דילמה מאוד לא נעימה

מייק האורח

שלום לך. אצלינו בפורום לא נוהגים להגיב לאורחים עם דיבור כמו שלך.עד שהאורחים מתיאשים מחוסר התגובה ופשוט עוזבים כי אין להם מקום אצלינו.אך הפעם אני סוטה ממה שמקובל רק כדי לענות לך.אז ככה:כולן שוות את ההתלבטות,בדיוק כפי שאנו(הבנים)שווים.אף אחד לא זורק אף אחד.אם כך אתה מדבר? אז לא פלא שהן מתלבטות לגביך ולבסוף זורקות אותך.מי תרצה לרקוד עם אחד שיש לו פה כזה ודיעה כזו? נראה אותך עונה לי אתה על שאלה זו? "זבלים" מאיפה הבאת את המילה הזאת? כך אנחנו מכנים בני אדם? נראה אותך לא " זבל" אלא בן אדם ומתנצל בפני חברות הפורום. אחרת? מקומך לא איתנו,ותהיה אורח לא רצוי. מקווה שההיגיון שלך יפעל ותרים את הכפפה שהגשתי לך לטובת כולנו. שיהיה לך יום טוב מיום טוב.

ח ב י ב ה

New member
זבלים וכו

לאורח הנכבד, גם אני אורחת ובדרך כלל לא כותבת כאן אבל אם אתה חושב שאחת מאיתנו או כולנו לא שוות את ההתייחסות או לחילופין שוות את ההתייחסות המכוערת שלך אלינו, נראה אותך חי בלעדינו ולו יום אחד מחייך חוצפן, אני יודעת שאני לא יכולה בלי הגבר שלי בבית ובלי בן הזוג שלי בריקודים ובלי החבר הטוב שלי שנותן לי כתף ולכן אינני מזלזלת באף אחד מהגברים אלא אם כן משהו מהם מצדיק ודורש זלזלול, כמוך למשל. אז בבקשה ממך תתנצל בפני כל הנשים ועוד להזכירך מימי התנ"ך שמשון היה גיבור הגיבורים ומי יכלה לו? אשה . אז תזהר כי אין יותר גרוע מאשה כועסת

מייק יקירי

נפגעת ואתה יורה לכל הכיוונים. מיותר. גם אם מישהו עזבה אותך היא עדיין לא הכינוי שנתת לה. לדעתי בכעסך אתה משחק לידיה, אבל זה ממש לא רלוונטי. לך הלאה, תרים את הראש ובלי מילים לא יפות. זכור שהגן מלא פרחים יפים ולא רק אתה רצוה לקטוף ולהקטף. ו"חבר של כולם" קצת כעס עליך, ענה לך כלשונך ועכשיו אתם תיקו. אני מציע להישאר בתיקו ולא להמשך ב"ציונים" לא יפים.

אתה אמרת שאתה לא רוצה לעשות

הכללות אבל זה בדיוק מה שעשית, ובצורה מכוערת במיוחד. בהתחלה לא הייתי מעוניינת להגיב בכלל לדבריך הפוגעים, אבל לאחר שהסברת הבנתי שאתה עצמך פשוט פגוע. מה שקרה לך יכול לקרות. גם זוגות נשואים מתגרשים לפעמים, לא? אבל בגלל זה לעשות הכללה כל כך מכוערת ופוגעת?

לעוז - חזור למדור שלי עם הבריזה!

שם יהיה לך טוב יותר אם אתה מבין למה אני מתכוונת וחוץ מזה נחוצה לי עזרתך הלא צנועה וה"שחצנית"!

עוז 2002

New member
זה מה שאני אוהב בריקודי עם...

אנשים מכל הסוגים. אינטלגנטים מאוד, אינטלגנטים פחות, ועוד פחות, ואפילו כמו "אורחת קבועה"... קראתי את המסר שלך לפחות שלוש פעמים וניסיתי להבין על מה את מדברת ומה את מנסה לומר. אבל לא נורא, העיקר שאת נותנת לעצמך ביטוי. אז הישארי איתנו ופתחי כרטיס! כדאי שתזדרזי כי המלאי מוגבל.

ועכשיו, לאחר שהוא ירד עלי ../images/Emo122.gif

אני מרגיש עוד יותר מסכן ... לא מספיק שאני נראה כמו שאני ... הוא עוד צוחק עלי ... אלך לי לפינה שלי ואבכה את מר גורלי ...
רק מחשבה אחת עולה במוחי הקודח ... למה אף פעם, בריקודי עם, אני לא רואה את אותם "מוצלחים", יפים וחכמים כל כך ? היכן הם מתחבאים ? למה רק באינטרנט הם מופיעים ? ....

לחבר של כולנו

אני מבקש לא להגיב ולעבו הלאה. הנושא סגור, גם מבחינתו של מייק. (הסתכל על השעות של ההודעות)

קורין1

New member
מייק, היא הייתה חברה שלך?

אישתך? היא לא חייבת לך כלום, אם החליטה לרקוד עם מישהו אחר, יש לה את הסיבות שלה, נכון שזה לא נעים, אמרת שהיו לך המון אפשרויות לרקוד עם נשים אחרות, זה עד היום כך, לא? זה לא אומר שהיא זבל, כמו שנישואים זה לא תמיד עד שהמוות יפריד כך גם בנות זוג לרקוד, תחשוב על זה
באהבה

קורין1

New member
אורחת נכבדת........

גם אני כשאני כותבת את הדיעה שלי בנושא מסויים, הוא מניסיון שלי או מה שאני חושבת, אז מה? זה אומר שאני לא צנועה?? שאין לי כבוד לאחרים? כשאני אומרת מנסיון, זה אומר שגם אני עברתי מצב דומה, זה לא אומר שאני מתנשאת או לא צנועה, וכך גם עוז... באהבה

לירון מישר העדין

שלום לך ידידי הטוב. מתפלא עליך, איך ההודעה של מייק האורח לא הורדה בו במקום מהפורום? אני ממש לא מבין זאת? הודעות פחות בוטות,ופחות פוגעות מחקת תיכף ומיד. במקום זאת? אתה משאיר את ההודעה ועוד מגיב לו בעדינות נפש שאני מאוד כועס עליה: "מייק אפשר קצת בעדינות?" מזה עדינות ירון? שיכתוב "זונות" במקום " זבלים"? אני מבקש ממך לשקול שוב ולהוריד את ההודעה של האורח הלא רצוי.ההודעה:משפילה,פוגעת,מפלה,מכלילה,ואף גיזענית. רק היום דנתי על זה עם הבריזה בפורום,והמון הגיבו.איך נצטייר בעיניה ?אם נבליג? איך נצטייר בעיניה כשמנהל הפורום נותן לגיטימציה לדיבור שכזה?אני מודיע לך חגיגית שאם ההודעה לא תורד? אז אני יורד מהפורום הזה.(ואני לא מאיים ירון)כי אם את השפה הזו אתה מאשר? אני לא רוצה להיות שותף לה. לטיפולך המסור. שיהיה לך יום טוב מיום טוב.

עין תחת עין

לא מביאה לחוף מבטחים. הגינוי ראוי, אך אם אתה משתמש בשפתו אהת נותן לו לגיטימציה. לתשומת ליבך.

sharls

New member
דילמה מאוד לא נעימה

כמו בכל יום ראשון אני רוקד ריקודי(המקום שמור במערכת) כאשר נכנסתי לאולם בדיוק התחיל החלק של ריקודי זוגות להפתעתי קמו לרקוד איתי בבת אחת שלושה רוקדות אחת שרקדתי איתה בעבר השניה מחוג אחר והשלישית היא בת זוגתי לחוג עצמו. הייתי בדילמה את מי מבין שלושת הרוקדות אבחר לרקוד שלושתן דרך אגב רוקדות מצויין הייתי רוצה לשמוע דעות איך הייתי צריך לנהוג את מי מבין השלושה הייתי בוחר צארלס

ליום טוב

ידידי, אני מסכים אתך שיש לשמור על נימוס בכתיבה בפורום. מפריע לי האיום - לא להשתתף אתנו בפורום. מה אנו אשמים , אם לזבל נשמטה שטות כזו. ובעיקר מה אשם , ירון שלנו, אשר מנסה לנווט בעדינות ובהבנה בין טיפות האיוולת שיהיה לך יום טוב מחבר של כולם

יום טוב ידידי

בתחילת הודעתך חשבתי שאולי טעיתי ואתה צודק. הגעתי לחלקה השני והתאכזתבי לקרוא איום. אני מבין שהאיום היה וירטואלי שהרי אם ביטוי כזה יוציא אותך מכאן לא רק אנחנו, משתתפי הפורום נפסיד. במחשבה שניה אני לא משנה את דעתי (גם בעתיד אני מזמין תגובות להחלטותי אם למישהו נראה ששגיתי, על מנת שאשקול שנית) כיוון שמקרה זה מלמד אחרים מה מקובל כאן בפורום ומה אינו מקובל. כמו כן הודעתו מאפשרת תגובות של המשתתפים כדי להעמידו במקום. מכיוון שהודעתו היתה מכלילה (ללא שם מסויים) ממילא אין בה ממש.

עוז 2002

New member
ירון אתה צודק.

פעמיים: בזה שאתה לא מוריד את המודעה, ובזה שאתה לא מקבל את האיום. כמובן שאיני שותף לדיעותיו של מייק, אבל אני חושב שצריך להיזהר עם חרב הקיצוצים, ומסרים יש להוריד רק במקרים חריגים ממש, כמו פגיעה אישית או גילוי סודות מדינה. ולכן ירון, אני חושב שכדאי להשאיר את המסר של יום טוב למרות שהוא כולל איומים... סוף סוף נהיה שמח כאן! תראו כמה משתתפים. הרייטינג של הפורום עולה! אפשר להכניס פרסומות?

ליום טוב החברמן צהריים טובים.נראה

לי שירון מישר לא מתעמק בפורום בימים אלה כיוון שהוא באמת עסוק מאד בהפקת עיתון רוקדים וההרקדה בבנין עזריאלי אז אפשר לסלוח לו.דרך אגב למה להעליב זונות.אני חושב שיש בניהן גם בחורות טובות.אז כדאי להתנצל.דרך אגב תסלח לי כי כשכתבתי החברמן יצא לי החרמן ומיד תיקנתי,אבל גם בתיקון היה טעות כי תיקנתי לברמן ולא ידוע לי שאתה ברמן אז תיקנתי סופית לחברמן.

למעלה