דימוי גוף

waspaloy

Member
למה שהחברה תעודד נשים לעשות את זה?

החברה מעודדת גברים לרדוף אחרי נשים ואת הנשים לשבת ולסנן גברים מנקודת מבט היפרגמית. זה מה שקורה ברוב המקרים וזה לא רק ידוע אלה גם עשו על זה מחקרים.

waspaloy

Member
אתה לא רואה שלכל אישה קל למצוא גבר ושהגבר תמיד היוזם והמחזר

וזה שמשלם כמובן ורק נותן ונותן ומודה לאישה(בעקיפין כמובן) על זה שהיא איתו? אתה לא רואה שזה תמיד המצב לא משנה מה?.
למה אתה כל הזמן מנסה להכחיש את המובן מאליו?.

Berethor

New member
אני מסכים שלאישה קל יותר למצוא גבר, אבל לא חסר נשים רווקות

סימן שהן לא מצאו גבר או/ו הן מוצאות גבר רק לזמן די קצר, וסיבה נפוצה לכך היא משום שהיא אטרקטיבית מספיק מבחינת הגברים שהיו איתה רק לקשר קצר/לסטוץ ולא ליותר מזה, גברים בדרך כלל מיניים יותר מנשים(לטוב ולרע) ולכך גברים בדרך כלל יותר מעוניינים בסטוצים מאשר נשים, וגברים בדרך כלל פחות בררנים כאשר מדובר בסטוץ, ככה שלאישה בעיקר קל יותר להשיג סטוץ ולא קשר רציני(וברגע שיש לאישה שם של סטוצרית אז עוד יותר קשה לה למצוא קשר רציני). החברה לא מעודדת גברים ללכת עם כל אישה, אם גבר מוצא/תופס לעצמו אישה שווה/יפה הוא מקבל על כך הרבה יותר נקודות בקרב חבריו מאשר אם הוא מתפשר על מישהי לא יפה. אם גבר יפה יצא עם אישה לא יפה יותר אנשים ירימו גבה מאשר אם אישה יפה יוצאת עם גבר לא יפה, אישה יפה עם גבר לא יפה זה הרבה יותר נפוץ, ככה שגברים בדרך כלל לא פראיירים בנושא, רק חלק מהפורסמות(כמו מדונה וג'ניפר לופז) הצליחו לתפוס לעצמם בחור צעיר ונאה, נשים פשוטות בדרך כלל לא מצליחות בכך, זה שיש יותר נשים מוכנות לצאת עם גבר הרבה יותר זקן מהן מאשר להפך זה גם חלק מזה, משום שזיקנה משפיעה בין היתר גם על המראה(לא לטובה). זה שנשים בדרך כלל משקיעות הרבה יותר במראה שלך, בין אם זה בטיפוח, ובין אם זה בדברים מלאכותיים, ובחלק מהמקרים אפילו לא בריאים, זה גם עדות לכך שלהראות טוב חשוב יותר עבור האישה מאשר בשביל הגבר. הטענה שלך שיותר סלחניים למראה לא יפה/לא סקסי של אישה מאשר למראה לא יפה/לא אטרקטיבי של גבר היא מופרחת.

"A very common trope is the Ugly Guy, Hot Wife pairing. This is mostly because society's standards for female beauty are far higher than that for men, and women are often thought of as loving people on the inside, while men love women for their bodies and sexual wiles. Or it can be for another very good reason."

"However, as rare as it may be, the inversion does in fact exist; for example, there are many bird species where the male is brightly colored but the female is duller in its feathers. While it's nowhere near as common, sometimes a totally hot hunk will end up with a Gonk of a girl. This usually plays on previous misconceptions of men and women's stances on love. Maybe the man has some ulterior motive. Maybe the girl managed to force him into such a relationship. Or maybe, just maybe, they really are in love."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/HotGuyUglyWife

"For the last few hundred or more years, sexually active men have often been admired for their virility and sexual 'conquests' (unless he is a cad, or picking only low hanging fruit)note while a sexually active woman is more likely to be seen as being a trashy whore. For a man, the loss of his virginity is an achievement. For a woman, it is a surrender or, if outside of marriage, a filthy defilement. This probably has something to do with how a man can have hundreds of partners without any discernible consequence, whereas a woman in the same position would most likely be irreversibly changed into a mother forever."

"This is Older Than Feudalism, due to the historical sexual Double Standard. This is partly explained by mere biology. A man can impregnate multiple women a day while a woman can only get pregnant once every nine months. Therefore, base animal reproductive instinct dictates that men should be having sex with as many women as possible while women should be very selective in choosing their mates in order to ensure that only the best genes are passed on to the next generation. Plus, a sexually active but irresponsible woman is far more at risk than a man in a similar position. If she gets pregnant and daddy's just a Glorified Sperm Donor, she's the one stuck with a fatherless child, while a man who is willing to care for his wife and children would feel rightfully screwed if he finds out he isn't really the daddy."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/MyGirlIsNotASlut

waspaloy

Member
תעשה לי טובה כשהראתי לך סרט עם בחור יפה שרודף אחרי מכוערת

בסרט עם קארה דלווין אתה לא הרמתה גבה ולא כלום וכך גם aaa123.
אז אתה יכול לומר "אם גבר יפה יצא עם אישה לא יפה יותר אנשים ירימו גבה" עד מחר וזה לא יעזור כי הטענה שלך נכשלה כבר כמה פעמים רק בדיון שלנו.
זה שאתה חושב שכל אישה היא אוטומטית יפה יותר מהגבר רק מוכיח את הטענה שלי והופך את שלך לחסרת טעם.

ואולי דיי כבר עם ההיתממות הזאת? אתה חושב שכשנשים יוצאות עם זקנים(ועשירים אל תנסה להשמיט את זה) אז זה כי הן התאהבו באישיות שלהם והן החליטו לוותר על המראה בשם האהבה או משהו כזה? לא ברצינות כאילו מה אתה חושב שקורה פה אם לא מה שאמרתי פה כבר 20 אלף פעם בנוגע לאיך נשים בוחרות גברים מנקודת מבט היפרגמית(כמו מעמד כספי בין היתר) ולא בגלל משיכה או אהבה?.

ואותן נשים שלא "מוצאות"(הן בחיים לא מחפשות או יוזמות הן רק יושבות איפשהו ומחפשות שיתחילו איתן) גבר פשוט מסננות אין ספור גברים כי הן חושבות שהן טובות יותר מהגברים שמתחילים איתן. מה שהן לא מוצאות זה "גבר ראוי" ששווה אותן כביכול.

אז אולי דיי לבלבל בין דברים שונים ולעוות את הכל רק בשביל להמשיך להכחיש את המובן מאליו?.
אם אני אומר שחור אתם אומרים לבן באופן אוטומטי רק בשביל להמשיך להתנגד למה שאני אומר, מעניין מה היה קורה אם הייתי מגנה פה את דאעש...

מציינת שאני מסכימה

עם חלק מהדברים שכתבת.
מסכימה עם החלק שהרדיפה היא בדר"כ מהצד הגברי,
מסכימה עם זה שנשים מטבע הדברים (האלה) נוטות לסנן הרבה יותר.
מסכימה עם זה שיש לחץ על גברים שהוא רב יותר להוכיח את מרכולתם
(ממון , בגרות , תשלום בדייטים וכדומה).

לא מסכימה שהתרבות לא משפיעה על איך שאנחנו תופסים אדם כאטרקטיבי
(אם כי גם ולא רק איך)
לא מסכימה שהדגש או הלחץ על מראה של נשים לא קיים
ולא נכנס למה נראה לי ראוי לשים עליו לב בהקשר של יחסי גברים נשים .

בעיקרו של דבר כל אדם שואף להשיג "בן זוג" שהוא יותר ממנו,
וברור שדברים מגוונים .
(אישית אף פעם לא הבנתי למה אישה למשל מחפשת אדם עם תואר מסוים, לצורך הדוגמא- תואר לא מקנה לאישה הספציפית כלום ממנו, לא ידע, לא כבוד, לא שיחות מעניינות לתוך הלילה וכנראה ובטוח שבמצב של השוק היום רוב הסיכויים שגם לא כסף רב יותר מאשר אחיו שעוסק למשל בשרברבות או תיקון מזגנים).
זה בעיקר עניין של אגו.

אכתוב בשנית , אני שמחה לשמוע דעות קצת שונות כאן ,
בנוסף-
הייתי ממליצה לך שכאשר מפנים אותך למשל לספר מסוים בנושא (ראה באחת התגובות של גאיה) שקול לקרוא ולבדוק אותם, יתכן ותגלה דברים חדשים .
בהקשר לקישורים -כן , ראיתי קראתי וברור ששמתי לב להבדלים שציינת (כל הכבוד שהשקעת זמן ועניין לבדוק אותם) , כוונתי כמו שאמרתי היא לא להתעקש או להצהיר על דעה- אלא לקבל תובנות משלי ובמקרה הזה ניסיתי להעביר את הנקודה שהתרבות והזמן הם חלק ממה שאנחנו תופסים כ"סקסי" או כ"מושך ואקסקלוסיבי" לגבי אחרים.

waspaloy

Member
אני דווקא כן מסכים איתך שהתרבות יכולה להשפיע על איך

שאנשים תופסים מישהו כאטרקטיבי ובכלל לשנות את איך שהם מודדים בני זוג פוטנציאלים. עובדה שזה קורה עם רוב הנשים שבדרך כלל מסננות גברים לפי נקודת מבט היפרגמית(כמו כזה שיש לו תואר למשל) ועם גברים שהתרבות השפיעה עליהם לרדוף ולראות בכל אישה כמעט כמושכת ויפה גם אם היא לא.

אני לא חושב שכל אדם שואף להשיג בן זוג שהוא "יותר" מימנו. זה נכון לגבי נשים(היפרגמיה) אבל במקרה של גברים הם ירדפו ויחזרו אחרי נשים שנראות הרבה פחות טוב מהם ולמעשה הבאתי פה דוגמה מעולה לכך בסרט "ערים של נייר" עם קארה דלווין המכוערת שבחור "חנון" שנראה הרבה יותר טוב מימנו מוגדר כ"לא אטרקטיבי" ו"פחות מושך" על ידי הסרט מחזר ורודף אחריה באופן נואש וממש מסונוור מה"יופי" שלה בזמן שהיא מכוערת סך הכל ומין הסתם נראת הרבה פחות טוב מימנו.

תראי לקרוא ספר זה לא משהו של היום למחר, זה סביר לבקש ממישהו לקרוא איזה מאמר או קטע מתוך ספר אבל לקרוא ספר שלם ועוד רק בשביל עיוות של העובדות וזיבולי שכל נוסך "נשים תמיד יפות לא משנה מה ואם גבר חושב אחרת אז הוא שובניסט שהושפע מהחברה" זה יותר מידי בין אם הספר צודק או לא(ובמקרה הזה הוא לא).
גם אני יכול להמליץ לך על ספרים לקרוא כמו "the manipulated man" שנכתב על ידי אסתר וילאר אבל בשביל דיון בפורום אני מסתפק בעיקר בלבקש מאנשים לקרוא את הערך בויקיפדיה על הספר.

waspaloy

Member
מה קרה מחקת את התגובה שלך אליי? לא מצאת משהו רציני לכתוב?

מה שם הספר בעברית?

מסכימה בגדול , וזה יפה שאם ככה הבאת גם קישור.

רק תיקון "נשים תמיד יפות לא משנה מה ואם גבר חושב אחרת אז הוא שובניסט שהושפע מהחברה" -
זה לא משהו שהיא אמרה, זה משהו שאתה אמרת.
היא אמרה משהו אחר לגמרי והציעה את זה מסיבה אחרת לגמרי.
אבל זה שלך...

waspaloy

Member
בקשר לציטוט התכוונתי שזה מה שנשים שכועסות על גברים שלא

נמשכים לשמנות ומאשימות את החברה המודרנית בכך רוצות בעצם לומר. מבחינתן גברים צריכים להימשך ולרצות כל אישה רק כי היא אישה.

ובקשר לספר, קוראים לו "הגבר הנשלט" ואת יכולה לקנות אותו מאתר Obook
הגבר הנשלט / אסתר וילאר
אני מציע לך גם לקרוא את התקציר שבכריכת הספר בתמונה, זה בדיוק מה שאני אמרתי פה לא פעם ולא פעמיים וזאת אישה שאומרת את זה.

aaa123

Member
לא אני ממש לא רואה את זה

ואני מכיר אישה שלא הצליחה למצוא גבר (דוקא לא שמנה) בגובה 1.50.
שמעתי ממנה שהיא אמרה לגברים שיצאו איתה שהיא רוצה חתונה וילדים והם ישר ברחו.
&nbsp
אני גם לא יודע שהגבר תמיד משלם ,וגיסי למשל מעולם לא הסכים לשלם על אישה שהוא יצא איתה.

waspaloy

Member
מה זה קשור בכלל לנושא? זה שכמה גברים נבהלו מזה לא אומר כלום

ולגובה שלה אין שום משמעות פה אז בשביל מה אתה מזכיר אותו?.
אני מוכן להתערב איתך שעל כל גבר ש"ברח" לה היא סיננה איזה 10 אחרים, ואלו שנבחרו נבחרו לא בגלל האישיות/התאמה אלה נבחרו מנקודת מבט היפרגמית של מה הם יתרמו לה.

אני מציע לך לקרוא את הערך בוקיפדיה בנוגע להיפרגמיה(באנגלית)
https://en.wikipedia.org/wiki/Hypergamy
יש שם הרבה מחקרים שמוכיחים דברים שאתה מתעקש להכחיש כמו למשל העובדה שנשים(בדרך כלל) מעלות את הרף של הגברים שהן מוכנות לצאת איתם(מספר הבני זוג הפוטנציאלים מצטמצם) ככל שה"מעמד" שלהן עולה כמו למשל עם רכישת לימודים. וזה בניגוד לגברים שאותו מחקר מצא שהם מדווחים על עליה בבנות הזוג הפוטנציאלים.

אנחנו יודעים שב99 אחוז מהמקרים גברים מחזרים אחרי נשים ושכל אישה כמעט(שאין לה גידול בפרצוף או עיוות כזה או אחר) יכולה ללכת לאתר היכרויות או לבר וגברים יתחילו איתה. זאת עובדה, ואתה יודע את זה בעצמך אז למה אתה ממשיך עם ההכחשות שלך? זה ממש ילדותי להכחיש בכוח דברים רק כי אתה לא אוהב את ההקשר ואת מה שאני מנסה לומר עם העובדות האלה.

aaa123

Member
האישה שאני מתייחס אליה אינה במעמד גבוה

וממה שידוע לי היא מטפלת בקשישים לפרנסתה כך שהעובדה שנשים במעמד גבוה מעלות בממוצע את רף הגברים שהן מוכנות לצאת איתם לא רלבנטית עבורה.
&nbsp
לא מתכוון לחקור אותה אבל אני לא חושב שהיו הרבה גברים שכן היו מעוניינים בה והיא פסלה אותם(יש הרבה גברים שמחפשים מישהי לא בשביל זוגיות קבועה אבל זה לא מה שהיא חיפשה).

waspaloy

Member
אתה מנסה לרמוז שמשהו אצלה "פחות מושך" מבחורה ממוצעת

והצבעתה על גובה בתור רמז לכך אבל בתכלס לגברים לא אכפת כמעט מהגובה ואין הבדל רב בין אישה 1.50 לאישה ממוצעת 1.60 פלוס מבחינת כמות הגברים שיתחילו איתה.
&nbsp
חלק גדול מהגברים שמתחילים עם נשים דווקא כן רוצים זוגיות לטווח הרחוק, כמובן שאנשים בתחילת שנות ה20 יחפשו יותר סטוצים מאשר זוגיות אבל זה לא משנה כי כל הגברים מתחילים עם נשים בכל גיל כמעט וחלק גדול מהם דווקא כן מחפשים זוגיות.
&nbsp
ואני מוכן להתערב איתך שאותה בחורה חיכתה שיתחילו איתו ושהגבר יזום וישלם והכל ועובדה שהיא מצאה גברים כאלה אז למה שיהיה לה בעיה אמיתית למצוא זוגיות?. אם היא חיכתה שיתחילו איתה וכמובן שיצא שהתחילו איתה כמה גברים אז מין הסתם שהיא סיננה עוד כמה גברים כי כמו שאמרתי 20 אלף פעם גברים מתחילים ומחפשים זוגיות/סטוץ/נישואין עם כל אישה כמעט וזה משתנה בעיקר לפי גיל ולא לפי סוג האישה.

Berethor

New member
מישהי בגובה 1.50 היא נמוכה באופן משמעותי, וזה כן יכול להפריע

לחלק מהגברים, זה יותר חיסרון מאשר יתרון כאשר מדובר בקשר רציני, בעיקר משום שזה אומר שהגבר מסתכן בכך שהיו לו ילדים נמוכים, אבל גם העניין הטכני של פערי גובה גדולים מאוד יכול להיות בעייתי. אומנם הרבה יותר סלחנים לנשים בנושא של הגובה מאשר לגברים, מגברים מצופה להיות גבוהים כי זה טבעי שגבר יהיה גבוה יותר וזה גברי יותר, בעוד שאישה בדרך כלל קטנה יותר מגבר ככה שפחות מצופה ממנה להיות גבוהה, אבל אישה נמוכה באופן קיצוני זה עדיין יכול ליצור בעיה בהיכריות לקשר רציני, זה בדרך כלל לא deal breaker אבל זה בגדר חיסרון, לכן יש היגיון בכך שaaa123 ציין את זה. זאת דוגמה למצב שבו הגבר מתפשר, משום שמבחינת אישה בגובה 1.50 זה משתלם להיות בקשר עם גבר גבוה, משום שככה אולי היו לה ילדים גבוהים יותר, בעוד שמהצד של הגבר זה הפוך.

waspaloy

Member
ראיתה פעם גבר שמתעניין בגובה של הילדים העתידיים שלו

כשהוא בוחר להתחיל עם מישהי? אולי מתוך מליארדי גברים שחיו איי פעם היו איזה עשר שחשבו על זה כשהם בחרו להתחיל עם מישהי אם בכלל.
&nbsp
ולאף גבר כמעט אין בעיה לצאת עם מישהי נמוכה מימנו באופן קיצוני. גובה זה לא רק קצת פחות רלוונטי לנשים זה פשוט כמעט ולא רלוונטי בכלל לנשים מבחינה שלילית.
&nbsp
כך שמה הפואנטה בלהזכיר את זה? הרי במילה גברים יתחילו איתה וירדפו אחריה בדיוק כמו שגברים עושים עם נשים גבוהות יותר. ואפילו אם זה היה איכשהו פחות זה עדיין היה יותר מידי ומעבר למספיק בשבילה.
&nbsp

Berethor

New member
גם גברים מסננים נשים, בכך שהם פשוט לא פונים לנשים שלא מספיק

אטרקטיביות, יש יתרונות בלהיות הצד היוזם, בכך שהגבר בוחר בלמי לפנות ולמי לא לפנות, יש לגבר מבחר גדול יותר, לפחות תאורתית, בעוד שהאישה מחכה שיפנו עליה, אז יש לה מבחר מצומצם יותר, ובהרבה מקרים יפנו עליה כלמיני גברים סטוצים ורודפי שמלות, דווקא הגברים הטובים בהרבה מהמקרים פונים פחות לנשים. זה בסדר שנשים מסננות, הן לא צריכות לקחת כל מה שמציאים להן, אבל אני מסכים שיש נשים שתופסות יותר מדי מעצמן, ביחס לערך האמיתי שלהן, ויש לא מעט נשים שפוסלות גברים על שטיות, ובאופן אירוני בסוף הולכות עם גבר שהרבה יותר לא מתאים להן, נפגעות ממנו, ומבינות שהן עשו טעות רק אחרי שזה כבר מאוחר מדי והנזק כבר נעשה. גברים שמחזרים כמעט אחרי כל אישה אלו לא גברים איכותיים בדרך כלל(במיוחד מבחינת אישיות), אלו סטוצים ורודפי שמלות בדרך כלל, גברים טובים וגברים שמחפשים קשר רציני נוטים להיות יותר בררנים. קודם טענה שלא פוסלים נשים על שום דבר מלבד אם היא מאוד שמנה, עכשיו אתה אומר שפוסלים אישה גם אם יש לה פנים מעוותות, התקדמה, אבל יש סיבות פיזיות ואישיותיות נוספות שפוסלים נשים בגללן, אני יודע כי גם אני פוסל נשים שלא נראות לי, ואני לא מוכן להתפשר יותר מדי. אם יש לאישה אישיות בעייתית מדי, יכולים לפסול אותה אפילו אם היא נראת טוב.

waspaloy

Member
כשאני אומר "פנים מעוותות" אני מתכוון לפרצוף של פרדי קרוגר

וגברים תמיד הם אלה שרוצים מחזרים ורודפים בין אם זה סטוץ או זוגיות או נישואין וזה לא משנה להם אם הבחורה מכוערת ואין בה שום דבר מושך מעבר להיותה אישה. גברים תמיד רודפים אחרי נשים ומה שהם מחפשים תלוי בעיקר בגיל שלהם ולא דווקא באישה עצמה.
ומה פתאום לגברים יש מבחר גדול יותר? זה שאתה מתחיל עם מישהי לא הופך אותה לזמינה לך בזמן שאם מישהו/י מתחיל איתך הוא/היא מין הסתם הופך לזמין לך מבחינה זוגית, כך שמין הסתם לנשים יש יותר מבחר כי הן ה"פרס" מבחינת הגברים. אתה ממש עיוותתה את העובדות פה.
&nbsp
אני חושב שכל אחד צריך שיהיו לו העדפות ויכולת לסנן כשצריך אבל מה שקורה היום זה שנשים מסננות לפי קריטריונים היפרגמים ולגברים אין שום העדפות מלבד בת אנוש עם ואגינה בין הרגליים.
&nbsp
גברים צריכים לשרת ולגונן ובכלל להיות "מושך" מנקודת מבט היפרגמית בזמן שהאישה פשוט צריכה להיות אישה וזה הכל, היא לא צריכה להיות יפה או גבוהה או רזה, כל מה שהיא צריכה להיות זה נקבה והגבר צריך להודות לה על כך שהיא איתו.
&nbsp
&nbsp

Berethor

New member
במקרים שבהם היופי והבריאות חופפים זה לא "רק" עניין של יופי

אני לא מבין איך את יכולה להגיד "ללא ספק והוכח מעל לכל ערעור", על נושאים מורכבים ושנויים במחלוקת, אז זהו שזה לא הוכח מעל לכל ערעור, וזה נושא מורכב, ובדרך כלל התשובה בנושאים האלו זה לא "או זה או זה" אלא "גם וגם", השאלה היא בעיקר על מה יותר ולא אם זה באופן בלעדי מגיע רק מגורם אחד. העדפות של אנשים בנושא היופי הן לא רק עניין תרבותי, משום שלרובנו יש גם העדפות אישיות, שלא תמיד חופפות עם מה שפופולרי ונפוץ יותר. אני מאמין שהאנשים משפיעים על החברה יותר מאשר החברה משפיעה על האנשים, ודברים נהפכים לפופולרים אם הרבה אנשים אוהבים אותם, לפעמים יכולים להשפיע על אנשים לאהוב משהו שהם לא אהבו לפני זה, אבל זה דבר שממש לא פשוט לעשות, ואני באופן אישי לא מאמין גדול ביכולת של אנשים להשתנות הרבה, במיוחד בגיל מבוגר, אני מאמין בold habits die hard, התפיסה הזאת מנחה אותי גם בנושא ההכרויות בנושא זוגי, זאת אחת הסיבות שאני בדרך כלל לא מנסה לשנות את דעתה של אישה שיש לה העדפות שונות ממני בנושא זוגי, אלא אני מעדיף למצוא מראש מישהי שיש לה העדפות דומות לשלי בנושא הזוגי. בהרבה מהמקרים דברים שנחשבים לפופולרים ונורמלים יש היגיון מאחורי זה, ככה שזה לא מפתיע אותי שהם לפופולרים ונורמלים, אדם שנמצא במשקל בריא(לא שמן מדי ולא רזה מדי) זה מצב פיזי עדיף, לא רק מבחינת מראה אלא גם מבחינת בריאות, ולכן זה הגיוני שזה נחשב לאטרקטיבי יותר, באופן כללי. יש דברים די פופולרים שהם לא בריאים, לדוגמה נעלי עקב, ואין לי בעיה להתנגד לנעלי עקב למרות הפופולריות שלהם, אבל זה לא אותו דבר עם השמנה, משום שהשמנת יתר היא לא דבר בריא, ואין סיבה שאני ינסה להגן על דברים לא בריאים, עוד דוגמה היא נשים שריריות, להיות בעלת גוף שרירי ואתלטי זה בריא(כל עוד לא משתמשים בסטרואידים), גם אם נשים שריריות זה לא דבר שנחשב לפופולרי, לכן על זכותן של נשים להיות שריריות אני יגן הרבה יותר, גם בפורום הזה וגם במקומות אחרים.

אידיאל יופי לא תמיד מדבר על נורמה, הוא מדבר על המצב האידאלי, יש הרבה גברים ונשים שלא עומדים באידיאל יופי, ואפילו לא קרובים עליו, גברים רבים לא עומדים באידיאל יופי הגברי, אידיאל היופי הוא גוף שרירי, נכון שמנשים מצופה יותר לעמוד באידיאל היופי, והוא גוף רזה, אבל זה לא משום שלגברים אין אידיאל יופי, אלא משום שמנשים מצופה יותר מאשר מגברים להיות יפות, בתור "המין היפה", אבל זה בשום אופן לא אומר שגברים לא יפים נחשבים ליפים, זה רק אומר שיותר סלחנים לכך שהם לא יפים. השאלה היא לא "למה גברים לא אוהבים שמנות", משום שיש גברים שאוהבים נשים שמנות, יש כאלה שאפילו מעדיפים נשים שמנות, ויש כאלו שלא הצליחו למצוא מישהי יותר רזה, ולכן הם הסכימו להתפשר, השאלה היא "למה רוב הגברים לא אוהבים נשים שמנות", והתשובה לכך היא מורכבת, יש עניין חברתי, יש תעניין שזה לא בריא, ויש תעניין שבעיני רוב האנשים זה פשוט לא נראה יפה, ואני לא חושב שצריך להסביר למה. החברה המערבית נותנת לאנשים את החופש לבצע פרקטיבות שנויות במחלוקת, בין אם זה להשמין ובין אם זה לעשן, אבל זה לא אומר שהחברה צריכה לעודד תופעות כאלו ולראות בהן כדבר נורמלי ובריא, משום שהן לא, וזה הגיוני שהרבה אנשים לא יראו בעין יפה אנשים שבוחרים לקחת חלק בפרקטיבות שנויות במחלוקת, אפילו אם הפרקטיקות האלו חוקיות(נכון לעכשיו). אפילו שאדם פוגע בעצמו זה לא בסדר, לפגוע באחרים נחשב ליותר גרוע, אבל הרבה אנשים יעדיפו גם לא להיות בזוגיות עם אדם שפוגע בעצמו, בין היתר משום שהם לא רוצים לפתח רגשות או/ו להביא ילדים עם אדם שצפוי למות בטרם עת, זה בדיעבד יכול לפגוע גם בבן הזוג ובילדים. לגבי זה שבעבר נשים מלאות היה מקובל יותר, זה נכון, אבל אם תראו את התמונות של הנשים המלאות האלו, אז תראו גם שהן לא מלאות בצורה קיצונית, הן מלאות בצורה סבירה, גברים שמעדיפים נשים שמנות בצורה קיצונית זה הרבה יותר נדיר, וזה נחשב לסוג של סטייה/פטיש.

ומה שאני הכי מחפשת

https://www.youtube.com/watch?v=t__RhUyZMDM

https://www.youtube.com/watch?v=WWTRwj9t-vU

https://www.youtube.com/watch?v=stiNJomeTGM

מה שהייתי רוצה לראות זה סרטונים של נשים אמיתיות בתקופות שונות היום ובהיסטוריה אבל בחלקים השמחים שלהם , לא בעיתונים , בדוגמנות או בכל מימד אחר, פשוט אמיתיות כמו שהן ושמחות :)

אני אוהבת את החלק של הדוגמנות ואת הסרטון השני (הראשון מעט מדכא אותי - אבל גם נכון) כי אני חושבת שכשאדם בריא והוא עצמו ושמח זה מה שהייתי רוצה לראות.

לא לכוון לשנוא או לאהוב קיצוניות מכל סוג (כלומר עודף משקל מטורף או רזון מטורף, אם אתה רזה טבעי יופי ואם מלא טבעי אבל לא חולני יופי) , מה קורה כשאתה מתאמן , מה אתה באמת עושה ומחייך ואיך נראה בשעות היום (גם בעבודות לא סטנדרטיות) ומה את/ה חושב על זה.

זה יפה.

למעלה