נוצרה וגם משחקים בה הרבה מאותם אנשים שעבדו על הסדרה Horrible Histories שזאת סדרה בריטית שמראה כל מיני קטעים מההיסטוריה (קצת כמו היהודים באים אני מניח), אף פעם לא ממש צפיתי בה, אלא רק קטעים פה ושם ביו-טיוב. אבל כשראיתי את זה הבנתי למה הקאסט עובד כל כך טוב יחד בסדרה ההיא, כי יש להם היסטוריה.

dilia snake

Well-known member
אני אתחיל עם שתיהן, כי אחר כך אני שוכחת.

קודם @מילי08 חירבת לי לגמרי את ג'ובל ועכשיו כול הפרק חשבתי על איך שתיארת אותו |פנים| .

אני חושבת שכמות הגופות שלהם משתווה לסדרות כמו NCIS לוס אנג'לס והוואי 5-0. הם לא מסוגלים ללכוד חשודים בחיים|פנים| ואני חשבתי לתומי שאחרי BLM משהו בסדרות האלו ישתנה, אבל לא. אבל הם חכמים הם מציגים את זה כאילו החשודים שלהם מתאבדים ע"י המשטרה. זה כזה "תראו השב"ס שלנו כ"כ גרועים שאנשים מעדיפים למות מאשר לשבת בכלא". שזה מעודד כי ראינו בחגים מה קורה עם השב"ס שלנו אז הם מקבלים ממני נקודות כי יש לי אמפתיה כלפיהם.

והם גם מציגים את כול מה שגרוע בימין האמריקאי, אז יש חבר קונגרס שהוא ימיני קיצוני והוא אשכרה מודה בפני OA שהוא משתמש ברטוריקה דוחה כדי להיבחר מחדש. כמובן שהוא נרצח עד סוף הפרק, אז אולי יש עוד תקווה בעולם.

לא היה הרבה מגי בפרק, והיא חסרה בסצנה האחרונה עם OA כי זה התפקיד שלה לבוא בסוף הפרקים ולדבר איתו על איך התיק השפיע עליו(הפרק עסק במדיניות ההגירה, וההורים של OA ממצריים). אבל טיפ עשתה את זה במקומה וקיבלנו את הגרסה האמריקאית ל"קיצונים משני הצדדים".
טוב אז ריינס קיבל עלילה משלו אחרי שאחותו נחטפה בקוסובו, כי אין כמו להשתמש בנשים כדי לקדם גברים ולתת להם עומק, ראינו את זה רק אתמול עם וויל סמית' לא שאני משווה.

ובמקביל גם היה את החוקר הדוחה מחקירות פנים, שמסתבר בסוף הפרק שהוא מציק לג'יימי וסקוט רק כדי שיוכל להגיע לבודפשט ולבקר את הזונה המאהבת שלו.

אין הרבה מה לומר על הפרק, חוץ מזה שתחושת הבטן שלי הייתה נכונה והם הביאו את האחות של ריינס רק כדי לסבך אותה הפרק בצרות.

וקת'רין היא מלכה, היא צריכה יותר מידי זמן מסך. ומי היה מאמין שאני מסוגלת לחבב אישה עם מבטא גרמני בצורה כזאת|מובך|8-*.

עכשיו נשארה השלישית ורופא ללא גבולות.

וראיתי הכול, אבל הינה הסיכום לMW.

האמת שלא כזה נורא, הם הסתדרו לא רע ותפסו את הרעים בסוף. חשבתי שבשלב מסוים אחרי שהם קצת פישלו תהיה איזו שיחת נזיפה מאיזבל, אבל לא ובסוף היא הופיעה למשהו אחר בסוף הפרק.

הפרק עצמו היה דיי סטנדרטי, מותח מאוד. ואפילו החיסרון של ג'ס לא הורגש.

שהאב אמר לנמלטת(הבת שלו) שהוא כבר לא בעסק אני (בלב) "זו הדודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" וכמובן שצדקתי כי זה הכי מתבקש בעולם.

הפרק כולו עסק במאפיה הרוסית, אני מקווה שהם צילמו לפני הפלישה ולא יצא להם לשנות. לא שקשה להפוך את המאפיה הרוסית לרעים הגדולים של הפרק.

האבא של הילדה(הנמלט והבעל של נמלטת) נרצח מול העיניים שלה, ועדיין כול מה שהיא רוצה זה את אימא שלה ושתיהן לגמרי מתעלמת מהעובדה שהוא מת לפני פחות מעשר דקות. אני לא יודעת מה זה אומר, אבל זה אומר משהו על גברים שלא מספיק מעורבים בגידול של הילדים שלהם.

בסוף שריל במשרד של איזבל(בסט של הסדרה האם) אומרת לאיזבל שהיא רוצה חופשת לידה כי ג'ס ובלה בלה בלה ואיזבל מבינה והכול והיא חמודה ואמפתית ואז היא אומרת לשריל "אה, בדיוק קיבלתי מייל על המפקד החדש של הצוות" ואז זה נחתך לקרדיטים של סוף הפרק.

והשכנים שלי עושים מסיבת אירוסין עם מנגל והכול, אז אני חושבת שאני אבקש מהם לשים את בובת הוודו של הכותבים על האש כמה דקות עבורי, כדי לוודא שהם סובלים מכוויות דרגה 3 בכול הגוף.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אז אני בבית חולה היום ורוב הזמן אין לי מספיק אנרגיה בשביל להתרכז בטלוויזיה אפילו.
למזלי הצהריים הייתי מספיק מאושש בשביל לראות את הפרק הראשון של Moon Knight - ואהבתי אבל אין לי כוח לכתוב על זה
חוץ מזה ראיתי:
היהודים באים פרק 5X05 - קטעים מסויימים קצת מוזרים מידי בשביל המוח החולה שלי
קומיוניטי - הפרק של הchicken fingers - תמיד אפשר ליהנות מקצת קומיוניטי
סופרמן ולואיס פרק 2X09 - נחמד, אם כי גם היו חלקים משעממים
ריברדייל פרק 6X07 - הפסקתי לצפות בסדרה הזאת בעונה 2 ושמעתי מאז עד כמה היא נעשתה מטורפת ומוזרה, אבל לא הייתי מוכן לכך שחלק מהחבורה קיבלו כוחות על ומכשפה הכניסה את הנשמה של מכשפה ישנה יותר לתוך הגוף של שריל. חוץ מזה הירם לודג' הוצא להורג בפקודת ורוניקה, הבת שלו, ואז מי שהוציא אותו להורג בא כדי להרוג את ורוניקה ואז הgodson של סבתה שלה מציל אותה בכך שהוא יורה בו בראש דרך חלון מהקומה למטה - וכל הזמן הזה ורוניקה מחזיקה כוס משקה ולא מתרגשת בכלל ובאמת מה יש להתרגש מדברים שהם לא קסמים בשלב הזה. אה כן, ומסתבר שיש רוצח סדרתי שאובססיבי לגבי בטי וחותך אנשים לחתיכות והוא מנסה להרוג את ארצ'י. זה אמור להיות קשה כי ארצ'י קיבל כוח על, אבל הוא מגלה שיש אבן מוזרה כלשהי שהיא הקריפטונייט שלו. במקביל ג'אגהד איבד את השמיעה שלו ומקריין את חייו באופן מוזר (בעצם אולי הוא עשה את זה גם לפני כן) ובסוף מגלה שהוא קיבל את היכולת לשמוע מחשבות של אנשים. ואם הבנתי נכון לפאנגס וטוני טופז יש תינוק אבל משום מה קווין מטפל בו. וקווין גם הופך לדפיוטי שריף בשביל אבא שלו, לא שממש רואים אותו כדפיוטי, אבל הוא כן מתארח בארוחה בתוכנית הריאליטי של אמא של ורוניקה.

didalf

Well-known member
אז אני בבית חולה היום ורוב הזמן אין לי מספיק אנרגיה בשביל להתרכז בטלוויזיה אפילו.
וולקאם טו דה קלאב.
אני גם חולה בבית וראיתי 8 פרקים ברצף של רופול עונה 6.
אז אם אתמול אחרי מרתון ברידג'טון המחשבות שלי דיברו בריטית גבוהה ומנומסת היום המחשבות שלי מדברות בהומואית אמריקאית|פנים|

ריברדייל פרק 6X07 - הפסקתי לצפות בסדרה הזאת בעונה 2 ושמעתי מאז עד כמה היא נעשתה מטורפת ומוזרה, אבל לא הייתי מוכן לכך שחלק מהחבורה קיבלו כוחות על ומכשפה הכניסה את הנשמה של מכשפה ישנה יותר לתוך הגוף של שריל. חוץ מזה הירם לודג' הוצא להורג בפקודת ורוניקה, הבת שלו, ואז מי שהוציא אותו להורג בא כדי להרוג את ורוניקה ואז הgodson של סבתה שלה מציל אותה בכך שהוא יורה בו בראש דרך חלון מהקומה למטה - וכל הזמן הזה ורוניקה מחזיקה כוס משקה ולא מתרגשת בכלל ובאמת מה יש להתרגש מדברים שהם לא קסמים בשלב הזה. אה כן, ומסתבר שיש רוצח סדרתי שאובססיבי לגבי בטי וחותך אנשים לחתיכות והוא מנסה להרוג את ארצ'י. זה אמור להיות קשה כי ארצ'י קיבל כוח על, אבל הוא מגלה שיש אבן מוזרה כלשהי שהיא הקריפטונייט שלו. במקביל ג'אגהד איבד את השמיעה שלו ומקריין את חייו באופן מוזר (בעצם אולי הוא עשה את זה גם לפני כן) ובסוף מגלה שהוא קיבל את היכולת לשמוע מחשבות של אנשים. ואם הבנתי נכון לפאנגס וטוני טופז יש תינוק אבל משום מה קווין מטפל בו. וקווין גם הופך לדפיוטי שריף בשביל אבא שלו, לא שממש רואים אותו כדפיוטי, אבל הוא כן מתארח בארוחה בתוכנית הריאליטי של אמא של ורוניקה.
חחחחחח WTF?:-D:-D

מילי08

Well-known member
אני דיברתי הרבה פעמים על סדרת המקור הבריטית ואני ראיתי אותה מאז שהיא התחילה באנגליה לפני 3 שנים.
כן, בדיעבד הבנתי שאתה מתייחס לבריטית ולא לאמריקאית, מה גם שהיא רק עלתה לאוויר.
אני לא בטוחה שאמשיך עם האמריקאית כי היא לא עובדת, בעיקר ביחס לבריטית.
אגב, סדרת המקור נוצרה וגם משחקים בה הרבה מאותם אנשים שעבדו על הסדרה Horrible Histories שזאת סדרה בריטית שמראה כל מיני קטעים מההיסטוריה (קצת כמו היהודים באים אני מניח), אף פעם לא ממש צפיתי בה, אלא רק קטעים פה ושם ביו-טיוב. אבל כשראיתי את זה הבנתי למה הקאסט עובד כל כך טוב יחד בסדרה ההיא, כי יש להם היסטוריה.
מעניין, לא ראיתי את התוכנית הזאת אבל דינמיקה טובה קשורה לדעתי גם להוראות בימוי נכונות והבנה של הדמויות, מה שחסר בגרסה האמריקאית
קודם @מילי08 חירבת לי לגמרי את ג'ובל ועכשיו כול הפרק חשבתי על איך שתיארת אותו |פנים| .
:-D אוי, אופס.. סליחה
אבל באמת לא ראית אותו ככה לפני כן? לא ברור למה הוא בחר בעבודה הזאת כי הוא היסטרי.
לגבי הספוילרים שלך - אני רואה את זה בהרבה סדרות פרוצדורליות. נראה לי שבתוך תוכם הם מנסים לפנות בעיקר לקהל הלבן המדושן ולכן מחפשים דרכים להצדיק את עצמם.
אין כמו להשתמש בנשים כדי לקדם גברים ולתת להם עומק, ראינו את זה רק אתמול עם וויל סמית'
כן, כמו תמיד. האשה החלשה והענוגה שצריכה שהגבר החזק יגן עליה
והשכנים שלי עושים מסיבת אירוסין עם מנגל והכול, אז אני חושבת שאני אבקש מהם לשים את בובת הוודו של הכותבים על האש כמה דקות עבורי, כדי לוודא שהם סובלים מכוויות דרגה 3 בכול הגוף.
:-D נראה לי שגם בסופ"ש הזה לא ייצא לי לראות כי אנחנו מתארחים אבל אני אשלים מתישהו
אוף :-( זאת הבעיה עם מחלות. בתוכנית שלנו נשב ונראה טלוויזיה בכיף אבל בסוף רק רוצים לישון ולסבול בשקט.
מקווה שאתה משתפר |4U|
קומיוניטי - הפרק של הchicken fingers - תמיד אפשר ליהנות מקצת קומיוניטי
לא זוכרת מה זה הפרק אבל קומיוניטי זה טוב
חחחחחח WTF?:-D:-D
לגמרי WTF :-D (עדי, תכניסי לספוילר)

dilia snake

Well-known member
:-D אוי, אופס.. סליחה
אבל באמת לא ראית אותו ככה לפני כן? לא ברור למה הוא בחר בעבודה הזאת כי הוא היסטרי.
אף פעם לא חשבתי עליו ככה, לא במונחים של היסטריה. זה נראה לי כאילו הוא רוצה שהם פשוט יזוזו כמה שיותר מהר, כי השעות הראשונות תמיד קריטיות.

מילי08

Well-known member
זה בספוילר8-*
חח, כנראה פתחתי אצלך ולא שמתי לב |פנים|
אף פעם לא חשבתי עליו ככה, לא במונחים של היסטריה. זה נראה לי כאילו הוא רוצה שהם פשוט יזוזו כמה שיותר מהר, כי השעות הראשונות תמיד קריטיות.
לא יודעת. ראיתי דמויות שמצליחות להניע את האנשים שלהם יותר טוב. היתה לי מנהלת שכל הזמן שידרה לחץ קבוע. אמנם בלי ידיים על המתניים אבל משהו במבט ובדיבור שלה. וזה עשה לי בדיוק את ההיפך ולא הניע אותי לעבודה

dilia snake

Well-known member
לא יודעת. ראיתי דמויות שמצליחות להניע את האנשים שלהם יותר טוב. היתה לי מנהלת שכל הזמן שידרה לחץ קבוע. אמנם בלי ידיים על המתניים אבל משהו במבט ובדיבור שלה. וזה עשה לי בדיוק את ההיפך ולא הניע אותי לעבודה
אבל בסדרה זה עובד כי כול פעם שהוא אומר let's move people ישר כול האנליסטים והאנשים שברקע פתאום מוציאים מידע. ובפועל הם עובדים יותר קשה מהארבע שרצים ברחובות.

dory30

Well-known member
מעניין עד מרתק הסיפור של קרוליין בפרקים 5 ו-6, כיצד הייתה במסווה בקרבתם של חבורה אנרכיסטית בגרמניה של שנות ה-70. מה שלא פחות מעניין, הוא הבגידה שלה במולדת והיותה מרגלת עבור הסובייטים (ואח"כ הרוסים). במקביל, גם וילאנל ואיב מנסות להרוס את ה-12 מבפנים ומבחוץ.

דיברגנט חדש

Well-known member
מעניין עד מרתק הסיפור של קרוליין בפרקים 5 ו-6, כיצד הייתה במסווה בקרבתם של חבורה אנרכיסטית בגרמניה של שנות ה-70. מה שלא פחות מעניין, הוא הבגידה שלה במולדת והיותה מרגלת עבור הסובייטים (ואח"כ הרוסים). במקביל, גם וילאנל ואיב מנסות להרוס את ה-12 מבפנים ומבחוץ.
במהלך הפרק וילאנל עוזרת לרצוח כבאי שעשה כוויה לאשתו ובסוף הפרק הלן מביאה את איב לראות איך וילאנל חוטפת חץ בגב ונראה שהיא מתה (קשה לי להאמין) ואיב רצה אליה להציל אותה.
כמובן, שצדקתי והיא לא מתה ופאם מוציאה לה את החץ כאשר איב לוחצת לה את היד בכדי לעזור לה לעבור את הוצאת החץ. לאחר מכן, פאם רוצחת מישהי עפ"י דרישת מאמנה בניגוד למצפונה ווילאנל רוצחת את הלן

Lhuna3

Well-known member
אוף איזה מעצבנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

סיכום מעוצבן:
קצת אאוטי-אירווינג סופסוף!
יש לו כלב בשם רדאר.
נראה שהוא חי לבד.
והוא מצייר שוב ושוב את אותו ציור של דלת של מעלית עם נורה שמראה שהיא יורדת. (ככה נראה לי לפחות).
הצבע השחור שהוא משתמש בו מזכיר מאוד את השחור שאנחנו רואים בהזיות שיש להם בתוך לומון נוזל מלמעלה (וגם בפתיח).

לומון.
כל המחלקה במתח שהאלי תצליח להגיע ליעד שלה בזיקוק הנתונים.
אירווינג מציע ששלושתם יעמדו במאחוריה ויעודדו אותה בקריאות שמה :-D
גם סת' (מסתבר שזה שמו הפרטי) מילצ'יק והרמוני קובל במשרדם צופים בה במתח ומתכוננים לזה.
היא מצליחה, ומקבלת אנימציה מיושנת של קייר איגן אומר לה תודה.

הפרס הוא שמישהו מהמחלקה יזכה להשאר בערב ולקבל "מסיבת אפיפיות", והתוכנית היא שדילן ישאר בשביל להעיר את האחרים בחוץ.

מארק והרמוני צוחקים במשרד שלה היה הזוי.
היא גם שולחת אותו לפגישת well-being אצל קייסי.
שזו הפגישה האחרונה שלה כי קייסי "מפוטרת".

קייסי מתוודה בפניו שהיא נהנתה הכי הרבה במשרד ביום שבילתה לצידו במחלקה (כשפיקחה על האלי).
היא גם אומרת שהחיים שלה נמשכו 107 שעות, שזה ממש מעט, כנראה היו "מעירים" אותה לעבודה רק למפגשים עם העובדים כשהיה צורך, חוץ מהיום ההוא.

בפגישה שלהם צופה הרמוני במבט נרגש שאפילו מילצ'יק חושב שזה נראה כאילו היא מקווה שהם כן יזכרו זה את זו, ומזכיר לה שזה טוב שהם לא, כי זה אומר שהשבב עובד כראוי.

אני חושבת בשלב זה וגם בעקבות המשך הפרק, שכל המעקב האישי שלה אחרי אאוטי-מארק ומשפחתו, שאח"כ היא גם ננזפת עליו מההנהלה, זה בעצם בגלל שהסיפור שלו ושל ג'מה/גב' קייסי נוגע לליבה או גורם לה למעורבות רגשית כלשהי וקצת עירער את הנאמנות והאמונה שלה בלומון וקייר. שהיא בעצם גרה לידו בגלל דאגה לשלומו בקטע טוב.

גב' קייסי המפוטרת נשלחת חזרה לקומת הבדיקות, ואנחנו חייבים לתהות מה באמת הולך לקרות לה, כי ככל הידוע לנו בחוץ היא נחשבת כמתה.

מארק ושאר המחלקה ששומעים על זה נראים נרעשים, שזה מצד אחד מובן כי היא אחד האנשים היחידים בחייהם לכאורה, אבל גם קצת מוזר נגיד שהאלי שואלת אם יש משהו שהם יכולים לעשות בשביל לעזור לה, כי לצאת משם לתמיד זה הדבר הכי טוב בעיניי האלי.

המחלקה מקבלת גם "מסיבה" קטנה עם מזנון ביצים לכבוד העמידה במכסת הרבעון,
ודילן שהיה המוביל 3 פעמים, ביקש וקיבל כפרס... תמונה של ארבעתם במעמד זכוכית.
(יכול להיות שהוא רוצה להגניב את זה החוצה בשביל שהאאוטי שלו יוכל לזהות אותם בהמשך? או שזה סתם בשביל שלא יחשדו בכלום.)
והם כולם מעמידים פנים שהם מרוצים והכל בסדר.

בינתיים ההנהלה דרך המתווכת המתולתלת (נטלי, מסתבר) מודיעה להרמוני שהיא מפוטרת כי הם גילו על ניסיון ההתאבדות של האלי שהיא לא דיווחה עליו וגם על זה שהיתה אצל אחותו של מארק ללא ידיעתם.
ההנהלה אפילו אומרים מילה אחת דרך הרמקול כדי לאשר לה שהם באמת שם.

חזרה במסיבה, אירווינג במחווה סמלית לעצמו לציון סוף האמונה שלו בקייר ודרכו, מועך ביצה בתוך ספר ההדרכה.

האלי מתבדחת עם מארק "הבנתי עכשיו, הגדיים מטילים את הביצים" חחח
ויש ביניהם רגע יפה.

מילצ'יק מחסל את המסיבה והולך ללוות את הרמוני המפוטרת החוצה.
ושוב ההתנהלות של לומון תמוהה - איך הם מפטרים מישהי כמוה ופשוט נותנים לה לצאת בחופשיות? הם לא חוששים שהיא תחשוף את כל הסודות שלהם? איזה אינטרס יש לה להשאר נאמנה כשהיא ממורמרת על פיטורין?

המחלקה בהתגודדות סודית אחרונה לפני שאירווינג, האלי ומארק יוצאים למעלית בהתרגשות לדעת מה ימצאו בחוץ, או כמו שאירווינג אומר את זה: "בואו נגלה what's for dinner" (שם הפרק).
(אני קצת עצובה בשבילו שהוא הולך למצוא את עצמו במצב די עגמומי ובודד, לפחות ממה שראינו.)

האלי ומארק נפרדים בעוד רגע חצי אינטימי חצי מבודח אבל בסוף האלי מנשקת אותו.

ביציאה של אאוטי-מארק מהבניין רואים את ההכנות לגאלה של לומון.
(שבטח באמצע שלה דברים הולכים "להתפוצץ" איכשהו)

מילצ'יק מלווה את דילן ל"מסיבת האפיפיות", שמסתבר שזה אומר לאכול לבד אפיפיות בחדר ההנצחה של קייר, ואז לשבת על המיטה שלו, ללבוש מסכה ענקית שלו, ולצפות בנשים בבגדים תחתונים סקסיים ומסכות קריפיות רוקדות בפניו. (יש מצב שהפרס הוא בעצם סקס, שאם הוא היה נשאר הוא היה "זוכה" לו מהן?)
(בשלב זה אני מוכנה לגלות שכל מה שקורה שם זה הזיות, ושכולם בכלל שוכבים כל הזמן ישנים ומחוברים למכשירים. זה נראה לי ההסבר הכי אמין.)

והרמוני נוסעת הביתה כולה זועמת ושבורה והורסת את מקדש קייר שבחדר שלה.
אבל אאוטי-מארק דופק בדלת לשאול בשם דבון אם היא מגיעה למסיבת הקראה לספר של ריקן אצלם.
היא אומרת שהיא לא מרגישה טוב בהתחלה, אבל אח"כ מחליטה להגיע ברכבה "ככה אני אוכל לעזוב אם ארגיש לא בנוח או שאפחד". (משפט שאמור להשמע לו קצת תמוה לדעתי, אבל הוא לא).

במסיבה של ריקן, מארק מספר להרמוני שהוא שוקל להתפטר מלומון, והרמוני נראיית שמחה באמת בשבילו ומעודדת אותו לעזוב.

ודילן מבריז באמצע הריקוד הסקסי לחדר האבטחה לביצוע התוכנית!
יואו איזה מתח!
אנחנו גם רואים ש"שעות נוספות", שזו התוכנית שהוא מפעיל עליהם, היא רק אחת מתוך רשימת תוכניות עם שמות כמו "שיר ערש", "בית פתוח", שאנחנו לא יודעים מה הן, אבל כנראה שהשליטה המוחית דרך השבב לא מסתכמת בהחלפה בין שני מצבי הזיכרון.
כמובן שהוא מצליח להפעיל את התוכנית, ושאז נגמר הפרק :mad:

אני ממש מוטרדת מזה שנשאר רק פרק אחד לתת לנו תשובות, ושהם ישאירו יותר מידי לא ברור בכלל בסוף העונה!!
ציפיתי לקבל הרבה יותר מידע בפרק הזה, ובעצם התובנה החדשה היחידה שקיבלנו (וגם זה רק אם הבנתי נכון) זה את המניע להתנהגות הדי תמוהה של הרמוני.

(עוד פרט קטן: בפייסבוק לפני שבוע/שבועיים (השבוע עוד לא קוראת בינתיים, מנסה להמנע) קראתי הערה בסיכום של עידו מוואלה על כך ש"מארק התחיל לקרוא לריקן "ריק", שזה נשמע כמו ההיפך מ"קיר".
אז בפרק הזה כשריקן אומר למארק שהוא יבקש ממישהי לחלוק איתו את העותק, היא נקראת "ריבק". אני לא חושבת שזה באמת משהו עם משמעות, אבל אני כן חושבת שזה מן קריצה מכוונת של הכותבים לשם, ולא מקרי.)

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אוף איזה מעצבנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
חחחחחחח, באמת התעצבנתי כשאפילו לא קיבלנו את ההתעוררות שלהם בסוף הפרק הזה, אבל לא עד כדי כך
סיכום מעוצבן:
קצת אאוטי-אירווינג סופסוף!
יש לו כלב בשם רדאר.
נראה שהוא חי לבד.
והוא מצייר שוב ושוב את אותו ציור של דלת של מעלית עם נורה שמראה שהיא יורדת. (ככה נראה לי לפחות).
הצבע השחור שהוא משתמש בו מזכיר מאוד את השחור שאנחנו רואים בהזיות שיש להם בתוך לומון נוזל מלמעלה (וגם בפתיח).
לא חשבתי על הקשר של הצבע השחור לזה שהוא מדמיין נוזל שחור.
בהתחלה חשבתי שמה שהוא מצייר זה המסדרות הצר בדרך לחדר ההפסקה.
אבל אז ראו את המסדרות הצר שגברת קייסי הולכת אליו בדרך למעלית והבנתי שזה בעצם זה. אבל מתי בכלל הוא ראה את זה?
לומון.
כל המחלקה במתח שהאלי תצליח להגיע ליעד שלה בזיקוק הנתונים.
אירווינג מציע ששלושתם יעמדו במאחוריה ויעודדו אותה בקריאות שמה :-D
גם סת' (מסתבר שזה שמו הפרטי) מילצ'יק והרמוני קובל במשרדם צופים בה במתח ומתכוננים לזה.
מה שהפתיע אותי קצת כאן זה שיש להם מצלמה במחשב של האלי והם מסתכלים עליה משם.
אז איך לכל הרוחות הם לא שמים מצלמות גם בחדר הפסקה שלהם כדי לראות שהם לא מתכננים משהו חשוד?
היא מצליחה, ומקבלת אנימציה מיושנת של קייר איגן אומר לה תודה.
זה היה מוזר. וחשבתי שהם יהיו ציניים לגבי זה, אבל כולם התסכלו על זה כאילו איזה יפה זה. תכלס זה נדיר להם לראות אנימציה במחשבים שלהם.
הפרס הוא שמישהו מהמחלקה יזכה להשאר בערב ולקבל "מסיבת אפיפיות", והתוכנית היא שדילן ישאר בשביל להעיר את האחרים בחוץ.

מארק והרמוני צוחקים במשרד שלה היה הזוי.
כן, זה הרגיש מאוד מוזר.
גם היה מין רגע של כאילו קלילות בינהם כשהוא מציין את זה שהם הצליחו לעמוד ביעד למרות שינויים בצוות (והרגיש לי התייחסות לכל הבלאגן שהיה עם האלי) והיא אומרת לו שהם גם הצליחו למרות השוטטות שלהם במסדרונות. וזה הכל נושאים כבדים, אבל הם התייחסו לזה כבדיחה.
היא גם שולחת אותו לפגישת well-being אצל קייסי.
שזו הפגישה האחרונה שלה כי קייסי "מפוטרת".

קייסי מתוודה בפניו שהיא נהנתה הכי הרבה במשרד ביום שבילתה לצידו במחלקה (כשפיקחה על האלי).
היא גם אומרת שהחיים שלה נמשכו 107 שעות, שזה ממש מעט, כנראה היו "מעירים" אותה לעבודה רק למפגשים עם העובדים כשהיה צורך, חוץ מהיום ההוא.
זה לחלוטין הזוי שהיא חיה כל כך מעט זמן.
בפגישה שלהם צופה הרמוני במבט נרגש שאפילו מילצ'יק חושב שזה נראה כאילו היא מקווה שהם כן יזכרו זה את זו, ומזכיר לה שזה טוב שהם לא, כי זה אומר שהשבב עובד כראוי.

אני חושבת בשלב זה וגם בעקבות המשך הפרק, שכל המעקב האישי שלה אחרי אאוטי-מארק ומשפחתו, שאח"כ היא גם ננזפת עליו מההנהלה, זה בעצם בגלל שהסיפור שלו ושל ג'מה/גב' קייסי נוגע לליבה או גורם לה למעורבות רגשית כלשהי וקצת עירער את הנאמנות והאמונה שלה בלומון וקייר. שהיא בעצם גרה לידו בגלל דאגה לשלומו בקטע טוב.
אני גם קיבלתי את הרושם שאכפת לה מאוד משניהם. איכשהו מרגיש לי שזה יותר מאשר שהסיפור שלהם נוגע לה בלב, אלא שיש לה איזה אינטרס אישי. איזו קירבה לא ידועה לאחד מהם.
גב' קייסי המפוטרת נשלחת חזרה לקומת הבדיקות, ואנחנו חייבים לתהות מה באמת הולך לקרות לה, כי ככל הידוע לנו בחוץ היא נחשבת כמתה.
מאוד מוזר. מה זאת ה"קומת בדיקות" הזאת?
(למה אירווינג מצייר את המעלית אליה?)
האם שאר הזמן היא ישנה או שהיא חוזרת לאישיות המקורית שלה של אשתו של מארק?
מארק ושאר המחלקה ששומעים על זה נראים נרעשים, שזה מצד אחד מובן כי היא אחד האנשים היחידים בחייהם לכאורה, אבל גם קצת מוזר נגיד שהאלי שואלת אם יש משהו שהם יכולים לעשות בשביל לעזור לה, כי לצאת משם לתמיד זה הדבר הכי טוב בעיניי האלי.

המחלקה מקבלת גם "מסיבה" קטנה עם מזנון ביצים לכבוד העמידה במכסת הרבעון,
ודילן שהיה המוביל 3 פעמים, ביקש וקיבל כפרס... תמונה של ארבעתם במעמד זכוכית.
אבל רק בסוף בעצם מגלים שזה מה שהוא קיבל נכון? כי אני כל הזמן תהיתי מה יש לו שם בקופסה, אז קצת התאכזבתי שזה זה.
(יכול להיות שהוא רוצה להגניב את זה החוצה בשביל שהאאוטי שלו יוכל לזהות אותם בהמשך? או שזה סתם בשביל שלא יחשדו בכלום.)
אבל באותה מידה הוא יכל לנסות להגניב החוצה את התמונה של כולם שיש לכל אחד על השולחן.
בינתיים ההנהלה דרך המתווכת המתולתלת (נטלי, מסתבר) מודיעה להרמוני שהיא מפוטרת כי הם גילו על ניסיון ההתאבדות של האלי שהיא לא דיווחה עליו וגם על זה שהיתה אצל אחותו של מארק ללא ידיעתם.
ההנהלה אפילו אומרים מילה אחת דרך הרמקול כדי לאשר לה שהם באמת שם.
קצת ריחמתי על הרמוני, אבל באופן כללי שמחתי כי רוב הזמן היא נוראית.
חזרה במסיבה, אירווינג במחווה סמלית לעצמו לציון סוף האמונה שלו בקייר ודרכו, מועך ביצה בתוך ספר ההדרכה.
זה היה מעניין. אבל גם חשבתי כל הזמן על כך שמתישהו מישהו אחר יפתח את הספר הזה ויגלה שזה נעשה (בעיקר בגלל הריח)
האלי מתבדחת עם מארק "הבנתי עכשיו, הגדיים מטילים את הביצים" חחח
:-D
מילצ'יק מחסל את המסיבה והולך ללוות את הרמוני המפוטרת החוצה.
ושוב ההתנהלות של לומון תמוהה - איך הם מפטרים מישהי כמוה ופשוט נותנים לה לצאת בחופשיות? הם לא חוששים שהיא תחשוף את כל הסודות שלהם? איזה אינטרס יש לה להשאר נאמנה כשהיא ממורמרת על פיטורין?
אני מניח שמראש יש חתימה על מסמכי סודיות שאם היא עוברת עליהם תובעים אותה על המון כסף.
זה מה שאני מניח שעושים בהרבה מקומות שבהם יש סודות.
*מעניין אם מילצ'יק הוא באמת זה שסיפר להנהלה על הדברים שהרמוני הסתירה מהם.
המחלקה בהתגודדות סודית אחרונה לפני שאירווינג, האלי ומארק יוצאים למעלית בהתרגשות לדעת מה ימצאו בחוץ, או כמו שאירווינג אומר את זה: "בואו נגלה what's for dinner" (שם הפרק).
(אני קצת עצובה בשבילו שהוא הולך למצוא את עצמו במצב די עגמומי ובודד, לפחות ממה שראינו.)
לא בטוח, לא ראינו אם אין לו אף אחד חוץ מהכלב. אבל בכל מקרה נראה לי שהוא יוקסם שיש לו כלב.
האלי ומארק נפרדים בעוד רגע חצי אינטימי חצי מבודח אבל בסוף האלי מנשקת אותו.
אווווו... חמוד.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מילצ'יק מלווה את דילן ל"מסיבת האפיפיות", שמסתבר שזה אומר לאכול לבד אפיפיות בחדר ההנצחה של קייר, ואז לשבת על המיטה שלו, ללבוש מסכה ענקית שלו, ולצפות בנשים בבגדים תחתונים סקסיים ומסכות קריפיות רוקדות בפניו. (יש מצב שהפרס הוא בעצם סקס, שאם הוא היה נשאר הוא היה "זוכה" לו מהן?)
(בשלב זה אני מוכנה לגלות שכל מה שקורה שם זה הזיות, ושכולם בכלל שוכבים כל הזמן ישנים ומחוברים למכשירים. זה נראה לי ההסבר הכי אמין.)
האמת שלמשך הרבה מהפרק חשבתי שהפרס הגדול באמת שהוא מקבל (מלבד אפיפיות) זה פשוט לישון. כי זה הרי דבר שהם אף פעם לא חווים. וזה גם יסביר למה התייחסו לעניין השינה בפריוויסלי. חוץ מזה שזה מסביר למה הוא יכול להיות שם גם בלילה. (אם כי מעניין איזה סיפור אומרים למשפחה שלו ולאאוטי שלו לגבי למה הוא נשאר שם לילה)
אבל אז הגיעו הנשים אז באמת חשבתי שאולי הכוונה היא שהפרס הוא סקס. וזה מעניין אם בעצם זה ידוע וכל הזמן כשדיברו בהתלהבות על מסיבת אפיפיות זה היה ידוע שזה קוד לסקס.
*אני מאוד מקווה שזה לא קטע של הזיות. בכל מקרה נראה לי בעייתי כי ראינו את העניין המעלית למשל, וזה שנשארים להם פציעות.
והרמוני נוסעת הביתה כולה זועמת ושבורה והורסת את מקדש קייר שבחדר שלה.
אבל אאוטי-מארק דופק בדלת לשאול בשם דבון אם היא מגיעה למסיבת הקראה לספר של ריקן אצלם.
היא אומרת שהיא לא מרגישה טוב בהתחלה, אבל אח"כ מחליטה להגיע ברכבה "ככה אני אוכל לעזוב אם ארגיש לא בנוח או שאפחד". (משפט שאמור להשמע לו קצת תמוה לדעתי, אבל הוא לא).
כן, זה מוזר. אבל הגיוני בשביל מישהו עם חרדות.
במסיבה של ריקן, מארק מספר להרמוני שהוא שוקל להתפטר מלומון, והרמוני נראיית שמחה באמת בשבילו ומעודדת אותו לעזוב.
שמחתי שהיא שמחה מזה. כי נראה שהיא רוצה יותר בטובתו מאשר "לבצע עליו ניסויים מוזרים".
אם כי השאלה האמיתית היא האם היא הייתה שמחה עבורו לשמוע את זה גם אם היא לא הייתה מפוטרת באותו יום? כלומר אולי היא שמחה שהוא עוזב רק כי היא כבר לא שם כדי לבלגן לו את המוח.
ודילן מבריז באמצע הריקוד הסקסי לחדר האבטחה לביצוע התוכנית!
יואו איזה מתח!
אנחנו גם רואים ש"שעות נוספות", שזו התוכנית שהוא מפעיל עליהם, היא רק אחת מתוך רשימת תוכניות עם שמות כמו "שיר ערש", "בית פתוח", שאנחנו לא יודעים מה הן, אבל כנראה שהשליטה המוחית דרך השבב לא מסתכמת בהחלפה בין שני מצבי הזיכרון.
כן, גם אני תהיתי מה הם כל שאר הפרוטוקולים האלו שיש שם.
כמובן שהוא מצליח להפעיל את התוכנית, ושאז נגמר הפרק :mad:
גם אני רציתי לרצוח מישהו ברגע הראשון
אני ממש מוטרדת מזה שנשאר רק פרק אחד לתת לנו תשובות, ושהם ישאירו יותר מידי לא ברור בכלל בסוף העונה!!
ציפיתי לקבל הרבה יותר מידע בפרק הזה, ובעצם התובנה החדשה היחידה שקיבלנו (וגם זה רק אם הבנתי נכון) זה את המניע להתנהגות הדי תמוהה של הרמוני.
מה? שבוע הבא זה סוף העונה? (מה הקטע החדש הזה של דווקא 9 פריקם לעונה?)
טוב ידעתי שזה קרוב, פשוט לא ידעתי בדיוק.
אומנם מתסכל שאנחנו יודעים כל כך מעט, אבל זה כן היה לי ברור שזאת סדרה שבה נקבל רק מעט תשובות בעונה הראשונה. בטח רק בעונה האחרונה נגלה מה זה מפלצת העשן חדר העזים.
(עוד פרט קטן: בפייסבוק לפני שבוע/שבועיים (השבוע עוד לא קוראת בינתיים, מנסה להמנע) קראתי הערה בסיכום של עידו מוואלה על כך ש"מארק התחיל לקרוא לריקן "ריק", שזה נשמע כמו ההיפך מ"קיר".
אז בפרק הזה כשריקן אומר למארק שהוא יבקש ממישהי לחלוק איתו את העותק, היא נקראת "ריבק". אני לא חושבת שזה באמת משהו עם משמעות, אבל אני כן חושבת שזה מן קריצה מכוונת של הכותבים לשם, ולא מקרי.)
הא, מעניין

עוד כמה דברים:
כמובן שאם זה מנגנון שצריך שני אנשים להפעיל אז צריך שנים אנשים להפעיל אותו. ונראה שדילן באמת לא מצליח לסובב את שני המפסקים בו זמנית אלא שהוא סובב את אחד המפסקים ואז נמתח להגיע לשני למרות שהראשון כבר סובב.
אז לא ברור לי מה הקטע. הייתי אומר שהוא לא יצליח להעיר אותם, אבל ברור שהם יתעוררו, אחרת אנחנו נעשה הפגנה גדולה.

מעניין מאוד באמת איפה כל אחד מהשלושה יהיה כשהוא יתעורר.
עם אירווינג זה די משעמם כי הוא כנראה פשוט יהיה מול הציור שהוא הרגע צייר. ובאמת ממה שראינו הוא חי לבד. אם כי כמו שאמרתי אולי זה רק מה שראינו.
לפני סוף הפרק ראו הבזקים שהאלי שותה באיזו מסיבה. אני תוהה אם היא במסיבה הגדולה של לומן. האם היא חלק מההנהלה? אבל אז למה שהיא תעשה ניתוק ותעבוד חלק גדול מהיום בקומה המנותקת?
מארק נמצא במסיבה של ריקן. וזה מעניין מכמה סיבות: הוא יגלה שיש לו אחות, הוא יראה את ריקן שהוא יזהה מהתמונה על הספר שהוא קרא (הספר היחיד שהוא קרא שהוא לא ספר החוקים של לומן) והוא כנראה גם יראה את הרמוני. האם היא תקלוט שהוא התעורר?

Lhuna3

Well-known member
אבל אז ראו את המסדרות הצר שגברת קייסי הולכת אליו בדרך למעלית והבנתי שזה בעצם זה. אבל מתי בכלל הוא ראה את זה?
אההה נכון. שאלה מצוינת.
אני גם קיבלתי את הרושם שאכפת לה מאוד משניהם. איכשהו מרגיש לי שזה יותר מאשר שהסיפור שלהם נוגע לה בלב, אלא שיש לה איזה אינטרס אישי. איזו קירבה לא ידועה לאחד מהם.
אפשרי... אבל לא הרגיש לי ככה במיוחד.
אבל רק בסוף בעצם מגלים שזה מה שהוא קיבל נכון? כי אני כל הזמן תהיתי מה יש לו שם בקופסה, אז קצת התאכזבתי שזה זה.
כן. וגם אני.
אני מניח שמראש יש חתימה על מסמכי סודיות שאם היא עוברת עליהם תובעים אותה על המון כסף.
זה מה שאני מניח שעושים בהרבה מקומות שבהם יש סודות.
נכון, אבל עדיין... לא יודעת אם זה מספיק.
האמת שלמשך הרבה מהפרק חשבתי שהפרס הגדול באמת שהוא מקבל (מלבד אפיפיות) זה פשוט לישון. כי זה הרי דבר שהם אף פעם לא חווים. וזה גם יסביר למה התייחסו לעניין השינה בפריוויסלי. חוץ מזה שזה מסביר למה הוא יכול להיות שם גם בלילה. (אם כי מעניין איזה סיפור אומרים למשפחה שלו ולאאוטי שלו לגבי למה הוא נשאר שם לילה)
אבל אז הגיעו הנשים אז באמת חשבתי שאולי הכוונה היא שהפרס הוא סקס. וזה מעניין אם בעצם זה ידוע וכל הזמן כשדיברו בהתלהבות על מסיבת אפיפיות זה היה ידוע שזה קוד לסקס.
נראה לי שכן.
*אני מאוד מקווה שזה לא קטע של הזיות. בכל מקרה נראה לי בעייתי כי ראינו את העניין המעלית למשל, וזה שנשארים להם פציעות.
טוב, אני כתבתי את זה יותר בצחוק מאשר ברצינות. אבל גם קצת ברצינות, כי אני חוששת שההסבר האמיתי שנקבל בסוף, סביר ככל שיהיה, למה שעושים בלומון, לא יהיה מספיק בשביל לתרץ את כל הדברים הסוריאליסטיים האלו.
כלומר, אני חושבת שאנחנו יכולים להניח שמה שעושים בלומון בעקרון זה ניסוי על בני אדם, על השליטה בזכרון והתודעה שלהם דרך הצ'יפ, ואולי אפילו ניסוי שמטרתו אחרת וגדולה יותר, והצ'יפ הוא רק חלק מהעניין.
אבל למה הניסוי צריך להראות כל כך מוזר מבפנים, זה יהיה לדעתי קשה להסביר.
אם כי השאלה האמיתית היא האם היא הייתה שמחה עבורו לשמוע את זה גם אם היא לא הייתה מפוטרת באותו יום? כלומר אולי היא שמחה שהוא עוזב רק כי היא כבר לא שם כדי לבלגן לו את המוח.
כאמור אני סבורה כרגע שגם אכפת לה ממנו באמת.
מה? שבוע הבא זה סוף העונה? (מה הקטע החדש הזה של דווקא 9 פריקם לעונה?)
:-( ממש מעט מידי לטעמי.
אומנם מתסכל שאנחנו יודעים כל כך מעט, אבל זה כן היה לי ברור שזאת סדרה שבה נקבל רק מעט תשובות בעונה הראשונה. בטח רק בעונה האחרונה נגלה מה זה מפלצת העשן חדר העזים.
:-( :-(
לפחות עונה 2 כבר אושרה והצילומים יתחילו כבר במאי כלומר בחודש הבא, לפי מאמר שמצאתי.
עוד כמה דברים:
כמובן שאם זה מנגנון שצריך שני אנשים להפעיל אז צריך שנים אנשים להפעיל אותו. ונראה שדילן באמת לא מצליח לסובב את שני המפסקים בו זמנית אלא שהוא סובב את אחד המפסקים ואז נמתח להגיע לשני למרות שהראשון כבר סובב.
אז לא ברור לי מה הקטע. הייתי אומר שהוא לא יצליח להעיר אותם, אבל ברור שהם יתעוררו, אחרת אנחנו נעשה הפגנה גדולה.
חחח
וגם לי לא ברור הקטע, נראה לי סתם רצו שזה יהיה יותר מותח אבל זה יצא די טיפשי.
קודם כל דילן נמוך יחסית והוא כמעט כן הגיע לשניהם יחד, אז מישהו גבוה עם מוטת ידיים רק טיפה יותר ארוכה יכול היה בקלות לבד.
אז זה לא באמת היה משימה שתוכננה לשני אנשים בהכרח (ואם כן אז תוכננה גרוע).
שנית כי על סמך מה הוא היה משוכנע שהוא יצליח בכלל? הוא אפילו לא היה בחדר האבטחה יחד איתם קודם? אם זה היה מתוכנן באמת לשני אנשים אז הוא לא היה מצליח.
לפני סוף הפרק ראו הבזקים שהאלי שותה באיזו מסיבה. אני תוהה אם היא במסיבה הגדולה של לומן. האם היא חלק מההנהלה? אבל אז למה שהיא תעשה ניתוק ותעבוד חלק גדול מהיום בקומה המנותקת?
וואלה, זה רעיון מעניין!
נראה לי יותר לא מההנהלה אלא מהמשקיעים או משהו כזה.
וזה יכול להסביר למה היא רצתה להמשיך ולא עניין אותה שהאיני שלה אומללה. היא מאלה שכאילו לא מאמינים ב"זכויות" של האיניים.
הוא יראה את ריקן שהוא יזהה מהתמונה על הספר שהוא קרא
חחח נכון.
(הספר היחיד שהוא קרא שהוא לא ספר החוקים של לומן) והוא כנראה גם יראה את הרמוני. האם היא תקלוט שהוא התעורר?
מעניין באמת.

Lhuna3

Well-known member
ראיתי את הסרט אנקנטו סופסוף, אבל אם להודות על האמת (ולמרות השיר על ברונו שאני אוהבת עוד מהרדיו),
בגדול די התאכזבתי ( אל תשנאו אותי :-( )
סתם נו.
עוד לא ראיתי :p
פשוט תיכף נגמר 1 באפריל ואפילו אורן הפעם לא ניסה לעבוד עלינו אז אמרתי חייבים משהו...
אני יודעת שזאת המתיחת 1 באפריל מהעלובות שראיתם :-D אבל לפחות עשיתי משהו בזמן שאתם סתם מרפרשים לכם ומחכים לניק שיעלה את הסיכום!!

למעלה