דירוג הצבעות שהתקבלו... כנסו !!

דירוג הצבעות שהתקבלו... כנסו !!

ממקור אמין, וודאי!!, קיבלתי את דירוג שליחות האסמסים של המתמודדים בבית. שתדעו לכם שהכמויות עצומות, וההפקה עושה פשוט הון על חשבון הצופים בבית ולהלן התוצאות בשבוע שכל דיירי הבית היו מועמדים: 1. יוסי בובליל 2. שי שטרית 3. לאון שניידרוסקי 4. עינב בובליל 5. שפרה קורנפלד 6. רנין בולוס 7. אשר סימוני 8. נעמה פרידמן (הייתה נשארת) 9 צבר גדיש 10. איתי זיו 11. קרן חסיס 12. ג'ני טוקרב

דורון

New member
איפה ונסה בדירוג?

הבנאדם רשם את שמות המתמודדים בסדר שהוא היה

רוצה שיהיה, אבל, מה לעשות, כשבנאדם ממציא ובודה מליבו הוא שוכח את הפרטים הקטנים (גדולים) אז הבנאדם שכח להוסיף את ונסה. אבל הוא לא שכח לרשום שהרשימה שהמציא היא ממקור אמין
נו שיהיה לו לבריאות....

יNOT

New member
../images/Emo6.gif לא ממש הוכחת משהו

אתה רוצה להוכיח תן אחוזי הצבעה לכל אחד. תן את סה"כ מניין המצביעים. אחרת זה עוד שטות של אינטרנט

אם את באמת רוצה.... כנסי למסרים

ונתאם איך אני ישלח לך את הטופס של העברת התוצאות ל"קשת".

יNOT

New member
../images/Emo13.gif אוליי מישהוא אחר ייתפתה

לי זה ברור מראש התוצאה הסופית , וכל המשחקים האלה דיי חסרי תכלית. (בווילה)

דורון

New member
שלחתי לו מסר ../images/Emo30.gif אבל הוא החליט לא לשלוח

איך אמרת, כנראה עוד רשימה של אינטרנט

נו אתם באמת מאמינים לליצן שעשה רשימה בלי ונסה

כמה "ודאי" זה יכול להיות אם אחד המתמודדים אפילו לא ברשימה פחחחחח הצחקת אותי

איתי בל

New member
אז אני מקור עוד יותר אמין

ואני אגיד לך ששי לא קיבל כל כך הרבה אס אמאסים כמו שאמרת וקרן לא קיבלה כל כך עמט מה שאמרת זה שטויות וההפקה עושה המון כסף ולא על חשבונכם ההפקה עושה כסף מרייטינג וכל פרסומת שנמצאת בזמן השידור הם מקבלים על זה הון אז תוציאו את המקל שלכם מהתחת שלכם כאילו אתם מפרנסים את קשת גם ככה אתם לא משלמים את השקל של האס אמאס אז בחייאת זום זום....

יNOT

New member
../images/Emo45.gif שוב צודק הכסף הוא מהרייטינג

ה SMSים מממנים את הקפה בחדר של ההפקה.

איתי בל

New member
דוגרי? בהשוואה? כן

וגם אם לא נשבר לי הזין מה תחושה שלכם או שלהם שמישהו חייב לכם משהו ושארז טל שולח את הילדים שלו ללימודים עם הכסף שלכם תהיו קודם אנשים שמגיע להם שלא ירמו אותם אחר כך תצפו שגם לא יעשו זאת

למעלה