כל מי שיש לו משהו להגיד על סדרת טלוויזיה ולא רוצה לפתוח נושא במיוחד מוזמן לכאן
אני גם חושב שהאמריקאית חמודה. אני בעיקר אוהב את הזוג הראשי בה.Ghosts האמריקאית יותר חמודה מהבריטית.
גם לדעתי חביבה. וככל שראית יותר פרקים יותר ויותר אהבתי ונכנסתי לזה.Abbott Elementary חביבה
אני שמח שאני לא לבד במערכה.התחלתי לראות את the baby.
בינתיים מעניינת ומסקרנת. נותנת נקודת מבט קצת שונה על תינוקות.
אגב, תינוקות - התינוק שם די קריפי. לא יודעת מה עושים או נותנים לו אבל באמת יש בו משהו מטריד
מעניין אותי לדעת איך נראה מלוקקי.אז כבוד לmw שהצליחו להיות הראשונים שמצאו דרך לשלב את המלחמה באוקראינה לתוך העלילה שלהם.
אוקיי, הם שלושה אנשים כי סיבות, אבל חשבתי שהם יחזירו לפחות את בארנס לכבוד הפרק האחרון כי עבר נצח וזו הזדמנות טובה שהרוסים משתוללים בניו יורק. אבל כידוע אני תסריטאית טובה יותר ואף אחד לא מקשיב לי. למרות שהם הסתדרו טוב מאוד רק שלושתם.
מלוקקי ממשיך לשכב עם השופטת, אני מופתעת לטובה ומוטרדת בו זמנית.
מלוקקי לא מתעצבן, לא מרים קול, הוא רק מסתכל עליך עם העיניים הכחולות הכהות והקרות שלו , ואתה אמור לפחד לבד שיקפוץ לו הוויטלי.
חוץ מזה פרק דיי טוב, אני אוהבת את פרקי סיום העונה שלי מלאים בקליפאנגרים ואיומים חסרי תוכן להרוג חצי מהקאסט אבל נסתדר עם מלוקקי לוקח את השופטת לדייט.
ואני מקווה שעד העונה הבאה המלבישים ילמדו מה המידה של דילן מק'דרמוט ויפסיקו לתת לו חולצות שקטנות עליו. אני יודעת שלא נעים לו כי הוא הבחור החדש והוא לא רוצה לצאת דוש. אבל גבר אין בושה בלדרוש ללבוש בגדים במידה שלך,שלא נדבר על זה שאנחנו בעידן הבודי פוזיטיב, כולנו בצד שלך.
אני התחלתיראיתי את ארבעת הפרקים הראשונים של עונה 4 של Stranger Things
בהתחלה קצת צלע לי וכל מיני דברים הרגיזו אותי.
אבל זה נעשה כל כך מותח וטוב ומותח.
אם לא הייתי עושה צפיה ביחד עם אחיינית שלי אז הייתי מסיים את העונה הלילה.
עוד מישהו התחיל?
אצלי זה הפוך. בגרסה האמריקאית הדמויות לא נגעו בי או אפילו עיצבנו אותי כבר מההתחלה ובזו הבריטית הרגשתי חיבור מיידי.בגרסה הבריטית הם, כמו לרוב בגרסאות מקור בריטיות, לרוב פחות חמודים ויותר קשים לחיבוב. אבל זה גם חלק ממה שטוב בהם. [ghosts[
. נראה לי שיש להם בעיה עם גברים.לא! זו תמונה ממש ישנה ואף אחד מהגברים שם כבר לא בסדרה.
ואני הולכת לבקש מהבוס שלי עוד מעט שירשום לי משהו להדחיק את המראה של וויט בלי חולצה
את גומרת אותי*מנופפת בידיים עד שהכתפיים יוצאות מהמקום*
ין פלא שאני אלכוהוליסטית בארון או משהו, אנשים שמחים גורמים לי לפריחה וגירודים באופן קבוע וחייבים להקהות את זה איך שהוא.
האחיינים שלי החליטו שהם רוצים לראות את הסדרה ולפי התיאור בהתחלה נשמע שהיא ממש לא מתאימה לילדים. יש משהו מיוחד שצריך להכין אותם בסדרה? (בני 12-14)בדיוק סיימתי את הפרק הרביעי, שנגמר מאוד יפה
ההקבלה להתאבדות הייתה בלתי נמנעת בעיניי, ולדיכאון, ויפה שהיא "הצליחה לברוח". מאוד מרגש והיי-סטייקס, אולי גם קיטשי אבל וואט דה הל הרגש היה על 400. באופן כללי, זה בסדר הכל בסדר. הסדרה הזאת לא הייתה צריכה להמשיך מעבר לעונה אחת ממילא, אז כל דבר שבא מעבר לזה הוא פשוט בסדר. מה שהכי מפחיד אותי להמשך דווקא זה הבריונים ה"חברים" של לוקאס, שימצאו אותם בקרוב. אה וגם הvillian נראה פרופר מפחיד הפעם. הם גם אמרו בראיונות אבל אני קונה את זה בינתיים.
אה והפרקים כה כה כה ארוכים! מצד אחד אני חושב, לא יודע אם הייתי שם לב לזה אם לא הייתי קורא לפני שהם עומדים להיות ממש ארוכים, ומצד שני.. בהחטל שמתי לב חחח.
אגב ניק, אני לא יודע אם אתה מודע לזה שלא העלו את כל העונה, העלו רק את החלק הראשון. החלק השני בא ביולי.
הוא הלך לעבוד על תיק אחר עם כוח משימה מיוחד באופן זמני ומאז לא חזר.. נראה לי שיש להם בעיה עם גברים.
אגב, מה קרה לגיס ההוא של ג'ס? למה הוא נעלם? בהתחלה עקבתי לעיתים רחוקות
.את גומרת אותי
אני נתפסתי אליה די מההתחלה. לא הבנתי כלום כמובן אבל היא סיקרנה אותי מספיק כדי להמשיך.
נטשה די נקרעת בין הרצון שלה להיות חופשית מילדים לבין מוסר בסיסי שמונע ממנה לזרוק את הילד הלאה או להרוג אותו. הכי מוזר לי שהתינוק נתפס כתינוק שלה. מעניין איך הוא גם מצליח לשנות תודעה של אנשים.
לגבי הפרק האחרון - וואו, איזה סיפור. בעקרון אני ממש מבינה את המניעים של הלן כי מה שבעלה והמשפחה שלו עשו לה היה נוראי. הם ביטלו אותה לגמרי, את הרצון שלה, את ההחלטה שלה ואת החיים שלה. אבל, וזה אבל גדול, בסוף היא יצאה רוצחת. אם היא היתה רק בורחת בלי לקחת את התינוק זה דבר אחד אבל היא יצאה די אכזרית. עכשיו מעניין מה היתה השתלשלות העניינים כדי שהתינוק יהפוך לרוצח בעצמו ולכזה שעובר בין נשים שונות. אני מניחה שהוא פשוט מחפש כל הזמן את האמא הנכונה וכשזה לא קורה הוא הורג אותן. גם חשבתי על זה שאין לו שם ומעניין אם הוא ישתנה ברגע שיתנו לו שם והוא ירגיש רצוי.
בקיצור, סדרה מעניינת כי לדעתי יש שם רבדים נוספים על הקונספט של אמהות ואמהוּת מושלמת והלחץ לתינוק וההשפעה של זה על החיים. אבל גם יכול להיות שאני טועה וזו סתם סדרה על תינוק קריפי.
אני חושב שהיא כבר בסדר לצפיה מגיל 12. כלומר היא מפחידה ואולי אפילו חלק יגידו אימה לפעמים. אבל בעיקרון די ברמה של הסרט ET.האחיינים שלי החליטו שהם רוצים לראות את הסדרה [stranger things] ולפי התיאור בהתחלה נשמע שהיא ממש לא מתאימה לילדים. יש משהו מיוחד שצריך להכין אותם בסדרה? (בני 12-14)
סדרה ממש טובה באמת.סדרה טובה. לא רציתי לראות בהתחלה כי אין לי סבלנות לדרמות תיכון אמריקאיות אבל זאת עשויה טוב. הייתי בטוחה שאני אסיים בסופ"ש אבל שוב לא הצלחתי ונותרו לי שני פרקים אחרונים. בינתיים הדבר היחיד שברור לי הוא שכולם משקרים. בכל אופן 3 הבנות העיקריות בסדרה. על קייט כבר גילינו שהיא שיקרה לגבי אופן ההעלמות שלה. ג'נט כנראה מסתירה עוד איזשהו סוד אבל הכי אני חושדת במלורי. מתישהו באמצע העונה קיבלתי ווייבים שהיא מסוכנת וגם נורא משתדלים להציג אותה כאיזו עבריינית דמיקולו. גם האחות החורגת נראה לי מנסה לבחוש בקלחת ולא רק מטוב לב.
לגבי הסגן מנהל - נראה ברור שהוא קיבל החלטה ממש מפגרת להכניס אליו את הילדה ואז הבין את הטעות והסתבך עם עצמו עוד יותר. אגב, הלכתי לאיבוד עם הכרונולוגיה של הפרקים ומשהו שם לא מסתדר לי, אבל אני אחכה לסוף כדי לעשות לעצי סקירה של מתי כל פרק התרחש.
וואו הפרקים באמת ארוכים בטירוף. כמעט כולם שעה ורבע. והפרק האחרון הוא פשוט באורך של סרט - שעה וארבעים.אני התחלתי
אה והפרקים כה כה כה ארוכים! מצד אחד אני חושב, לא יודע אם הייתי שם לב לזה אם לא הייתי קורא לפני שהם עומדים להיות ממש ארוכים, ומצד שני.. בהחטל שמתי לב חחח.בדיוק סיימתי את הפרק הרביעי, שנגמר מאוד יפה
ההקבלה להתאבדות הייתה בלתי נמנעת בעיניי, ולדיכאון, ויפה שהיא "הצליחה לברוח". מאוד מרגש והיי-סטייקס, אולי גם קיטשי אבל וואט דה הל הרגש היה על 400. באופן כללי, זה בסדר הכל בסדר. הסדרה הזאת לא הייתה צריכה להמשיך מעבר לעונה אחת ממילא, אז כל דבר שבא מעבר לזה הוא פשוט בסדר. מה שהכי מפחיד אותי להמשך דווקא זה הבריונים ה"חברים" של לוקאס, שימצאו אותם בקרוב. אה וגם הvillian נראה פרופר מפחיד הפעם. הם גם אמרו בראיונות אבל אני קונה את זה בינתיים.
אגב ניק, אני לא יודע אם אתה מודע לזה שלא העלו את כל העונה, העלו רק את החלק הראשון. החלק השני בא ביולי.
נכון. ואם כי בטח אבא שלו כן נתן לו שם אז יש לו. אולי הוא מחכה שמישהו יזכור את השם שלו. בכל מקרה זה טוב לגלות שיש לו איזה מוצא והוא לא סתם שד שהיה קיים מאז ומעולם.
נכון אבל זה עדיין קיצוני מאוד ומעורר אי נוחות. זה מעלה שאלות אתיות הרבה יותר גדולות שאין לי כרגע זמן להיכנס אליהןלגבי הלן - לדעתי ההריגות שלה די נחשבות להגנה עצמית. חטפו אותו והחזיקו אותה בשבי, היא עשתה מה שהיא עשתה על מנת להצליח לברוח. לא יודע עד כמה זה יחזיק בבית משפט, אבל זה בטח לא הרגיש לי שהיא יצאה אכזרית נורא.
מה אתה נותן לי עוד המלצה כשאני צריכה להשלים גם את station eleven?אגב לא כתבתי עליה עדיין אבל העונה השלישית של Love, Death & Robots היא ממש ממש טובה.
נכון, תתחילי איתהמה אתה נותן לי עוד המלצה כשאני צריכה להשלים גם את station eleven?
שמעתי שהביקורות עליה הן גרועות ברמה יוצאת דופןהתחלתי לראות את hard cell בנטפליקס. קת'רין טייט המלכה משחקת כמה דמויות.
נראה לי שאת מהן מבוססת על דיוויד טננט
צפה בקובץ המצורף 48774
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.