די נמאס!!!

blablash

New member
די נמאס!!!

ב"ה נמאס לקרוא כאן את כל ההודעות המתרפסות של הדתיים שמנסות להסביר למה הדת כלכך אמיתית ובריאה, ונכונה מדעית איכססססססססס מגעיללללללללל!!!! אף אחד לא ביקש מכם להיות דתיים!!! אתם הופכים את הדת לפסיכולוגיה בגרוש, לזבל שבזבלים!!! אנחנו יהודים מאמינים בני מאמינים, שומרים על התורה והמצוות, על תורת משה, איש האלוהים לא בגלל שזה יותר נוח, אלא בגלל שכך צוונו בורא העולם! אנחנו לא מלים את בנינו בגלל שזה מחטא ובריא, אלא כי כך צוונו ריבון העולמים, ואנחנו לא אוכלים חזיר לא בגלל שזה לא בריא גם אם הוא היה בריא וטעים ומזין והכי טוב שבעולם, לא היינו אוכלים אותו, כי כך צווה הקדוש ברוך הוא אדון הכל שאין עוד מציאות בעולם חוץ ממנו!!! חוץ א'מעשה שאנחנו מאמינים שכל דבר שקבע לנו ואמר לנו לעשות הכל לטובתינו!

blablash

New member
ד"א אני חדש כאן וכדאי שאציג את עצמי

ב"ה אני בחור בן 17, חרדי, מזל קשת (כמו נסיך האפלה) ואת השאר תדעו ע"פ ההודעות
ושיהיה לנו בצלחה!

ה מוזה

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

רק חבל שאתה רואה בדו שיח - "התרפסות" לא חושבת שצד מסוים מתרפס יש כאן דו שיח וניסיון להבנה דו צדדי .

blablash

New member
ברוכה הנמצאת../images/Emo39.gif

ב"ה דו שיח הוא ממש לא התרפסות. לא עצם הדו שיח הוא ההתרפסות אלא התפיסה הבאה... להגיד שברית מילה זה בריא ולכן כדאי למול זו התרפסות. להגיד שחזיר זה לא בריא ולכן אסור לאכול אותו זו התרפסות. ברית מילה עושים לא כי זה דבר בריא, מה שבהחלט ייתכן, אלא כי כך צוונו רבונו של עולם. וחזיר לא אוכלים לא כי הוא לא בריא אלא גם אם הוא היה בריא עדיין לא היו אוכלים אותו כי זהו הצווי האלוקי שניתן בהר סיני.

לי עשו ברית מילה לא מתוך דת

או מסורת, אלא מתוך הנושא הבריאותי. אפילו מנתח חילוני עשה לי ברית. אני לא אוכל חזיר בגלל שאני צימחוני. אל תגיד אנחנו היהודים, תגיד אנחנו שומרי המסורת.

אם הייתי פסיכולוג

הייתי אומר שאת מלאה במרירות, אותה את מבטאת בעזרת ציניות. למזלך אני לא פסיכולוג
.

mayakol

New member
למזלי... ../images/Emo13.gif

בתור אחד שהוא לא פסיכולוג, למדת יפה איך עובד העסק!
ובקשר לציניות- בחיים האמיתיים אני לא ממש כזו... זה "נפלט" לי בכתיבה...
(וכמו שאמרתי לך לא מזמן, היו איזה שני אנשים יקרים בחיי שלימדו אותי ציניות...) והאמת היא שהציניות מחסה נראה לי על הרגישות יתר שלי, ולא על מרירות (אבל אם כבר פסיכולוגיה- עפ"י פרויד אני לא אמורה לדעת על מה זה מכסה... הכל הרי מדחפים של הלא מודע) מצטערת אם שיעממתי אותך...

מצטער אבל לא קראתי את פרויד../images/Emo13.gif

ולא שיעממת אותי כלל...אבל את הדיון הזה נשאיר לפורומי פסיכולוגיה ופילוסופיה.

כן, כן. אבדנו כבר כי אין משיח../images/Emo8.gif

כאילו, אמרו שהוא המשיח, הוא מת אבל עדיין מאמינים בזה

זה אביר, לא נסיך

אם הכוונה אלי, כמובן
. ברוך הבא! כאן בפורום כל אחד רשאי להחזיק בדעתו, אבל אחת ממטרות הפורום היא להבין אחד את השני(דתיים וחילוניים) ולכן הדתיים שבפורום הזה מנסים להסביר מדוע ולמה.

blablash

New member
הכוונה הייתה בהחלט אליך

ב"ה כל אחד שהוא מזל קשת יש לו עדיפות ראשונה מבחינתי. (נסיך או אביר העיקר ששניהם ממשפחת המלוכה
) לא הבנת אותי, לא התכוונתי שזה לא בסדר להסביר מדוע ולמה. מה שכן התכוונתי שלא ייתכן שרק בגלל שאנחנו מבינים מדוע ולמה אנחנו מאמינים, ואם לא היינו מבינים לא היינו מאמינים. בכל מקרה, תודה ובהצלחה:)

אם בראש מדינת ישראל

היו עומדים בני מזל קשת, המצב היה הרבה יותר טוב. עכשיו זאת תהיה באסה ענקית לגלות ששרון הוא בן מזל קשת
.

blablash

New member
הרבה מראשי המדינה

ב"ה היו דווקא מזל דגים:) (כמו משה רבינו ע"ה)

blablash

New member
אז ככה.

ב"ה הרבה אנשים אוהבים להתפס למשפטים מסוים... המשפט שאמרת הוא רק חלק מקטע בגמרא ששורה ליפני המפט הזה ר' יוחנן אומר שדווקא כן יש מזל לישראל, והסוגיה היא ארוכה ומסובכת. בכל מקרה ברור שלחזות את העתיד ע"פ מזלות זה לא ע"פ תורה אבל לדעת אופי של מישהו או את תכונותיו ע"פ מזלו, זה דבר מותר ורצוי והרבה צדיקים התשמשו/משתמשיםבמזלות. ראי "אינצקלופדית המזל" (תחפשי בספריות ורניות או בחנויות בב"ב/י-ם)

טוף...

באמת אני לא יודעת מה ההקשר של המשפט הצפציפי הזה... אבל- מה זה משנה אם זה העתיד או רק האופי? הרי את שניהם יש אפשרות לתקן ולשפצר.... ונראה לי שכשאתה מתחיל להסתכל על המזלות וכל הבלה הבלה... אתה מתחיל לשפוט אנשים עוד לפני שאתה מכיר אותם...

blablash

New member
משנה בהחלט.

ב"ה כי לחזות את העתיד, אסור ע"פ התורה. לעומת זאת אפשר לעזור לאדם ע"י שאומרים לו אלו צדדים באישיותו צריכים תיקון או שינוי

למעלה