די לגזענות

חוצפה ועזות מצח.

תבוסתנות ורפיסות השמאל הציוני מביאה לכך. את זעם הערבים שומרים על אש קטנה, במסווה של חופש הביטוי שעבר כל גבולות, במקום להתמודד עם הבעייה ולקרוא לילד בשמו מדחיקים, מתעלמים, מבליגים. כך ללאומנים פלסטינים כפויי טובה מותר לעשות בישראל מה שהם רוצים. האם אנו חיים בישראל או בפלסתין? או אולי ישראתין. אך העיקר ששמאלנים צבועים יוכלו לחיות בנחת על חורבות שיח מוניס והגזרה, כל מה שמסביב - בטל בשישים, מוהר ושוחד לערבים.

מוחמד5

New member
התנהגות המרצה לא מקובלת.

ופסולה. אבל הוא לא טועה בכך שצה"ל הוא צבא של כיבוש.

זה לא עיניינו!

יש לו בעיה נגד הכיבוש אז שיפגין, שלא יפגע בסטודנטים, בטח שלא בחיילים, הכי חשוב שיפנים איפה הוא חי ומלמד ושלא יעלה לו השתן לראש, חוצפן!

אם כך אזי גם ה"פלסטינים אזרחי ישראל"

נתינים כבושים. שכן "צבא הכיבוש" שיחרר
את ארץ ישראל משני כיבושי הערבים. ולכן היחס לשכאלו צריך להיות כלכל נתינים כבושים, כפלסטינים שתקועים איתנו עם ת.ז. שלהם. לערבים ישראלים נאמנים למדינה - היחס אמור וצריך להיות שונה (לטובה כמובן). לנתיני אויב מגיע הומני מינימליסטי עפ"י אמנת ז'נבה. לא שוויון זכויות חס ושלום. זה שמור רק לאזרחים נאמנים למדינה בה הם חיים. גם אם היא "יהודית ודמוקרטית"...קורה. ככה זה בחיים.

THE WIZARD 55

New member
איך תדע מי נאמן יא דיטי

ומי לא? יכולים לעבוד עליך
ובשעת האמת לתקוע סכין בגב, חשבת על זה?

מי שנאמן לא מתבייש בזה. זאת לא בושה להיות

נאמן למדינה בה אתה חי ומתפתח, וגם לא בושה לשאת בנטל החברתי. מי שנאמן לרשות הפלסטינית שלא יחיה בשקר, הרי משקר את עצמו ועצמו בלבד. שיזדכה על האזרחות שלו בבקו"ם. לא צריך אזרחות ישראלית כדי לגור כאן, שישאר תושב מדינת ישראל - ופלסטיני נאמן למולדת הכבושה. אין לי בעייה עם זה.

מוחמד5

New member
איך מודדים נאמנות !!

אי אפשר להיות יהודי שחי במרוקו ונאמן גם לישראל וגם למרוקו !!

אי אפשר להיות יהודי (חי) באירן ולהזדהות עם

ישראל. זה אבסורד. כך גם אי אפשר להחזיק בת.ז. ישראלית ולבוז למדינה בה אתה חי. לגלות לאומנות למדינה שלא קיימת ולעם שלא היה מעולם. תהיה הוגן עם עצמך ומצפונך. אם אתה "פלסטיני" גאה - תתפקד ככזה, אל תחיה בשקר גס של "עם" שלא קיים* לא לפני "67" בכל אופן...

מוחמד5

New member
עזא

גם לא היה עם אמריקאי ולא אוסטרלי ,ולא .. ולא... עמים מתהווים ...... מצפוני מתפקד בדיוק כפי שמצפונך מתפקד כלפי חולה הסרטן,הזקנים,החד הוריים.......... ברגע שהכיבוש יסוג , הכל ישתנה בינתיים הכיבוש משרת רק את הקיצוניים בצד השני.

מוחמד5

New member
עזא

שו בז !! אם הבן שלך שכל החיים הדאגת לו , בא אליך ומציע לך דרך טובה יותר בכדי שתחיה יותר מאושר, יותר בטוח,יותר עשיר,יותר עם שלווה ושקט זה טומא שהוא רוצה לסדר אותך !! זה מה שיהודי לעולם לא יבין , את אהבתנו לשני העמים, את דאגתנו לשני העמים, את הרצון האמיתי, והתפילה הכנה ששני העמים יחיו בשלום. כי אכפת לנו משני הצדדים. ואת זה יהודי לעולם לא יבין, כי ברגע שהוא יבין , הוא ידע שגדל על שקרים .

אתה לא הבן שלי. הוא גם קצת קטן בשביל להחליט.

ועם כל הכבוד מוחמד.. "דאגתנו לשני העמים"? "אהבתנו לשני העמים"? בחיית אללה יא מוחמד, האם זה מה שהערבים (באמת) רוצים, וואלה... תחתום לי על זה...שנשאל אותם אולי? דפדפת בשריעה הסונית לפני שאמרת את אלו הדברים?? ככה בההלכה שבע"פ... אני חושב שנדבקת במוסר היהודי חזק מדי, חזק מאוד עד ששכחת את תורתו שבע"פ של זה זעל שמו שמך... ו"אהבת לרעך כמוך", "גר בארצך"...ושלל פנינים. לא בבית ספרנו..זה אצל היהודים
מוחמד, בוא נהיה רציניים, אני גר בבית שאחיך (ואתה) רואים שהוא שלך. אני מודה בכך וממאן לעזוב, רואה בבית כשלי. לכן לא יהיה שלום אמת עם הערבים. את הבולשיט הזה אתה יכול למכור לשמאל ציוניים. זה לא שאני לא רוצה שלום אמת, אני רוצה, מאוד. אבל אני מציאותי.המחיר הוא גבוה בעבורי, מצטער, לא מוכן לשלם אותו ומעדיף הפרדה ושקט. לא רק מחיר כבד בעבורי, כימין, אלא בעבור כל ציוני שפוי. גם אם הוא שמאלני לא יוכל לקבל.

מוחמד5

New member
חחחחחחח

בטח שלא יהיה שלום עם הערבים. רק אחרי 2030. (אחרי שנמות ,ויצמח דור חדש )

אתה רואה מה זה, 60 שנה "כיבוש" והנה

מוחמד5 עצמו רואה עצמו כנתין זר עם אזרחות (מבעסת) ישראלית. בקיצר 60 שנה ועדיין מרגיש "פליט" + ת.ז. שוחד להמתיק את הפליטות. "שלום"...נו באמת.

גידעון1

New member
חחח גדול, מוחמד מה שתית היום?

הערבים אוהבים את היהודים? תיכף תגיד לי שאם תערוך מסיבה כלשהי אחד השירים יהיו "הבא נגילה". אחמד טיבי ובשארה כל כך אוהבים אותנו כשטיבי לא מפסיק ללכלך על המדינה ובשארה בגד במדינה בצורה ישירה פלוס מרוב אהבתו אלינו הלך להפגש עם מזכל החזבאללה חסן נסראללה. אתם כל כך אוהבים אותנו וראינו זאת בטלויזיה כשנהרג לערבי הילד שלו והוא הודה לנסראללה על כך שהוא הפך את בנו לשאהיד. אתם כל כך אוהבים אותנו שאתם דורשים שוויון זכויות אך את החובות את משאירים רק אצלנו. בקיצור מוחמד אתם הרבה דברים אבל אוהבים אותנו זה ממש לא אחד מהדברים.

THE WIZARD 55

New member
אבל דיטי

איך תדע שהאזרח נאמן.. הוא יכול להיות פלסטיני שנאמן למולדת הכבושה ובתכלס יצהיר שהוא נאמן למדינה.. אזה שהוא משקר לך, הוא לא משקר לעצמו

מוחמד5

New member
נשארת ערבייה../images/Emo88.gif

לא שמעת על מכונת אמת !! לא מכירה את מכונת השיקוף !!!

THE WIZARD 55

New member
חחחח כמו בשדה התעופה?

תאר לך עושים לנו בדיקות במכונת אמת
אתה חושב איזה קטע הזוי זה.. שואלים אותנו שאלות, האם אנחנו נאמנים, האם נבגוד במולדיתנו ועל סמך זה נותנים לנו תעודת נאמנים למדינה... איזה הזויה אני הלילה

מוחמד5

New member
אני יודע מה הבעיה

את רגועה עכשיו, מעט אור , מעד אינדודורפינים מופרשים, מעט דופמין מופרש , את יותר רגועה ושקולה. מעניין אם יהיה טופס הצהרת אימונים סטנדרטי או משתנה בהתאם ל...

למעלה