דייטים - עד לאן?

הפלא ה8

New member
כשמקיימים דייטים (אאוצ' כואב)

אז אני מאד משתדלת שזה יהיה קרוב לביתי, מרחק הליכה או מונית....מקום שיהיה לי מוכר. רצויי שקט כמובן - על מנת שגם נשמע אחד את השניה ולא רק נסתכל וננסה לקרוא שפתיים.. לגבי קשר חדש - אין לי מגבלת מרחק. אם לי יש רכב ולבחורצי'ק יש רכב או מטוס - לא רואה כל בעיה גם אם הוא גר בבאר שבע ו/או בראש פינה. קצת קשה בהתחלה אבל הכי כייף ככה - מתגברים על מכשולים על מנת להיות יחד - זה רומנטי בעיני

נימשון

New member
משתדלת קרוב לדירה שלי

אם כי לא ממש אכפת לי להרחיק קצת אבל אני לא אסע מעבר לחצי שעה עבור דייט אלא אם זה בחור שכבר הכרתי בנסיבות אחרות ואז המצב שונה. אני לרוב נפגשת באיזה בית קפה נחמד אך לאחרונה גיליתי כי סיבובו בפארק יכול להיות אחלה דייט

nirits1

New member
כעיקרון, אני תמיד קובעת

באמצע הדרך...אני באה כמובן בנפרד ברכב שלי.... אגב, אם לצד השני אין רכב היית מתחשבת ומגיעה לעיר שהוא גר בה? (נניח אני מהרצליה והוא מת"א) או שהיית נותנת לו להיסחב בתחבורה ציבורית?

P u s s i c a t

New member
שאלה קשה...

לרוב מעדיפה לא לצאת עם מי שאין לו רכב. אני גרה בעיר לא הכי מרכזית. הרכב שלי הוא לא הכי חדיש ומפואר בעולם. ואי לכך גם די אוכל דלק. גם ככה עם האימונים שלי הסכום שאני מוציאה רק על דלק הוא בן 4 ספרות... מעדיפה מישהו שיוכל להתחלק איתי לפחות בנטל ההוצאות. שלא לדבר על זה שבכלל לא בעד חד סטריות בקשר מכל סוג. (בתחילת קשר - אגב - כמעט תמיד אני מגיעה לכוון שלו. כי אף אחד לא "אשם" שבחרתי לגור ב"חור". ) לא נראה לי שארצה קשר שרק אני נוהגת, רק אני באה אליו, רק אני אוספת אותו, בדיוק כמו שלא הייתי רוצה שזה יהיה הפוך. אם מדובר על תקופת ביניים, משהו זמני בין מכוניות, זה דבר אחר. ברור שאסע אליו. מתעבת תחבורה ציבורית. אבל מישהו שבאופן קבוע לא נוהג - לא בטוח שהייתי נכנסת איתו לקשר מלכתחילה. למרות שנדיר שבאים אליי הביתה... אם הקשר מתהדק בא לי לפעמים להתפנק ושיבואו אליי ואני אשאר עם הטריינינג.

DANDI 30

New member
דייט../images/Emo6.gif

קרוב אלי, אבל זה יכול להשתנות במידה ואין לו רכב להגיע אז אני אתחשב והגיע לאזור שלו מעדיפה מקומות שקטים אבל שיש בסביבה אנשים

M a x i1

New member
בבית קפה נחמד

מעדיפה משו שקט אבל לא יותר מידי, כלומר שיהיו עוד אנשים. ומשהו באזור שלי... אני יודעת שזה הכי טוב שהוא מביא את האוטו שלו לשם ואני את שלי... אבל זה תמיד מביך אותי לפגוש את הבליין, משו בסגנון "סע ישר"...
אז אני נותנת לו לאסוף אותי אבל לא מהבית, אלא מרחוב לידי. אבל זה אחרי הכרות במסנג'ר, ובטלפון...אחרי שאני מספיקה לקלוט מאחורי מול מי יש לי עסק, הא..וכמובן תמונה! לא מוותרת לו
ולומר לך משו? אני שונאת...אבל שונאת בליינדיייט... בעעע

בתור כפר סבאית...

שרשומה באתרי הכרויות...אני יודעת שיש לי תמונה טובה, אבל הרוב נרתעים כי אני לא גרה בת"א או קרוב לת"א. אף אחד לא תהה לעצמו אם אני יכולה לבוא לתל אביב, אלא ישר פוסלים על סמך ה"מרחק" (ואני חוזרת על כך שהתמונה ושאר הפרמטרים מעל הממוצע)

בד"כ קרוב לבית. לא צריך ../images/Emo160.gif

חחחחחחחחחחח קרוב לבית כי בתכלס לא שמנה המקום, משנה הבחור איתו אני נפגשת. ואם זה דייט לא מוצלח אז לא בא לי עוד להתחיל לנסוע ובלגנים... נפגשת בקניון או בית קפה קרוב לבית וזהו...

כל מקרה לגופו

עד לאן שארצה להגיע, עד לאן שהאוטו ייקח אותי. לפאב, לבית קפה, אליו הביתה (כן, כן מופיע בספר החוקים שלי אבל זה קרה, נזכרתי, אפילו יותר מפעם אחת), לעיר שכוחת אל באמצע הדרך, למקום מרכזי, למקום שקט... בכל מקום אפשרי היה לי דייט. כל מקרה לגופו, לפי האפשרויות, הדינמיקה, הרצון, הכל.... אני גמרתי לומר שיש לי חוקים, כי נמאס לי לגלות שאני מפרה אותם כל הזמן

אני אולי קצת מקובעת

אבל מבחינתי דייט זה תמיד בערב,באיזשהו בית קפה או פאב(מתקשה להשתחרר מהקיבעון) כבר קרה שהציעו לי להיפגש בצהריים והעדפתי לדחות לערב...נו שויין לגבי מרחקים-אם יש עניין וסקרנות רבה בקשר לבחור אין לי בעיה לנסוע לכל מקום.

דווקא לגבי שעות היום אני גמישה יותר

אין לי בעיה להפגש לדייט אפילו בבוקר או בצהריים...לא שיצא לי לעשות את זה, אבל אם הייתה האפשרות עולה אז בכיף...

גלית35

New member
פעם אחת נסעתי עד חיפה לפגישה../images/Emo20.gif

עיוורת-והינו יחד 4 חודשים. משתדלת להפגש באזור השרון,אבל ממש לא שוללת גם לנסוע לת"א. רק במקום שקט!

כייף לי

New member
../images/Emo26.gifאצלי, בכל אופן

כל מקרה לגופו.. היו מקרים שבאו לאסוף אותי וישבנו בבתי קפה באיזור שלי. היו מקרים שנסעתי עד למקום מפגש, כגון ת"א, ר"ג, ראשל"צ, הרצליה רעננה ועוד כמה . לרוב אני אוהבת מקומות שקטים, אינטימים ולא רועשים. בקיצור אין חוקים

למעלה