דילוגים בתורה

דוד170

New member
דילוגים בתורה

בס"ד אם בספר התורה מחפשים דילוגים בדילוג הכי נמוך שמצטלב עם עוד דילוג הכי נמוך באותו נושא, כאשר הדילוג בין אות לאות שווה, מוצאים כמות גדולה של דילוגים, אבל אם משנים את הדילוג בין אות לאות כך שהדילוג הראשון הוא x והשני x+1 והשלישי x+2 וכן הלאה מקבלים כמות של דילוגים מאוד קטנה יחסית למה שמוצאים שהדילוג בין אות לאות שווה. נא לראות על כך בקובץ שצירפתי. מומחים בנושא זה בעלי תואר עשו את הניסוי הזה והוכיחו בפרוש הוכחה מדעית שמספר הדילוגים יורד בצורה שמראה ללא כל ספק שכאשר הדילוג בין אות לאות שווה מספר הדילוגים גדול ברמה כזאת שמראה שזה לא אקראי.

דוד170

New member
G o v e r no r

בס"ד אם בספר התורה מחפשים דילוגים בדילוג הכי נמוך שמצטלב עם עוד דילוג הכי נמוך באותו נושא, כאשר הדילוג בין אות לאות שווה, מוצאים כמות גדולה של דילוגים, אבל אם משנים את הדילוג בין אות לאות כך שהדילוג הראשון הוא x והשני x+1 והשלישי x+2 וכן הלאה מקבלים כמות של דילוגים מאוד קטנה יחסית למה שמוצאים שהדילוג בין אות לאות שווה. נא לראות על כך בקובץ שצירפתי. מומחים בנושא זה בעלי תואר עשו את הניסוי הזה והוכיחו בפרוש הוכחה מדעית שמספר הדילוגים יורד בצורה שמראה ללא כל ספק שכאשר הדילוג בין אות לאות שווה מספר הדילוגים גדול ברמה כזאת שמראה שזה לא אקראי.

דוד170

New member
דיברתי לפני זמן קצר עם פרופסור ריפס

הוא מוכן לקבל אותך לפגישה ולהסביר לך את הדילוגים ולענות לטענות שלך. אני קיבלתי את האי מייל שלו. אני בלי נדר אשלח לו את התשובות שלך. ונצטרך לחכות לתשובה מפורטת שלו בנושא זה.

דוד170

New member
ציון עובדות זה לשון הרע. שקר , זה

הוצאת שם רע. ספר משנה תורה לרמב"ם הלכות דעות פרק ז´ הלכה ב´: "אי זהו רכיל זה שטוען דברים והולך מזה לזה ואומר כך אמר פלוני כך וכך שמעתי על פלוני אף על פי שהוא אמת הרי זה מחריב את העולם, יש עון גדול מזה עד מאד והא בכלל לאו זה והוא לשון הרע, והוא המספר בגנות חבירו אף על פי שאומר אמת, אבל האומר שקר נקרא מוציא שם רע על חבירו". http://www.daat.ac.il/daat/kitveyet/sinay/allashon5-4.htm אני בדברים שכתבתי הסכמה או אי הסכמה למה מה שכתב גובנר

עמלק

New member
אתה בסדר בראש ?

הוא רשם שהבנאדם *זכה* בפרס איגנובל... האם לדעתך להגיד על בנאדם שזכה בפרס זה לשון הרע ? והנה עוד דוגמא : העובדה היא שקוראים לך דוד, האם זה שאני מציין עובדה (שקוראים לך דוד) זה לשון הרע ? אתה עד כדי כך טיפש ?

דוד170

New member
ציון עובדות זה לשון הרע. שקר ,

ציון עובדות זה לשון הרע. שקר , הוצאת שם רע. ספר משנה תורה לרמב"ם הלכות דעות פרק ז´ הלכה ב´: "אי זהו רכיל זה שטוען דברים והולך מזה לזה ואומר כך אמר פלוני כך וכך שמעתי על פלוני אף על פי שהוא אמת הרי זה מחריב את העולם, יש עון גדול מזה עד מאד והא בכלל לאו זה והוא לשון הרע, והוא המספר בגנות חבירו אף על פי שאומר אמת, אבל האומר שקר נקרא מוציא שם רע על חבירו". http://www.daat.ac.il/daat/kitveyet/sinay/allashon5-4.htm אני בדברים שכתבתי הסכמה או אי הסכמה למה מה שכתב גובנר

G o v er n o r

New member
זהו דיווח עובדתי יבש (והאיש "מחוסל"

מן הבחינה המקצועית. שמו הפך להיות למשל ולשנינה בחוגי מתמטיקאים/סטטיסטיקאים). ומה שמצחיק - אף אחד לא עולל לו זאת. הוא עולל זאת לעצמו...

עמלק

New member
שוב אתה מפגיז בשטויות

אני עוד פעם צריך לשאול אותך : האם אתה יודע כמה פעמים מופיע בדילוגים : אין יהוה, ישו אמת, וכו´ ? אז מה זה אומר ???

דוד170

New member
ל-עמלק

בס"ד הדילוגים שאתה רוצה להביא לא בשיטה שאנחנו מדברים. בכדי להפריך את הראיה אתה צריך להביא דילוגים באותה השיטה. בשיטה שלך ניתן למצוא הרבה דילוגים. מצורף הסבר בקובץ. אם בספר התורה מחפשים דילוגים בדילוג הכי נמוך שמצטלב עם עוד דילוג הכי נמוך באותו נושא, כאשר הדילוג בין אות לאות שווה, מוצאים כמות גדולה של דילוגים, אבל אם משנים את הדילוג בין אות לאות כך שהדילוג הראשון הוא x והשני x+1 והשלישי x+2 וכן הלאה מקבלים כמות של דילוגים מאוד קטנה יחסית למה שמוצאים שהדילוג בין אות לאות שווה. נא לראות על כך בקובץ שצירפתי בהודעות הקודומת. מומחים בנושא זה בעלי תואר עשו את הניסוי הזה והוכיחו בפרוש הוכחה מדעית שמספר הדילוגים יורד בצורה שמראה ללא כל ספק שכאשר הדילוג בין אות לאות שווה מספר הדילוגים גדול ברמה כזאת שמראה שזה לא אקראי.

למעלה