דיני עבודה ב
אנשים

קח-תן ב../images/Emo43.gif אנשים

דר' הלוי אילן מומחה בגינקולוגיה ומיילדות יתארח במהלך היום בפורום הריון ולידה-תמיכה וישיב לשאלות בנושא לידות מים ולידות לא שגרתיות. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=102343369
שרון, מדריכה הוליסטית לחיים בריאים, מטפלת שיאצו בכירה, מטפלת בתזונה סינית ודולה, תתארח בפורום טיפול מיני ומיניות ותשיב לשאלות בנושא מחלות מין, חשק מיני, הריון ולידה, כאבים וכד'. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=385&msgid=102176743
"פרוייקט מסלול" הוירטואלי יוצא לדרך
תמיד חשבתם שיש לכם ניסיון בסטיילינג ועיצוב אופנה? עיצבתם בגדים, אבל עד היום רק למגירה? פורום פרוייקט מסלול מזמין אתכם לשלוף את הסקיצות ולהשתתף בתחרות נושאת פרס בפורום. למה אתם מחכים? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1783&msgid=102322232
תחרות הניחושים של כוכב נולד ממשיכה
רוצים לזכות בכרטיס זוגי לגמר "כוכב נולד"? נשמח לתת לכם אותו! כל מה שעליכם לעשות הוא להכנס לשרשור בפורום כוכב נולד, להשתתף במשחק הניחושים השבועי ואתם בדרך לגמר! http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=836&msgid=102344572
פעילויות או לא להיות
מחפשים דרכים לשרוף את השעות הפנויות בקיץ? להוציא את הילדים מהבית? פורום הנאות, אירועים ואטרקציות מרכז עבורכם את מיטב הפעילויות המיוחדות לתקופת הקיץ מצפון ועד דרום. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1702&msgid=102312825
למה לקנות כשאפשר לקח-תן
יש לכם ציוד משרדי שאתם רוצים לתרום? נתקעתם עם ספרי מתמטיקה משנה שעברה? פורום נתינה מהלב מזמין אתכם לתרום מכל ה
ספרים וציוד לבית הספר. קח תן ציוד לבית הספר- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1137&msgid=102365452 קח תן ספרי לימוד- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1137&msgid=102365401

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifראש 1../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

כי הכוונה הייתה לשרשר את זה לפה >< וסביר להניח שפה באמת תראו את זה מאשר בשרשור הישן ההוא, אם הייתי ילדה רעה תגידו לי XD. חח תסם לא ועכשיו לנושא המרכזי שבשילו תקעתי את החפירה הזאת פעמיים [נשבעת שזה לא יקרה יותר זה פשוט חשוב לי =\ ].
ראיתן מה הם כתבו על דני וטום??? " טום על הגובה טום פלצ'ר ממקפליי רוצה להיות טייס. הוא אפילו לקח כמה שיעורי טיסה ואמר לעיתון הסאן הבריטי ש"יש מצב שאקנה לי שטח אדמה ואבנה בו מסלול המראה". וואלה? חבל, למה לך להוציא כסף על האדמה, הרי הסנטר שלך מספיק גדול כדי להנחית עליו טייסת שלמה מה שכן, טום חושף שלמרות שהוא נעול חזק על רשיון טיס, יש מצב שידידו דני ג'ונס יאבד את רשיון הנהיגה שלו, מפני שהוא חטף יותר מידי דוחות על מהירות מופרזת. אז ככה: דני - תרגיע. זה שאתה נוסע מהר לא עושה אותך גבר, אלא הופך אותך למתלהב. ושנית, לכל המעריצות שבטח עצבניות עלינו עכשיו כי רדנו על הסנטר של טום - קחו את זה בקלות, הכל בצחוק. זה לא שהסנטר של עמרי יותר יפה. " סליחה?? ממתי דני מתלהב ונוסע מהר בשביל להיות גבר?? וממתי הסנטר של טום הפך לבדיחת המדור?? אני ברצינות הרגשתי רע אחרי שקראתי זה, אבל ממש רע, צביטה בפנים, כאילו זה לא משנה לעיתון שזאת להקה שאני ועוד מליונים מעריצים, הם דיברו עליהם בזלזול וכאילו הם מכירים אותם. בכל מקרה, בשניה שקראתי את זה סגרתי את העיתון כי משמ לא עניין אותי לקרוא את ההמשך שלו, אבל חשבתי שאם אני שוב אשלח מכתב לראש אחד, אחד זעוף, יש סיכוי קטן שהם יקראו אותו, אבל אם כל אחת מכן תנסח מכתב משלה ותשלח לראש אחד לא רק שהם יתנצלו על זה שאם הם יורדים על דני וטום ומדברים אליהם ככה אז הם מצחיקים, [והם לא] אלא אולי גם יש סיכוי לפיצוי.. מי איתי?

rox love BSM

New member
זה רק מראה מה הם מבינים...

"טום פלצ'ר ממקפליי רוצה להיות טייס. הוא אפילו לקח כמה שיעורי טיסה ואמר לעיתון הסאן הבריטי"...כאילו מי לוקח את ה"סאן" ברצינות,הם ידועים בשקרים שלהם,ובהמצאות שלהם.... ואם ראש 1 היו מתעדכנים בתמונות האחרונות של טום,נראה מה הם היו כותבים אז......

MoVe AlOnG

New member
אני איתך

גמאני בדיוק כמוך לגמרי התעצבנתי על זה. מה הקטע האידיוטי הזה שכל פעם מחדש הם יורדים על הסנטר של טום. או כותבים בזילזול על דני שהוא מתלהב. כאילו שהם אשכרה מכירים אותו. וגם הם ממש לא מעודכנים בקשר למקפליי.הם כל הזמן כותבים דברים שכולנו דיברנו עליהם כבר לפני חודשים או שבועות. גמאני אלך היום לכתוב להם מכתב זועף.

Dana Argamen

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

מעצבן אותי כל כך הכאילו "זלזול" שלהם. מה הקשר גבר? מתלהב? למה מה הם יודעים למה הוא נסע מהר או שהם חברים שלו בשביל לשפוט אותו? מתלהב עלק, לא יודעים כלום מהחיים שלהם ומנסים לשעשע את הקוראים. וכן אני בטוחה שהסנטר של עומרי המפגר הזה לא נראית יותר טוב משל טום, שבכלל, בטח הפעם השעברה שהוא ראה תמונה עדכנית שלו הייתה שנה שעברה. שיסתמו. לאיזה כתובת צריך לשלוח את המכתב?

talosh1234

New member
ברור שאני שולחת מכתבב

איזההה דפוקיםםם עד ששמים משהו רצינים על מקפליי זה זהה !!! פיצויי : פוסטרמניה של מקפליי חחחח *הלוואי*

כן גם אני אשלח מכתב!

יו איך אני שונאת אותם עכשיו.. איזו טעות הם עשו כשהם פירסמו את הכתבה הזאת ><

m i c k e y 15

New member
הם תמיד ככה עם הסנטר של טום

זה כבר לא מפתיע אותי.. ושיגידו מה שבא להם על דני...לא אכפת לי..הוא לא כזה חחח הוא לא מתלהב.. שיסע מהרר..שיהיה לו בכיף..אבל דני..זהירות כן

sweet shir

New member
הם תמיד יורדים על הסנטר של טום! XDD

יש אחד שהיה ממש ממש מצחיק חחחחחחחחח הם קראו לו האדון המסונטר פעם XDDDDD זה ספציפית לא הצחיק.. אבל הם עושים את זה לכל המפורסמים! לא רק על מקפליי! תקחו באיזי P:

butbut

New member
הם כאלה מפגרים! תמיד ידעתי שהכתבים

של הטורי רכילות שלהם הם טיפשים!ועכשיו הנה הוכחה חיה. **בא לי לפתוח משהו שלנאצה לראש1 ,או לשלוח להם פולל מכתבים ולהגיד להם כמה הם סטומים כדי להוריד להם את המוניטין חחח**

lilosh1212

New member
גם אני התעצבנתי היום בבוקר כשפתחתי את העייתון

אבל הגעתי למסקנה שאין צורך להתעצבן כי זה ידוע שכל הכתבים האלה לא יודעים כלום מהחיים שלהם... הם מחפשים להצחיק איפה שאין... ואני בטוחה שהעמרי הזה הוא סתם עוד כתב שמן שאין לו מה לעשות בחיים חוץ מלבקר אנשים אחרים....

ברור שזה מה שהם עושים!

אבל בחיים לא ראיתי אותם נכנסים לזה כ''כ חזק כמו שהם אמרו לדני! בד''כ הם כותבים משהו דוקר ומגעיל, ואז מוסיפים לזה איזה טון של ציניות מצחיקה או כותבים בסוף "סתם לא התכוונו" כמו שהם עשו לגבי הסנטר של טום, אבל על דני? הם כאילו "אוקי - דני, אתה לא גבר, זה שאתה נוסע מהר רק הופך אותך למתלהב". זה כבר ממש עצבן אותי.

../images/Emo26.gif הנה מה שחשבתי לכתוב

אפשרי שזה יעבור עוד מספר שינויים אבל חשבתי לנסח את זה ככה: זהירות >> ח-פ-י-ר-ה. מערכת ראש 1 שלום, אני מנויה לעיתון שלכם כבר מעל חמש שנים, ואני לא נוטה להתלונן הרבה על תוכן העיתון, אני מרוצה ממנו ואני מוצאת בו עניין כל שבוע מחדש. אבל דבר אחד יושב לי על הסעיף כבר לא מעט זמן. אני מעריצה המון המון [אבל באמת, המון] להקות, כך שמבחינתי זה נורא נינוח שבכל גליון מפרסמים קצת על כל להקה שאני אוהבת, אבל יש להקה אחת שאותה אני אוהבת יותר, להקה אחת שהיא היחידה שבשבילה אני סורקת את העיתון תחילה לפני שאני מעיקה בכתבות, ומחפשת עליה חומר - שיעשה לי את היום, הלהקה הזו היא מקפליי. ומה בדיוק הבעיה שלי? חשבתי המון פעמים להעיר לכם על המחסור המטורף בחומר או עדכונים על הלהקה הנפלאה הזאת, שאני ועוד מספר עצום של אנשים מעריצים, אבל בנוסף לכך שאתם כמעט ולא כותבים עליהם כלום, את ממש מתייחסים אליהם בזלזול! לראשונה, נפגעתי נורא כשפרסמתם תמונה של מקפליי במדור 'טופ 10' וכביכול לאחר המון בדיקות לפני הוצאת העיתון לאור - עדיין אף אחד לא לקח לתשומת ליבו והבחין שכתבתם בתחתית התמונה 'ווסטלייף', שלחתי לכם מכתב על כך, לא הגבתם אבל הבלגתי, אמרתי שזו טעות, אבל בגליון הקודם [1004] הייתה כתבה שהייתה הקש ששבר את גב הגמל, כהרגלי רפרפתי תחילה בעיתון מחפשת אולי אפילו תמונה שלהם, ומצאתי, במדור 'לא רק פופ', כ''כ שמחתי והתחלתי לקרוא, אבל נוכחתי לגלות שבפעם היחידה כמעט שפירסמתם על הלהקה שאני הכי מעריכה בעולם והכי אוהבת בעולם איזושהיא פיסקה מתומצתת, התוכן שלה הכיל דיבור נמוך ומזלזל. הקטע הקטן התעמק בסנטר של טום פלצ'ר, אחד מסולני הלהקה, שהוא אדם מקסים, מוכשר ואהוב, ולפי דעתי אין לכם שום זכות לדבר עליו ככה, ומה עוד שהתמונה ששמתם בכלל לא עדכנית, והוא לא נראה ככה עכשיו, הוא הרזה. ובנוסף לכך דיברתם על הסולן השני דני ג'ונס, שהוא אדם מוכשר ברמות מדהימות, והוא בן אדם מקסים ומדהים ועוד כמה שאפשר לכתוב, שנאמר שהוא נוסע מהר, אז מה?? מי אתם שתגידו שהוא עושה את זה כדי לצאת גבר?? מי אתם שתקראו לו מתלהב?? אתם בכלל מכירים אותו?? בסדר, גם אני לא בדיוק חברה שלו מהבלוק ליד, אבל אני מכירה אותו קצת יותר מכם, כי הוא בלהקה שאני מעודכנת לגבי כל חומר אפשרי עליה בשלוש שנים האחרונות, ודבר אחד שהוא לא - זה מתלהב. אז הוא לא נהג טוב במיוחד, אבל צורת הדיבור שלכם פשוט מגעילה. תדמיינו שעל אחד האנשים שאתם הכי מעריכים ומעריצים בעולם, ושהוא איש מקסים, מוכשר וטוב לב, והכי, אבל הכי לא פוזאיסט - אני אכתוב בטון מזלזל שכזה, תרצו להמשיך לקרוא את העיתון שלי? לא חשבתי! אני אשמח אם תקחו את זה לתשומת לבכם, המנוי שלי לעיתון פג תוקף בקרוב, אני שוקלת אם לחדש אותו, עיתון שחוסך במידע על אחד הדברים הכי חשובים לי ולעוד הרבה, ואח''כ יורד עליהם ומשפיל אותם, הוא לא במיוחד עיתון שאני נהנית לשלם עבורו.

talosh1234

New member
זה מעולה אבל..

לדעתי צריך מכתב בכלל מכל בנות הפורום.. כאילו המכתב מעולה אבללל כאילו לכתוב אותו ברבים... או שמה שהתכוונתם אליו שכל אחת תכתוב מכתב?? תסבירו בבקשה חח :]

../images/Emo26.gifתשובות לשתיכן חח

אפשר לשלוח לראש אחד גם מכתבים וגם אימיילים. אימייל: [email protected] כתובת: המסגר 9, תל אביב, מיקוד 67776 ובקשר לכמה מכתבים, חשבתי בהתחלה על מכתב מכל הפורום שישמע רציני, אבל הסיכוי שימצאו אותו מכל המכתבים ששולחים להם מועט יותר מאשר שכל אחת תכתוב מכתב, ככה סביר להניח שהם יראו לפחות אחת מהמכתבים שלנו.. אבל אפשר לשלוח גם מכתב אחד מכל בנות הפורום (לפחות אלו שיסכימו) שישמע הרבה יותר רשמי ורציני, וגרום להם לתת יותר חשיבות לכל העניין..

talosh1234

New member
תודהה

זה רעיון טוב שכל אחת תכתוב מכתב.. ככה הם התייחסו לזה ברצינות

JuSt My LuCk

New member
אני שלחתי מכתב :D

אבל רוב הסיכויים שלא יפרסמו אותו כי אף פעם לא מפרסמים את המכתבים שלי

למעלה