דייטים - עד לאן?

P u s s i c a t

New member
דייטים - עד לאן?

איפה אתם מקיימים את הדייטים? קרוב לבית? בעיר מרכזית? במקום קטן ושקט? או גדול וסואן? ובכלל - עד איפה הייתם מרחיקים כדי לפגוש מישהו חדש? ובמה זה תלוי? (בשבילו הייתי נוסעת עד הירח? או גם ככה אני נפגשת לחצי שעה אז שיהיה קרוב או אולי משו באמצע?) אם יש חוקים? או שכל מקרה לגופו?

מיKה

New member
מה קרה

לימים בהם גברים היו חוצים יבשות שלמות למען אהובתם? חושבת שאם היית נוסעת בשבילו לירח, עד שהיית מגיעה, הוא כבר היה מספיק להחליף 4 דייטים. מנסיון, תני להם להתאמץ. זה גורם להם להרגיש טוב.

P u s s i c a t

New member
ובלי קשר להם ואנחנו?

עד איפה את מצפה בכלל שבני זוג יסעו להפגש? ולא עקרוני כרגע אם הוא נוסע או היא (כי אני לא רואה הבדל) אגב. חשבתם על זה שבארה"ב למשל, מה שלנו נראה כנסיעה רחוקה אצלם זה דבר שבשגרה?.. חושבים שהמדינה הקטנה שלנו היא מה שעשתה אותנו מפונקים? ובכלל - האם מה שקובע הוא מרחק או זמן נסיעה? כי לסועלתל אביב, נניח, בפקקים ובתוספת זמן למצוא חניה לוקח בערך כמו לסוע לחיפה...

מיKה

New member
מה היתה השאלה?

בחיי שלא הבנתי כלום. פקקים, חניה...מרחק הנסיעה קובע? רוצה לנסות שוב? (לא חייבת)

P u s s i c a t

New member
טוף

רכבת יוצאת מחיפה לתל אביב... סתם. נניח שאת גרה בפתח תקוה. אם תסעי לחיפה יקח לך שעה. אבל מרחק גדול יותר. אם תסעי לתל אביב - אמנם זה קרוב יותר אבל יש פקקים בדרך (את לא על כביש מהיר כמו בדרך לחיפה) וכשתגיע לתל אביב יקח לך עו דחצי שעה למצוא חניה. המרחק לתל אביב קצר יותר, אבל סה"כ הזמן שיקח לך להגיע מהבית למקום הפגישה הוא אותו דבר או לפעמים לתל אביב יקח יותר. קומפרנדה?

מיKה

New member
את מתוקה

חייבת לשלוח לך
על שהצלחת להצחיק אותי כך. ובחייך, תגידי לי שאת לא באמת מתעסקת בשאלות האלו... מה זה משנה? סעי לאן וכמה זמן שבא לך, אם בא לך. בשביל מה החישובים הללו? ובחיי שבסוף תגיעי לאותה הנקודה...(גם עם הרכב וגם עם הבחור)

P u s s i c a t

New member
לי זה לא משנה

ונסעתי כבר למקומות מוטרפים לחלוטין. י אבל היתה לי שיחה השבוע עם חברה ודיברנו על נסיעות (לאימונים ומשם הגענו לדייטים) והיא אמרה בחצי פליאה "מי נוסע לדייט יותר מעשר דקות?" לי זה נראה דבילי. כאילו... אנחנו מבזבזים פה זמן שעות על גבי שעות בלדבר על דייטים. לנתח. לשקלל. לתכנן. ולסוע שעה זה הרבה בשבילנו? אז העליתי שאלה (מה גם שהאופציה השניה היא להתחפר חזרה בפוך, אחרי שהעוזרת הלכה, הבית נקי וגשם בחוץ
)

שטויות

נראה לך שבגלל שארצות הברית גדולה, אז אנשים מניו יורק יוצאים לדייט עם אנשים מלוס אנג'לס? זה לא עובד ככה :) בשבילנו זה ארצות הברית = 1 בשבילם, ניו יורק היא חו"ל ללוס אנג'לס בדיוק כמו שפאריז היא חו"ל בשבילך... אפילו בתוך המדינה המרחקים כל כך גדולים שרובם לא יוצאים ממנה.. ולגבינו? אנחנו צריכות לעשות את אותו המאמץ כמו שהם. אנחנו הורגלנו שהם באים לגבי הדייט זה נחמד, כי מלאכת "החיזור" מיוחסת בד"כ לגבר וחלק מזה זה המאצץ להגיע. אבל ברור שכשנוצר קשר מכל סוג, 2 הצדדים צריכים להתאמץ באותה המידה, אלא אם כן מוסכם אחרת מתוך נוחות הדדית.

תשובות

אני מעדיף קשר מקורב ולכן צפוי שהדייט יהיה איפשהו באיזור קרוב
מעדיף מקום שקט ורגוע, לא סואן והמוני. אין חוקים וכל מקרה לגופו ולפי מה שמתאים לשני הצדדים.

../images/Emo13.gifתלוי בדייט

צהריים טובים!!! לדעתי אם אתה מאד רוצה להשקיע בקשר וחושב כלפי בת הזוג שהיא פשוט משוש חייך ומלכת חלומותיך, המרחק לא צריך כלל וכלל להשפיע. לי אישית היו מערכות יחסים נפלאות עם נשים אפילו מעבר לים הכל עניין של השקפה. אבל נתקלתי בתגובות כמו אתה מהצפון אני מהמרכז אין מצב ואפילו לפני שזכו בכלל לראות את זיו פניי. לגבי דעתי האישית מי אמר שאהבה לא יכולה לחצות נהרות אגמים ימים ואקיינוסים? האוהב מהלב!

קלישאות ידידי אוהב מהלב

הכל יפה ונחמד תיאורטית אך מעשית ומציאותית יותר שלא כמו באגדות זה יותר מורכב ובעייתי למספר לא מבוטל של אנשים. לך המרחק לא משפיע ולי כן, מכל מיני סיבות, אוטו למשל? ספונטניות בקשר? אהבה יכולה לחצות ימים וגבולות אך בשביל זה צריך שניים

תלוי בך ידידי הנסיך!

זכורים לי מקרים רבים בהם הסתדרתי ללא כלי תחבורה כלשהו, תלוי באישיותך או בסטנדרטים אותם אתה מציב לעצמך, או על סמך אי אילו אינטואיציות אתה פועל, ומה מנחה אותך. אם אתה בוחר בקלישאות זכותך בכל אופן זו לו דעתי ושיבושם לך! בברכה, האוהב מהלב.

בדיוק, זה תלוי בי .

אתה צודק, בדיוק בגלל זה כתבתי שצריך שניים.... לי למשל לא מתאים קשר עם מישהי שגרה רחוק ממני. אבל ואבל גדול ! לא פוסל

לפגוש אשה חדשה זה עדיין לא אומר

שלבטח תמצא אהבה יש פוטנציאל לקשר , לזוגיות ל לאהבה אהבה זה משהושמתפתח תוך כדי פגעשות והכרות אז נכון שאני ממש רוצה אהבה ואני יוצאת מדיי פעם לדייטים וכאלו אבל אין זה אומר שכל פגישה היא נגמרת באהבה גדולה לפעמים זה חוסר תקשורת וכימיה לעתים זה על בסיס מראה חיצוני לפעמים שניהם

דרורk

New member
אין לי הגבלת מרחק...

וגם לא הגבלת מיקום... העיקר שהדייט מתבצע תוך ספונטניות משני הצדדים.

מן הסתם מטעמי נוחות

עדיף בקירבת הבית.. אבל זה תלוי מה טיב הקשר לפני הדייט, ועד כמה מישהו יגרום לי לרצות להגיע בשבילו עד קצה העולם.. כן, כל מקרה לגופו אני אישית הייתי מוותרת על דייט רשמי, והייתי הופכת את זה לסתם פגישונת על הדרך...בלי יותר מידי להתלבש או להתכונן או לשבוא את הראש לאיפה הולכים.. הדייט האחרון שלי היה בספונטניות מוחלטת, על ספסל עם סגריה לא רחוק מהבית... אחל'ה דייט שבעולם.

דרורk

New member
החלום שלי זה דייט...

על ספסל עם סיגריה קרוב לבית...
וכמו שנאמר...אין על מפגש ספונטני (עם סיגריה...זה כבר תלוי בצד השני...
)

למעלה