דיוני סדרות #90

בלי ראנט.

"לך הביתה, תנוח, ואל תסתבך בצרות"- מכניס אנשים לצרות מאז שהוא נאמר בפעם הראשונה.

קיבלנו עוד פרק על ולסקו, אני מניחה שזה הגיוני והוא הולך להיות בסביבה עוד הרבה זמן.

"מק'מה שמו עצבני עלייך"- כמעט השתנתי במכנסיים עבור ולסקו.

רולינס וקריסי לא היו הפרק, ולא חסרו.

היה פרק שגרתי חוץ מזה. הם עסקו בסחר בנשים, לא משהו שלא היה כבר מאה פעם.

עכשיו שאני כותבת, אני נזכרת שלא היה המון זמן פרק שעסק בפין וזה מעצבן וגם בא לי לסצנות של פין וסטייבלר אחד על אחד.

אי אפשר שלא לראות את אימא של סטייבלר ולא לרחם עליה. שחררו אותנו מזה, גם ככה הסדרה גורמת לאי נוחות יותר ממה שהיא אמורה .

הפרק מיועד למי שחשב "ואו, מעניין איך יראה האיחוד של סטייבלר וקרייגן אחרי יותר עשור" וזה היה לא מעניין, כי שכחתי בכלל איך הייתה הדינמיקה ביניהם. וגם מאיפה צצו כול הדדי אישיוז של סטייבלר? היו לו בSVU? מישהו יודע? חבר טלפוני?

העלילה המתמשכת נהיית מטרידה יותר ויותר. וחצי מהדמויות גורמות לי לרצות להתקלח. מה נסגר?

והייתה גם דרמה מיותרת בין בל לאישה שלה.

והאם ג'ט היה נסיכת היקום של דיק וולף?(המלכה היא פלאט מPD ואז גודווין מ-MED בימים הטובים שלה ואז בנסון) כנראה שכן. דום דום! |פטיש|
את לא צופה בחוק וסדר המקורית שחזרה לפני כמה חודשים ?

Aranel Nenharma

Well-known member
באמת שמגיע ליוצרים מכות על לסיים את העונה ככה |שפם|
ואחנחנו עדיין אוהבים ומעריכים אותם
איני-מארק מתעורר באמצע השיחה עם גב' סלוויג/קובל במסיבה של גיסו.
ציפתי שהוא יגיב ביותר הפתעה לראות אותה שם, הוא היה די נינוח אליה
הוא מגלה שכותב הספר ששינה את חייו ריקן הוא גיסו, מתוודה בפני דבון אחותו על המצב ומספר לה הכל,
הקטע עם הגיס היה יפה
אני כל כך שמחה שהוא הצליח כן לספר לאחותו הכל, היה מצחיק הרגע שהוא חשב שהיא אישתו והילדה שלהם :-D
אבל מפשל בפני הרמוני וקורא לה גב' קובל, מה שגורם לה להבין בדיוק מה קרה ולמהר אל הגאלה לנסות לעצור את האלי, ולהתקשר למילצ'יק שיעצור את דילן. (חבל, קיוויתי שהיא תהיה בעדם, אבל בסופו של דבר למרות פיטוריה היא עדיין נאמנה ללומון.)
אני ממש הייתי בעד התיאוריה שלך שהיא בעצם בעדם
איני-האלי מתעוררת, כמו שניחשת ניק, באמצע הגאלה של לומון, רק שהיא לא סתם מנהלת או משקיעה, היא כוכבת הגאלה, נכדה (או משהו) של קייר איגן וביתו של ממציא השבב, בכבודה ובעצמה :eek:
ואווו, לא ציפתי לזה, ועוד לחשוב שבתחילת הסדרה אני ניסתי לגנות את האוטי האלי
הרגע שהיא מדקלמת מול המראה את הטקסט הנוראי שמאלצים אותם לדקלם שוב ושוב ב"חדר המנוחה", וסופסוף מתכוונת לזה באמת, אחרי שהבינה את חלקה באשמה הנוראית - חזק במיוחד.
זה גם היה חזק כי הסרטונים שהציגו בגאלה ההאוטי מספרת שפעם היא ידעה הכל בעל פה, אבל כיום לא זוכרת כלום, אז היה יפה לראות שהאינני שלה זוכרת הכל
איני-אירווינג מתעורר במצב הנוח ביותר, לבד בבית עם הכלב, ומגלה שהאאוטי שלו בעצמו ניהל חקירה אישית על לומון ויש לו רשימת עובדים עם מידע חלקי, ובין השאר הכתובת של ברט!
הוא מייד נוסע אליו אבל רואה מהחלון שלאאוטי-ברט יש בן זוג אחר :-(
עם כמה שאני אוהבת את אירווינג, היה לי קצת חבל שהוא הלך בעקבות הקראש שלו ולא עמד במשימה שהם הציבו לעצמם למצוא מישהו שהם בוטחים בו ולספר להו הכל
* אירווינג לא הוציא מילה כל הפרק ובכל זאת הצליח לתת הופעה מרישמה, כל הכבוד לג'ון טורטורו
אני הייתי מוכן לזה שנקבל אפילו פחות אז אני בסדר
זה גם היה בנוי ממש טוב, וכנראה בכוונה הודיעו על עונה 2 יומיים לפני פרק הסיום, כדי שניהיה רגועים
קצת הזוי אבל שעושה רושם שהרבה מהחברים שלהם הם מאוד נלהבי ריקן. כמו האישה שקראה עם מארק או שני האנשים האחרים שרק רוצים להרשים את ריקן.
זה באמת הזוי ההערצה שיש כלפיו
אני קצת נלחצתי מהמחשבה שאולי היא באמת חטפה את התינוקת, אולי כדי לאלץ את מארק ואחותו לא לספר לאף אחד.
והיה את הקטע שהיא מגיע לגאלה והאוטו ממשיך לנסוע וכשחושבים שהיא חטפה את התינוקית אז זה בכלל מלחי היה
כל תצוגת התמונות שכאילו איני-הלי מאושרת הייתה נוראית. והיא עוד רואה תמונות גם של האחרים שם, זה היה קריפי.
חייבת לציין שזה משהו שהיה לי קריפי לראות גם אם הייתי האוטי היילי
אז היא כן הצליחה בסופו של דבר לומר דברים ואולי בעקרון מספיק כדי שיראה ממש רע. אבל שניה לאחר מכן היא חזרה להיות הלי האאוטי ואני יכול לדמיין שהיא תוכל לסובב את זה כאילו זאת הייתה בדיחה או משהו.
היא לא רק חזרה, גם ראו שמישהו דוחף את איני האליי ממש לפני ההתעוררות
אני ציפיתי שהוא יראה את ברט עם אישה. אני לא יודע אם זה משמח יותר או עצוב יותר שהוא עם גבר.
גם אני ציפתי לזה ושיהיה לו ילדים והכל
בסוף הוא מספיק לדפוק על הדלת של ברט, אבל עד שברט יפתח הוא כבר יהיה האאוטי של עצמו ולא יהיה לו מושג למה הוא שם. אם כי הם בטח יקלטו ששניהם עובדי לומן.
אה בעצם גם נראה שאאוטי-אירווינג חוקר את לומן, היו לו קטעי עיתון עליהם ונראה שהוא עשה רשימות של עובדים של לומן - בגלל זה בכלל הוא יכל למצוא את ברט.
אני הכי סקרנית לגלות על האוטי הארווינג, מה הממשמעות של הציורים, למה הוא חוקר את לומן ומי היה בחיל הים
בכל מקרה הוא היה די גיבור שהוא הצליח להחזיק אותם ככה במצב קשה לאורך זמן ובמיוחד לקראת הסוף כשהוא יודע שמילצ'יר עומד להצליח לעבור את הדלת ולתפוס אותו.
אני לא מרכיבה משקפיים, אבל כל הזמן הערצתי אותו יותר על המשקפיים כי הם החליקו לו על האף וזה בטח משהו שיכול לשגע

יאללה עונה 2

לא מעולם לא ראיתי אותה או את האחרות, רק את מדור מיוחד ועכשיו גם את פשע מאורגן.
היא לא רעה, אין עלילה מתמשכת אז אפשר להתחיל לראות מהעונה החדשה 21 בלי בעיה, חלק מהשחקנים מהעונות הישנות חזרו וחלק חדשים, האבא מבלקיש משחק שם שוטר ויש גם שחקנית ישראלית בשם אודליה הלוי, נראה לי שרוב הפרקים עד עכשיו עסקו בעברות מין כמו SVU.

dilia snake

Well-known member
היא לא רעה, אין עלילה מתמשכת אז אפשר להתחיל לראות מהעונה החדשה 21 בלי בעיה, חלק מהשחקנים מהעונות הישנות חזרו וחלק חדשים, האבא מבלקיש משחק שם שוטר ויש גם שחקנית ישראלית בשם אודליה הלוי, נראה לי שרוב הפרקים עד עכשיו עסקו בעברות מין כמו SVU.
אני רואה כ"כ הרבה סדרות משטרה שא' מגיע לי קרדיט בתור תסריטאית של כבוד וב' אני יכולה בזמני הפנוי לשמש בתור שואורנרית מחליפה (אם אי אפשר לסדר תסריטאית של כבוד).

אני יכולה לכתוב לתסריטים מתוך שינה.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עם כמה שאני אוהבת את אירווינג, היה לי קצת חבל שהוא הלך בעקבות הקראש שלו ולא עמד במשימה שהם הציבו לעצמם למצוא מישהו שהם בוטחים בו ולספר להו הכל
* אירווינג לא הוציא מילה כל הפרק ובכל זאת הצליח לתת הופעה מרישמה, כל הכבוד לג'ון טורטורו
לא חשבתי על זה שהוא לא הוציא מילה כל הפרק. זה באמת יפה כי לא הרגיש משהו חסר מההופעה שלו בפרק.
אני דווקא חושב שזה בסופו של דבר הגיוני שהוא ילך לדבר עם סרט כי אין לו אף אחד בבית אז אין לו דרך אחרת למצוא מישהו שהוא בוטח בו.
חייבת לציין שזה משהו שהיה לי קריפי לראות גם אם הייתי האוטי היילי
את מתכוונת כי היו שם תמונות שלה שהיא לא זוכרת שצולמו?
נראה לי שלא קריפי כי היא ידעה למה היא נכנסת מראש בעניין הזה. שלא כמו מארק שלא יודע מה עובר על האיני שלו, היא בטח ידעה די טוב כי היא ידעה שהם יצטרכו לעשות את התצוגה הזאת והיא בטח מעורבת בעניינים של החברה.
היא לא רק חזרה, גם ראו שמישהו דוחף את איני האליי ממש לפני ההתעוררות
נכון, שכחתי
אני הכי סקרנית לגלות על האוטי הארווינג, מה הממשמעות של הציורים, למה הוא חוקר את לומן ומי היה בחיל הים
אני חושב שזה היה אבא שלו בחיל הים. כי יחד עם המדים הוא מצא תמונה ישנה של גבר שמאחוריה היה כתוב "אבא"

Lhuna3

Well-known member
אני הייתי מוכן לזה שנקבל אפילו פחות אז אני בסדר
מה כבר יש פחות מזה? לא גילינו כמעט כלום, חוץ מהגילוי על האלי/הלנה.
נורא עצוב כשמארק האיני מגלה שגברת קייסי היא אשתו שחושבים שמתה ושזה אומר שהיא בעצם בחיים.
לא עצוב בעיני, ההיפך. כלומר כל הסיפור נוראי כמובן, אבל זה משמח לגלות שהיא חיה, בעיקר אם דבון כן הספיקה לשמוע ולהבין והיא תספר לאאוטי-מארק, שאז תהיה לו תקווה חדשה.
והוא כמובן לא הספיק ממש לומר לאחותו, אלא רק לצעוק "היא בחיים" שזה בטח לא יהיה מספיק.
אני גם חוששת, אבל נקווה שכן בכל זאת.
אני מניח שהאישה שהיא דיברה איתה היא זאת שאחותו של מארק דיברה איתה במקום הזה של היולדות ושהיא באמת התייחסה לזה שהיא יכלה ללדת בגלל שהיא עשתה את זה עם הניתוק.
מה מניח? זה חד משמעי - ראינו אותה ואת בעלה הסנטור שנודע בכך שהוא קידם את החוק בעד הניתוק.
לא זכרתי שהטקסט שהיא אמרה במראה זה מה שגורמים לה לדקלם בחדר המנוחה.
מה, אבל זה החלק הכי משמעותי שם!
הייתי מאדו במתח בסוף אם היא תספיק לומר משהו לקהל, כי יכלו לראות שמילצ'יק כמעט פורץ לחדר הבקרה.
אז היא כן הצליחה בסופו של דבר לומר דברים ואולי בעקרון מספיק כדי שיראה ממש רע. אבל שניה לאחר מכן היא חזרה להיות הלי האאוטי ואני יכול לדמיין שהיא תוכל לסובב את זה כאילו זאת הייתה בדיחה או משהו.
בשביל לעשות את זה היא תצטרך להבין מהר מאוד מה קרה, כי מבחינתה היא מתעוררת באמצע של הנאום שלה על הבמה (אולי דחפו אותה כאמור) אחרי שאמרה דברים שאין לה מושג מה הם.
אבל היא נראיית בחורה ממולחת אז אני לא פוסלת שהיא באמת תצליח לקלוט איכשהו ולהחליק את זה.
אה בעצם גם נראה שאאוטי-אירווינג חוקר את לומן, היו לו קטעי עיתון עליהם ונראה שהוא עשה רשימות של עובדים של לומן - בגלל זה בכלל הוא יכל למצוא את ברט.
כתבתי את זה... |שפם|
כן, אבל כמו שניק כתב, זה גם היה הגיוני כי לא היה לו אף אחד אחר שם לפנות אליו.
וואו - נכון! |כתר|
זה גם היה בנוי ממש טוב, וכנראה בכוונה הודיעו על עונה 2 יומיים לפני פרק הסיום, כדי שניהיה רגועים
רגועים אך גם עצבניים... (אני לפחות)
אני לא מרכיבה משקפיים, אבל כל הזמן הערצתי אותו יותר על המשקפיים כי הם החליקו לו על האף וזה בטח משהו שיכול לשגע
יואו נכון!

למעלה