דילמה מוסרית

jessy19

New member
../images/Emo31.gif

בשביל מה? כדי לקנא באישה הנשואה? זה להכניס ראש בריא למיטה חולה!!!

אין לי מושג

מי זאת אישתו. אני לא יודעת עליה כלום. אני לא יודעת אפילו איך היא נראת. אז ... לא מדובר בקנאה.

תלוי איזה קשר, כמובן

אם מדובר בקשר ידידותי, למה לא? אבל... תביני, שאם את נכנסת לתוך קשר רגשי-מיני, את עלולה למצוא את עצמך בתוך מערבולת, שלא תדעי לצאת ממנה. קחי בחשבון את כל מה שעלול לקרות, כתוצאה מהקשר הזה. בהצלחה

melodynoa

New member
מבחינת האשה?

ברור שזה לא מוסרי, אבל אם זה לא מפריע למצפון שלך, אז תצפצפי על זה. בדר"כ מה שקורה בסוף זה שהם נשארים עם האשה. זה באמת להכניס ראש בריא למיטה חולה. למה לך לגרום לעצמך כאבי לב מיותרים? אם הוא בתהליכי גירושין, זה משהו אחר. וציטוט: "המצפון שלי נקי לגמרי, לא השתמתי בו מעולם".

אחלה ציטוט!

תשמעי, אני מאוד מאמינה שזה סוג של קללה להיות עם גבר שהוא תפוס. אני מרגישה רע על אישתו - אבל מצד שני, אני אפילו לא יודעת מי זאת! אני לא יודעת אליה כלום! (חוץ מזה שהיא בת 25 והוא בעלה) - אז די קל לצפצף עליה. כי בעצם הוא פוגע בה - ולא אני. אבל עדיין, מדובר בקטע מיני בלבד (אם בכלל - כי כרגע, העניינים עדיין לא הרחיקו לכת). ככה שאין פה מקום לשום רגשות!. ושוב תודה על הציטוט!

Vdrums

New member
את לא יודעת מי זאת וטוב שכך.

אבל תקחי בחשבון שאת הנישואים האלה את עלולה לפרק וזה כן בגללך, את נותנת לזה לקרות, את לא באה ואומרת לגבר תשמע אתה נשוי זה לא מתאים לי. את גורמת לו לפגוע בה, את מפתה אותו במובן מסוים וגורמת לו לבגוד באישתו, באשה שהוא צריך להיות נאמן לה, ובעצם במקום לחזק את הקשר עם אישתו הרומן איתך יכול רק להרחיק אותו מאישתו ובמקרה הקיצוני להביא לגירושים. לא חבל? את לא יכולה למצוא מישהו פנוי?

Vdrums

New member
יוצא לי לפעמים... ../images/Emo9.gif

כנראה בהשפעת הסירופ שיעול והכדוים נגד נזלת....

voguemaster

New member
שטויות במיץ ידידי

היא לא מפרקת כלום בשיט. אם הוא רוצה לבגוד הוא ימצא את הדרך. אם הוא רוצה לפרק את הנישואין, לשכב מהצד זה לא מה שיעשה את זה. בכלל, יותר הגיוני שהוא סתם רוצה סקס מהצד אבל נוח לו שיש לו גם את מסגרת הנישואין. מאוד בספק אם הוא ירצה להתגרש בגלל שיש לו איזו פרגיה מהצד
. היא לא נותנת לכלום לקרות, היא לא אשמה בכלום. זה הוא שאשם בבגידה, במעילה באמון והריסת היחסים במידה וזה יגיע לזה. היא לא קטליזטורית ולא נעליים. אם זו לא היא זו תהיה מישהי אחרת, או אף אחת בכלל. "את מפתה אותו במובן מסוים וגורמת לו לבגוד באישתו" לפתות אותו זה לא פשע. זה שהוא מתפתה זה הקטע הרע. וגם אם היא לא מפתה אותו בכלל הוא עדיין עלול לרצות לשכב עם אחרות מהצד. זו לא אשמתה, בכלל! חוץ מזה, היא לא גורמת לו לעשות כלום. הוא אדם בוגר ובעל יכולת קבלת החלטות משל עצמו. תאמין לי, הרומן איתה לא ישנה במאומה את הקשר עם אישתו. זה לא ירחיק ולא יקרב.

הצדק איתך, אבל

למה לה ללכלך את הידיים שלה? יכול להיות שהוא יבגוד ויכול להיות שלא, עדיין, זה לא מוסרי, הן מבחינתה כמו גם מבחינתו.

voguemaster

New member
השאלה היא

עד כמה היא מרגישה שהיא מלכלכת את הידיים. לכל אחד סט ערכים ושיקולים משלו ואי אפשר לבוא בטענות לאדם שלא חושב שזה ללכלך את הידיים אם הוא צד שלישי בבגידה... כל אחד רואה את זה אחרת.

melodynoa

New member
אם זה רק בשביל הסקס, תוותרי...

חסר רווקים לעשות את זה איתם?

למעלה