באמת שמגיע ליוצרים מכות על לסיים את העונה ככה
אני הייתי מוכן לזה שנקבל אפילו פחות אז אני בסדר
איני-מארק מתעורר באמצע השיחה עם גב' סלוויג/קובל במסיבה של גיסו.
הוא מגלה שכותב הספר ששינה את חייו ריקן הוא גיסו, מתוודה בפני דבון אחותו על המצב ומספר לה הכל, אבל מפשל בפני הרמוני וקורא לה גב' קובל, מה שגורם לה להבין בדיוק מה קרה ולמהר אל הגאלה לנסות לעצור את האלי, ולהתקשר למילצ'יק שיעצור את דילן. (חבל, קיוויתי שהיא תהיה בעדם, אבל בסופו של דבר למרות פיטוריה היא עדיין נאמנה ללומון.)
בסוף הוא מספיק לראות את התמונה שלו עם ג'מה אישתו "המתה" לכאורה, ולגלות שהיא גב' קייסי בלומון, ולצעוק לדבון שהיא לא מתה, רגע לפני שהוא ככל הנראה חוזר להיות האאוטי.
השיחה שלו עם ריקן הייתה מצחיקה, כי ריקן יודע שמארק לא לוקח אותו ברצינות, אז הוא לא יכל להאמין עד כמה הספר שלו חשוב למארק. כי למארק האיני זה באמת טקסט טרנספורמטיבי.
קצת הזוי אבל שעושה רושם שהרבה מהחברים שלהם הם מאוד נלהבי ריקן. כמו האישה שקראה עם מארק או שני האנשים האחרים שרק רוצים להרשים את ריקן.
הטעות של מארק מובנת, לא הייתה לא סיבה להניח שלגברת קובל יש שם אחר כשהיא בחוץ.
אני קצת נלחצתי מהמחשבה שאולי היא באמת חטפה את התינוקת, אולי כדי לאלץ את מארק ואחותו לא לספר לאף אחד.
גם אני התאכזבתי שקובל באמת בסופו של דבר נאמנה ללומן. קיוויתי שלא יתנו לה להכנס לגאלה כי היא כבר פוטרה. לא ברור למה בעצם נתנו לה להכנס.
נורא עצוב כשמארק האיני מגלה שגברת קייסי היא אשתו שחושבים שמתה ושזה אומר שהיא בעצם בחיים. והוא כמובן לא הספיק ממש לומר לאחותו, אלא רק לצעוק "היא בחיים" שזה בטח לא יהיה מספיק.
לפחות הוא כן הספיק לדבר עם אחותו ולספר לה את האמת ואני מניח שהיא בכל מקרה עכשיו תלך לעיתונות. אם כי לא בטוח אם היא תצליח לפרסם באמת את האמת. אין לה ממש הוכחות.
איני-האלי מתעוררת, כמו שניחשת ניק, באמצע הגאלה של לומון, רק שהיא לא סתם מנהלת או משקיעה, היא כוכבת הגאלה, נכדה (או משהו) של קייר איגן וביתו של ממציא השבב, בכבודה ובעצמה
הרגע שהיא מדקלמת מול המראה את הטקסט הנוראי שמאלצים אותם לדקלם שוב ושוב ב"חדר המנוחה", וסופסוף מתכוונת לזה באמת, אחרי שהבינה את חלקה באשמה הנוראית - חזק במיוחד.
היא מתכננת לפוצץ הכל בנאום שלה ומספיקה לומר לקהל שהיא האיני (הקהל קיבל את זה כבדיחה) ושהם אסירים בפנים שמענים אותם, רגע לפני שהיא כנראה חוזרת להיות האאוטי.
אני הנחשן מספר 1 בעולם. האמת שגם חשבתי בשלב מסוים שאולי היא (או אירווינג) בעצמה חלק ממשפחת איגן. אבל אז אומרים את האות הראשונה של שם המשפחה שלהם ולאף אחד מהם לא היה E.
אני מניח שהאישה שהיא דיברה איתה היא זאת שאחותו של מארק דיברה איתה במקום הזה של היולדות ושהיא באמת התייחסה לזה שהיא יכלה ללדת בגלל שהיא עשתה את זה עם הניתוק.
כל תצוגת התמונות שכאילו איני-הלי מאושרת הייתה נוראית. והיא עוד רואה תמונות גם של האחרים שם, זה היה קריפי.
לא זכרתי שהטקסט שהיא אמרה במראה זה מה שגורמים לה לדקלם בחדר המנוחה.
הייתי מאדו במתח בסוף אם היא תספיק לומר משהו לקהל, כי יכלו לראות שמילצ'יק כמעט פורץ לחדר הבקרה.
אז היא כן הצליחה בסופו של דבר לומר דברים ואולי בעקרון מספיק כדי שיראה ממש רע. אבל שניה לאחר מכן היא חזרה להיות הלי האאוטי ואני יכול לדמיין שהיא תוכל לסובב את זה כאילו זאת הייתה בדיחה או משהו.
איני-אירווינג מתעורר במצב הנוח ביותר, לבד בבית עם הכלב, ומגלה שהאאוטי שלו בעצמו ניהל חקירה אישית על לומון ויש לו רשימת עובדים עם מידע חלקי, ובין השאר הכתובת של ברט!
הוא מייד נוסע אליו אבל רואה מהחלון שלאאוטי-ברט יש בן זוג אחר
חבל באמת אבל שהוא התעורר לבד במצב שאין לו עם מי לדבר איתו.
אני ציפיתי שהוא יראה את ברט עם אישה. אני לא יודע אם זה משמח יותר או עצוב יותר שהוא עם גבר.
בסוף הוא מספיק לדפוק על הדלת של ברט, אבל עד שברט יפתח הוא כבר יהיה האאוטי של עצמו ולא יהיה לו מושג למה הוא שם. אם כי הם בטח יקלטו ששניהם עובדי לומן.
אה בעצם גם נראה שאאוטי-אירווינג חוקר את לומן, היו לו קטעי עיתון עליהם ונראה שהוא עשה רשימות של עובדים של לומן - בגלל זה בכלל הוא יכל למצוא את ברט.
דילן כל הזמן הזה מתאמץ להחזיק את שני המתגים ביחד, עד שמילצ'יק מגיע אליו ומצליח להכנס בסוף לחדר האבטחה ולשים לזה סוף, כנראה.
אוקי, אז העניין כאן היה לא שצריך לסובב את שני המפסקים בו זמנית, אלא היה צריך לשמור עליהם מסובבים בו זמנית. האמת שנראה לי שיכול להיות שהוא יכל לקשור את שני המפסקים או משהו כזה כך שישארו מסובבים. אבל הגיוני שלא היה לו זמן לחשוב על משהו כזה.
בכל מקרה הוא היה די גיבור שהוא הצליח להחזיק אותם ככה במצב קשה לאורך זמן ובמיוחד לקראת הסוף כשהוא יודע שמילצ'יר עומד להצליח לעבור את הדלת ולתפוס אותו.
באופן כללי היה פרק מאוד מותח ולמדנו כל מיני דברים ומאוד אהבתי בעיקר את הסצנות של מארק.
אבל זה גם כמובן סיוט שאנחנו צריכים לחכות לעונה הבאה כדי לראות מה קורה הלאה.