דמוגרפיה

hornyman73

New member
אתה איגנורמוס

פה נריב כמו ילדים קטנים בקללות. אין לך תשובה אז אתה מקלל. איגנורמוס

yellow6

New member
לא היה לי כוח לרשום אז קיצרתי

אל תעלב..זאת ביקורת בונה ומה זה איגנורמוס??

hornyman73

New member
לא שכחתי את מאורעות תרפ"ט?

מה עם השואה? אולי ננקום בגרמנים גם כן על הדרך ובכל מי שאין פעם פגע בנו? אתם רוצים לחיות מנקמה לנקמה? אני לא, אז אולי תעשו מילואים במקומי? אני חייל קרבי. אתם תשלחו אותי להילחם? אני רוצה לדעת אם יש מישהו מהמגיבים פה שמשרת בצבא.

שמע,

אתה מכליל בצורה שלא יאמנת על כל הימינים אומר שאנחנו דבילים וטמבלים(שזה כבר עובר על חוקי הפורום וגבול בגסות רוח של ממש וחוצפה) שניהנו כמו הפלסטינאים וכו'...אולי לך יש סידור בחו"ל לנו אין, יש לנו מדינה קטנה במזרח התיכון שסובלת מאז שהקמו אותה..אנחנו לא רוצים לנצח אף אחד אנחנו רוצים לשמור על גבולותיה של מדינת ישראל ולחיות בשלום ונתק בלי פיגועים זה מה שאנחנו מנסים לעשות 2000 שנה ואם לא מספיק לך התנ"ך אז יותר ממאה שנה.ויתור על שטחים בא בחשבון אבל לא תחת אש ולא חד צדדי רוצים שלום בבקשה בואו לנהל משא ומתן רציני בלי חלומות על ירושלים הגליל והגולן הבעיה שאין פרטנר מהצד השני ניסו להגיע עשרות פעמים להסכמי חלוקה עם ויתורים עצומים של מאות דונמים ולא הצלחנו איזה עוד רמז אתה רוצה כדי להבין שהם לא רוצים אותך כאן?...והטבנו איתם קיבלנו איתיפדות וכשהתקשחנו מולם קיבלנו רגיעה האויב מבין רק שפה של כוח...

hornyman73

New member
הערבים מבינים רק כח?

עד 1987 לא היתה אינתיפדה ולא היו פיגועים. ישראל לא רצתה לצאת מהשטחים ולא התכוונה לצאת. יצחק שמיר אמר "אף שעל" ובזה זה נגמר. אחרי שנהג משאית ישראלי דרס למוות 4 פלסטינאים (במקביל להשפלה מתמדת של הערבים מיום הכיבוש) פרצה האינתיפדה הראשונה. זו היתה אינתיפדה עממית של אבנים ובקבוקי תבערה, ללא פיגועי התאבדות (התחילו ב 95). היהודים החליטו לצאת מעזה רק לאחר מאות הרוגים מה שמוכיח שדווקא היהודים מבינים רק כח.

לא דרושה המילה איתפדה

כדי להבין שהייתה מתיחות בין הצדדים גם בתקופה שלפני 1987-קום המדינה ובוודאי שהייתה מתיחות עצומה והמון הרוגים לפני הקמתה של המדינה... מה שאתה אומר רק מוכיח שהיצאה מעזה לא נחצה ומיותרת הרי גם כששהינו שם הייתה רגיעה.. "היהודים החליטו לצאת מעזה רק לאחר מאות הרוגים מה שמוכיח שדווקא היהודים מבינים רק כח."אם אתה מחשיב את השהות בעזה כמו פיגוע כנראה שיש לך בעיה רצינית בהבנה.

yellow6

New member
לא היו פיגועים עד 1987??

מי לדעתך התחיל את מלחמת העצמאות ולמה?? מאורעות תרפ'-א' ואלה לא נחשבים כפיגועים?? וכל המלחמות שהערבים התחילו גם לא? היהודים(הממשלה יותר נכון) החליטו לצאת מעזה כי הם פחדנים ותבוסתנים שבמקום להילחם בטרור הם רק עוזרים לו.

238

New member
בדיוק מה שאני אמרתי../images/Emo13.gif

בס"ד לא יהיה פינוי מיש"ע ירושלים ושאר חלקי א"י פשוט משום שתוך 10-20 שנה אנחנו נהיה הרוב-מה שהיה קורה הרבה לפני אילו מדינת ישראל לא היתה טורחת להעלות כ"כ הרבה גויים מרוסיה ולתת להם תעודת זהות כחולה רק כי סבתא של דוד של הכלב שלהם ראתה בטלויזיה תמונה של יהודי.

dag16

New member
בוא נראה אותך עונה על החידה

ניצב לבדך ביישוב של הימין הדתי, וניצב לבדך ביישוב פלסטינאי.. מאיזה יישוב יצטרכו לאסוף את חלקיך בשקית ????

למעלה