הדגמה מספר 2
(ווגמסטר, פה אני משתמש בטיעון ממש ממש דומה לטיעון שלך) כן, אני מוכר גראס קראק וורודים ואקסטזי. אחלה חומר. באחריות. רוצה קצת? בעיה??? למה שתהיה לי בעייה עם זה??? איפה שיש ביקוש תמיד יהיה היצע. אני גורם להם להתמכר??? שטויות במיץ. אם לא אני הם ישיגו ממישהו אחר. מה? כן. מוכר גם ל"קטינים" (עאלק קטינים). תגיד לי, אני ניראה לך משרד החינוך? אם ההורים שלהם לא הצליחו לחנך אותם, אני צריך לחנך אותם? חמוד שלי, מצטער, אין לי תואר במדעי החינוך. אני במקצוע של מדעי הנאפאס. כל אחד שיתעסק בהתמחות שלו. תבין, אם הם רוצים לתפוס ראש, שום דבר לא יעצור אותם, בטח לא אנשים מתחסדים כמוך שבאים להתבכיין לי עם יציאות מטומטמות כמו "אבל איך אתה לא מתבייש?" מה יש להתביש? אני חינכתי אותם? ותאמין לי, יותר טוב שיקנו אצלי מאשר שיקנו מאיזה עבריין שיכול לגרור אותם לאיזה פרדס ולהזמין את כל החברים שלו לטחון את הבחורה (כמו שקרה ברמלה לפני שבועיים). או יותר גרוע, לערבב להם כל מיני דברים חזקים ממכרים ואז להוריד אותם לזנות... אתה יודע מה? עכשיו שאני חושב על זה, זה שהם יכולים לקנות אצלי זה אפילו שומר עליהם מהסכנות. תקרא לזה שליחות אם אתה רוצה...