די לקיצוניים

סלוניק

New member
מוזר

רוב תכניות הפינוי בכח וההפקעות נעשות כנגד ערבים-ישראלים. ובכל זאת לא ראיתי שמישהו קרא לדיקטטורה בשל כך (ובהקשר הזה אני כמובן מבקש ממך להציג פעם נוספת את הנתונים והסימוכין המדהימים שאתה ודאי מחזיק באשר לטענותיך כאילו "נגזלו" שטחים ממדינת ישראל לטובת הערבים). עם זאת אני מכבד את הכנות שלך, מעטים יודו בגלוי שהם מעוניינים במשטר דיקטטורי.

ועם זאת, הם השתלטו על מאות אלפי דונמים

וחצי מיליון קמר בנגב. היד עוד נטויה כנראה... אכן, לעומת המשטר הנוכחי, אני מעדיף כל יום דיקטטורה, שם לפחות משתקים את הקיצונים. פה נותנים להם במה וההשלכות לכך לא מאחרות להגיע. אבל אני בטוח שהיום יגיע, שבו עם ישראל יצא אל הרחובות וידרוש את סילוקו של הכובש הערבי מא"י, ואולי יתלה כמה בוגדים על הדרך.

סלוניק

New member
תוכיח

אני מבקש ממך פעם נוספת להוכיח בפני כל הפורום כיצד "נכבשים" שטחים ממדינת ישראל.

בואנה אתה כזה הזוי שזה משהו

אתה כנראה האדם היחיד במדינת ישראל שלא יודע על השתלטות ערבית על קרקעות. אתה בטח יושב כל היום מול המחשב ולא יוצא מהבית, זה לגמרי מסביר הכל.

StrengthHonor

New member
לאנרכיסט קיצוני

כמו לכהניסט , אין מילה בנושא הזה. עבורך דב חנין הוא יגאל עמיר...

סלוניק

New member
אין מילה באיזה נושא?

כמו שלך יש זכות להביע את עמדותיך, גם לי וגם לאנרכיסט וגם לכהניסט. לעניין השורה השנייה, אני באמת לא הבנתי מה אתה רוצה בדיוק.

ice 007

New member
קיצוניים נמאסתם

די נמאסת, אתה זורק סיסמאות ,אתה לא רוצה לפתור בעיות,אתה מדבר כמו ילד בכיתה ג' האדיאולוגיה שלך לא מעשית. כאן זה מדינה דמוקרטית ההחלטות של הרוב לא מתאימות לך אתה מוזמן ללכת.... אותו דבר אני אומר לחברי שדורשים תחבורה בשבת... חברים אנחנו מדינה דמוקרטית מה שהוחלט ע"י הכנסת יש לבצע ..מי שזה מצפריע לו או שיפגין (בצורה הולמת) או שינסה לשנות או שפשוט שיחפש לו מדינה ולא יתריס ויהרוס כי אנשים כמוך הורסים!!!!

והעם מאס בהזוים כמוך שמאמינים בשקר השלום

ומאמינים בדמוקרטיה כשנוח להם, ואז חוזרים לדיקטטורה השמאלנית. לך יש דרך מחשבה של ילד בכיתה ג'. תוכנית ההתנתקות לא עברה את מבחן העם בכלל. חברי מרכז הליכוד פסלו את התוכנית ברוב גדול, התוכנית השטנית הזאת לא עברה שום מבחן, רק קיבלה את חותמת הכשרות של בג"ץ הפלסתיני. רוצה דמוקרטיה? תעשה משאל עם.

סלוניק

New member
כי אם מרכז הליכוד פסל, אז העם פסל אותה, מה?

מה עם העובדה שהכנסת אישרה את התכנית? מה עם העובדה שבבחירות האחרונות נבחר רוב למדיניות התומכת בהמשך פינוי יישובים?

ומה עם העובדה שהעם בחר בליכוד

ובאריאל שרון שלא הוביל שום מהלך של תבוסה נגד האויב? ומה עם עובדה שקולותיהם של תושבי גוש קטיף שהעלו את שרון לשלטון חזרו אליהם בגירוש והחרבת בתיהם? איך העם עושה כזה שינוי דרמטי וקיצוני של 180 מעלות? האם זה יכל לקרות לולא התקשורת שהתעלמה מהשחיתות של שרון וריכזה את כל כוחותיה לביצוע התוכנית? איך השמאל ישרוד במדינה שבה התקשורת אובייקטיבית ועובדתית?

סלוניק

New member
מצביעי הליכוד הם העם?

גם הליכוד, על אף שהיה המפלגה הגדולה ביותר, קיבל רק 38 מנדטים, פחות משליש מהכנסת. בסופו של דבר, בבחירות שעקבו, קדימה, העבודה ומפלגות השמאל גרפו את מירב הקולות ובעצם החזיקו ברוב פרלמנטרי, וזאת על אף שהצהירו בגלוי על כוונתם לפעול למען שתי מדינות לשני עמים (כולל פינוי יישובים). יש בכך הוכחה מספקת לתמיכת הרוב בהפסקת הכיבוש (גם אם לא במידה שווה).

StrengthHonor

New member
25% זה רוב העם? וזה עוד כולל ערבים ואנשים כמו

כמוך.. היה סקר בוואלה ( אתר שהחדשות בו נכתבות ע"י מי שאתה טוען שהם אבייקטיביים)

סלוניק

New member
LOL

טוב, סקר באתר אינטרנט זה בהחלט לא מקור מהימן. הבחירות לעומת זאת, הן משמעותיות הרבה יותר. אגב, גם אני וגם ערבים ישראלים מחזיקים בקול שווה לשלך. אם אתה רוצה לשלול את הזכות הזו מכל מי שלא שייך ל"טוהר הגזע" (ובכך אני מתכוון לא רק למי שאיננו יהודי, אלא גם ליהודי שאינו מחזיק בעמדות שלך), אין לך שום זכות להעלות בכלל איזושהי טענה הנוגעת להכרעת הרוב. הכרעת רוב (בדמוקרטיה, לפחות) מתבססת על העובדה שאותו "רוב" הוא לא קבוצה הומוגנית של אנשים החושבים אותו דבר.

סלוניק

New member
סחטיין על הסאטירה

אתם לא מרגישים נבוכים לפעמים מההודעות שאתם שולחים?

סלוניק

New member
אני לא שונא אותה

אני גם לא אוהב אותה, לצורך העניין. קצת מטופש להתייחס ל'מדינה' כאל משהו שאפשר לגלות כלפיו סנטימנטים רגשיים מאיזשהו סוג.

למעלה