הולם, אלא גמגומים בלבד: או שהתורה דרשה תנאי מיותר, או שהמשנה ויתרה על תנאי נחוץ, וכיוון ששתיהן ניתנו כביכול על ידי אותו מקור - כך או אחרת, המקור טועה...
האם הסברת לו למה הכוונה נקלפים? (יורדים ע"י שפשוף עם סכין) יתכן וחשב שנקלפים פירושו נופלים מאליהם. גם אני יכולתי לומר לך שאינם נופלים מאליהם... בפעם הבאה שאתה שואל "מומחה", תפרט בדיוק למה הכוונה "נקלפים". אחרת חבל על הזמן שלנו...
במקום ללכת למוזאון זוחלים ולמשש נחש במו ידיך, אתה מחפש אתר באינטרנט? זה מזכיר את "חכמי" המשנה, שבמקום להתבונן בנחשים בטבע, קבעו על פי "המקורות" שהריון נקבת הנחש 7 שנים...
שיש לו קשקשים ואין לו סנפירים, הם פנו למומחה בארץ בנושא זה . הוא מסר להם דג אחד מתוך אלפי יצורי ים שלטענתו יש לו קשקשים ואין לו סנפירים. ומסתבר שגם דג זה לא מפריך את הראיה. מי שרוצה להפריך את הראיה צריך להביא הפרכה. לא הבאת הפרכה הראיה נשארה ללא הפרכה.
לי אין בעיה. אני זרקתי פצצה. ואתה אומר אני לא יודע איך לפרק אותה לכן אני נשאר לידה ומחכה עד שמישהו יבוא ויסביר לי איך מפרקים את הפצצה. אתה צריך לחפש בכל העולם אם יש יצור מימי המפריך את הראיה. כל עוד לא מצאת אתה צריך להתפלל לבורא העולם שיעזור לך לצאת מהמצב שבו אתה נמצא. שוב לי אין בעיה. הבעיה היא אישית שלך.