די לגזענות

ינשוף4

New member
נראה לי שיש הבדל.

בקישור הראשון- הובאה תגובת נשיא המכללה. בין אם תשובתו נראית לי, או לא, אני מכבד את דעתו, ואת סמכותו ואחריותו, לעמדה בה נקט (לא מרשה ש"אג'נדה פרטית" של מרצה תאפשר לסתור עקרונות דמוקרטיה, וחופש ביטוי). בקישור השני- עמדת מוסד פרטי. במקום בו אנשים משלמים בכספם עבור שרות- יש להם גם "זכות דבור", או "עמדה" לגבי השאלה ממי, איך, ובאיזו צורה, יקבלו השרות.

אני מניח שאתה חילוני, מוחמד.

אתה מוזמן לדבר גלויות, זה לא מפריע לך, הכפייה והאפלייה של הנשים במגזר הערבי האדוק? (ואני לא מתעלם מהמגזר החרדי כמובן)

fifanowftw

New member
לזאת עם הניקאב. אבל סתם, מי יתחפש לזה

אני יעשה מוהיקן בפורים

THE WIZARD 55

New member
הזכרת לי, צריכה לקנות חנוכיה ונרות../images/Emo6.gif

מאי הכינה בגן חנוכיה, והיא רוצה לעשות את חנוכה
אז נקנה סופגניות כמיטב המסורת ונחגוג חנוכה גם השנה
אוקצור גם השנה יהיה חג כל החגים, השנה אתה חייב לבוא מוחמד.. תראה איזה יפה בואדי...

fifanowftw

New member
העיקר שאת רוצה לעשות שלום עם החמאס

גם ערביית 48, גם נוצרייה, גם לא יודעת ערבית, גם חוגגת חגים יהודיים. יא איסמק אל בתאקי, את לא תשרדי בעזה יותר מיום אחד!

THE WIZARD 55

New member
אני יודעת:(

אבל לא טוב מספיק, אני אלמד, אני מבטיחה.. ואז אלך אליהם ואעשה שלום
נראה לך שאני אתקרב לעזה?..חחחחחח על גופתי המתה זה יקרה..רק אז..

מוחמד5

New member
אני מתחפש כל פורים

אנחנו עורכים אחלה מסיבות. השנה יש גם מסיבת חנוכה .. ולאה שכחתי את התאריך..יהיה אחלה. במסיבות שלנו תמיד יש שפע של אלכוהול ודי ג'י.

fifanowftw

New member
מסיבות של מי?

תביא כתובת נשלח פיצוץ ותן לי לנחש למה אתה מתחפש השנה, הדבורה דבורה?

מוחמד5

New member
שכחתי מי אני !!

ערבי מוסלמי פלשתיני ישראלי. כאן אני מתחבר לישראליות שבי, אני רציני, יהיה אחלה אירוע (כמו תמיד ), הדלקת נירות, שתיה וריקודים, והדובדבן "שיחה למובגרים בלבד ". זה מה שכתוב בהזמנה. האירוע בבית פרטי באחד המושבים בשרון.... פצצות יהיו שם.. תוצרת עצמית

THE WIZARD 55

New member
חחחחח זה לא יכול להיות שניהם

זה או צרפתיה או ציונית... שיבחרו השמועות
אחלה שיר מתוק מאי קמה עם התקף אסטמה, עד מעט חוזרת:(

למעלה