לולה
אם עוד חמש שנים יהיו פה המוווון דתיים ימניים וכמו שאת אומרת מעט חילוניים עם הרבה כלבים ואתם תזכו בבחירות, אז לא יישאר אף שמאלני לממן אתכם ותיגמר לכם המדינה בכל זאת. ההי טק מחזיק את המדינה אז תפסיקו ללכלך עליו. אם לא נצא מהשטחים כל ההשקעות יפסיקו ויהיה פה רע מאד. לי אין בעיה, אני יעזוב לחו"ל. יש לי הצעת עבודה, כפול משכורת וחצי הוצאות מפה. לא מזמן חזרתי משם, חייתי שנתיים בחו"ל וחזרתי בגלל המשפחה והחברים. תאמיני לי אם יהיה רע מי שיסבול זה כל המתנחלים עם אלפי ילדיהם. נראה אותם עוזבים לחו"ל עם 10 ילדים. לי אין כזאת בעיה, אני חילוני שמאלני בלי ילדים. אני פה רק בגלל המשפחה חברים וציונות. אם אני רוצה סיר בשר יש לי בלי בעיה. גם יש לי דרכון זר, אז אני אפילו לא יהיה מהגר בחו"ל. טמבלים! ביבי מוכר את המדינה, תתעוררו, רק סוציאליזם יוכל לעזור למצב של העוני. צריך חוק חינוך חינם כולל אוניברסיטה. לא התנחלויות. רק עם חינוך ננצח, לא עם צבא גדול וטיפש. עם הספר או לא? נהיינו עם המלחמה, כמו פלישתים, והמתנחלים בראש עם הסיסמאות הנבובות שלהם, עם הנצח, לנצח, ניצחון. את מי אתם רוצים לנצח כל הזמן? תחשבו על עצמכם קצת. לא רק על הערבים או השמאלנים.