זה היה ברור שלא תבין!
אתה תמיד (בניגוד לאחרים) צריך הסברים אישיים. "האם אתה מתכחש להגדרה שאתה נתת קודם? כי לפי ההגדרה שלך, אבטלה היא עבודה. מה לעשות, זאת ההגדרה שלך". ההגדרה הזו הייתה בנוסף להגדרות שנתתי בקישורים שהפניתי אותך אליהם. הבנת? בנוסף להם. ואם בקישורים שהבאתי עוד לא הבנת שסתרתי שקיצבת אבטלה פירושה- עבודה אתה בבעיה רצינית. "לגבי בלבוליך בין לומד, מלמד ופיתוח מדעי - אתה כבר ידוע בהשוואותיך המופרכות. אלא רק אשאל אותך שאלה קטנה: כמה חברות הוקמו על בסיס "פיתוח" תורני? (שים לב: לא טכנולוגי, אלא תורני!)" ויזיני- אני מתאפק לא לצחוק לך בפנים! ממש לא נעים לי כבר. באמת! כמה כבר צריך להסביר לבן אדם "משכיל" ו"גאון" כמוך?... אני טענתי באיזושהיא הודעה כי הוקמו חברות על בסיס פיתוח תורני?! הבעיה שלך בהבנת הנקרא מעוררת אצלי תהיות רבות בנוגע לכך שקראת לי ולחבריי בורים, נבערים ונבלים! אם לנו אתה קורא כך- אז מה אתה?... הרי כל שטענתי הוא כך: ואנא, קרא לאט לאט, בניחותא ובשלווה, תוך כדי לגימה מכוס מים קרה (אל תשכח לברך!) כדי שלא תבזה את עצמך מול כולם- ההסברים מובאים בשחור. (אגב- הסבר, הוא לא דבר שנכתב בהודעה הקודמת, אלא דבר שכתבתי אותו כאן במיוחד בשבילך יקירי...) "בדיוק כמו שאנשים מוכנים לשלם לפיתוח מדעי מסויים כסף- כך גם עולם התורה מוכן לשלם עבור אנשים שילמדו וילמדו אחרים." אז ככה- אין אני אומר שבאו אנשים (כלומר חברות, כפי שניסית לטעון שאמרתי) והשקיעו בלומדים לפתח את לימודם) אלא אמרתי- שכמו שהשקיעו חברות בפיתוח מדעי, אז ישנם אנשים שמוכנים להשקיע מאונם ומהונם כדי שאנשים ילמדו את תורת ה' ויפתחו את לימודם. ואח"כ גם ילמדו אחרים את הדברים שלמדו בשיעורי התורה. ילמדו- אגב, פירוש הדבר- ימסרו את הדברים שלמדו לאחרים, תוך כדי הרצאות ו/או שיעורים פרטיים.הבנת עכשיו?... הקשתי (הקשה=השוואה) בין לימוד מדע (פיתוח מדעי) שמשלמים עבור הלימוד (כלומר- אנשים משלמים לאחרים שיפתחו דבר מה) בדיוק כמו בעולם הישיבות, בו משלמים לאדם שילמד על מנת שיתפתח ויזכה גם ללמד אחרים!!!" הבנת יקירי?... אם לא- קרא שוב, עד שתבין, ממש לאט לאט ובעומק! תנסה לפתוח מילון שיסביר לך את המלל הכתוב בהודעה. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!