דיוני סדרות #90

limors2

Active member
ראיתי את הסרט אנקנטו סופסוף, אבל אם להודות על האמת (ולמרות השיר על ברונו שאני אוהבת עוד מהרדיו),
בגדול די התאכזבתי ( אל תשנאו אותי :-( )
סתם נו.
עוד לא ראיתי :p
פשוט תיכף נגמר 1 באפריל ואפילו אורן הפעם לא ניסה לעבוד עלינו אז אמרתי חייבים משהו...
אני יודעת שזאת המתיחת 1 באפריל מהעלובות שראיתם :-D אבל לפחות עשיתי משהו בזמן שאתם סתם מרפרשים לכם ומחכים לניק שיעלה את הסיכום!!
אה הנה ככה משרשרים.

האמת, צודקת

סתם, לא מסכימה איתך. או שכן? אני או שכן או שלא מסכימה, אבל זה יהיה ספוילר אמיתי אז אני לא יכולה לכתוב את זה. לפחות לא היום. ובטח יהיה לי זמן לחזור לפה רק עוד כמה ימים ועד אז אני אשכח לפרט, אז מה בעצם הפואנטה או התועלת בהודעה הזו |שפם|

didalf

Well-known member
ראיתי ספיידרמן אין דרך הביתה שוב והוא מעולה גם בצפיה ביתית!|מאוהב|

LeR@nch

Well-known member
כנ״ל, היה כיף כל כך לצפות בו שוב ולראות כל מיני קטעים שלא קלטתי בצפייה בקולנוע.

מילי08

Well-known member
אבל בסדרה זה עובד כי כול פעם שהוא אומר let's move people ישר כול האנליסטים והאנשים שברקע פתאום מוציאים מידע. ובפועל הם עובדים יותר קשה מהארבע שרצים ברחובות.
אבל הם היו מחפשים את המידע גם בלי שהוא היה אומר להם, לא? זי ליטרלי הגדרת התפקיד שלהם :-D
ראיתי את הסרט אנקנטו סופסוף, אבל אם להודות על האמת (ולמרות השיר על ברונו שאני אוהבת עוד מהרדיו),
בגדול די התאכזבתי
זה יהיה הסרט הבא שאחפש.
עכשיו תראי את הנצחיים ונראה אם תחשבי כמוני
אה הנה ככה משרשרים.
:-D
זה אומר שאת חוזרת?
ראיתי ספיידרמן אין דרך הביתה שוב והוא מעולה גם בצפיה ביתית!|מאוהב|
מתישהו זה ייכנס לרשימת הצפייה החוזרת שלי

didalf

Well-known member
אני תמיד פה בצללים, עוקבת מרחוק 🤣
ליאורה היא הפנטום של הפורום

didalf

Well-known member
מישהו ראה את הסדרה הבריטית crashing?
זה בנטפליקס, שישה פרקים קצרצרים שיצרה ומככבת פיבי וולר ברידג' טרום פליבאג.
שמעתי על קיומה אבל רק עכשיו כשגיליתי שהחבר החדש שלי ג'ונתן ביילי משחק בה טרחתי לצפות.

זה מוזר וקצת קרינג'י, כאילו אין בני אדם אמייתיים כאלה. היא מאד השתפרה בפליבאג לדעתי בכתיבה ויצירת סדרה.
אבל עדיין זה גם חמוד והיו הרבה רגעים מצחיקים וגם יפים. אבל הרבה גם ממש מטרידים. ועדיין התבאסתי שזה כ"כ קצר.
אניוואי סאם|מאוהב| לעזאזל הוא עם חמצון בלונדיני כאילו זה 2005 ובגדים מטופשים ודוש על AND YET כ"כ סקסיייייייי|מאוהב| וחמודדדדד|מאוהב| ולא מודע לזה שהוא גיי:-D
קצת התבאסתי שזה היה כזה קצר ועד שהוא הודה שהוא מאוהב בחבר הכי טוב שלו כבר נגמרה הסדרה וכל מה שהיה זה נשיקה קטנטנה.
אולסו בלבל אותי שיש דמות אחרת בשם אנתוני ואחרי הרבה זמן קלטתי שגם לבת הזוג שלו קוראים קייט:-D

snirf

Active member
זה בנטפליקס, שישה פרקים קצרצרים שיצרה ומככבת פיבי וולר ברידג' טרום פליבאג.
שמעתי על קיומה אבל רק עכשיו כשגיליתי שהחבר החדש שלי ג'ונתן ביילי משחק בה טרחתי לצפות.

זה מוזר וקצת קרינג'י, כאילו אין בני אדם אמייתיים כאלה. היא מאד השתפרה בפליבאג לדעתי בכתיבה ויצירת סדרה.
אבל עדיין זה גם חמוד והיו הרבה רגעים מצחיקים וגם יפים. אבל הרבה גם ממש מטרידים. ועדיין התבאסתי שזה כ"כ קצר.
אניוואי סאם|מאוהב| לעזאזל הוא עם חמצון בלונדיני כאילו זה 2005 ובגדים מטופשים ודוש על AND YET כ"כ סקסיייייייי|מאוהב| וחמודדדדד|מאוהב| ולא מודע לזה שהוא גיי:-D
קצת התבאסתי שזה היה כזה קצר ועד שהוא הודה שהוא מאוהב בחבר הכי טוב שלו כבר נגמרה הסדרה וכל מה שהיה זה נשיקה קטנטנה.
אולסו בלבל אותי שיש דמות אחרת בשם אנתוני ואחרי הרבה זמן קלטתי שגם לבת הזוג שלו קוראים קייט:-D

צפיתי , אהבתי וכתבתי עליה כאן...הרגשתי היחיד שצופה בה
אף המלצתי עליה וכתבתי שכ"כ התבאסתי שזה הסתכם רק בעונה 1
דווקא בגלל הדמות של סאם שחייב להעתיק אותו לעוד סדרה

*מחפש את מה שכתבתי*
לא מצליח למצוא...באסה

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
במהלך הפרק וילאנל עוזרת לרצוח כבאי שעשה כוויה לאשתו ובסוף הפרק הלן מביאה את איב לראות איך וילאנל חוטפת חץ בגב ונראה שהיא מתה (קשה לי להאמין) ואיב רצה אליה להציל אותה.
כמובן, שצדקתי והיא לא מתה ופאם מוציאה לה את החץ כאשר איב לוחצת לה את היד בכדי לעזור לה לעבור את הוצאת החץ. לאחר מכן, פאם רוצחת מישהי עפ"י דרישת מאמנה בניגוד למצפונה ווילאנל רוצחת את הלן
קונסטנטין דיבר עם ביתו אירנה שהודיע לו שהיא עובדת עבור ה-12, פאם לא יודעת שהלן מתה ולכן הורגת את קונסטנטין, לפני כן, הוא אומר לפאם שתיקח מכתב שהוא כתב לקרוליין, וילאנל הולכת לגור בסקוטלנד עם זאת שירתה לה חץ בגב מטעם הלן ובסוף בורחת ממנה ואז מגיעה איב והפרק נגמר שהמחסלת הסקוטית תופסת את איב וווילאנל צופה מהצד וכנראה גם תתערב

dilia snake

Well-known member
או Transplant.

מי נתן לסדרה את השם המטומטם הזה בארץ? ואיך דואגים שהוא לא יעבוד יותר בטלוויזיה, גם לא בתור פועל ניקיון פשוט?

מגס בת 32(!!!!!!!!!!!!!!!!!) אני חייבת להוציא את זה איך שהוא מהמערכת, כי השחקנית נראית כאילו היא הרגע סיימה כיתה ט'.

אז עכשיו לת'כלס:

העונה הזאת הייתה פחות טובה מהקודמת, או שהקודמת היא לא כזאת טובה כמו שאני זוכרת(?). בכול מקרה הקאסט עדיין מעולה, גם אם העלילות של הדמויות נהיו משעממות או לא מצליחות להתרומם מעבר לקלישאות שלהן.
חמזה האק שמשחק את באש, הוא עדיין החולייה החזקה בסדרה והוא מוביל את הסדרה בצורה מושלמת תוך כדי זה שהוא נותן את הטייק שלו לגבר חזק שבתוך תוכו הוא דפוק ופגום לגמרי(אבל באש הוא פליט סורי, שהעונה הסתבר שגם היה לא מעט זמן בשבי. אז הטראומה אמיתית) והוא היחידי אולי שמצליח להתרומם מעל הקלישאות.

בנוסף העונה קיבלנו את ד"ר דושבאג, שעד לרגע האחרון לא הבנתי מה הקטע שלו עם מגס. כול העונה הוא התעלל בה וירד עליה כי...סיבות? והפרק הזה אחרי שבפרק קודם היא יצאה עליו קצת פתאום השתנה לטובה.

רוב הפרק היה סביב מי יתפטר בגלל מה שקרה למטופלת ההיא באש או בישופ (למטופלת היה בשלב מוקדם יחסית ALS, ולא הייתה להם ברירה אלא לתת לה טיפול שהיה סיכוי שיכשל ויוביל לזה שהיא תהיה על מכונת הנשמה או משהו עד לסוף של החיים שלה. והאבא שהיה שתלטן ודוש תבע את בישופ ובאש על רשלנות רפואית) , שניהם רצו להתפטר ולקחת אחריות. בסוף בניגוד למה שחשבתי בישופ לקח את כול האחריות, התפטר ודאג שבאש יקבל קביעות ל-3 שנים למרות שאין העתקים שהוא באמת סיים בית ספר לרפואה אז לפחות זה.

היה ת'יאו, שהייתי בטוחה שהוא הולך למות הפרק אבל לא, אבל עכשיו הוא תקוע באמצע שום מקום עד שימצאו אותו אחרי שהפרק הוא התרסק עם מסוק רפואי באמצע יער. אני לא כזה דואגת, הוא באמצע שום מקום בקנדה, לא באמצע שום מקום בסהרה.

והיו את המטופלות שנועדו להכניס את מגס ובאש לפרופורציות. משהו על לשרוד ואופציות. אז מגס החליטה ללכת לקרדיולוגיה ובאש החליט לא להחליט בינתיים? כי ד"ר דוש הציע לו להתמחות בטראומה או משהו כזה במקום לעבוד במיון.

הפרק נגמר בזה שבאש צץ בפתח הבית של מגס ועכשיו צריך לחכות בטח שנה כדי לראות מה יקרה שם. אני לא נותנת להם יותר מידי סיכוי אם הם ילכו על רומנטיקה(ועדיף אם באש היה צץ אצל הפסיכולוג שלו במקום), כי באש מתוסבך ורואה במגס איזו סוג של קדושה ומגס... מגס בטוח הייתה מהילדות שטיפלו כשהן היו קטנות בגורי חתולים יתומים וציפורים עם כנפיים שבורות וכול מיני קלישאות והדברים האלו לא עובדים טוב אף פעם, לשני הצדדים.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
כרגיל כבר מאוחר מידי אבל אני צריך למצוא זמן מחר לכתוב על:
Moon Knight
Slow Horses
Abbott Elementary
Shining Vale
ואולי גם הרופא הטוב
והאסיר מאזקבן

didalf

Well-known member
דווקא בגלל הדמות של סאם שחייב להעתיק אותו לעוד סדרה
וואי כן דחוףףףף|מאוהב| עם החמצון הטיפשי והכל|מאוהב|

*מחפש את מה שכתבתי*
לא מצליח למצוא...באסה
בום!
(אל תשאלו איך מצאתי|פנים|)

הסיבה שהתחלתי לצפות בה היא בגלל ג'ונתן ביילי (המוכר מבריג'רטון כאנטוני)
רגע אז ראית את העונה השניה של בריג'רטןו? כי הוא ממש סקסי בה:-D
ושמישהו ירים כבר את הכפפה ויקח אותו לשחק בסדרת גייז כלשהי!!
חחחח אמן! אם אפשר גם מוזיקלית תודה ושלום. בינתיים הוא משחק גיי במחזה בלונדון ואיך זה עוזר לי??????????? לפחות תצלמו את המחזות האלה|שפם|

dilia snake

Well-known member
איכס.

מהיום אמרו Adam the dumb זה השם המלא של הדמות מעכשיו והלאה.

כול הקטעים עם מיקאלה היו קרינג' טהור, גם היחסים של אדם דה דאמב וקים, זה גובל בנקרופיליה והתעללות בגופה. תנו ליחסים ביניהם להגיע לבית קברות לטלוויזיה, ותנו לקים המסכנה להמשיך הלאה בחיים האומללים שלה. גם ככה זה עניין של זמן עד שהם ימצאו התעללות אחרת שאמורה לבנות את האופי שלה עוד קצת.

חוץ מזה היה פרק סמים רגיל לגמרי.

ואני תוהה אם השוטרים שונאים את וויט כי בסופו של יום הוא לוקח להם את כול הקרדיטים או שהם אוהבים אותו כי הוא חוסך להם עבודה.

אז עכשיו כנראה שגם לג'ו יש ילד מאומץ, מה נסגר? זו הוראה מגבוה? קיבלתי בחילה.

לרגע חשבתי שאולי אני לא נותנת מספיק קרדיט לצ'יף הסימטרי, אבל עד סוף הפרק מסתבר שהחבר שגר בקומה התחתונה מנהל בפועל את העסק והוא ויולט חוזרים להזדיין למרות שהוא תחת השגחה של הקצונה הבכירה בCFD בגלל היחסים האסורים ביניהם.

הייתי שואלת איפה החברות של ויולט, אבל גם הן שכבו עם קצינים. אז אף אחת שם לא דוגמה ממש טובה או בקטע של עצות.

היי, שחקנית שהדמות שלה נאנסה פעמיים ב-SVU(זה היה לפני המון שנים, לפחות 6-7 לדעתי. אבל ככה הראש עובד וזו התווית שתוצמד לה עד סוף הימים) פה אגב היא הייתה אישה מוכה.

חזרנו קצת לעבר של סטלה בתור אישה מוכה, והיה נחמד לראות צד פגיע ורך שלה לשם שינוי וסברייד היה מדהים גם אם הוא לא עשה הרבה.

לפחות אנדי האלו(ברח לי השם של הדמות משום מה. סיגר? סינגר?), לא הייתה הפרק.

היי, סדרה שאני מחבבת כי היא כוללת יחסי מרות עם אישה בעמדת כוח.

וכדי להוסיף דובדבן על הקצפת קיבלנו בתור אחת העלילות השתלת רחם. א' לא ידעתי שזה קיים וב' איכסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חשבתי שזה יהיה יותר דרמטי, עם וויל ואשר אבל השחקן של וויל באופן כללי היה זוועתי הפרק. יותר מבד"כ.

וחשבתי שוויל יקפוץ והוא יעבוד עם אשר יחד, אבל בסוף היא הייתה עם קרוקט ופמלה ו-וויל קיבל את הקש הקצר והוא עבד עם צ'ארלס(או שיותר נכון צ'ארלס קיבל את הקש הקצר והוא נתקע עם וויל).

אז גם כאן היו סמים וכנופיות כאילו אין מספיק מהחרא הזה ב-PD.

לא היה מספיק מגודווין, ועד שהיא באה היא חבשה את דילן בצורה כ"כ מביכה שאני הייתי עושה את זה יותר טוב.

היה עוד משהו הפרק? לא חושבת.

Lhuna3

Well-known member
באמת שמגיע ליוצרים מכות על לסיים את העונה ככה |שפם|

איני-מארק מתעורר באמצע השיחה עם גב' סלוויג/קובל במסיבה של גיסו.
הוא מגלה שכותב הספר ששינה את חייו ריקן הוא גיסו, מתוודה בפני דבון אחותו על המצב ומספר לה הכל, אבל מפשל בפני הרמוני וקורא לה גב' קובל, מה שגורם לה להבין בדיוק מה קרה ולמהר אל הגאלה לנסות לעצור את האלי, ולהתקשר למילצ'יק שיעצור את דילן. (חבל, קיוויתי שהיא תהיה בעדם, אבל בסופו של דבר למרות פיטוריה היא עדיין נאמנה ללומון.)
בסוף הוא מספיק לראות את התמונה שלו עם ג'מה אישתו "המתה" לכאורה, ולגלות שהיא גב' קייסי בלומון, ולצעוק לדבון שהיא לא מתה, רגע לפני שהוא ככל הנראה חוזר להיות האאוטי.

איני-האלי מתעוררת, כמו שניחשת ניק, באמצע הגאלה של לומון, רק שהיא לא סתם מנהלת או משקיעה, היא כוכבת הגאלה, נכדה (או משהו) של קייר איגן וביתו של ממציא השבב, בכבודה ובעצמה :eek:
הרגע שהיא מדקלמת מול המראה את הטקסט הנוראי שמאלצים אותם לדקלם שוב ושוב ב"חדר המנוחה", וסופסוף מתכוונת לזה באמת, אחרי שהבינה את חלקה באשמה הנוראית - חזק במיוחד.
היא מתכננת לפוצץ הכל בנאום שלה ומספיקה לומר לקהל שהיא האיני (הקהל קיבל את זה כבדיחה) ושהם אסירים בפנים שמענים אותם, רגע לפני שהיא כנראה חוזרת להיות האאוטי.

איני-אירווינג מתעורר במצב הנוח ביותר, לבד בבית עם הכלב, ומגלה שהאאוטי שלו בעצמו ניהל חקירה אישית על לומון ויש לו רשימת עובדים עם מידע חלקי, ובין השאר הכתובת של ברט!
הוא מייד נוסע אליו אבל רואה מהחלון שלאאוטי-ברט יש בן זוג אחר :-(

דילן כל הזמן הזה מתאמץ להחזיק את שני המתגים ביחד, עד שמילצ'יק מגיע אליו ומצליח להכנס בסוף לחדר האבטחה ולשים לזה סוף, כנראה.

מילי08

Well-known member
אני תמיד פה בצללים, עוקבת מרחוק 🤣
תחזרי תחזרי
צפיתי , אהבתי וכתבתי עליה כאן...הרגשתי היחיד שצופה בה
גם אני צפיתי שנה שעברה מתישהו ואהבתי מאוד. זה לא פליבאג אבל חמוד ועושה טוב בלב
(אל תשאלו איך מצאתי|פנים|)
:-D את הקוסמת של הפורום אולי
אני גם לא מצליחה למצוא כלום בתפוז החדש המעצבן הזה

אגב, מעדכנת שסיימתי את ghost (UK) המעולה ואני ממש מחכה לעונה הבאה. מומלץ בחום ולהתרחק מהגרסה האמריקאית
וסיימתי גם עונה 2 של אלים אמריקאיים המוזרה והאיטית והמסקרנת
וגם התחלתי את the magicians בפריים טיוי. 2 פרקים בינתיים וזה עשוי בצורה מאוד ילדותית ולא משוחק מדהים וקצת מוגזם אבל אני אתן לה נסיון נוסף (בעיקר כי אני מחפשת איך להצדיק את התשלום לאמאזון שממש לא זקוקים לכסף שלי).
וזהו. הספק דליל מאוד

snirf

Active member
רגע אז ראית את העונה השניה של בריג'רטןו? כי הוא ממש סקסי בה:-D

חחחח אמן! אם אפשר גם מוזיקלית תודה ושלום. בינתיים הוא משחק גיי במחזה בלונדון ואיך זה עוזר לי??????????? לפחות תצלמו את המחזות האלה|שפם|

טרם צפיתי , מקווה להתחיל בשבוע הבא...התאכזבתי לקרוא שיש בה בקושי עירום/סקס...ציפיתי שאם העונה תתמקד בו- יהיה יותר :p
וחבל לא ליהקו אותו לQAF הריבוט שעושים...יכלו ללהק אותו, את וונוורת' מילר...כל מיני שחקנים שהם גם גייז במציאות וגם שווים- כך שלא תהיה להם בעיה עם סצינות נועזות
בקיצור המלהקים צריכים להתעורר

didalf

Well-known member
טרם צפיתי , מקווה להתחיל בשבוע הבא...התאכזבתי לקרוא שיש בה בקושי עירום/סקס...ציפיתי שאם העונה תתמקד בו- יהיה יותר :p
:-D
לא כזה קריטי בעיני.
גם ככה הדבר הכי מעניין בסצנות הסקס בעונה שעברה היה שהשיר ברקע היה של טיילור:-P:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
באמת שמגיע ליוצרים מכות על לסיים את העונה ככה |שפם|
אני הייתי מוכן לזה שנקבל אפילו פחות אז אני בסדר
איני-מארק מתעורר באמצע השיחה עם גב' סלוויג/קובל במסיבה של גיסו.
הוא מגלה שכותב הספר ששינה את חייו ריקן הוא גיסו, מתוודה בפני דבון אחותו על המצב ומספר לה הכל, אבל מפשל בפני הרמוני וקורא לה גב' קובל, מה שגורם לה להבין בדיוק מה קרה ולמהר אל הגאלה לנסות לעצור את האלי, ולהתקשר למילצ'יק שיעצור את דילן. (חבל, קיוויתי שהיא תהיה בעדם, אבל בסופו של דבר למרות פיטוריה היא עדיין נאמנה ללומון.)
בסוף הוא מספיק לראות את התמונה שלו עם ג'מה אישתו "המתה" לכאורה, ולגלות שהיא גב' קייסי בלומון, ולצעוק לדבון שהיא לא מתה, רגע לפני שהוא ככל הנראה חוזר להיות האאוטי.
השיחה שלו עם ריקן הייתה מצחיקה, כי ריקן יודע שמארק לא לוקח אותו ברצינות, אז הוא לא יכל להאמין עד כמה הספר שלו חשוב למארק. כי למארק האיני זה באמת טקסט טרנספורמטיבי.
קצת הזוי אבל שעושה רושם שהרבה מהחברים שלהם הם מאוד נלהבי ריקן. כמו האישה שקראה עם מארק או שני האנשים האחרים שרק רוצים להרשים את ריקן.
הטעות של מארק מובנת, לא הייתה לא סיבה להניח שלגברת קובל יש שם אחר כשהיא בחוץ.
אני קצת נלחצתי מהמחשבה שאולי היא באמת חטפה את התינוקת, אולי כדי לאלץ את מארק ואחותו לא לספר לאף אחד.
גם אני התאכזבתי שקובל באמת בסופו של דבר נאמנה ללומן. קיוויתי שלא יתנו לה להכנס לגאלה כי היא כבר פוטרה. לא ברור למה בעצם נתנו לה להכנס.
נורא עצוב כשמארק האיני מגלה שגברת קייסי היא אשתו שחושבים שמתה ושזה אומר שהיא בעצם בחיים. והוא כמובן לא הספיק ממש לומר לאחותו, אלא רק לצעוק "היא בחיים" שזה בטח לא יהיה מספיק.
לפחות הוא כן הספיק לדבר עם אחותו ולספר לה את האמת ואני מניח שהיא בכל מקרה עכשיו תלך לעיתונות. אם כי לא בטוח אם היא תצליח לפרסם באמת את האמת. אין לה ממש הוכחות.
איני-האלי מתעוררת, כמו שניחשת ניק, באמצע הגאלה של לומון, רק שהיא לא סתם מנהלת או משקיעה, היא כוכבת הגאלה, נכדה (או משהו) של קייר איגן וביתו של ממציא השבב, בכבודה ובעצמה :eek:
הרגע שהיא מדקלמת מול המראה את הטקסט הנוראי שמאלצים אותם לדקלם שוב ושוב ב"חדר המנוחה", וסופסוף מתכוונת לזה באמת, אחרי שהבינה את חלקה באשמה הנוראית - חזק במיוחד.
היא מתכננת לפוצץ הכל בנאום שלה ומספיקה לומר לקהל שהיא האיני (הקהל קיבל את זה כבדיחה) ושהם אסירים בפנים שמענים אותם, רגע לפני שהיא כנראה חוזרת להיות האאוטי.
אני הנחשן מספר 1 בעולם. האמת שגם חשבתי בשלב מסוים שאולי היא (או אירווינג) בעצמה חלק ממשפחת איגן. אבל אז אומרים את האות הראשונה של שם המשפחה שלהם ולאף אחד מהם לא היה E.
אני מניח שהאישה שהיא דיברה איתה היא זאת שאחותו של מארק דיברה איתה במקום הזה של היולדות ושהיא באמת התייחסה לזה שהיא יכלה ללדת בגלל שהיא עשתה את זה עם הניתוק.
כל תצוגת התמונות שכאילו איני-הלי מאושרת הייתה נוראית. והיא עוד רואה תמונות גם של האחרים שם, זה היה קריפי.
לא זכרתי שהטקסט שהיא אמרה במראה זה מה שגורמים לה לדקלם בחדר המנוחה.
הייתי מאדו במתח בסוף אם היא תספיק לומר משהו לקהל, כי יכלו לראות שמילצ'יק כמעט פורץ לחדר הבקרה.
אז היא כן הצליחה בסופו של דבר לומר דברים ואולי בעקרון מספיק כדי שיראה ממש רע. אבל שניה לאחר מכן היא חזרה להיות הלי האאוטי ואני יכול לדמיין שהיא תוכל לסובב את זה כאילו זאת הייתה בדיחה או משהו.
איני-אירווינג מתעורר במצב הנוח ביותר, לבד בבית עם הכלב, ומגלה שהאאוטי שלו בעצמו ניהל חקירה אישית על לומון ויש לו רשימת עובדים עם מידע חלקי, ובין השאר הכתובת של ברט!
הוא מייד נוסע אליו אבל רואה מהחלון שלאאוטי-ברט יש בן זוג אחר :-(
חבל באמת אבל שהוא התעורר לבד במצב שאין לו עם מי לדבר איתו.
אני ציפיתי שהוא יראה את ברט עם אישה. אני לא יודע אם זה משמח יותר או עצוב יותר שהוא עם גבר.
בסוף הוא מספיק לדפוק על הדלת של ברט, אבל עד שברט יפתח הוא כבר יהיה האאוטי של עצמו ולא יהיה לו מושג למה הוא שם. אם כי הם בטח יקלטו ששניהם עובדי לומן.
אה בעצם גם נראה שאאוטי-אירווינג חוקר את לומן, היו לו קטעי עיתון עליהם ונראה שהוא עשה רשימות של עובדים של לומן - בגלל זה בכלל הוא יכל למצוא את ברט.
דילן כל הזמן הזה מתאמץ להחזיק את שני המתגים ביחד, עד שמילצ'יק מגיע אליו ומצליח להכנס בסוף לחדר האבטחה ולשים לזה סוף, כנראה.
אוקי, אז העניין כאן היה לא שצריך לסובב את שני המפסקים בו זמנית, אלא היה צריך לשמור עליהם מסובבים בו זמנית. האמת שנראה לי שיכול להיות שהוא יכל לקשור את שני המפסקים או משהו כזה כך שישארו מסובבים. אבל הגיוני שלא היה לו זמן לחשוב על משהו כזה.
בכל מקרה הוא היה די גיבור שהוא הצליח להחזיק אותם ככה במצב קשה לאורך זמן ובמיוחד לקראת הסוף כשהוא יודע שמילצ'יר עומד להצליח לעבור את הדלת ולתפוס אותו.

באופן כללי היה פרק מאוד מותח ולמדנו כל מיני דברים ומאוד אהבתי בעיקר את הסצנות של מארק.
אבל זה גם כמובן סיוט שאנחנו צריכים לחכות לעונה הבאה כדי לראות מה קורה הלאה.

dilia snake

Well-known member
בלי ראנט.

"לך הביתה, תנוח, ואל תסתבך בצרות"- מכניס אנשים לצרות מאז שהוא נאמר בפעם הראשונה.

קיבלנו עוד פרק על ולסקו, אני מניחה שזה הגיוני והוא הולך להיות בסביבה עוד הרבה זמן.

"מק'מה שמו עצבני עלייך"- כמעט השתנתי במכנסיים עבור ולסקו.

רולינס וקריסי לא היו הפרק, ולא חסרו.

היה פרק שגרתי חוץ מזה. הם עסקו בסחר בנשים, לא משהו שלא היה כבר מאה פעם.

עכשיו שאני כותבת, אני נזכרת שלא היה המון זמן פרק שעסק בפין וזה מעצבן וגם בא לי לסצנות של פין וסטייבלר אחד על אחד.

אי אפשר שלא לראות את אימא של סטייבלר ולא לרחם עליה. שחררו אותנו מזה, גם ככה הסדרה גורמת לאי נוחות יותר ממה שהיא אמורה .

הפרק מיועד למי שחשב "ואו, מעניין איך יראה האיחוד של סטייבלר וקרייגן אחרי יותר עשור" וזה היה לא מעניין, כי שכחתי בכלל איך הייתה הדינמיקה ביניהם. וגם מאיפה צצו כול הדדי אישיוז של סטייבלר? היו לו בSVU? מישהו יודע? חבר טלפוני?

העלילה המתמשכת נהיית מטרידה יותר ויותר. וחצי מהדמויות גורמות לי לרצות להתקלח. מה נסגר?

והייתה גם דרמה מיותרת בין בל לאישה שלה.

והאם ג'ט היה נסיכת היקום של דיק וולף?(המלכה היא פלאט מPD ואז גודווין מ-MED בימים הטובים שלה ואז בנסון) כנראה שכן. דום דום! |פטיש|

למעלה