hi again../images/Emo42.gif
אני שמחה שסייעתי במשהו. 1. שוב תואר ראשון..שני וכו' בהחלט מוסיפים אתגר ונושאי שיחה רבים ומגוונים.למרות שישנם לא מעט אנשים ללא תארים שלדבר ועוד על נושאים "חמים" מהחדשות - הינם כמו אוכל עבורם,וכייף לדבר עימם ולפתח שיחה על רומו של עולם. על פי התיאור שלך בפעם השנייה,בהחלט מוזר שהיא כזו או לא כזו,אז כאשר אתה אכן מעלה נושאים,האם עד כדי כך האיוולות והטיפשות זורמת? או אוליי זה חוסר ידיעה..אך גם זה מוזר..בחורה בת 28. אוליי תנסו לצפות ביחד בחדשות? בעיקר כשאתם מבלים שבתות אצל המשפחות. מה בנוגע לעיתון יומי או עיתון סופ"ש? תקנה,תניח על השולחן,תערב אותה בכותרות,תן לה לקרוא כבדרך אגב..אוליי זה יעבוד. אוליי תקנה לה ספר מעניין לקריאה,או שאחד מחברייך או החברות של חברייך ידברו על ספרים,על כתבות מעניינות..אוליי זה יעניין אותה מהמקום של הנשים שמדברות עימה על כך וידרבן אותה גם להתעניין. 2.ומדוע ש.." תצא תמונה מעוותת של מישהי שהיא לא,ולכן ציינתי את היופי רק לקראת הסוף, כדי להדגיש ששיש לה הרבה צדדים חיוביים ". אני אישה יפה,האם זה אכן צד חיובי?! לא יודעת אם זהו צד חיובי,אוליי יתרון.אך ניסיון החיים מלמד כי יופי אינו העיקר,אדם יכול להיות יפה אך מזעזע באופיו.כן משיכה זהו דבר חשוב,יופי פחות.ולכן רשמתי את שרשמתי. 3.כשהגבתי לנושא "הנוחות" - התכוונתי להרגל,שיגרה,שיעמום,מובן מאליו - ואילו מקומות שגם אני הייתי שם וזה עצוב כי וויתרתי על עצמי.היום אני לא מוכנה להיות שם,ואם מרגישים את הנוחות וההרגל הכול תלוי בשני בני הזוג לשפר,להפתיע,להקסים וששניכם תסעו אחד לשנייה ולא לסרוגין רק אתה. ולדעתי יש את ה"אחד"/"אחת" - אומנם לא סיפור אגדות אך האדם שהוא גם חבר טוב,תקשורת... 4.אם חסר לה ידע וזה המצב -שתלמד,תתעניין,תתפתח. אם היא אכן חשובה לך ואתה עדיין אוהב וכייף לה עימה,תסייע לה ותוביל אותה להצלחת התקשורת שלכם.ואיך? פשוט לדבר עימה. לא לומר מראש "אנחנו צריכים לדבר",פשוט לדבר ולהציף הנושא.תשבו בבית,מסעדה,בית קפה,סתם טיול ותאמר לה על שעל ליבך,את שמפריע לך וחסר לך במערכת.פתיחות היא המפתח.פתיחות תסייע לשניכם להבין את האחר,בעיקר שהיא התנצלה על חוסר הידע שלה(זה אומר שהיא בידיעה),כול שנותר לה לעשות הוא להתחיל-ספרים,עיתונים,טלוויזיה(חדשות,אקטואליה,ערוץ המדע..). פשוט דבר ללא חשש,אתה נפגע והיא נפגעת מהחוסר ידיעה. גם באם תחליט להיפרד,תסביר לה מדוע הגעת להחלטה זו בכדי שהיא תדע איך לנהוג אחרת בעתיד. בהצלחה רבה! מקווה שעזרתי במעט. אורה.