די אובדת עיצות

את לא צריכה להציג את זה ככה...

את צריכה להגיד בצורה הכי כנה שכשנכנסת לסגור את הכרטיס שלך ראית ששלו עדיין פעיל, ומאז יצא לך לבדוק כמה פעמים וראית שכלום לא קורה ושזה נראה לך מוזר...

התשע אגורות נקודה ארבעים וחמש

שלי (מי היה מאמין ששני סנטים יהיו שווים כל כך הרבה? :) :) :))... במקומך, אגב, הייתי קורא יותר משתי שורות... אני הייתי, עדיין וכנראה שתמיד אהיה נושא הדגל של המלחמה בבלישה למיניה. לא מבין מה יש לאנשים לחפש בטלפון של הבן-זוג שלהם (כן, טלפון הוא חפץ אישי כמו יומן), לא מבין למה אחרי חודש צריך להכנס לאתרים האלו ולמרות שאני מאמין שיכול לקרות "במקרה" לי אף פעם לא קרה לגלוש לאתרים האלו ב-"אופסי". That said... חודש אתם ביחד, כמעט, לך טוב איתו ולדעתך הוא מפגין סימנים שכשאתם ביחד טוב לו גם כן אבל אחרי זה הוא רץ לקבל מנת אגו מהאתר... בטח שלדבר איתו, ולהבדיל מעמיתי המכובדים פה למעלה, לא רק שלדבר איתו אלא גם בתקיפות ונחרצות. כן, זה לא יפה מצידך לבלוש אחריו, בטח לא אם את מודה שזה כבר לא "בטעות", אבל אחרי שלושה שבועות יחד, שלושה שבועות אינטיסיביים לדבריך, הוא כבר אמור לדעת אם כן או לא. אם כן... מה הקטע? את לא מספיק מחזקת לו את האגו? זה שיש מישהי איתו לא עושה לו את זה מספיק? ואם לא... אני באמת צריך לומר לך מה אם לא? את צריכה להתעמת איתו, לא לדבר. ומה אם הוא יפנה נגדך את הקטע של הבילוש? תראי, אמרתי בהתחלה, לדעתי עשית טעות וכדברי הפתגם הידוע הצצת - ונפגעת. את לא מושלמת, בסדר. קחי אחריות על הטעות. הטעות הזו עדיין לא אומרת שהמשחק הזה שהוא משחק, "בוא נבדוק עד כמה אני פופולרי היום" היא בסדר.

gili812

New member
:))

אני חייבת לאמר לזכותי שאני באמת לא הטיפוס שמרגל, אני לא אדם חשדן מטבעי הפתעתי גם את עצמי בזה שהמשכתי להיכנס לשם כדי לבדוק, אני מניחה שזה נובע לא מעט מחוסר בטחון שלי. אני חושבת שלא אמורות להיות לו תהיות לגבי רצינות הכוונות שלי כלפיו או רמת המשיכה/התלהבות שלי ממנו. אבל אולי בכל זאת יש דברים שמפריעים לו והגיע הזמן להעלות אותם. anyway תודה! (ודווקא הערכת את התגובה שלך במעט מדי...תוסיף איזו אגורה או שתיים
)

sagi26

New member
תגובה

1- מאיפה את יודעת שהוא ממשיך לגלוש בגיי דייט?? את נכנס לראות עצמך , או שחברה סיפרה לך??? 2- מה עם תקשורת??? זה הבסיס לכל קשר בריא, פשוט תגיד לו שאת רוצה אותו לקשר רציני וזה לא לעניין שהוא ממשיך לגלוש ולהכיר אחרות או לפלרטט עם אחרות, זה לא מכובד כלפייך וכלפייך. ואז לפי התגובה שלו והמעשים שהוא יעשה בנידון תךסיקי מסכנות. אני בדיעה שאנשים אי אפשר לשנות או שמקבלים אותם כמו שהם עם כל הפאקים והחסרונות או שמחפשים אחרים.

גונדרי

New member
אם זה הולך כמו ברווז ומגעגע כברווז

אז כנראה שזה ברווז בג'יי דייט. בתקופת הדייטים שלי, לא הייתי נכנס לאתר רק מתוך נימוס למי שיצאתי איתה, או דיברתי איתה בטלפון או אפילו מישהי שרק קבעתי איתה להיפגש ולא ראיתי אותה עדיין.... לצאת עם מישהי 3 שבועות ובמקביל לגלוש בג'יי דייט זה ממש עלוב לדעתי. כי זה אומר הכל. זה אומר שהוא עדיין ב'שוק' הוא עדיין מחפש, הוא עדיין מציע את עצמו, הוא עדיין מפנטז. מה שאומר שאת לא עושה לו את זה. כשאני סגרתי את הכרטיס שלי בג'יי דייט, לא עשיתי את זה רק מתוך כבוד לסטאר.... אלא שפתאום לא הרגשתי שום צורך בכרטיס הזה... הוא נראה לי אייקון של תקופה שנסגרה. אני חושב שאין שום דרך לשלב רגשות אהבה למישהו ובמקביל לפתח פנטזיות על מישהי אחרת. זה או זה, או זה. וחוץ מזה אני ממליץ לך להיות יותר ישירה ופתוחה איתו... שלושה שבועות זה כבר זמן מספיק כדי לשאול שאלות ישירות

magenta73

New member
אבל זה אתה...

ובגלל זה אתה מקסימון. (גם אני לא נכנסת לאתר מפאת "כבוד" או נימוס...) אבל לא כולם עובדים כמוך... לצערנו. כך, שנגיד מבחינתך הוא לא מעוניין בה/מפנטז/היא לא עושה לו את זה. אבל הוא זה לא אתה... כך שאין מה לקפוץ למסקנות שכאלה כ"כ מהר, רק משום שאתה זה לא הוא ואתה לא יודע מה רץ לו בראש. מה שכן, אין ספק שהיא צריכה לדבר...

gili812

New member
אני בדיעה שלך

אני לא כל כך מבינה את ההתנהגות שלו, הוא יוזם מפגשים ונותן לי להרגיש שמשהו מתפתח פה (ואני די בטוחה שזה לא רק בדמיון שלי) ובמקביל ממשיך לחפש? אולי זה באמת הזמן לאיזו שיחה, אבל אני כן אנסה לברר בצורה עקיפה לפני כן, ואם זה לא ילך אז לא תישאר לי ברירה אלא להגיד בצורה הכי ישירה שיש. נורא לא נעים...
תודה! (ואגב, מחמם את הלב לקרוא את השירשורים שלך ושל סטאר. מאחלת לכם הרבה אושר ביחד:))

~Lia~

New member
קצת בדעה שלו וקצת חושבת אחרת ../images/Emo13.gif

היי גילי, מסכימה בדרך כלל עם האמירה על הברווזים... אבל לפעמים יכול להיות אחרת.... גם אני יוצאת עם מישהו
כבר שלושה שבועות. גם אצלנו זה די אינטנסיבי וממש כיף כמו שראית בשרשורים למטה
לפני יומיים בערך "חברה" יידעה אותי שהיא ראתה את הכרטיס שלו מככב שוב בג'יי דייט. לשניה וחצי זה גרם לי לתהות. אז כן, היה לזה פוטנציאל להתפתח לסרט רציני אבל למרבה המזל זה לא קרה. למזלי בדיוק כשקיבלתי את המייל מהחברה, הייתי איתו בטלפון. מכיוון שלצערי (ולשמחתי כאחד), כשאני מוטרדת אני די שקופה, השאלה כמעט מיד פרצה החוצה
וההסבר, תאמיני או לא, היה די הגיוני. מין הסבר כזה שבחיים לא הייתי מדמיינת לבד
אז אני מאמינה בדרך הישירה. פשוט לשאול. אצלי זה עבד מצוין. התשובה עלולה להפתיע אותך. מקווה שהיא תפתיע אותך רק לטובה

גונדרי

New member
רגע, אז עכשיו את LIA?

זה ממש משונה ההחלפת זהויות הזו שלך.... זה מרגיש כאילו אני יוצא עם 3 בחורות שונות
זה כאילו שכל פעם שאני אפגוש אותך השבוע תבואי עם פיאה אחרת וסגנון דיבור שונה (kinky) בכל מקרה, למרות שההסבר שלי היה מניח את הדעת, יש לציין שלא מדובר בכרטיס הראשי שלי (שנסגר מזמן) אלא בכרטיס הפיקטיבי שלי שבו השתמשתי למטרות שעשוע בלבד, ולמטרות מקצועיות, כאמור... בכל מקרה החברה שלך ממש נשמה טובה

~Lia~

New member
ממש משונה?!?

לא יודעת, כבר נתקלתי בדברים משונים יותר
נדמה לי שסיפרתי לך כבר איך הגעתי לכינוי Star_Dust? אבל אם לא, אז במשפט אחד... סטאר דאסט מתחברת אצלי בעיקר לשברי עולם. אתמול פתאום חשבתי שאני כבר לא רוצה להיתקע שם יותר. אז בהתחלה יצרתי את גונדרי'ז סטאר. כמחווה לך
. אני מניחה שהיא תופיע פה ושם בהודעות. אבל בתור ניק קבוע?!? לא יודעת, מעט תלותי מדי עבורי
אני קצת שלך אבל בעיקר של עצמי
וכך נולדה ההחלטה פשוט לחזור למקורות
. לאמץ שוב את הניק איתו התחלתי את דרכי בתפוז בשנת אלפיים פחות או יותר
וקינקי!? הממ... כנראה שרק מי שעובר שבוע ארוך וקשה של טיזינג יכול לחשוב שכינויים מרובים זה קינקי
לגבי העניין מג'יי דייט... אני לא מוצאת הרבה הבדל בין כניסה בכרטיס אמיתי לכניסה בכרטיס פיקטיבי. העניין הוא הכניסה עצמה והצורך של אנשים לבלות זמן באתר הזה. והחברה... ראית שהכנסתי אותה למרכאות
. אני בטוחה שהכל היה מתוך "דאגה כנה"
והי... גם בתור ~Lia~ אני אוהבת אותך
אהבתי את הכוכב בחתימה שלך. תודה.

cheshire9

New member
אני מצטרף למחאה ! ! ! !

כאילו - יש גבול לסכיזופרניה ........ תארי לך שאני אהיה יום חתול ויום אחרי כן כלב ואחר כך בת יענה ..... אני אמנם אוהב את פרינסס ליאה מסטאר-וורז אבל בסטאר דאסט היתה איכות מיוחדת ובעיקר - התרגלנו. בשבילי את הסטארית. לנצח.

ורד 1970

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם גונדרי

לא הייתי עוברת על זה בשקט.מעיפה אותו מיד ואומרת לו שימשיך לחפש כמה שהוא רוצה. אם מישהו מעוניין בי ויוצא איתי,אפילו שבועיים... אין לו מה לחפש באתרי היכרויות. ברגע שהייתי יוצאת עם מישהו,מהר מאוד הייתי סוגרת את הכרטיס.

belli80

New member
בילוש

הוא הזרוע המבצעת של הקינאה. אחריו מגיעות מחשבות שקודחות לך במוח, ומרוקנות את כולך מהגיון והסקת מסקנות מושכלת.. אל תתחילי, בוודאי לא בשלב כל כך עדין של התחלה. תאמיני לי. זה סתם איכסה. פשוט תגידי שסגרת.אם יש בו שמץ הגינות ורצינות- זה כבר יבוא ממנו.

ufffnick

New member
על בילוש כבר ענו לך כולם, בערך

פשוט תשאלי, לא באופן חוקר ומאשים, כבדרך אגב, באימצע היום במן תחושת שיגרה. בלי חשדנות או כעס. תראי איך יגיב. אני חושב שככה תוכלי להכיר אותו טיפה יותר. חוץ מזה, הוא ישראלי, וכיאה לישראלי טוב, כל עוד הוא שילם על המנוי, הוא ינצל אותו עד תום.

gili812

New member
לא קל לביצוע

קצת קשה להעלות נושא כזה בנונשלנטיות.... אבל כנראה שאין דרך אחרת תודה! נ.ב אז זה אומר שיש לו עוד כמה ימים לנצל את המנוי לא? אם זה מתחילת חודש כל פעם...:))

למעלה