דילמה מאוד לא נעימה

הכי פשוט זה לשאול

הנימוס אומר שאם יש לך בת זוג קבועה באותו חוג הרי שתרקוד עימה. אם זאת, אם היית רוצה לרקוד ריקוד שהיא לא מכירה עם אחרת, שוב הנימוס מחייב שתשאל את בת זוגך הקבועה. אבל, במקרה שהיא תאמר שלא אכפת לה - ברור שגם במקרה הפוך בו היא תרצה לרקוד עם מישהו אחר - אין לך עילה שלא להסכים. אותי אישית, היה מעליב אם בן זוגי הקבוע פתאום יקפוץ לרקוד עם משיהי אחרת, רק בגלל שזו הציעה לו.

גם זה כבר קרה לי ../images/Emo22.gif

קרה לי שמישהי "לקחה" אותי, ומשהגענו פגשה את "אהבת חייה", מישהו שפעם רקדה איתו ... היא שאלה ... ואני, באמת שלא היה לי איכפת. רקדתי עם מישהי אחרת
כשהחזירה אותי הביתה, סיפרה לי נלהבת כולה כי הם מתכננים לרקוד שוב יחד בצורה קבועה ... ואני, דווקא הייתי מרוצה שעזרתי לה, שהרי היא פנויה ומחפשת ...

מה לעשות, לא כולם יפים כמוך ../images/Emo163.gif

אתה בוודאי גבוה, חכם, עשיר ואתלטי ... אוייי ... כמה שאני מקנא בך, כל הנשים רצות אחריך ... ואני מבכה את מר גורלי ...

עוז 2002

New member
מנסיון...

דינדונית, את כותבת הכי פשוט זה לשאול ובאותה נשימה את אומרת שאת היית נעלבת... חבר´ה, מנסיון, לא לשאול. באותו ערב אתה של בת הזוג שלך ורק שלה. ואם יש לך בת זוג קבועה - היצמד אליה, או בקש מראש ערב חופשי...

עוז

ומה עדיף? פשוט לנטוש את בת הזוג הקבועה ללא הסבר ולרוץ לקראת ה"מציאה" החדשה? וכתבתי ש*אני* אישית הייתי נעלבת. ובטח ובטח שמה שאני מרגישה אינו הכלל לגבי כולן. מנקודת הראות שלי - קבעתי עם אדם, פיניתי את הערב עבורו, השתדלתי שלא יהיו פנצ´רים של הרגע האחרון, השגתי בייבי סיטר ובאתי. ואז אותו אדם פתאום יאמר" צ´לחי לי, אבל אני בעצם רוצה לרקוד עם מישהי אחרת?". נראה לך מנומס? אני יכולה לקבל את זה מבן זוג זמני, שבאותו הערב רקדתי אותו, אבל מבן זוג קבוע? וכן, נכון, זו לא חתונה קתולית ואפשר לומר לבת הזוג הקבועה שלך שאתה מעדיף שלא לרקוד עימה, אבל לפחות לעשות את זה בצורה מכובדת ולא "לזרוק" אותה קבל עם ועדה, נכון? זה בדיוק כמו כשאתה יוצא עם בחורה לבלות ופתאום רואה מישהי שיותר נראית לך. אני מאוד מקווה שלפחות תטרח להחזיר את בת זוגתך הבייתה ולא תנטוש אותה באמצע...

קורין1

New member
לא תמיד זה אפשרי.....

תאר לך סיטואציה כזו: רקדת עם מישהי שנתיים, בתקופה הזו הייתם חברים, נפרדתם, תקופה ארוכה לא נפגשתם ופתאום אתם נפגשים בהרקדה שלא חשבתם שתפגשו, רגשות חזקים עולים חזרה, אתה והיא מאוד רוצים לרקוד יחד, ומי יודע אוליי גם תחזרו אחד לשני, אז מה? תוותר על אהבת חייך בשביל בת זוג קבועה שאין לך קשר מער לבת זוג לרקוד? אפשר להסביר לה בצורה עדינה, ואני בטוחה שבת הזוג תבין את זה, הרי זה לא בכוונה..... אבל, כל מקרה לגופו הוא. באהבה

sharls

New member
../images/Emo24.gif תודה לכולם על התגובות

מה שעשיתי בסופו של דבר רקדתי עם בת זוגתי הקבועה באותו חוג ולמחרת התקשרתי לשתיים האחרות והסברתי להן שיש בחוג הזה בת זוג קבועה ושלא יפגעו אם זה יקרה שוב. תודה לכולם ויום נעים

avigal23

New member
גםאני חושבת ש...

אני חושבת שעלייך לרקוד עם בת זוגתך לריקודים... אבל בסוף...במי בחרת? ביי בינתיים אביגל

למעלה