דילוגים בתורה

עמלק

New member
אתה אפילו לא יודע על מה אתה מדבר...

כבר הבאתי לך בעבר דילוגים שנעשו בדיוק בשיטה שמדובר עליה, תעשה חיפוש אחורה בעבר... ועוד לא ענית לי : האם האנושות מכירה את כל היצורים החיים במים ? כן או לא....

דוד170

New member
עמלק

תן קישור לדילוגים שהבאת. אני אז כתבתי לך שהשיטה שם לא דומה לשיטה שלנו. למצוא סתם דילוג שווה בלי לסנן את הדילוגים ולקחת רק את הדילוג הכי נמוך זה לא חכמה. לא ענית לי איך זה קורה שאם משנים את הדילוג בין אות לאות יורדים מספר הממצאים בצורה מדהימה. בכבוד רב דוד

עמלק

New member
אתה לא מבין את הדילוגים, הא ?

ברוב האתרים הדתיים מופיעים הדילוגים *בדיוק* כפי שאני עשיתי. לפעמים מרהיבים עוז האתרים הדתיים וכדי למצוא את מה שהם מחפשים הם מתחילים לעוות ולהגיד שאות פה ואות שם מותר להזיז.... *אתה פשוט לא מבין איך מדלגים...*

דוד170

New member
עמלק

בס"ד אני לא מבין אותך. אני הבאתי ראיה לתורה :צמדים בדילוג מינימאלי. אתה עובר לאתרים אחרים ומדבר על מה שהם עושים ורוצה להפריך אותם. אני לא יודע על איזה אתרים אתה מדבר. תן קישור . ואני מבין שאין לך הפרכה לאתר הידברות אלא רק לאתרים אחרים.

עמלק

New member
אולי כדאי שתלמד לקרוא...

אז יהיה לך הרבה יותר פשוט להבין מה אתה מצטט ומה אנחנו עונים לציטוטים שלך....

G o v e rn o r

New member
דלעת170, אף אחד לא מתחמק מהשב.

הנה התשובה. ענה על סעיפיה אחד לאחד וגם העבר אותה לבעז מצגר מצוות הידברות...

דוד170

New member
עמלק

אם בספר התורה מחפשים דילוגים בדילוג הכי נמוך שמצטלב עם עוד דילוג הכי נמוך באותו נושא, כאשר הדילוג בין אות לאות שווה, מוצאים כמות גדולה של דילוגים, אבל אם משנים את הדילוג בין אות לאות כך שהדילוג הראשון הוא x והשני x+1 והשלישי x+2 וכן הלאה מקבלים כמות של דילוגים מאוד קטנה יחסית למה שמוצאים שהדילוג בין אות לאות שווה. נא לראות על כך בקובץ שצירפתי. מומחים בנושא זה בעלי תואר עשו את הניסוי הזה והוכיחו בפרוש הוכחה מדעית שמספר הדילוגים יורד בצורה שמראה ללא כל ספק כשהדילוג בין אות לאות שונה לרמה כזאת שמראה שזה לא אקראי.

G o v e rn o r

New member
דלעת170 יקירי, אתערב בכל דו-שיח

בו אתה מעורב בענין הדלוגים ולא אאפשר לך להתקדם מילימטר בודד בטרם תענה על השגותי נקודה לנקודה. זו התחיבות. העבר את השגותי לבעז מצגר מהידברות לקבלת התיחסות...

דוד170

New member
G o v e rn o r

בס"ד "ולא אאפשר לך להתקדם מילימטר" תגיד אין לי מה לענות. אל תגיד לא אאפשר לך להתקדם. אם בספר התורה מחפשים דילוגים בדילוג הכי נמוך שמצטלב עם עוד דילוג הכי נמוך באותו נושא. כאשר הדילוג בין אות לאות שווה, מוצאים כמות גדולה של דילוגים, אבל אם משנים את הדילוג בין אות לאות כך שהדילוג שונה. לדוגמא הדילוג הראשון בין אות לאות - x והשני x+1 והשלישי x+2 וכן הלאה מקבלים כמות של דילוגים מאוד קטנה יחסית למה שמוצאים כאשר הדילוג בין אות לאות שווה. נא לראות על כך בקובץ שצירפתי בהודעות הקודומת. מומחים בנושא זה בעלי תואר עשו את הניסוי הזה והוכיחו בפרוש הוכחה מדעית שמספר הדילוגים יורד כאשר הדילוג בין אות לאות שונה, וכאשר הדילוג בין אות לאות שווה מספר הדילוגים גדול ברמה כזאת שמראה שזה לא אקראי.

דוד170

New member
תגיד אין לי מה לענות

בס"ד "ולא אאפשר לך להתקדם מילימטר" תגיד אין לי מה לענות. אל תגיד לא אאפשר לך להתקדם. אם בספר התורה מחפשים דילוגים בדילוג הכי נמוך שמצטלב עם עוד דילוג הכי נמוך באותו נושא. כאשר הדילוג בין אות לאות שווה, מוצאים כמות גדולה של דילוגים, אבל אם משנים את הדילוג בין אות לאות כך שהדילוג שונה. לדוגמא הדילוג הראשון בין אות לאות - x והשני x+1 והשלישי x+2 וכן הלאה מקבלים כמות של דילוגים מאוד קטנה יחסית למה שמוצאים כאשר הדילוג בין אות לאות שווה. נא לראות על כך בקובץ שצירפתי בהודעות הקודומת. מומחים בנושא זה בעלי תואר עשו את הניסוי הזה והוכיחו בפרוש הוכחה מדעית שמספר הדילוגים יורד כאשר הדילוג בין אות לאות שונה, וכאשר הדילוג בין אות לאות שווה מספר הדילוגים גדול ברמה כזאת שמראה שזה לא אקראי.

vizini

New member
אינני מבין איך יש לך החוצפה להיראות

פה לפני שביררת שלנחש הים יש קשקשים ואין סנפיר, הודית בכך שהמשנה לא ניתנה ע"י ישות אלוהית כלשהיא והתנצלת על שקריך ועל בזבוז הזמן שגרמת לנו.

דוד170

New member
vizini

" שביררת שלנחש הים יש קשקשים ואין סנפיר" ת. לא ברור לי בכלל על מה מדובר. אם היה נחש ים בעל קשקשים וללא סנפירים ד"א היו מציגים אותו. אני בטוח שאין יצורי מים בעל קשקשים וללא סנפירים. בגלל שאני ראיתי ניסים גלויים שלא משאירים שום ספר שיש בורא לעולם. אני לא צריך לחפש בכדי לדעת שיש בורא. מי שלא מאמין צריך לחפש. , "הודית בכך שהמשנה לא ניתנה ע"י ישות אלוקית" ת. לא הודית על כך . אני בטוח שהמשנה נתנה על ידי בורא העולם בהר סיני למשה רבינו. " והתנצלת על שקריך ועל בזבוז הזמן שגרמת לנו." ת. תן קישור אני לא זוכר. בכלל אם אתה לא רוצה לראות את ההודעות שלי אף אחד לא מחייב אותך. לא הגבת על הדילוגים.

vizini

New member
חוצפן!

כבר שלש פעמים נתתי לך את שם הנחש! אז עכשיו אתה מעיז לטעון שאם דעת אמת לא טוענים זאת הוא לא קיים??? אין גבול לחוצפתך? אחרי שגילית שקיים יצור ים בעל קשקשים וללא סנפירים, אני במקומך הייתי זוחל בחזרה לחור שלי ולא מעז להראות עוד את פני! מצד שני, אני לא במקומך, וטוב שכך...

דוד170

New member
vizini

מה אתה צועק. תן שוב את שם הנחש מים. צריך שיהיה לו קשקשים נקלפים, לנחשי המים הקשקשים לא נקלפים. לא ענית לראיה של הדילוגים. אם בספר התורה מחפשים דילוגים בדילוג הכי נמוך שמצטלב עם עוד דילוג הכי נמוך באותו נושא, כאשר הדילוג בין אות לאות שווה, מוצאים כמות גדולה של דילוגים, אבל אם משנים את הדילוג בין אות לאות כך שהדילוג הראשון הוא x והשני x+1 והשלישי x+2 וכן הלאה מקבלים כמות של דילוגים מאוד קטנה יחסית למה שמוצאים שהדילוג בין אות לאות שווה. נא לראות על כך בקובץ המצורף. מומחים בנושא זה בעלי תואר עשו את הניסוי הזה והוכיחו בפרוש הוכחה מדעית שמספר הדילוגים יורד כאשר הדילוג בין אות לאות לא שווה . וכאשר הדילוג שווה מספר הדילוגים גדול ברמה כזאת שמראה שזה לא אקראי.

vizini

New member
אני צועק?!

ההיית או חלמתי חלום? זה אני שמתרוצץ בין כל הפורומים האפשריים ומלכלך את כולם בשטויות על קשקשים ודילוגים? נתתי לך כבר ארבע פעמים את שם הנחש. אז הנה הפעם החמישית: Laticauda colubrina ובאנגלית sea krait. והנה תמונתו: http://www.divegallery.com/sea_krait_2.htm זה נחש שחי בים. לכל הנחשים יש קשקשים נתיקים. ובפרט לנחש הזה. בקשר לדילוגים - לא הבאת שום ראיה כך שאין למה להתייחס.

דוד170

New member
vizini

לא נראה לי. הנחש הזה משיל את עורו כמו כל נחש יבשה רגיל (רק בקצב גבוה יותר) ולכן קשקשיו אינם נקלפים. בחרת לך את אחד מ- 10 הנחשים המסוכנים בעולם. אבל תגיד לי - למה כ"כ חשוב לך לדעת על קשקשיו של הייצור הארסי הזה? נחש ים בס"ד שלום לכם האם ידוע לכם אם יש לנחש ים Laticauda colubrina ובאנגלית sea krait קשקשים נקלפים בכבוד רב דוד כתובת האי מייל שלו [email protected]

vizini

New member
נו? אז מה היה לנו?

האם אמר "המומחה" ששלפת כי הקשקשים אינם נקלפים? לא. הוא אמר: "לא נראה לי". או במילים אחרות - אינו יודע. חזור לחור ממנו זחלת ומצא לך מומחה אחר...

למעלה