די לקיצוניים

ממש לא.

אני אוהב את המדינה שאני גר בה, אני אוהב את הקבוצה שאני אוהד אותה, אני אוהב את העם שאני שייך לו, אני אוהב את העיר שאני חיי בו, אני אוהב את הדת שלי..וכולי וכולי לפי ההודעות שלך החיים שלך מתמקדים רק בשנאה

סלוניק

New member
תגיד, אתה לא מרגיש נבוך לשאול את זה?

אתה באמת לא קולט מה ההבדל בין סקר אינטרנט פתוח לכל לבין מכון סקרים מקצועי או בחירות כלליות? ברצינות, אם אתה לא מבין אני בהחלט מוכן להסביר לך, אבל אני יותר נוטה להאמין שאתה סתם מנסה להעמיד פני טיפש לצורך הויכוח.

StrengthHonor

New member
לא ישרוד

אבל בואו לא נלך לעשות תקשורת אובייקטיבית , בואו קודם כל נסנה האב של מדיה שכולם נכנסים אליו. ואז נלחם אש באש , שום אובייקטיביות אלא הטייה לימין (בלי להודות בזה כמובן)

ice 007

New member
ידידי הקיצוני....

אני לא שמאלני אף פעם לא הייתי ,אני פשוט נמאס לי מאנשים מכמוך שיש להם דרך חשיבה מעוותת נמאס לי להיות פראייר ולתרום כשמסתובבים אנשים כמוך בחוץ שעליהם אני מגן , ועליהם אני משלם... די נמאס...

StrengthHonor

New member
רק אתה משלם ומגן

לא זכור לי שיש בכלל לאדם זכות להגדיר אנשים כמתונים וקיצוניים בהתאם להשקפת עולמו האישית וללכת עם זה כאמת... גם לי נמאס מאנשי מרכז שכטולם מושחטים ומזגזגים כדי להשיג קולות..

sharonhaimov16

New member
תגובה:

למרות שכל מה שאתה מציין נכון, והלוואי והיינו יכולים ליישב היום את השוק בחברון ואת חומש, אנחנו לא יכולים לשבור את כללי המשחק בגלל שתי נקודות התיישבות. יש עשרות נקודות התיישבות קטנות ביהודה ושומרון שצריכות חיזוק מספרי וכלכלי, שמדינת ישראל לא תמנע ממך לעזור להם - אסור לנו להתקע על יישוב כזה או אחר כמו חומש, וההתיישבות לא תיפול בגלל חומש, כמו שההתישבות לא נפלה בגלל פינוי ימית, או הגירוש מעזה.

StrengthHonor

New member
אני לא יודע עד כמה צריך לחזק את אריאל ומעלה א

אותם כבר לא יפנו אם אתם שואלים אותי לאן צריך להתיישב: 1.שטחים בתוך הקו הירוק הבלתי מיושבים שעשויים להמסר במקום חילופי שטחים תמורת המשולש וכו' 2.שטחי C שיגדילו את הרצף הטריטוריאלי שישראל תוכל לספח בלי לשאול אף אחד.

sharonhaimov16

New member
../images/Emo45.gif

אנחנו אומנם לא צריכים לחזק את אריאל ומעלה אדומים וערים ויישובים מבוססים דומים, אך יש המון נקודות התיישבות קטנות עם כמה עשרות משפחות, שצריכות חיזוק כלכלי ומספרי, כדי להמשיך לבסס את השליטה - אבל בגדול, המטרה כרגע היא לספח שטחים שקרובים לקו הירוק שיגדילו את הרצף הטריטוריאלי של ישראל, וליישב איזורים כמו עמק הירדן, ודרום הגליל התחתון.

למעלה