דמוגרפיה

avis 208

New member
דמוגרפיה

לכל המודאגים מהדמוגרפיה של הפלסטינים תתחילו להיות מודאגים מהדמוגרפיה של הימין הדתי שמביאים לעולם יותר ילדים מהחילוניים, עניין של שנים מעטות עד שהם יהפכו לרוב.

יוטו

New member
צריכים לאסור על ערביי ישראל להביא

ילדים. . הם הסכנה האמיתית של כול מי שמגדיר את עצמו יהודי. .

יוטו

New member
צריכים לאסור על ערביי ישראל להביא

ילדים. . הם הסכנה האמיתית של כול מי שמגדיר את עצמו יהודי. .

yellow6

New member
זה פורום שמאלני

אבל איך הבנת את זה מכאן? אם כבר היית צריך לחשוב ההפך,לא?

Rotema3

New member
ההודעה מכוונת למנהלי הפורום השמאלני

שאת ההודעות שלי מוחקים ואת ההודעה של avis 208 משאירים. כשזה על ימנים זה בסדר.

deandean

New member
אני אומר לך מה

ברגע שימחקו את כל הודעות ההסתה והנאצה, כגון: השוואות בין צה"ל לחמאס, השוואות בין צה"ל לנאצים, שימוש בשואה, השוואות בין שמאלנים לנאצים... אז תדברי איתי על הודעות, שפוגעות בך.

יוטו

New member
לפני שהנאצים רצחו , הם גירשו

יהודים מביתם . . אפילו נצול שואה אמר שזה מזכיר לו את העבר. .

deandean

New member
סבא שלי ניצול שואה

והוא בוכה על ההשוואה, שעושים הפושעים. כשהנאצים גירשו ישראלים, זה היה מתוך בתים על אדמות של המדינה, שבה היו אזרחים. בניגוד להתנחלויות, שעל פי חוקים בינלאומיים הן כבושות ולעולם לא סופכו. בנוסף, הנאצים השתמשו באלימות לא באיפוק, הנאצים לא בכו עם היהודים, הנאצים לא חיבקו את היהודים, הנאצים לא נתנו פיצויים של מיליוני שקלים ובית, הנאצים העבירו את היהודים לגטאות עם בתים של מטר על מטר ל20 משפחות- הכל בניגוד מוחלק למדינה ולצה"ל.

יוטו

New member
יש חיילים שצוחקים בפני המפונים ..

ממש רואים את השימחה שב"משימה "הזו .. אותו ניצול שואה דיבר על איך שהחיילים נכנסו לישובים (הטורים ) ועל ה"משים " השחורים שלהם .. זה מה שהזכיר לו את השואה ..

deandean

New member
הטורים מיועדים לסדר ומשמעת

אין שום קשר לשואה. לא יתכן שניצולי שואה רבים יבכו בגלל, שהמתנחלים אגואיסטים. אני מכיר הרבה חיילים, שמשתתפים בהתנתקות, אבא שלי, אחותי ואחי מפקדים על צוותים, מכל האנשים האלו לא שמעתי על אחד שצחק שם (לא מצחיק לראות את מה שהמתנחלים עושים).

יוטו

New member
ראיתי תמנונות ברוטר של חיילים

שמחים שממולם מתיישבים בוכים .. (אם יהיה לי כוח - אחפש אותם ..)

deandean

New member
תביא הוכחות ואז נדבר

אגב, אני מעדיף חייל שמח מחייל, שצורח מכאבים על החומצה, שנשפכה עליו ע"י מתנחל.

deandean

New member
במשפחתי ובחיילים אחרים שאני מכיר?

אני מאוד מאוד גאה בהם. אלה חיילים, שמשרתים בכבוד את המדינה והדמוקרטיה. חיילים, שאיבדו חיילים, שנרצחו בהגנה על המדינה ועל מתנחלים כפויי טובה.

deandean

New member
אני אומר תודה לחיילים ששמרו עלי

לא אנשים עם שגעון גדולה.

למעלה