די לגזענות

fifanowftw

New member
שיילך ללמד בעזה. נראה אותו שם אומר

"אני לא מלמד מחבלים מהחמאס שרוצחים ילדים יהודים" התוצאה:

fifanowftw

New member
וחבל שהסטודנטים

יפי הנפש האלה לא עשו שום דבר. אב לכמו שאמרו בטוקבקים, כנראה שרובם משתמטים..מדינת חלם. אם אתם שואלים אותי, לאסור את המרצה ואת כל הסטודנטים המשתמטים האלה.

fifanowftw

New member
אתה תשתוק יא אנטישמי ../images/Emo6.gif

ועכשיו ברצינות, כל האושרי לבים האלה, הבר רפאלי, כולם שמאלנים יפי נפש!!
!! למה אתה שואל? כי הם כולם שמאל רדיקלי התומכים בשינוי משטרה של ישראל למשטר קומוניסטי ושללית הזהות הידוית ממדינת ישראל, הצבת כוחות בינלאומיים מהמדבר בנגב ועד הצפון בחרמון, וע''י כך הם ישלטו על הערוצים המסחריים ע''י פתיחת כל המשקאות הקיימים בשוק לכלל הציבור ולא רק לציבור הרוסי הנגיש לכל המשקאות כולל:וודקה רדבול עם לימון, ערק של דבורייה, מיס לימון עם תותית, וכמובן, הוויסקי ג'ימסון המשובח ב-20$ לבקבוק בפולין,ואז להריח אותו מאיכר פולני טיפש היושב על ספסל בלי שיניים הממלמל לך על כך שהגרמנים הם רעים והיהודים הם זונות, גנבים ובעלי אף ארוך המעוניינים להשתלט על מדינת הענייה והאפורה, וכך יוצא כשאתה פותח חלון ב-7 בבקור ובמקום לראות שמש וכחול בעינייך הענוגות אתה רואה אפור, גשם וקור מתימד! המסקנה היחידה שנובעת מכל אלה היא:לאסור על כל השמאלנים הרדיקלים והאנטישמים כמוחמד5 חפש במילון ללמוד קולנוע ותקשורת!

איך, הם אולטרא קפיטליסטים בעצמם. הקניין הפרטי

זה הכי - אחי (אנוכי
).. חיבור שמאל מדיני עם ימין כלכלי חזק (קיצוני יותר מהימין עצמו..) זה מה שמביא דיעות שכאלו. הכמיהה לכסף זוהר, ועל הזין הציונות או האחרים בפריפריה, בארץ או בכלל.. בהקשר של בר רפאלי אמנם שמאל ציוניים מתנהגים ככה, במקרה שלה היא פוסט. רק הכסף והתהילה, מה כפת לה מישראל. ערבים יהודים וואט אבר. מה שכן (ויסלח לי מוחמד5 על הבוטות) אם אותה יפת נפש, ש"כאילו אוהבת ערבים" הייתה פוגשת פלסטיני אותנטי במציאות... הייתה מגלה שאצל צבועים וקפיטליסטים בשמאל, ההומניזם והערבים זה רק בטלויזיה, אוהבים ערבים, אבל מרחוק

מוחמד5

New member
עצוב עצוב

רק לפני פחות משנה הבחורה הייתה המלכה של המדינה . אין אחד במדינה שלא התעניין בה (במובן החיובי ), ואל תשכח שהשתמשו בגוף שלה בכדי לקדם את התיירות בארץ. על אף שהסתובבה (רחמנה ליצלן) עם גוי.

fifanowftw

New member
DT

אל תקח הכל ברצינות
אבל בתכלס מאז שהתחלתי ללמוד בת''א גיליתי עולם חדש. אחר. של שמאלנים תבוסתנים שצריכים לקבל קצת מכות. שמאל רדיקלי התומך בשינוי משטרה של ישראל למשטר קומוניסטי(והם מאמינים בזה בלב ליבם, חברים באיזה תנועה כלשהי), אך הם כמו שאתה אמרת בהודעותייך, תבוסתנים, גזעניים, אשכנזים(טוב, מה לעשות, אולי זו מקריות אבל הם אשכנזים) שקוראים להיות ככה וככה עם הערבים, אבל אם איזה ערבי ירצה לגור לידם-חס ושלום, אני לא מוכן! בדיוק כמו שכתבת. תאמין לי, לפני שהכרתי את זה לא ידעתי. עכשיו אני יודע. לעשות טרנספר לכל השמאלנים האלה!

מוחמד5

New member
נאלץ להסכים איתך

השמאל לא שהוא תבוסתן , הוא מתחבא ומסתתר ,והכי גרוע אמפוטנט שגם ויאגרה לא תעזור לו. לי באופן לא חשוב שמו של שכני , העיקר שיהיה בן אדם במלוא משעות המילה. לשמחתי עד עכשיו כאלה השכנים שלי.

הכי מצחיק שהם זועקים "הכיבוש משחית"

בפסטיבל על כיכר צומייל. (או מה שנשאר מהכפר הזה
..) כמה פאתטי. איזו סיסמא ריקה מתוכן ואיזו בורות משוועת. מוחמד, לפחות על כך אני מניח שאנו מסכימים. בשמאל מתחמקים ומדחיקים את העבר, יש להסתכל על כל!! השטחים המשוחררים/כבושים בהקשר הסכסוך, ולפעול בהתאם לתנאי השטח העכשווים - להפרדה ל-2 מדינות לאום. אחת ערבית ואחת יהודית. הפרדה למען השקט והחופש הלאומי של כל עם. כמו בקפריסין. ככה כל אחד יהיה גאה ומאושר וחופשי בצד שלו.

../images/Emo6.gifבכיף אחי.

שמע בהקשר שלהם, לא אתפלא אם תחטט במקורות, תראה שחלקם באו מבית קפיטליסטי הזוי ולכן הסלידה מזה... בעצם זו כמיהה לקומוניזם חדש, לא כמו מה שהיה ברוסיה של סטאלין. ברור שהכל רק בTV. מרחוק. גזענים לכל מה ששונה מהם, ומי שדרכו שונה משלהם. ערבים זה גם רחוק מהעין קרוב אל הלב אצלהם. אני כבר עברתי את שלב הכעס והסלידה מהם, מדובר ברחמים. בגדול מה שמפריע לי בשמאל זו הצביעות, מוסר כפול ומע' חוקים שנייה. שמאל אמיתי, טהור, אמור להיות הומניסט, סוציאלי שבאמת אכפת לו מהאחר ומכבד אותו, בכל דרך אשר יבחר. גם אם הוא ערבי או יהודי. אפילו מתנחל. דין אחד לכולם. גם לרוצחים מתועבים וגם לאוהדי כדורגל אלימים ובוטים. אנשים כאלו - גם אם לא תמיד מסכים עימם - אני מכבד ומעריך, הם לא חיים בשקר. יש להם אמת אחת.

מוחמד5

New member
../images/Emo45.gif

לא הייתי מכליל , בכל זאת חלק מחבריי בעבודה קוראים את מה שאני כותב, לא הייתי רוצה להגיע לעבודה ושאף אחד מהם לא יציע לי קפה, או לא יזמינו אותי לאכול איתם סלט. השמאל צריך להתפכח.

fifanowftw

New member
מוחמד גם אתה נכנעת לשמאל ../images/Emo10.gif

בכל מקרה... אני צריך ללכת. מחר לימודים, ועוד מע טצריך לקום <.< היה טוב הלילה, שימשיך כך יום טוב לכולם

מוחמד5

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה בלימודים

שיהיה לך יום קל ,ושלא תפגוש מרצה ערבי במסדרון. שיהי לך אחלה בוקר.

לילה טוב. בהצלחה בלימודים.

אני עצמאי, אז אני יכול להרשות לעצמי לישון בבוקר, אני אוהב לישון בבוקר...

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תיקו עוברים לפנדלים
עולם מטורף, נשבע לכם.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif חכה זה תיכף 2:1 לטובת הערבים

חדשה טריה מהיום

למעלה