דירוג הצבעות שהתקבלו... כנסו !!

שיגעתם אותייי במסרים אני מעלה פה את הטופס !!

פיספסתי את ונסה כנראה. חח למרות שאני מת עליה

יNOT

New member
../images/Emo6.gif שלוש דקות לוקח לי לזייף טופס כזה , אבל...

אני לא אומר שזייפת...עדיין לא... המספרים זה סה"כ המצביעים או סה"כ הרווחים? (אל תמהרו להגיד לי שזה אותו הדבר כי אני דיי בטוח ש SMS עולה יותר משקל בגלל עלות המפעיל וזמן אוויר )

חח מה האינטרס שלי??

ובנוגע לשאלתך. המספרים הם סה"כ המצביעים... דרך אגב. שקל זה בדיוק מה השההפקה מקבלת משליחת SMS. כל שאר הרווחים הולכים למפעילות הסלולר.

shy6

New member
כל כך הרבה SMSסים??

נשמע מופרך ,אין אפילו כל כך הרבה צופים

יNOT

New member
../images/Emo13.gif כן נשמע מאוד מופרך , ואת צודקת המספרים...

באמת נראים קצת ...
<--- בידיוניים

יNOT

New member
חחחחחחח אולי אני נאיבי ../images/Emo4.gif

אבל אם מישהוא מאזור המגורים שלי היה מופיע בכוכב נולד או בווילה והיה צריך את ההצבעה שלי, הוא היה מחכה הרבה זמן.....
אז בהנחה שלא כל אזור המגורים תורם, נשארו רק חברים ומשפחה.....לא עדיף לקנות להם מיני ואן במקום?! אין סיכוי שכל החברים שלהם מגיע למספר הזה
צריך להיות אדם סופר חברותי.....

עזוב שמבחינה חברתית שי לא רואה אף אחד בתכנית

שחכת גם את העובדה שאפשר להצביע כמה שרוצים הוא מכיר חצי מדינה והוא מיוחצ"ן די טוב ככה הבנתי ע"י המשפחה שלו

shy6

New member
אם שי היה מביא באמת כל כך הרבה SMSסים

אז היו עושים לו בדיוק את מה שעשו לאשר ועינב ומראים את תאום ההדחות שלו ומעלים אותו להדחה. הם לא עשו את זה מסיבה אחת, עינב ואשר מביאים יותר SMSסים. המספרים פה לא הגיוניים, משפחות וחברים לא שולחים כל כך הרבה הודעות . והצופים בבית לא ממש מאוהבים במשתתפים שם(מלבד יוסי) רוב המשתתפים בתוכנית יוצרים אנטגוניזם. שימו לב שהמודחים עד עכשיו לא זכו לפרסום חיובי, בכל כתבה עליהם יש רק תגובות שליליות. אה, ויש לא מעט טעיות כתיב ברשימה.מוזר.

אתם חיים בקליפ!../images/Emo220.gif

מהה גורם לכם לחשוב שהאסמסים שלכם נלקחים בחשבון? נראה לכם שמישהו "סופר" אותם בכלל? סופו של דבר ועיניין הוא שמי שטוב להפקה, כלומר מי שמביא יותר רייטינג, הוא זה שנשאר ,גם אם כמות האסמסים שנשלחים אליו לא גבוהה כל כך. בתוכנית הראשונה ארז טל אמר: "בתוכנית הריאלטי הזו, בניגוד לאחרות, לא מסלפים הצבעות" ועל זה אומרים: "על ראש הגנב בוער הכובע" !

קפרי

New member
לכן אני חושבת שהזכיה לא באה ממקום של צדק,

מראש צריך להבין שלמי שיש יותר משפחה, חברים, או אם נמצאים בחוג חברתי רחב גם נאמר בכתת לימוד, או במקום עבודה עם המון אנשים, יצביעו כמעט תמיד בעדם ויש סיכויי שהם יצליחו (למרות שאשתו של אייל גולן ברוקדים עם כוכבים אז הייתה אחרי רודריגו למרות שראו שבעלה עשה הכל לבקש קולות).

ShukyD

New member
זה מה שנקרא פונט גרוע

באותה מידה מי זה יוסי כוכליל? לאון שניידרוכסקי? עינב כוכליל? רנין כולוס? נעטה פרירטן? צבר נףש? נזי טוקרכ? שים לב שיש הבדל בין הר' לד' והשמות כתובים כמו שצריך

כאילו שאתה לא ידע שהבנאדם עובד עליך בעיניים

אתה שואל שאלות כאילו אתה לא יודע מה קורה מסביבך אבל אתה הכי מכור ואתה יודע בדיוק מה מו מי ולמה?

דורון

New member
../images/Emo41.gifזה זיוף - הוכחה בפנים../images/Emo41.gif

בתמונה הוא רשם שזה מעודכן לתאריך 29.9.2008 בשעה 22:21 - כלומר כמה דקות לפני השידור. אבל השידור היה בכלל בתאריך 28.9.2008! הוא עשה את הטעות הזאת כי באתר של קשת רשום שהפרק מ 29.9 כי הם מעלים את זה יום אחרי לאתר. אבל כאמור זה שודר ביום ראשון ה 28.9: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2077&MessageId=122089089 חוץ מזה מי שעשה זיוף או שתיים בחיים, אפשר לראות בקלות שהוא העתיק את הלוגו של קשת והרשות השניה מהאתר אינטרנט וסתם הדביק את זה.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif אני לא מאמין שבאמת חקרת את זה לעומק

אתה באמת חושב שמשהו כזה היה יכול להיות מודלף מ"בונקר" כמו ההפקה הזו? ההפקה הרי קוראים פה בפורום, אם זה היה אמיתי מישהו היה עולה על
(בהיעדר טיל) ו הקיירה שלו המקצועית שלו הייתה ב

למעלה