*קריירה
ג גונזאלס21 New member 8/10/08 #36 חח אבל למה אתה חושב שהמכתב נשלח בשידור זה טופס העברה של הנתונים יום אחרי השידור לרשות השנייה כי להציג נתונים. אתם כל הזמן מחפשים איפה לא טוב... חוץ מזה אני חושבת שלקרן מגיעים הרבה יותר קולות ממה שהיא מקבלתת ו
חח אבל למה אתה חושב שהמכתב נשלח בשידור זה טופס העברה של הנתונים יום אחרי השידור לרשות השנייה כי להציג נתונים. אתם כל הזמן מחפשים איפה לא טוב... חוץ מזה אני חושבת שלקרן מגיעים הרבה יותר קולות ממה שהיא מקבלתת ו
מ משה הקיפוד17 New member 8/10/08 #38 האמת היא שאין לי מושג זה חבר טוב שלי העביר לי. אחותו מנהלת מחלקה בקשת. בכל אופן לא מאמין שהוא שיקר לי ואין לי אינטרס לעבוד על אף אחד.... אני כמו כולם פה מכור לתכנית
האמת היא שאין לי מושג זה חבר טוב שלי העביר לי. אחותו מנהלת מחלקה בקשת. בכל אופן לא מאמין שהוא שיקר לי ואין לי אינטרס לעבוד על אף אחד.... אני כמו כולם פה מכור לתכנית
ד דורון New member 8/10/08 #39 אתה חושב שאני לא יודע שנרשמת לפני 10 דקות לתפוז עם הפרופיל הזה סע אידיוט!
S ShukyD New member 8/10/08 #40 למה ללכת רחוק? תראה את ההדבקה של רשות השידור למטה הבחורצ'יק אפילו לא טרח להתאים את הרקע
P Ping Poong New member 8/10/08 #34 תמשיכו כמו סתומים להגיב לו.. הוא יושב מאחורי המסך וצוחק עליכם. בשביל מה אתם מגיבים לו בכלל?
J jaycom New member 8/10/08 #47 חחח איזה זיוף גרוע ../images/Emo6.gif מה זה הקווים המעפנים האלה? חח ניסית לעשות כאילו שזה יראה אמיתי אבל יצאת טמבל שהוספת מברשות כאלה לא קשורות.. חחח אבל תודה שיחקת אותה! קרעת אותי בנאדם
חחח איזה זיוף גרוע ../images/Emo6.gif מה זה הקווים המעפנים האלה? חח ניסית לעשות כאילו שזה יראה אמיתי אבל יצאת טמבל שהוספת מברשות כאלה לא קשורות.. חחח אבל תודה שיחקת אותה! קרעת אותי בנאדם