די אובדת עיצות

sagi26

New member
תקראי

מה איכפת לך מה הסיבה שהוא נכנס לאתר כשהוא יוצא איתך הוא לא מכבד אותך ואת הקשר שלכם, הוא מחפש במקביל אחרות ושומר על עוד אופציות, זה לא מראה על התנהגות של גבר רציני ובוגר אז תעיפי אותו, אל תלמדי אנשים איך להתנהג אל תנסי לשנות אותו פשטט תחפשי גבר רציני שלא רוצה לחגוג במקביל על כמה בחורות ושיודע לכבד אותך ואת עצמו. בסוף מה שיקרה שאת תפני אליו ותגידי לו שאת יודעת שהוא גולש עדיין בגיי דייט, הוא יתעבן כאילו את מרגלת עליו ובסוף עוד את תצאי לא בסדר, הצעה שלי תגידי לבחור שלא מתאים בלי הסברים מיותרים וזהו. החים קצרים מכדי לריב ולהתעצבן אם הוא לא יודע להיות בוגר ורציני אז הוא יצטרך ללמוד כשהוא ישאר לבד גם בגיל 30 או שהוא .

באז באז

New member
את תמיד יכולה להגיד

שזה מוזר\מדהים\משעשע\WHATEVER שנפגשתם ב JDATE ולראות לאן השיחה מתגלגלת... או לעלות סוגיה של JDATE, לספר לו שמישהו שואל מאיפה הכרתם אז מוזר לך להגיד מאיפה (כי כולם קצת מתדפחים בסוף).

gili812

New member
באזילללל ../images/Emo140.gif

הבעיה שלי שאני קצת שקופה, קשה לי להסתיר דברים אז יש מצב שהוא מיד יבין שאני לא סתם מעלה את הנושא הזה all of a sudden ט'נקס, אני אראה כבר מה אני אעשה (יש לי גם את מחר כנראה להחליט....עד שהשפעת המטרידה הזאת תתחפף) :))

באז באז

New member
תראי

אמנם עניין הריגול מסריח, אבל על דוכן הנאשמים כאן זה לא את, זה הוא. תזכרי את זה. את חייבת לעלות את זה בכל מקרה, תעלי את זה בדרך עקיפה, יגלה? לא נורא. גם ככה יש כאן הרגשה של סוס מת.

ufffnick

New member
תרשי לי לחלוק על דבריו של זה

אם תלכי בגישה של נאשמים ומשפט, רק תפסידי, למה? כי זה עשוי לנעול אותו. נכון אתם שלושה שבועות יחד, אך לא משנה איזה שלב בחיים, גם אם אתם נשואים, לכל אדם בזוגיות מגיעה מידה של פרטיות. על פניו הוא לא עושה שום דבר שמחוץ לחוק (פדופיליה וכד'), כך שאין לך שום סיבה לרדוף אותו. מצד שני זה אכן מצע נפלא לבניית סרטים. את חושבת שאת שקופה? את לא אדם שיודע לתמרן בין הטיפות? לכי על הגישה הישירה, תשאלי בפשטות "תגיד, יצא לך לדבר עם אחרות מאז שאנחנו יוצאים?" מן הסתם הוא יתגונן וישאל למה, את תמיד יכולה שיצא לך לדבר עם כמה אבל סגרת תכרטיס, ומשם לראות זה ילך. בסופו של דבר, ממש כמו שאת אמורה לקבל אותו (בשלב כזה או אחר) כמו שהוא, כך גם הפוך. אם זו את, אז למה להסתתר?

באז באז

New member
מה שהוא עושה חוקי?

אולי בשבילך. אני מקווה בשבילה שזה לא משהו לגיטימי בספר שלה. גם לא התכוונתי לבוא בגישה התקפית, אבל כן חקרנית\סקרנית. ובלי לפחד, זה החלק החשוב.

יש לי פתרון מצויין

שאפילו יצא לי להשתמש בו פעם והוא עבד נפלא, אבל מעדיף לשמור אותו לעצמי...

מה פתאום?

זה התחזות ומעקב, ילדותי ומטופש... הפתרון שלי דווקא עקיף בצורה ישירה ונעימה, כך שגורמת לצד השני לא להרגיש בנוח...

הוא סתם בעניין של טיזינג....../images/Emo3.gif

גם אני מסוקרן... נו, תהיה יופי של גבר ותגלה...

cheshire9

New member
הנוכחית שלי

שהיא די "בתולת אינטרנט" שאלה אותי לא מזמן בתמימות מקסימה אם זה מקובל וראוי להציץ בכרטיס - כי היא מקבלת הרבה פניות אמרתי לה לי אין בעייה ושתעשה מה שנוח לה לא מפריע לי. האמת שהכרטיס שלי פתוח אבל מכיוון שאני לא פעיל גם לא מקבל פניות כמו בעבר. עוד שאלות מקסימות שהיא שאלה אותי : - יש לך איזה מחלת מין שאתה יודע עליה ? - אתה מתכוון לשכב עם נשים אחרות בזמן שאנחנו ביחד ? - אתה דו-מיני ? ועוד כמה מתוקות כאלה.... אין כמו שאלות ישירות כדי לעשות לי את זה.

שירס36

New member
נכנס אחרי 3 שבועות שאתם יחד?

היה מוריד לי מאוד. ומבאס אותי ומוציא לי את כל החשק מלפגוש אותו. וזאת הסיבה שהייתי מדברת איתו על זה בידיעה שהשיחה הזו עלולה להוביל לשיחת פרידה. אבל זאת אני, מקווה בשבילך שאת אחרת. או שלא..

נשוייי26

New member
עצה לבעיתך

אני נשוי ולצערי אני אומר לך מתוך ניסיון שלא כדאי לך להמשיך את הקשר הזה כי גבר יהיה איתך בתור ברירת מחדל ואם הוא ימצא משהו אחר הוא ינפנף אותך-!

למעלה